Petronella

Mamma och systrarna kom förbi med en namnsdagspresent innan. Paketet innehöll en hel del grejer, favoriter hos mig! Inte testat celciusen med persika och mango men den låter god. Återstå att se! 




En massa blarr

Igår hängde jag med Amanda efter att hon slutat jobba. Strosade runt på stan, fixade grejer till balen, solade, tog en fika och snackade en massa. Traskade sen hem för lite mat innan vi skulle ses på Stars för en drink. Ett riktigt trevligt sällskap med fina vänner. Drog hem runt halv 12 och somnade nästan direkt! 

Idag var jag mindre pigg när klockan ringde. Drog upp William ur sängen och åkte till Grand för att byta storlek på skorna jag fick av William. Så himla snygga! Lila/rosa och så extremt balla, så himla gulligt! Blev jätteglad för dom! Har iallafall inte gjort mycket mer idag än att träna och ikväll blir det lite mys hos Emmie med tjejerna! En aning sen födelsedagsfest typ haha. Låter som en bra dag tycker jag! En massa mys med William, avslutar dagen med tjejerna och Växjö levererar sol. Kan de blir bättre? NEJ 




fyra jag

 

Uppdatering

Gårkvällen spenderades nästan endast i vårt kök. Pratade en massa, skrattade, lekte med lilla Charlie, fixade mat och allt möjligt. Ett bra födeledagsfirande trotts att det var ett tag sen jag fyllde år. Somnade sen gott i Williams famn i min säng för omväxlingsskull. Så jag sumerat gårdagen som riktigt bra! 

Idag är planen att träna, ta det lugnt, träffa Amanda och chilla lite! I mina öron låter de som en bra dag men vi får se när dagen börjar ta slut. Måste även fixa lite grejer till balen, så som väska och lite sånt. Får se vad jag hittar! 

En jättekram på er! 







två frågor

 
Q/- Har också tumblr men vet aldrig vad jag ska söka på för att hitta inspiration.. Vad brukar du söka på?
 
A/- I början hade jag också väldigt svårt för att hitta insporation och ens hitta fina bilder. Men jag sökte på lite olika ord på engelska såklart, på saker jag gillar, städer, länder, fashion ja en hel massa. Hittade jag en bild jag tyckte om så gick jag in på personen som lagt upp den eller reebloggat och kikade på kontot. Såg de intressant ut så började jag följa, inte svårare än så :) Men nu följer jag ett antal och hittade jag andra fina bilder kikar jag runt på andras konton. Söker även på ord ibland om det är ett vist "ämne" på bilder jag vill ha! 
Fortsätt leta, lovar att de rullar på av sig själv :)
 
 
Q/- Vart har du köpt "koftan" (typ blus) som du har på din andra profilbild på facebook?
 
A/- Den är från Lindex, ett riktigt bra köp! Har dock lite svårt att matcha den till något ur min garderob, men ska inhandla lite grejer innan jag åker till Kreta eftersom planen är att plocka med kostan ner i väskan :)
 
 

T som i tumblr




23.28



Efter skolan plockade W upp mig och jag hamnade hemma i soffan bredvid honom. Krängde lite mellis och mös lite innan han kilade iväg till sin dagliga träning som jag är en aning trött på. Träna träna träna hela tiden. Blev uppplockad av mamma och slogs med alla partysugna personer inne på systemet samt med alla pensionärer på Maxi och de andra hungriga. Väl hemma slängde jag i mig min sallad jag plockade ihop i affären, hoppade i träningskläderna och sprang några kilometer med min syster. Imponerad över henne då det var första gången. Var helt hundra på att hon skulle stanna efter några hundra meter, men hela 4 kilometer klarade hon av och jag peppade som en jäkla pt på bliggest loser. Körde sen lite styrka på trädeket, skönt avslut. Hjälpte sen mamma med att fixa tårtorna tills i morgon och NU ligger jag i sängen. Behöver sova för att ladda upp batterierna tills i morgon! 

Godnatt alla fina!

Lilla lördag



Onsdag och snart helg, hur skönt? Långhelg dessutom. Har snart kämpat mig igenom skolan och överlevde ett besök hos tandläkaren. Efter skolan hämtar William mig så jag kan åka hem och ta någon tablett för magen värker. Kaanske hinner ett pass på gymmet annars får jag köra lite cardio hemma ikväll. Ska hem till familjen så mamma plockar upp mig sen. Ska baka lite grejer tills i morgon då hela släkten kommer för att fira lilla mig som fyllt 18 och Becka som fyllt 15. Blir nog ett jäkla party, brukar bli så!

Jaja, hörs senare för hemma har jag wifi. Haha internetveroende till max! Tragiskt!! Ja, hörs sen iallafall, stor kram, skumbanan! 




Uppdatering



Har idag: 
-varit i skolan
-varit på möte med studentkommittén
-gjort klart några uppgifter 
-traskat runt med Amanda på stan och tagit en lite fika 

Ska: 
-strax kila till gymmet med Amanda 
-laga mat, vad det blir har jag dock ingen aning om 
-ta en dusch och den somna extremt tidigt 


En solig måndag



Solen skiner och Växjö levererar! Har idag tyvärr inte gjort så mycket. Vaknade upp bredvid kärleken som jag saknat en hel del, traskade sedan bort till frisören för att kika på lite uppsättningar till balen. När vi var klara skulle jag traska hem med världens jävla skoskav, ville jag gå från norr till väster? Nej! Så jag tog bussen och hamnade hemma i lägenheten lite lagom sur eftersom att fötterna gjorde helt sjukt ont och så skrek magen efter mat. Slängde ihop lite mat och sen somnade jag i Williams famns. Han pussade mig hejdå när han skulle kila till träningen och jag råkade somna om. Haha så himla typiskt mig. 

Nu kollar jag på tv och väntar på att mamma ska komma förbi med plåster så jag kan traska bort till gymmet. Planen är att köra ett rumppass följt av lite abs. Får se vad de blir när jag trillar in på gymmet, man vet aldrig. 

Tre bilder från min dag



Hej på er! 
Har ni haft en bra helg? Min har rullat på väldigt bra. Idag har jag och syskonen gjort frukost till mamma, suttit en stund i solen och faktiskt fått en jäkla bikinirand, hjälpt mamma att plocka undan på tomten, klippt gräset, tagit en pn, valt och varit en sväng på gymmet här i Gemla med några gamla killkompisar man inte träffar allt för ofta. Det blev ett jäkla bra axelpass följt av biceps och triceps. Pump till max och blodådrorona syntes. Har efter mitt pass smaskat i mig lite kvarg, jordnötssmör och granola. Magiskt gott! Ska packa ner alla mina grejer och ta en dusch innan William plockar upp mig. Äntligen får jag sova med min kärlek igen (haha efter två nätter, tragiskt att vi är så besatta av varandra..). Nej nu ska jag rappa lå lite! 

Godnatt!!

Morsdag






Söndagsmorgon




Dagen igår bestod av träning, lite fix inför morsdag, chillhäng i min otroligt sköna säng, kalas för min 11åriga kusin och avslutade med lite gäng med Felicia. En riktigt bra dag måste jag säga! En lugnt och skön dag som var väldigt lång. Jag är en typisk morgonmänniska (kl är 07.30 nu) och absolut ingen kvällsmänniska. Så att jag var vaken till nästan 1 i natt var en lite annorlunda grej för mig. Haha fan vilken mes jag är!! Pinsamt! 

Ska iallafall kila upp nu och fixa världens jävla frukost till lilla mamma. Hoppas att det uppskattas för jag är jävligt hungrig måste jag säga! Återkommer ned resultatet. 

Andra halvan




Godmorgon

En mysig frukost på trädecket i vår kaosade trädgård med min fina lilla. Hon laddar upp för en massa fotboll och jag ska pallra mig till gymmet för ett jäkla benpass. Denna dagen ser ut att bli kanske bra faktiskt, hoppas ni med känner så! KRAM 




Godnatt



Tre bilder jag knäppte av idag, fräna! 

Idag tog jag mitt pick och pack och åkte hem efter att jag gett William några extra långa pussar när han åkte. Det blev kvällsmat hos mormor och morfar, helt suveränt! Har sen vi landade hemma hunnit med att gå ut med hundarna, kollat lite på datorn, kollat i Veckorevyn och nu kollar jag på filmer från när vi var små. Somnar när som helst, men vill vara vaken tills William hör av sig att han kommit hem utan någon skada. Alldeles för långt till Värmland och snart kommer jag ligga gråtandes i sängen. Haha! Trodde inte att det var så svårt att vara utan någon, galet vad man kan ha fel! Jaja, jag överlever nog en helg. 

Nu ska jag stänga av filmerna på mig med världens krull och en jäkla pipa. Har inget minne av vilken extrem linslus jag va, "filma mig mormor" "hallå kolla på mig" "mormor filmar du på mig?" "Titta vad jag har, filma på mig". Haha helt sjukt! Ändå ganska kul! 
GODNATT 

Mellis




Fredag vilket betyder helg



Det är glest mellan inläggen nu och jag känner mig kass på att blogga. Har inte riktigt något kul att skriva om och sen har jag knappt något internet heller så det hjälper inte bloggandet direkt. Får helt enkelt be om ursäkt! 

Men kortfattat så rullar livet på bra. Var i skolan i inte ens två timmar igår, satt en stund på balkongen, somnade och kom försent till gymmet, mös med William och somnade medans han och hans kompis pluggade. Ja det var nog min dag igår i väldigt kort form! Inte så intressant och rolig att läsa om? Nej jag tänkte nästan de. Mitt liv är ointressant och det händer knappt något speciellt. 

Planerna idag är att efter skolan pussa en massa på William innan han åker hem till Värmland, fixa lite till morsdag, äta middag hos mormor och morfar och umgås med familjen minus Becka och pappa. Blir nog en aktiv vilodag med en promenix ikväll! Låter som en väldigt okej fredag, visst? 

Ha de fint!!

I en vit t-shirt




Tumblr

Senast från min tumblr. Kika in på @petronellarundqvist.tumblr.com för mer inspo. 




Ikväll



Denna dagen rullade på. Drog rätt sent till gymmet och trillade in i lägenheten lagom till Maria Wern. Ska plocka undan lite och ta en dusch innan jag lägger mig ensam i sängen. William är iväg på pubrunda och har de kul. Jag är livrädd efter att ha kikat på Maria Wern, inte så smart av mig. Jag är livrädd för deckare och nu är jag ensam, ingen bra kombo. Frågan är om jag kommer somna. Det återstår att se! 

XX 

Lillördag



Onsdag och denna dagen ska nog rulla på. Sitter i skolan och väntat på att tiden ska gå. Efter skolan är inte planerna så stora, pussa lite på William innan han drar iväg på pubrunda ikväll, träna och sen spendera kvällen helt ensam i lägenheten. Suck! Hatar att vara ensam. Men jag får göra det bästa av de! 

Ha en bra dag, kram på er 

Favoriter

Jag ångrar så mycket att jag inte har med kameran mer och använder den. Ett tag var den med vart jag än gick, vilket var bra då jag lärde mig mer och mer för varje tillfälle. Jag ska ta med min kamera på betydligt fler ställen i sommar och knäppa en massa bilder. Dessa bilder är tagna på Rhodos för två år sen. Tycker de är väldigt fina och de är jag faktiskt lite nöjda med (trotts att de är så gammla). 
 
 
 
 
 

jag -

 
 
- är en person som försöker att se allt positivt 
 
- är oftast glad 
 
- är betydligt trevligare än vad jag ser ut, haha 
 
- är en ärlig person som står för vad jag tycker och säger 
 
- är väldigt familjär, älskar mysiga hemmakvällar med familjen 
 
- är en person med ett stort hjärta 
 
- är rätt tråkig då jag alltid skrattar högst åt mina egna skämt 
 
- är den personen som kan ligga i solstolen flera timmar i sträck utan att röra en fena 
 
- är extremt barnslig och väldigt vuxen, hur det nu kan gå ihop?
 
- är ofta kritisk mot mig själv. Har extremt svårt för att tala om för andra vad jag är bra på. Frågar någon om jag är bra på något svarar jag aldrig aldrig aldrig att jag är de. "jag vet inte, det kanske jag är, tror inte de, men ja kanske". Just därför behöver jag ibland skriva ner vad jag kan, vad jag är och vad jag kanske har lite koll på. Det borde andra också göra, det hjälper! LOVAR 

Q / A

Q / -Vart är blusen köpt?? Jättefin :)
 

A / -Tack så himla mycket! Den hittade jag på Cubus faktiskt, är själv lite förvånad då jag aldrig hittar någonting där inne! Men för 99:- blev den min, som hittat!!
 
 

Favorit




Mitt liv i punktform


Igår: 
-pluggade teori
-körde ett jäkla axelpass på gymmet plus lite abs 
-pluggade lite till
-tog en väldigt mysig fika med Emmie och Amanda joinade när hon slutade, gos 
-åkte hem för att träffa familjen
-hemma åt vi, pluggade och jag testade även min balklänning som jag faktiskt tycker om mer och mer för varje dag! 
-somnade bums i sängen när vi kom hem 

Idag: 
-vaknade jag och mådde piss 
-när jag mådde bättre pluggade jag lite teori och bokade ubk (körkortet är såå nära nu!!!! OMG) 
-blev uppplockad av pappa och åkte ut till butiken
-sitter nu och pluggar på jobbet och sen är planerna oklara 

Har föresten fått frågor om jag kan visa min balklänning. Jättekul att ni vill se och att ni är nyfikna, men nej. Jag vill hålla de lite hemligt och visa de på balen då de kommer komma upp en massa bilder. Men jag kan säga att den är väldigt mörk, enkel och fin. Är så himla nöjd!! 

Jatack

Jag var inne och kikade lite på datorn och råkade klicka in på Zara och Manog. Hittade två skönheter jag är väldigt sugen på att klicka hem. Helt perfekta till sommaren och brun hy. Vill ha de till Kreta. Får se hur det blir med de, önska kan man alltid. Eller?
 
HÄR!!!!! 
 
 
 
 
 
HÄR!!!!!
 
 
 
 

Jag vill ha:


Sommar, värme, konserter, underbara kvällar, bad, drinkar, solstolar, god mat, fina vänner, grillkvällar, skratt, hav, minnen, familjen, barfota fötter, shorts, solglasögon, bikinis, ett stort leende, brun hy, solblekt hår, flygplan, fester, fisketurer, kaos, en resväska som väger för mycket, tidiga mornar, sena nätter och allt som hör till sommaren! 













Heej



Min nya snygga bikini som halva Sverige och jorden kommer ha typ. 

Hallå på er! Jag trillade innanför dörren för en stund sen, slängde på mig bikinin och satte mig lite på balkongen. Har varit på gymmet och köttat ryggen ordentligt! Blev dock inga mark då jag bara körde övre delen, pluss biceps och abs. Kungligt om ni frågar mig. Traskade sedan till söder för en liten solning. Hinner ej med att sola ute och då får man faktiskt fuska! Vill inte komma helt vit på balen i min mörka klänning. Eller? 

Nu ska jag ta det lugnt och vänta på att William dyker upp. Han spelar golf i detta fina vädret, helt perfekt. Själv är jag ingen stjärna på golf, men jag har en egen coch om det skulle vara så att jag vill spela lite. Lyllos? Ja och resten av kvällen ska jag plugga. Blir nog en ensam kväll då jag hörde något om att William ska på bio. Kul för honom oxh mindre kul för mig. 

Ha en jättefin lördagskväll allihopa, gamla som unga, fulla som nyktra, glada som ledsna, ensamma eller vad som helst! EN STOR KRAM PÅ ER

Solen lyser, himlen är blå



I morse vaknade jag av mig själv vid 8.10, pallrade mig upp eftersom det var så varmt. Hoppade i mina träningskläder och traskade bort till kalahöjden. Började alltså dagen med ett cardiopass på drygt en timma. Backintervaller, intervaller, lite hoppsquats samt hoppsquats fast sumo. En jäkla bra kombo för att hela tiden hålla pulsen uppe och gissa om jag var svettig sen? Svar ja!! 

Har sen jag kom hem ätit, fixat mig, varit en sväng på Grand för att fixa grejer till Williams bal och student, även ätit ännu mer och nu ska jag plugga. Suck! Fick med mig en bikini hem också, en jag kikat på på länge men inte orkat köpa. Såg nu att det knappt fanns någon kvar av den så jag slog till, bra val! Bilder kommer upp senare! 

Ha en bra dag, kram 

Q / A

Q/ - Hur göra man sumo?
 

A/ - Sumo är en slags squat man gör, alltså en övning för ben och rumpa. Man står i en så kallas "sumo" ställning med benen brätt isär och fötterna vinklade utåt. När man står där som ett fån med fötterna utåt ska man alltså sätta sig ner, precis som en vanlig squat. Enkelt och sumpelt! Men för att ni ska förstå ännu bättre än min dumma beskrivning så har jag letat upp ett bra klipp på youtube. KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL KLIPPET!! 
 
 

Fredag och solen skiner



Men hallå vilken underbar dag. Helt underbart väder och så är det ju faktiskt fredag. Perfekt om ni frågar mig! Efter skolan träffade jag Elsa på stan, vi strosade runt i solen och tog en liten paus på condeco. En mysig fika som pratades om både det ena och det andra, blandannat en massa barndomsminnen som vi har. Fina Elsa! 

Nu la jag mig i sängen, kikar lite på tv och tänkte sen fixa lite mat tills William kommer hem. Tänkte gå ut och springa en runda, men just nu tvekar jag. Tar nog min vilodag idag tror jag. Det behövs och fasen så trött jag är! Så det blir nog en väldigt lugn kväll, lite plugg och mys! 

Tumblr @petronellarundqvist




Kvällspass


Dagens pass blev inte så himla bra. Det var knappt något folk på gymmet och jag skulle köra ben. Det är ren lycka! Men när jag började köra så kände jag hur yr jag blev. När jag sen gjorde utfall svartnade de för ögonen och då fick passet ta slut. Fick iallafall 40 effektiva minuter med knäböj, sumo, raka mark och utfall. Kom på att jag knappt ätit något idag, iallafall inte tillräckligt mycket. Dumt av mig! Men jag taggar till morgondagens pass som litar mot ett ryggpass. Suveränt! 

Godnatt 

19.26



Hej! 
Det blev en sväng till frisören efter skolan. Duktiga Felicia fixade håret och det blev väldigt mycket ljusare, precis som jag ville ha det. Så himla nöjd. Efter några kurer med silverschampo kommer de vara helt perfekt! Love it. 

Har precis tryckt i mig lite kvarg, lagat mat till William (vem är jag ens? Varför lagar jag ens mat till honom?) tills han kommer hem och om 40 min hade jag planerat att kila till gymmet för ett benpass. Sen ska jag plugga lite teori innan jag somnar. Suck på den jäkla teoriskiten, men jag måste om jag ska ha mitt körkort någon gång. Kämpa på! 

Solen i ögonen m



När klockan ringde vid kl 7 i morse och jag såg att solen sken struntade jag i att ta bussen till gymmet. Somnade om en stund och hoppade sedan i mina träningskläder för att köra lite cardio. Blev ett varv runt sjön på en timma, så himla skönt. Slog även rekordtid, 8.14 minuter per km och hela 7.6 km hann jag traska. Solen sken och mitt humör var på topp. En bättre morgon får man leta efter! 

Typ hej



Oj vad denna dagar har rullat på. Jag stannade hemma idag då jag mådde lite sådär och stannade då hemma. Har inte gjort många knop. Pluggat, handlat, och även varit en sväng på gymmet då jag mådde bättre. Nu ska jag fixa maten tills William kommer hem och även diska upp all jäkla disk. Blir så trött på att inte ha en diskmaskin. Bara att bita i det sura äpplet typ.
Hörs senare, kram 

Kreta

30 dagar kvar till Kreta med familjen, känns helt underbart bra. Bokade lite spontant vilket inte alls är något vi gjort förut, så det ska bli väldigt kul. Hotellet ser väldigt fint ut och lika så havet. Har mycket att se fram emot! 








Min dag



Hej på er! 
Är allt bra? Rullar livet på? Mitt liv rullar iallafall. Har idag inte gjort allt för mycket. Klockan ringde 06.30 för att jag då skulle ta mig till gymmet, men jag stängde av alarmet och somnade om tills kl 8. Behövligt! Skolan gick galant med tre lektioner och sen lökade jag järnet på gymmet. Blev ett pass bestående av rygg och biceps, helt slut. Blev sen några få intervaller på bandet innan mamma plockade upp mig. Vi hämtade balklänningen och sen åkte jag hem till William. När han kilade iväg till träningen råkade jag somna. Det blir lätt så när man är ensam. En liten pn. Har nu diskat och ska börja laga mat. Torsk blir det idag, hur gott? 

Hörs sen 

I mina öron

              
 
              
 
 

Osäker



Är det bara jag som har svårt för att vara med på bild? Att man gärna drar till med någon ful pose när kameran är framme för att man inte känner sig bekväm? Ja det är kanske svårt att tro, jag som tar bilder på mig varje jäkla dag. Jag blir aldrig nöjd. Jag vrider och vänder på huvudet för att hitta en vinkel jag tycker ser okej ut. Men jag är alltid lika missnöjd och drar istället till med den legendariska pussmunnen som väldigt ofta får duga. 

På ett sätt måste jag såga att det är otroligt jobbigt att vara rädd för kameran. Det handlar mycket om självsäkerhet och självkänsla, något jag inte har så gott av. Så när ens kompisar eller någon annan ber en ställa sig framför linsen blir alltid leendet stelt och hjärtat börjar slå. Jag skulle nästan jämföra det med att någon ber mig ställa mig naken på scenen på skolavslutningen. Nejnejnej vad obekvämt det är. Ni förstår lite vad jag menar? 

Jag vet att detta inte är helt ovanligt, med självförtroende, självkänsla och liknande. Vet att det är många som känner likadant som mig. Dock är de väldigt sällan man ens pratar om de. Många av er visste nog inte att jag faktiskt känner såhär för kameran? Många tror att jag är självsäker och tycker om mig själv. Men så är det inte och det är inte något att skämmas för. Jag har alltid tänkt att det är pinsamt att inte trivas med sig själv, vara osäkert och inte tycka att man ser bra ut. Men är det så konstigt när media visar helt fel sida av mänskligheten? Nej juste.

Jag har alltid kämpar med min självkänsla och självsäkerhet. Jag har alltid velat kunna kolla på mig själv och faktiskt säga "jag duger" men det är svårt. Det är så synd att man ska känna så. Att man inte kan säga att man är nöjd med sig själv. Blir så arg, på mig själv, media, alla modeller, allas skönhetsideal. Varför kan man inte få se ut hur man vill och göra det med vill?

Detta är bara en av få anledningar till att jag är obekväm framför kameran. Det ska inte vara så. Jag vill inte heller att någon annan ska känns som mig. Snälla, försök acceptera er själva och alla andra. Även den du inte tror kan vara väldigt osäker. 

Med de jag tycker om



Kvällen avslutade vi på Rosegarden ( jag har helt ärligt ingen aning om hur det stavas ) med världens bästa familj och pojkvän. Blev lax för min del för att komma så nära deffmat som möjligt! Haha helt galet vad gott det var! Och när alla andra tog glass till efterrätt så kunde jag fakriskt inte låta bli att ta lite jag också. Oj, cheat i deffen, wopsi! 

Nu har jag precis lagt mig i sängen och somnar när som helst. I morgon ringer klockan halv sju och då är det bara att stiga upp! Suck. 
GODNATT 

Wild roses






12 maj



Började dagen med sång för Becka, åt sen frukost och laddade upp för nationella. Efter skolan ska jag försöka hinna med ett gymmpass innan vi ska till Rosegarden för att fira Becka. En mysig måndag! 

Allt från himmel och jord



De senaste dagarna har livet varit en jäkla bärgodalbana. Men jag är så otroligt tacksam för min familj, mina vänner och inte minst min underbara pojkvän. Vad hade jag gjort utan alla som bryr sig? Som älskar just lilla mig? Man måste stanna upp för en sekund och faktiskt komma ihåg vad man har. Är evigt tacksam! 





Ett sjukt bra pass



Idag när jag klev in på gymmet kände jag att jag hade världens energi. Jag var så otroligt pepp på att köra ett ordentligt benpass. Tror ni att det blev något bra av de? JA FÖR FASEN. Jag köttade på och slog PB i knäböj, 75 kg kändes inte så tungt som jag trodde. När jag väl plockade bort några kilo till 50 kg för att köra sumo kändes det inte ens tungt. Trodde jag lyfte bara stången. Den känslan när allt går så otroligt bra och benen pumpar som bara den. Nötade sen en massa utfall och avslutade med några magövningar. Boom vilket pass jag fick till!!! 

Godmorgon



Godmorgon! 
Igår landade vi hemma hos Millan för lite mellomys. Planerna blev inte som tänkta men det blev väldigt mysigt ändå. Mina favorittjejer minus Emmie och Carlsson. Trillade sedan in i lägenheten runt 12 och somnade nästan på direkten. Var helt otroligt trött och ställde därför inget alarm. Haha ja jag brukar ställa alarm på helgen, kanske lite kontakt men tycker inte om att sova länge! Vaknade iallafall av mig själv för drygt en timma sen, har ätit och kollar nu på Harry Potter. Älskar de filmern.

Jag får se om William vaknar snart. Jag hinner kanske käka lunch innan han vaknar till liv. Har iallafall inga större planer idag, mer än att köra ett sjukt benpass på gymmet, plugga och sen landa hemma hos familjen för att sova hemma i natt. Det blir nog en bra söndag! 

KRAM 

Hur jag gör min smothie



Enkelt, väldigt enkelt och nyttigt! Ett lite enklare men väldigt mättande mål som funkar perfekt efter träning, frukost, mellanmål eller något liknande. 

I just denna har jag: 

-4 äggvitor
-1 dl kvarg 
-Hallon som jag häller på efter smak och färg
-Funlight Wildberries även de efter smak. 

Sen kan man toppa med vad som helst. Jag brukar ha hallon, müsli, annan frukt eller så är jag så hungrig att jag klunkar i allt på en gång. Haha typiskt mig! Men värt att testa denna otroligt goda smothien!!



Alldeles för mycket att läsa


 
Om fem veckor är det jag som ligger på en strand i Kreta. 


Godmorgon! 
Gårdagens uppdatering var inte helt bra. Men jag var i Linnegallerian från kl 8 till 16 så jag hann helt enkelt inte med. Vi hade hår lilla utställning till Pridefestivalen som nu pågår i Växjö. Det kom inte så överdriver mycket folk och den sista timman var väldigt seg. Men jag smet iväg oxh tog bussen till Grand där min fina syster väntade. Vi tog en liten fika på esspreso, eller ja jag drack och hon åt deras extremt goda chokladbollar som jag blev en aning älskad av. Vi traskade sedan tunt lite, hon letade efter konfirmationspresenter och jag följde bara med som sällskap. Kikade på en massa bikinis som bara måste handlas in inom de kommande fem veckorna. Dock fick jag med mig en väldeligt fin plus hem. Den var så somrig och fin så jag kunde inte låta bli. Det kommer förmodligen upp bilder! Ja och senare på kvällen trillade två av Williams kompisar in. Vi kollade lite film och snackade en massa. Kul! Framåt 12 kände jag hur extremt trött jag blev och somnade till i sängen innan de han gå. Oartigt av mig! 

Idag är planerna inte stora. Ska befinna mig på gymmet om en timma, ska sen sola och plugga hela dagen. Kanske blir en sväng ill maxi för jag tror att vår kul och frys behöver påfyllning. 

Detta blev ett väldigt långt inlägg, ovanligt för att vara mig. Men så kan det gå när man inte uppdaterar regelbundet. Jag ska ta tag i livet nu och så höra vi senare! 
Önskar er alla en bra lördag, kram 

Lojt



Vill va: i något varmt land.  Vill kunna: sjunga som Queen B 

Videofyme

Jag såg att endel inte kunde kolla på klippet. Men det beror på att man inte är medlem på videofyme där jag lagt upp klippet. Det är väldigt enkelt att skaffa ett konto där och vill ni se klippet så rekomenderar jag att ni laddar ner appen i telefonen eller fixar det på datorn! Förlåt för omständigheterna! 




från dagens ryggpass

Oj, min första video här på bloggen. Känns lite konstigt. Men jag fick en fråga om jag kunde visa när jag kör ett rygpass så de fixade jag. Fick inte med någon musik i videon men det får vara såhär, även något klipp som blev lite snett och så. Men detta duger nog gått och väl. Hoppas att ni tycker om klippet och kan  lära er av mina övningar jag gör på gymmet för att få en musklig rygg!
 
Tryck på bilden för att komma till klippet.
 
 
 
 

ibland behöver även jag lätta på hjärtat

 
Jag är en sån typisk person som alltid tänker på allt och ingenting. Tänker på allt oviktigt och helt konstiga saker. Bryr mig om allt som är oviktigt och de som egentligen spelar roll lägger jag inte ner så mycket tid på. Saker suger kraften ur mig och tillslut orkar jag ingenting. Just så känner jag nu. Jag är så trött på saker, på livet, på skolan, på körkortet, ja på allt! Suck. Men vad ska man deppa över? Saker och ting blir då fasen inte bättre. Nej. Det gäller att kämpa och se på de positiva i livet. Glädjas åt de som är bra och får en att må bra. Glöm aldrig bort, att hur dåligt det än är, så finns det alltid något som är bra!

Torsdag



Pigg och glad väntar jag nu på min körlektion. Vaknade idag lite haft seg, klättrade ur sängen så smidigt jag kunde för att inte väcka William. Inte helt lätt ska jag säga. Dagen idag kommer bestå av skola, träning och massa massa plugg. Hörs om jag ej dött i teorin. 

Ha en jättebra dag, XX 

Pump



Under dagens benpass så fick jag jäkla bump i hela benen. Körde rätt lätt men många sett. 8 reps, 6 sett knäböj med 50 kg, en massa raka marklyft, och alldeles för många utfall! Blev även lite sumo, formning och legcurls. Benen skakade sista settet i utfallen, trodde jag skulle dö när benen skakade som asplöv och röven lika så. Men icke, gick därifrån med en jäkla pump i hela benen och ett par skakande ben. Kommer jag ja träningsvärk? Svar JA! Men fasen så skönt det är med ett sånt benpass då allt klickar och man känner varje liten muskel varje repetition. Mmm love it! 

Blue



Jag lever, tänkte bara säga de. Trodde nästan att jag skulle dö på halkbanan men jag klarade mig galant. Har sen jag kom hem ätit, tränat och ätit. Nu ligger jag i sängen och villar mig. Magen värker och jag är lite trött. Suck! Har en del plugg som måste göras sen. Kämpa pella, kämpa! 

Min tisdag



Två bilder jag knäppte av för någon helg sen. De får duga! 

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta om min ointressanta dag. Antingen fortsätter ni läsa eller så slutar ni här. Min dag började med en väldigt seg morgon, fortsatte med nationella som kändes helt okej, åkte sen och köpte en sallad på Ica och mitt i lunchen kände jag hur smärtorna i magen växte fram. Så jag tog mitt pick och pack och åkte hem. Väl hemma somnade jag i Williams famn, pluggade när jag vaknat till liv och landade sen på teorilektionen. Efter två sega timmar med en värkande mage drog jag mig till gymmet för att röra lite på mig. Mamma tyckte att det var en bra ide, de hjälper tydligen att röra på sig när man har mensvärk? Och ja det hjälpte. Så efter träningen åkte vi och handlade som de gifta paret vi är, lagade mat och strax tänkte jag sova. 

I morgon står halkbanan och träning samt plugg på schemat. Känns som att de kommer bli en bra dag. Man får göra det bösta av de! 

Godnatt och kram på er!!

Gissa vad jag vill ha








En fråga

Jag fick en fråga om vart jag hittade dessa skor i Växjö och tyvärr måste jag säga att jag inte hittat dom. Är lika besviken! Har dock hittat lila/rosa, svarta, orangea och någon annan färg. Är jäkligt sugen på ett par, men de tål ej min plånka för tillfället! (Dock hittade jag ett par snygga air Max Thea i någon affär på Grand, liknande de på bilden) 


Hej



Hur har er måndag varit än så länge? Min har varit bra. Två lektioner i skolan bestående av engelska och foto. Efter skolan fick jag skjuts (haha lat..) av mamma till gymmet och där mötte jag upp Amanda. Det blev ett jäkla ryggpass för min del, sved ordentligt och ja man börjar faktiskt se musklerna lite, visst? Hoppas bara att deffen gör lite skillnad de tre och en halv veckor som är kvar. Hoppas! Tog sen bussen hem, slängde i mig lite kvarg och kollade Familjen Annorlunda, kungligt! Råkade somna en stund och har precis satt in maten i ugnen. Väntar på att William ska trilla in genom dörren vilken minut som helst. Sen ska vi plugga och lägga oss i tid för att jag ska kunna vara aktiv under nationella i morgon. 

Hoppas att ni haft en bra måndag och att den fortsätter så! STYRKEKRAMAR 

Måndag 5 maj



Hej! Ny vecka och det känns så himla skönt. Varje dag flyter på och de är inte ens långt kvar tills skolan slutar, vilken känsla. Tänkt positivt så blir livet så mycket lättare, lovar! 

Ha en bra dag alla, kram 

22.24



Min alldeles egna, min kärlek! 

Godkväll! Haha de lät bara töntigt. Men hej iallafall. Jag sitter nu i soffan med William och kollar på Beck. Har precis gjort ett teoritest och gissa vad? Jag klarade de, 67/70 rätt. Sån jävla känsla! Nu kan jag somna gott iallafall. Bäst att gosa ner mig hos kärleken innan han drar ner mig i famnen. 

Godnatt och sov så gott! Vi hörs i morgon, kram 

Punkter



Idag har jag: 

- Pluggat teori

- Varit en sväng i träningshallen med Wille och hans kompis

- Råkat ta en pn 

Ja det är nog de jag hunnit med idag. Annars har jag bara tagit de lugnt, kikat på datorn och ätit. Ska ta tag i mitt liv och traska bort till gymmet nu för ett pass bestående av axlar och cardio. 
HÖRS SEN 



Skönt


Efter att jag varit hemma i eftermiddag så bestämde vi oss för att boka en resa. Ja så blev de. Ska bli skönt att komma iväg med hela familjen i en vecka för att umgås, slappna av, få lite sol och ha så himla kul. Älskar dessa semestrar med familjen, de är guld värda! Vill dock ha med mig William, men pga hockeyn så går de inte. Suck! Men jag ska nog klara mig en vecka på Kreta, hoppas jag! 




Igår och idag



Tre snaps från igår och idag! 

Hej! 
Allt bra? Mitt liv rullar iallafall på. Igår var jag och kikade på balklänning, tränade, åt lite med mamma, Telma och Becka, mös med William, pluggade och tog en kvällsfika på condeco med fina Elsa. En väldigt väldigt bra dag måste jag säga! 

Idag vaknade jag bredvid kärleken som vanligt, åt lite frukost och sen landade jag på gymmet. Så jäkla skönt pass. Körde endast knäböj, utfall och raka mark, dock jävligt tungt. Lyfte lite extra i böjen och fasen vad skönt de kändes. Gick faktiskt riktigt bra och Fredde behövde inte ens hjälpa till då de blev tungt, stolt! Sen hämtade min farbror upp mig och körde hem mig till familjen. Hade precis landat hemma efter att ha kikat på film hos mormor och morfar på när vi var små, samt ätit lite mat. 

Nu är planen att bara ta de lugnt, plugga och umgås med familjen. Ikväll åker jag tillbaka in till stan igen. Kan inte sova utan William, lite galet! 



Q / A

Vart är kappan från? En close up? :-)

Visst ska ni få de! Jag hittade den på BikBok för endast 500:- . Så himla värt. Har länge letat efter en tunn, ljus och fräsch kappa men ej hittat en bra. Kikat på H&M som har fina men inte velat köpa då var och varannan har en i garderoben. Så jag hittade mitt kap på BikBok. En väldigt enkel modell som helt ärligt passar till de mesta. Helnöjd!! 




vill ha - nike

Okej men ärligt, hur snygga är inte dessa skor? Tror att de flesta vet vilket liten cruch jag har på sportiga skor. Hittade ett par likadana skor i stan igår, blev kär. Kliade lite i fingrarna när jag såg dom. Men jag fick inte ta med dom hem, de hade inte min plånbok fixat. Suck! Men här är två skönheter som såå himla gärna få landa i min garderob när som helst!
 

HÄR!!!!!!  
 
 
 
 
 
HÄR!!!!!
 
 

Senaste från tumblr




Min egna lilla solstråle




Valborg

Godmorgon! 
Hoppas att ni hade en bra Valborg, för det hade jag! Jag började dagen i skolan, tog sen en väldigt mysig och välbehövlig lunch med mamma på condeco. Gjorde sen några ärenden och hamnade tillslut på gymmet, skönt att få svettas lite innan festligheterna som skulle komma under kvällen. Drog efter gymmet hem en snabbis, fixade mig i raketfart och åkte sen till Amanda. Grillmys med världens bästa tjejer och lite förfest blev de innan vi kilade iväg till andra sidan stan. Träffade en massa människor, skrattade och hade de roligt. Men sen tog min magkatarr över och jag traskade hem genom hela stan. Väl i Williams famn så somnade jag extremt fort. Haha typ som alltid. Men jag hade en jättetrevlig och rolig kväll med en massa folk jag tycker om! 

Jag har precis tryckt i mig min dunderfrulle och ligger nu i sängen. Väntar på att gymmet ska öppna så att jag kan gå dit och köra ett jäkla ryggpass. Taggad till Max! Ska resten av dagen plugga en massa teori och ikväll blir de bio med mina två favvisar. Längtar! 










RSS 2.0