Favoriter


Lite förändring

Härom dagen var jag hos frissan och fixade till håret lite. Blev ljusare faktiskt. Har haft mörkt nu ett väldigt bra tag och kände att det var daggs för lite förändring. Blev nästan exakt i min vanliga färg, så slipper jag färga utväxten hela tiden nu med. Såå himla nöjd.


Hennes leende sprider glädje

 

Angelica Blick

Jag har sagt det förut. Helt klart ena av världens snyggaste personer. 
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
 

Lysande


T E L M A

Blev så himla sugen på att knäppa av några biler innan, så jag bad min lillasyster ställa sig framför kameran. Alltid lika kul att sitta bakom kameran och trycka va en jäkla massa bilder. Ännu gladare blir man när resultaten blir bra. Har fått någon dille att fota barn, tycker att det är så otroligt roligt. Känns som att bilderna blir mer livfulla och sprider mer glädje. Haha kanske något jag inbillar mig? 
 

Pella traskar runt en onsdag

Idag fick det duga med ett par mörka jeans, mina vita Nike, en vit t-shirt och en stickad tröja över de. Kändes mysigare att ta på en tröja än en jacka. Vill faktiskt att hösten ska komma nu så man kan ha stickade tröjor, mysiga halsdukar osv osv.


just vad jag behöver, inspiration

 

saknar att traska runt på stranden

 

Kära måndag du kan slänga dig i väggen

Usch, denna dagen har nästan varit jobbig trotts att vi inte gjort något jobbigt. Haft två av mina favorit ämnen idag, både musik och foto. Dock sjukt jobbigt att gå 08.00-16.10.. Inget vidare. Är helt sjukt trött nu och vill bara lägga mig och sova i evigheter. Börjar med sovmorgon i morgon och de är iallafall ljuset i mitt liv just nu.


Har inte ork

Just nu känner jag inte orkar med att blogga.. Vet inte vad jag ska skriva, inte vad jag ska lägga in för bilder eller vad mina inlägg ska handla om. Så jag skriver när jag känner för de och hinner. Är lite mycket just nu. Men som sagt, jag dyker upp till som tätt så håll utkik. 

Glider runt

Glider runt i ett par grymt sköna byxor från Zara, en stickad tröja från H&M och mina leopjucks. En jobbig dag på schemat och vad passar inte bättre än att traska runt i bekväma kläder då?


Onsdag 21 augusti

Hejsan, hoppas att allt är bra med er. Jag mår iallafall toppen. Är ganska trött och så men vem är inte när skolan precis dragit igång? Skönt att komma in i rutinerna och så faktiskt. Lite jobbigt med skolan och så men det ska funka hoppas jag.
Såhär gick iallafall jag runt idag, enkelt och sååå skönt. Orkade knappt bry mig om vad jag tog på mig. Något bekvämt vad tanken och såhär blev de.


Ett tillskott i garderoben

På vägen hem från skolan idag sprang jag in på H&M för att kika på en skjorta/blus jag kollat på. ( Haha så töntigt att springa in och kolla på den bara för att jag tycker den är så fin. ) Men när jag väl stod där med den i handen så kunde jag inte låta bli att ge 149:- för den så den kunde följa med mig hem. Är nog kär i den. Kommer helt klart bli en stor favorit i höst. Älskar mönstret. Åh, nu är jag glad. 
 

Värme till hösten

Några jackor jag kikat på till hösten. Finns så himla många olika stilar, färger, modeller osv osv. En säker jacka är ju en helt vanlig svart skinjacka som passar till allt, verkligen allt. Det är så äckligt snyggt med kappor mer, måste inskaffa mig en till hösten/vintern. Hm, får se vad som kommer hem till min garderob !
 

inspiration

 

vill flyga iväg långt långt bort

Börjar bli extremt less på vårt land nu. Regn nästan hela tiden och ingen värme alls.. Vill så mycket hellre ligga vid en pool i 35 grader och njuta av livet, svalka sig i havet, dricka drinkar, skratta med en massa goa personer och leva i nuet. Åååhh ta mig härifrån 
 

Det viktigaste är att vara sig själv

Det är inte lätt. Snarare raka motsattsen. Jag vet hur det är. Att inte vara nöjd med sig själv, att kolla på hur alla andra ser ut, hur dom är och jämföra sig själv med dom. Jag är precis lika dan som alla andra som kollar på snygga tjejer, sedan kollar på sig själv och suckar. Jag önskar att jag kunde få vara en av alla tjejer som får flera hundra likes på instagram. Även den roliga tjejen som får många retweets på Twitter, med snygg kropp, som killarna kollar efter och drömmer om. 
Men det funkar inte så. Man kan aldrig någonsin bli någon annan. Man kan förändras men man kommer alltid vara samma person. Alla duger så jävla bra som man är. Det är bara så sjukt svårt att inse att man är perfekt som man är och att man ska vara sig själv. Vi är alla olika och det är bara att respektera. Det är sjukt svårt, jag vet. För mitt självförtroende har knappt aldrig funnits, men man måste börja bygga upp de och stå på sig, vara stolt över sig själv och inte låta andra köra över en. Stöt bort alla dumma ord och ta emot de som värmer och får en att le. Man mår så sjukt mycket bättre !

Mina senaste dagar i bilder


Leodojjor

Dessa skönheter hittade jag helt oväntat idag när jag traskade runt inne på H&M. Kunde inte låta de hänga kvar där när jag så många gånger kikat på ett par Vans. Så de blev mina för endast 150:- , som hittat skulle jag säga. Dock vet jag inte hur länge de håller, men de återstår att se. NÖJD
 

M som i Monki

I lilla Växjö finns det inte så många roliga eller speciella affärer utan de vanligaste som alla springer runt i är H&M, BikBok, Gina Tricot, Carlings, Monki osv. Inget speciellt alls att bo här tyvärr.. Men min absoluta favorit är ingen mindre än Monki, helt galet vad jag diggar den affären. De har de mesta, vanliga t-shirts till lite udda plagg som är urballa. Så ja, här är ett collage med endast grejer från Monki. Hoppas att ni gillar de. Tjing 
 
 

behövligt

Jag börjar helt ärligt längta en aning till hösten. Kanske är lite sjukt med tanke på att det fortfarande är sommar, haha? Jag har iallafall redan en lååång lista på vad jag behöver inhandla under hösten, kan knappt vänta tills mamma tilllåter mig köpa stickade tröjor igen ( mamma tycker att jag har för många stickade/tjocktröjor och har då förbjudit mig att köpa de under sommaren, haha.. ) 
 

lite olika

 

En sånhär mysig dag

Idag har jag nästan bara tagit det lugnt. Hjälpt till en del i trädgården men annars bara legat framför datorn och sovit. Det är verkligen en sånhär dag som man får ligga inne i sängen, kolla en massa serier och äta en massa gosaker. Och något av de bästa som finns är mysoga tröjor, tjockiströjor och stickade tröjor. Har glidit runt i min favo tröja hela dagen inprincip, min Håkantröja som blev min för 400:- på konserten. Ska aldrig släppa taget om denna !
Ska mysa vidare nu, kolla serier osv osv. Kikar in här i morgon igen, tjing 
 
 

fyra svartvita

Fyra svartvita bilder på Telma. Ja nu ska jag strax ut och fota hos mina farbröder, och bilder dyger väll upp här så småning om. Är lite upptagen denna helgen men ska föröka uppdatera så gott jag kan. Lovar 
 

Telma

Drog med mig min lillasyster ut på en fotosväng på baksidan i duggrengnet i förmiddags. Fick en ide att fota barn och vem passar då bättre än min åttaåriga lillasyster? Haha. Det var en rolig stund i regnet med mycket skratt. Han knäppa av några några hundra bilder och de jag redigerat klart kan ni se här nere. Haha syns att hon tycker om att stå framför kameran ! 
 

pink

 

Vart hittar man mig utanför denna skärmen?

Ja, jag är ju inte alltid så aktiv på bloggen, vissa dagar har man en massa saker att göra och hinner inte slänga in ett inlägg.. Men vill man ha lite koll på mig utanför datorskärmen så kan ni alltid kika in på min Twitter ( @pellarundqvist ) eller Instagram ( @pellaa ). Jag är hyfsat aktiv på båda så har ni inget att hitta på och min blogg är lite död någon dag så kika in där !


två i en

 

Hur tänker jag?

Angående kläder. 
Jag älskar kläder och att ta på sig de man själv trivs i. Jag har min egna lilla stil, bär de jag känner mig bekväm i. Mitt lilla "knep" på hur man fixar en riktigt enkel outfit är i stort sätt att ta några basic plagg, ett par svarta jeansshorts, en vit t-shirt, ett par enkla enfärgade skor, något smycke och en mönstrad/färgglad jacka/kofta/tröja. Ett måste för alla att ha i sina garderober är helt klart basic kläder, enfärgade kläder som man kan matcha det mesta till. Jag lägger hellre pengar på ett basic plagg som man kan ha till allt än på ett mönstratt plagg som går att ha i tre outfit. Mina absoluta favorit affärer är faktiskt inga konstiga alls, (dock kan man inte hitta så många affärer i lilla växjö..) Monki, H&M, Gina Tricote och Carlings. Är även kär i Top Shop, Beyond Retro och Zara. 
Det viktigaste för alla är att ta på sig det man själv vill, det man trivs i. Hitta personer att hämta inspiration ifrån och mixa pecis det du själv vill. Mina absolut störa insperations källor är-  Angelica Blick http://nyheter24.se/modette/angelicablick/, Molly Rustas  http://mollyrustas.se, Fanny Lyckmanhttp://imnext.se/fannylyckman/ och Frida Grahn http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn/
 
BASIC 
 
NO BASIC 
 

svart och vit

 
 
 

Gårdagen

Jag började min lördag men en springrunda och avslutade den med familjen och kusinerna i mörkret på trädecket. Där i mellan hann jag med att sola, fixa iordning mig, kolla på östers herrar, äta mat med några fina vänner och sedan ta en kvällsfika. En väldigt bra dag måste jag erkänna, sådär lugnt och bra. Att träffa sina kompisar kan vara det bästa som finns, de är utan tvekan de finaste människorna på jorden.
Nej nu ska jag ta mig ut på en runda och sen lägga mig i solen lite och vad som händer senare återstår att se. Tjing


Min senaste vecka

Ja vad fasen har jag gjort den senaste veckan? Ja, har firat farmor, träffat släkte, varit på Håkan, jobbat, umgåtts med familjen och en hel del andra saker. Kan inte ens skriva upp allt och det sägs att en bild säger mer än tusen ords så är här en hel del bilder från min mobil de senaste dagarna.

 


Det finns bara en Håkan

Igår eftermiddag tog jag, pappa och becka vårt pick och pack och stack ner till Sofiero i Helsingborg för att kika på Håkan. Heelt magiskt var de, galet bra. Jag fick gåshud när han slutade sjunga i vissa låtar och lät publiken stå för sången. Har aldrig sett så mycket folk på en konsert med Håkan förut, lite galet. Jag njöt iallafall, dansade och sjöng med i nästan varje låt, haha.. Önskar så att det var en konsert till ikväll, hade kunnat se honom live om och om och om igen tusen gånger. Grym 
 

RSS 2.0