Fem om mig

- Jag tänker alldeles för lite på mig själv 

- Gymet är min livskraft eftersom det är de enda stället jag kan koppla bort alla tankar på 

- Jag har väldigt stora drömmar om mitt liv 

- Jag speglar mig alldeles för ofta men kan ändå inte säga "jag ser ok ut, att jag duger" osv 

- Jag älskar mat och är du en bra kock så har du nästan fångat mitt hjärta




Dag nummer ett

Hallå på er. Hur har er fredag varit? Min har varit toppen. Första dagen i backen med familjen som aldrig stått på skidor innan. Men tro det eller ej så gick de riktigt bra för dom. Pappa åkte med upp till toppen och tog sen hela vägen ner. Backarna är superfina och de är lagom mycket folk. 

Är helt slut nu och trött som bara den, ska hoppa in i duschen och sen basta. Vila lite och sen ta de ännu lugnare. Välbehövligt!
Ha en fortsatt bra fredag, KRAM 




Fyra från i somras






On the road

Sådärja, nu är vi på väg till Björnrike för en vekas skidåkning. Kommer blir så himla kul att eftersom mina familjemedlemmar ej kan åka skidor. Kommer krampa i backen efter alla skrattatacker. Men jag ser fram emot en vecka med min underbara familj ! 

Ska sitta i bilen i några timmar nu, ungefär 12 och orkar nog inte blogga mer. Har laddat ner en massa poddar att lyssna på, mysigt. 
Kommer upp bilder och andra inlägg i morgon. Kram på er 




Kärlek?


Jag har fått en del frågor angående Hampus efter mitt inlägg igår. Om vi gjort slut? Om något hade hänt? Osv. Så jag tänkte att jag skulle svara på de för alla. Vi är inte tillsammans längre, de var ett beslut som vi båda fick ta men som gjorde lite extra ont för mig. Vi är kompisar och så så det är väll lugnt. 
Men nu vet ni så slipper ni fråga och ställa en massa frågor. 

Kram 

Snaps


 
En hel del snaps från de senaste veckorna. Allt från nyår tills i eftermiddags. Titta och njut av min härliga och händelserika vardag. 
 
Ja, denna dagen har rullat på. Var i skolan vid åtta och lämnade den runt ett. Kilade bort till vfg i snöstormen och väntade på Amanda. Gick en sväng på stan och tog sedan en mysig fika på condeco. Standard stället. Japp. Så skönt att prata av sig, snacka om allt mellan himmel och jord. Den tjejen, ett stort hjärta på henne. 
 
Sitter nu hemma med Telma och ska packa inför i morgon då bilen rullar mot fjällen. Ska bli skönt att komma iväg och umgås med de man älskar. Kommer dock ha en halvdan uppdatering men de är väll förståligt? Tror inte ni vill läsa om samma sak i en vecka eftersom mina dagar kommer vara ganska enformiga. Dock ska jag skriva om andra saker, lite träningstips, visa bilder från backen för kameran är såklart med. Ja jag ska göra mitt bästa för att ni ska kika in här. 
 
Ha en bra kväll och en bra kommande vecka. Kram alla 
 
Amandas blogg hittar ni HÄR föresten, alltid kul att kika in på andras bloggar. Tips !
 

Gos


En stor stickad tröjan, ett part svarta brallor och mina bruna martens står för min klädsel idag. Skönt att ha ett chill klädval en dag som denna då man slutar tidigt. Efter skolan ska jag springa en runda på stan och även ta en fika med Amandey. Välbehövligt just nu när livet inte på på topp.

Vi hörs, kram på er alla 

Q / A

Var är din halsduk ifrån? Hur snygg som helst! :) 

Tack så mycket, jag hittade min på BikBok. Men de har funnits eller finns liknande på ginatricot och även Lindex tror jag. Kika in där ! 




Livet


Allting har ett slut. Vissa lyckliga och andra inte. Men allting har ett slut. Just mitt slut tar på krafterna, de gör att tårarna rinner och man lätt känner sig ensam. Men på samma gång känner man sig på något konstigt sätt stark. Eller man vill vara stark. Fastän hjärtat är så halvt som de kan bli så får man aldrig ge upp. Man måste alla timmar på dygnet tro på sig själv. Det är inte lätt, de var ingen sagt. Allting har ett slut och man måste kämpa. 

Klädväg



En svart blus, ett par mörkare jeans och mina martens fick bli min klädkod idag. Enkelt, slappt och skönt. Håret samarbetade inte i morse så frillan fick bli en slarvig uppsättning. Äh, jag lever och jag ser iallafall inte förjävlig ut. Haha 


Trött

Oj, någon var riktigt trött igår och somnade innan kl nio. Någon var jag. 

Godmorgon, efter tio timmars sömn är jag på banan. Skippade spinningen kl åtta och tog sovmorgon istället. Ska äta frukost med mamma på jobbet, skönt. 
I eftermiddag ska jag till gymet och sen börja packa lite grejer eftersom vi åker på torsdag. 

Ha en bra dag. Kram 


 

Fina syster

 

Måndag


Mina skor, jag och min lunch. 

Har precis tryckt i mig min kycklingsallad, standar för mig. Dagens klädval var enkelt, varmt var tanken. En svart polo, ett par svarta brallor, min svarta jacka och mina bruna martens. Så traskar jag runt med min röda träningsväska som förstör hela outfiten. Suck. 



Nike


Alltså dessa skor. Sån jäkla kärlek till dom. Ett av de skönaste paret jag någonsin haft på mina fötter, en stark rekommendation för de som funderar på ett par sneakers men är osäkra på vilja dojjor. Nike Air Max 90 

Sista dagen på veckan


Bjussar på kanske världen fulaste bild, men oj vad jag tycker om min pappi ! 

Ja, dagen idag har rullat på, en del timmar spenderade jag på att leta reda på de sista innan åker, har även haft ont i huvudet så det smäller om de, degat i sängen och vilat. Har även hunnit med liite plugg, en början på en uppsatta är alltid något, inte sant?

Ska fortsätta dega, sola, äta kvarg och hallon samt sova. Måndag i morgon och jag känner mes "nä fan jag pallar inte" men jodå. Börjar med musik och sen rullar de på. 
Ha en bra kväll, kram 

Kondition?

Tänkte att jag bjussar på ett litet intervallpass jag brukar köra som brukar vara uppskattat hos mina tjejkompisar som testat på de. Ett rätt jobbigt pass för den personen som inte är en van löpare, men man kör på din egna nivå.
 
-Man börjar med att gå igång kroppen tio min, i vilket tempo man vill. Jag rekomenderar att starta på 6.0 och sen öka under de tio minutrarna. 
 
- När jag känner mig varm i kroppen så är det bara att börja sitt intervallpass. Antingen nollställer man bandet/tiden eller så utgår man från de man redan gått. Man börjar med att gå i ganska raskt tempo i en min, när klockan börjar bli 53 sekunder så ökar man från sitt gångtempo upp till extremt snabb löpning där man springer i en och en halv min. Jag brukar gå på 6.5 och springa på 13.5-14.5 bereonde på hur min kropp känner sig. 
 
-Sen fortsätter de, gå en min, springa en och en halv, gå en, springa en och en halv osv. Jag brukar springa åtta gånger vilket gör att passet blir 20 min långt vilket är helt lagom för mig. 
 
Alltså 0-1 min gång, 1-2.30 min löpning, 2.30-3.30 min gång, 3.30-5 min löpning osv osv, ja ni förstår. 
 
Det är viktigt att variera sin konditionsträning, därför kan man ibland köra extremt korta intervaller, 30-30, gå 30 och springa 30 tex. Testa även ett coopertest, tre kilometer och ibland nästan milen. Som sagt bra att variera. 
 
Kram på er! 
 
 

Godmorgon söndag

Godmorgon! 
Här ligger jag, i sängen och degar. Legat här ett tag och funderar på att gå ner och fixa lite frulle. Lockar. Dagens planer är lite oklara, men familjen och jag ska in till stan för att fixa de sista innan vi tar bilen upp till Björnrike på torsdag. Är fortfarande lite nervös över vår lilla semester, men de kommer bli kul. Ja mer planer idag har jag inte, får se vad som händer. 

Vi hörs sen, kram 




Mitt i helgen

Idag har jag hunnit med en mysig morgon med en massa frukost, en sväng på stan och ett cardio och magpass. Skönt. Träffade två killar på gymet igår, snackade lite om träning osv. Fick lite tips och testade på kalk, haha. Trevliga killar som kommer fram och pratar samt puchar en när man lyfter. Träffade på dom idag också så snackare lite innan jag drog. 

Gör mig nu i ordning och ska strax åka in till Växjö för att kolla på lakers. Tror inte att det ska vara något problem att ta en tre pinnar ikväll, men vi får heja på ordentliges för säkerhetens skull. 
Ha en fin lördag alla, kram 




New Balanse

 
 
Härregud vilken dålig kvallite jag fick till på bilden, något jag måste jobba på. Men här ser ni iallafall tre riktigt snygga outfits, alla med ett par New Balance. Samtidigt som man kan klä upp en outfit med ett par sportiga dojjor så kan man klä ner de lite. Helt beroene på hur man vill se ut under dagen. Jag skulle nog inte ta på mig outfiten till vänster, känns inte alls som mig. Men gud, den är snygg, enkel och rätt fräsch. Men jag är lite mer åt de gosiga och chilliga hållet. 
 
Tre supersnygga outfits om ni frågar mig. Jag som har en liten cruch på sportiga dojjor. Älskar mina egna New Balance men hela mitt hjärta och är såå sugen på att köpa ett par till nu till våren. Antingen ett par vita, ett par lite krämfärgade, ett par gråa eller åt helt andra hållet och satsa på ett par utstickande. Hm, blir en riktig karamell att suga på. 
 
Kram
 

Sallad, sallad, sallad



Min mat de senaste dagarna, bild ett - min lunch idag, bild två - min kvällsmat för tre min sen, bild tre - min lunch härom dagen. Haha ja såhär ser de ut väldigt ofta för mig. Varvar med kyckling och broccoli, även lite fisk och andra grönsaker. Men fasen vad gott de är, lite knepigt med att ta med mat till skolan osv men de lönar sig. 

Min fredag

Hej på er. Så himla skönt att det faktiskt är helg nu. Kan slappna av och ta det lite lugnt, behövligt. Har under denna dagen varit i skolan, varit på gymet där armar och rygg fick jobba. Har även tagit en låång fika med min otroligt saknade vän Marco. Efter tre timmar hade vi knappt hunnit prata om någonting kändes det som, men så himla behövligt att prata en massa och bara ta de lugnt. 

Nu ligger jag i soffan, skulle kunna somna när som. #slitentjej. Hade tänkt att skriva något inlägg om stilar eftersom många ville se mina outfits. Dock är de alltid mörkt när jag lämnar huset på morgonen och mörkt när jag kommer hem igen. Men ska försöka ta lite bilder då och då. Annars skriva vad jag tycker om olika stilar, tipsa om kläder, visa olika outfits i collage och liknande. Låter helt okej i mitt huvud. Vad tycker ni? Är de okej? 

Ah men nu somnar jag snart, vi hörs. 
Kram från @slitnapella 




Fredag och helg



Han snabbt knäppa av några selfies i morse. Spegeln är inte den renaste och lamporna är sönder. Det är iallafall fredag och dagen kommer att bli bra. Ett pass på gymet och en fika med en saknad vän bjuder min eftermiddag på. 

Vi hörs, kram 

Min torsdag och era önskningar

Hej på er, har er dag varit bra? Min har varit pest. Suck. Ja, jag vaknade vid lite i sju, fixade med mig dagens lunch, grejer till gymet, grejer till skolan och sen rullade bilen. Väl inne på gymet kände jag mig inte alls hundra. Mensvärk är inte de skönaste vilket de flesta tjejer kan intyga. Hade tagit en tablett på morgonen men hjälpte icke. Fick ett halvdant benpass gjort, hämtade nya tabletter hos mamma och pappa, åt min lunch på deras jobb och åkte sen till skolan. Var yr, mådde illa, hade ont i magen och i huvudet. Efter första lektionen tog jag bussen hem. Ett bra initiativ. 

Sen jag kom hem har jag sovit bort mensvärken, huvudvärken osv. Känner mig någorlunda levande iallafall. Känner att min kropp och jag är ganska slutkörda, orkar knappt med mitt liv i mitt tempo. Träning, familj, pojkvän, plugg, körkort, sömn, kost, preoritering osv. Ska styra upp mitt liv lite mer och hoppas att allt blir bättre. 

Det var för övrigt många som ville att jag skulle prata om min träning, min kärlek och visa lite mer outfits. Ska kolla med Hampus om han vill att jag skriver så mycket om honom i bloggen, men jag ska se vad jag kan göra. Tänkte börja med ett skriva om benövningar vilket förhoppningsvis är uppskattat, haha. 

Kram på er 




Fråga angående collagen

Hur får du ihop alla bilder så? 

Ja, bilderna i förra inlägget har jag satt ihop i telefonen. Jag använder mig av en app som heter PixFrame. I den appen kan man sätta ihop olika bilder i olika collage. 

Såhär ser det ut när man ska välja ett typ av collage, de finns en hel del att välja mellan. 

Efter att man valt och klickat in på någon av collagen sätter man in de bilderna jag vill ha och sparar collaget. Går tillbaka till urvalet av collage och väjer ett annat, sätter in bilder där osv.

När jag gjort fyra olika collage går jag in i collaget med fyra rutor. Sätter sedan in mina fyra collage där i och vipps så har man fått en mängder med bilder i ett collage. 


Svårare än såhär är de inte. Lätt som en plätt. Till och med min åttaåriga lillasyster klarar av detta, haha. Hoppas att nu förstår. Kram 

Vad vill ni läsa om?



Vad tycker ni är intressant att läsa om? Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad ska stå i mina rubriker? 

Kärlek? 
Livet? 
Träning? 
Något mer personligt? 
Känslor? 
Självkänsla?
Stilar? 
Resor? 
Relationer av olika slag? 

Ja släng en kommentar om vad du tycker skulle vara intressant att läsa om.  Är inget av de jag skrev intressant för just dig så skriv precis de du vill. 
Kram

Inte något vidare



Efter lunchen idag fick jag så jäkla ont i magen. Magkatarr så de smällde om de, kunde inte ens gå rakt för de gjorde så ont. Fick en tablett av skolsköterskan och fick även lära mig allt om kost, sömn, träning, livet osv. Haha nickade och höll med när hon sa att man skulle träna lagom mycket. Åkte iallafall ut till mamma och pappa, lyssnade på några podcasts, mös framför de tända kaminerna och sen bar de av hemåt. 

Ligger nu i sängen helt slut. Magen värker fortfarande och jag känner mig lite seg. Blev lite sur när magkatarren smör sig in för jag fick inte träna mitt benpass. Åh, lite sur fortfarande. Men ska bara ta de lugnt denna kvällen, vila och hoppas på att magen blir bättre. 

Kram 

Lockigt

Naturligt. Japp, såhär ser det alltså ut, mitt hår. Jag gillar de lite sådär halvt, lite beroende vilken dag de är. Skönt att ibland bara kunna sätta upp de och ha en helt ok frilla eller ha de nersläppt (de dagarna lockarna ligger dit man vill). Annars är den päst. När man tränar så kryllar de sig och så fort de regnar ute sån lever de sitt egna liv. Så fort man plattar de böjer de sig åt något håll och efter 2 min är de inte ens i närheten av platt längre. Suck 




Enkelt


Svart, blått och brunt är de färger jag bär på idag. Så enkelt som möjligt med en svart t-shirt, en svart kofta, blåa jeans och mina bruna martens. 

Orkar inte


Efter liite plugg är jag nästan lite stolt över mig själv och kryper ner i sängen. Så himla trött efter dagens pass och allt, nu förtjänar jag min sömn. Haha bjussar föresten en bild på mig och Becka, hon är en tredjedel av mig typ. Hahaa orkar inte. 
Godnatt 

Tre svartvita från idag

Hallå. Allt bra? Med mig är det faktiskt riktigt bra. Det ligger en hel del grejer på plusssidan till skillnad från minussidan, härligt. Japp, denna dagen började jag på gymet, efter några kilometer på löparbandet och ett extremt lökigt spinningpass kilade jag iväg till skolan. Självklart tog jag en snabb dusch, man vill inte lukta illa. Efter en seg skoldag drog jag mig till gymet för ett bålpass med Amandey vilket gick suveränt. Kom hem tidigt idag, redan vid 5 klampade jag in genom dörren. Skönt som bara den. 

Sen jag kom hem har jag ätit en massa kvarg, hallon och stekta äpplen. Mums är ett ord som beskriver de ganska bra. Har även tagit en dusch och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Tänkte plugga lite, haha japp jag ska plugga, lite körkorts teori och även försöka börja på en inlämning. Suck. Jag som  h a t a r  att plugga, dessutom suger jag på de. 

Jaja, måste ta tag i livet. P & K 



 

Vem skulle jag vara utan er?







Godmorgon


Här börjar jag dagen. Sovmorgon till 9.45 men vem bryr sig om de när man kan träna istället för att sova? Ett spinningpass med Amanda vid 8.00 och sen är jag på banan igen. 

X O



Dagen idag har rullat på trotts att jag varit seg som fasen. Blev två pass efter skolan, ett bodypump med parro och ett extremt lökigt spinningpass. Benen skakade som aldrig förr när jag klev av cykeln. Har sen jag kom hem lagat till min lunch tills i morgon, ätit lite mat och ännu mer mat och kikat lite på datorn. 

Ska nog ta och försöka sova nu eftersom att klockan ringer 05.30 i morgon för att sen dra sig mot gymet sådär lagom mör och go. Några kilometer på läparbandet innan spinningen kl 08.00 ska jag nog orka med. Har ju min celsius. Klarar mig inte utan den, beroende. Varning, börja ej med de för man blir faaast.. 

Godnatt alla fina 

Detaljer




Måndag

Min kärlek som alltid är så himla social. Mmm vad mysigt vi hade de igår, haha


Godmorgon. Måndag och en helt ny vecka. Jag började inte veckan så himla bra då jag försov mig rejält och nu är på väg till Växjö. Missar hela min första lektion, menmen. 
Ha en fin dag, kram 


Sun

Godkväll. Denna helgen har rullat på bra och den är strax slut. Tyvärr börjar skolan i morgon men jag ser de positivt eftersom jag avslutar helgen på bästa sätt. Sitter hos Hampus och kollar handboll och snart blir det lite film innan det är daggs att sova. Jag är helt sjukt trött och vad är då bättre än att gosa ner sig med personen man älskar? Nä precis, de finns inget. 

Godnatt 




Q / A



Hej, grym blogg! Mycket inspirerande och fin :) Undrar om du kan skriva lite om vad och hur du tränar på gymet, övningar osv. 
 
Hallå, tack så himla mycket!! Hm.. Detta är en lite klurig fråga tycker jag. Jag har en åsikt om att man tränar de som passar ens liv och kropp bäst. Jag utgår oftast från hur jag mår i kroppen och vad jag är sugen på när jag kliver in på gymet. Självklart tränar jag inte samma muskelgrupp två dagar i rad eftersom det är viktigt att låta musklerna vila och återhämta sig ordentligt. 
 
Men något de flesta borde tänka på när de tränar är att träna både kondition och styrka för att få en bra balans. Det är helt idividuelt såklart, efter vad man har för mål med sin träning. Är man ute efter att bara bygga muskler, bli större osv, så är inte kondition den rätta träningen. Är man som jag ute efter att få en lite mer "fit" kropp men med en lagom mängd muskler så rekomenderar jag att köra hälften hälften. Blanda kondition och styrketräning så man tränar båda lika mycket. Är man ute efter att nästan bara förbränna för att komma ner i en lite mer slank figur så är kondition med lite styrketräning väldigt bra. Som sagt så är de heelt individuellt.  
 
Jag försöker få in sådär 7 pass i veckan med en/två vilodagar. Och en typisk vecka för mig kan se ut såhär:
Måndag: Uppvärmning 15-20 min, benpass 
Tisdag:  Kondition på förmiddagen/morgonen, armar/axlar eftermiddagen 
Onsdag:  Mage/rygg 
Torsdag: Kondition på morgonen/förmiddagen, ben på eftemiddagen 
Fredag: Kondition 
Lördag: Kondition, mage 
Söndag: VILA 
 
Ja bara för att detta är mitt sätt att träna på så betyder de inte att just du också ska göra de. Man tränar efter sina mål, sin kroppsuppbygnad, hur man mår osv. 
 
Hoppas att ni fick ut lite av detta iallafall. 

Lakers


Min standard lunch på Cypern i somras. Såå otroligt gott ! 

Sitter nu proppmätt framför hockeyn med ett antal kamben i magen. Min kusin och hennes sambo är här och vi har bildat en egen Lakersklack haha. 

Vi hörs i morgon, godnatt alla fina. 

syster

 

Lökig lördag

Kl 07.45 ringde min klocka och med lite frukost i magen åkte jag till gymet. Cardio stod på schemat, älskar att springa då det går bra och inte är tråkigt. Dock fick jag blåsor under fötterna så det blev inte allt för många killometer, suck. Hann med lite ärenden i stan med mamma innan vi kom hem. Slängde i mig en massa mat och ligger nu i sängen och jäser. Japp, har inte duschat och här ligger jag under täcker, ofräscht som fasen. Men jag ska snart in i duschen och sen vet jag inte vad som står på schemat för resten av dagen. 




Godnatt






Godnatt säger jag efter en dag som verkligen gått upp och ner. Alla dagar är inte bra och livet ligger inte alltid på topp. Man lär sig efter sånahär dagar att man ska ta vara på tiden med varandra, njuta och minnas varje sekund. 
GN 

@ Träning



Träning - är nog min största passion i livet just nu. Jag får ut så mycket av de, livet blir enklare, man kan tänka på sig själv, glömma allt som inte har med träning att göra, man mår bättre, livet blir så mycket bättre med den energin man får. Varje gång jag kliver in på gymet släpper jag alla tankar, allt som inte hör hemma på gymet. Känslan att ha sin "egentid" på gymet är oslagbart. Jag har börjat fundera på vad fasen jag skulle göra utan träningen. Efter att jag lagt klubborna på hyllan och lämnat HAIF så har jag lagt ner mängder med timmar på gymet. 
 
Många frågar - Vart hittar man inspiration? Hur orkar du? Vad har du för mål? Hur orkar du hålla igång?  Osv osv. Haha ja, hur orkar man inte göra något man älskar? Men såhär är de, vissa människor tycker inte om att träna eller att röra på sig, så enkelt är de. Man kan inte tvinga sin kropp att gilla att träna för allt sitter i huvudet. Det är hjärnan och inställningen som bestämmer prestation, ork, tankar osv. MEN, man kan lära sig att gilla att träna, det gäller att ta de successivt. Så här är några tips för dig som vill komma igång med träningen och få det till en livsstil. 

- Börja med att ta dig i kragen, gå ut och gå två - fyra gånger i veckan för att få en mjukstart. / Börja med att köpa ett gymkort, ta dig till gymet och prata med någon som faktiskt kan detdär med träning.

- Tycker du att promenaderna funkar bra kan du byta ut någon promenad i veckan mot en springrunda. / När du känner att vikterna du lyfter känns lätta så lägg på några kilo och börja utmana dig själv liiite. 

- Börjar promenaderna blir lite tråkiga? Tycker du att spingturerna går lite för sakta? Försök då att alltid gå/springa samma runda och försöka öka din tid för att se att du successivt blir bättre. / Börjar du se resultat? Börjar musklerna växa? Japp, då har du gjort helt rätt. Fortsätt kämpa och tänk på att b a r a tänka på dig och din träning. 

- Har du nu fått upp ditt tempo? Känner du hur lätt de känns? Försök att gå/springa någon extra kilometer. Lyckas du kommer du garanterat vara stolt över dig själv!!! / Börjar musklerna växa fram ytterligare? Wow, bra jobbat, det är bara att kämpa på!! 

Det är viktigt att göra träningen till något kul, något positivt. Tänk på att fokusera på dig och ingen annan. Är det tråkigt att träna själv? Ja ett enkelt tips är att dra med en kompis. Pusha varandra och se de som eran "resa tillsammans" 

Träning gör kul, glöm aldrig de. 

Bättre där

Hallå. Vaknade idag och mådde inte så bra så jag somnade om igen. Vaknade nyss och tänkte gå ner och laga mig något gott. Ligger och tänker tillbaka på våra underbara veckor på Cypern i somras. Vill inget hellre än spendera en massa tid med min familj och personer jag älskar. 

















Önskan



Här vill jag vara nu, med honom. 

Hela denna dagen


Dagens träning bestod av ett cardiopass innan skolan samt ett skakigt benpass efter skolan. Så sjukt skönt när man kan dela upp de, mmm me like. Annars har jag inte gjort någonting, tagit de lugnt i skolan och ätit en sjukt god sallad. Älskar att plocka egna sallader, skulle kunna äta de alla dar i veckan. Blir faktiskt en egen sallad i morgon eftersom det är pyttipanna i skolan. 

Japp, här sitter jag nu, helt slut. Har tryckt i mig så sjukt mycket mat och jag börjar undra när jag ska spricka. Men va fan, älskar mat, yolo. Ska iallafall kolla lite på hockeyn nu, Lakers - AIK. Sen är de läggdags för lilla mig. Redan fredag i morgon. Helt sjukt. 
Godnatt alla.







@torsdag



Tre bilder som kan beskriva min dag hittills ganska så bra. Var hyfsat pigg när jag vaknade faktiskt, oväntat som fasen. Men lite sovmorgon gjorde susen. En sväng på bandet fick mig att dö lökdöden. Men efter en dusch med alla gamla tanter kände jag mig som en ny människa igen. Haha, skämt å sido. 

Skolan börjar strax, suck. Har köpt med mig en sallad som jag ska slänga i mig under lektionen, bokstavligen. Å efter skolan blir det ett benpass, kommer åter igen dö lökdöden. Jaja, det ska synas att man tränar, visst? 



Min onsdag

Tja. Allt bra? 
Dagen har varit bra och rullat på relativt snabbt. Började kl åtta och slutade trax efter ett. Kilade iväg till gymet, körde järnet i en timma och drog mig sen ner till stan. Träffade några av tjejerna, pratade lite och tog en kaffe. Mys. Tog mig sedan till körskolan för min första teorikurs, åkte hem med pappa som tryckte plattan i botten eftersom vi alla var hungriga som vargar. 

Är nu mätt och ska nog laga mig lite "efterrätt" eftersom jag är så himla sugen på något gott. Ja, jag vet hur intresserade ni är av att läsa vad jag gjort under dagarna. Haha knappast. 
Jaja, godnatt 

Mina nya dojjor som jag äälskar, helt sjukt sköna. N ö j d 



Its a great day






-

 
 

Vacker / idag



Är det ens lagligt att vara såhär naturligt vacker? Nä precis, jag tänkte väll de. Hade dödat för hennes utseende. Suck 

Hallå, dagen idag har hittills rullat på bra. Klockan ringde vid 05.30 och jag var på gymet två timmar senare. Trött så in i helvete, men jag kämpade mig igenom ett benpass. Tog en välförtjänt dusch, fixade till mig och kilade iväg till skolan. Har inte gjort så mycket utan mest tagit de lugnt. Som vanligt på min slappa linje, hehe. 

Efter att jag slutar ska jag kila upp till Grand i hopp om att hitta ett eller flera par brallor. Har en hel del saker att göra när jag kommer hem så blir nog en lite stressad och fullspäckad eftermiddag/kväll. 



@




Eftermiddagen

Efter skolan kilade jag bort till körskolan för att skriva in mig för körlektioner, haha var så sjukt nervös vilket egentligen var onödigt för det var inga konstigheter alls. Traskade sen ner till stan, kollade lite affärer, tog en kaffe med parro och snackade en masa. Fick med mig lite smågrejer hem, alltid behövligt och dessutom svårt att låta saker hänga kvar i affärerna. Sitter nu och dricker min celsius och väntar på att mitt spinning pass strax ska börja, efter de blir det ett bodycombat pass med Elsa, kul. Älskar att svettas och ha kul på samma gång. Spinning och bodycombat är faktiskt de roligaste passen, något jag rekommenderar starkt! 




@ back on track

Hej på er! Har bestämt att min lilla bloggpaus får vara slut nu. Har sen sist inte gjort så mycket, tränat, umgåtts mes vänner, familjen, tagit de lugnt och njutit av helgen. Ny vecka, nya möjligheter. 
Kram




Fredag tionde januari

Godmorgon (Godmiddag) 
Hoppas att allt är bra med er. Jag vaknade idag och mådde kasst så jag har legat i sängen hela tiden. Ibland är inte livet lätt mina vänner. Jag tar en paus från bloggen och kommer tillbaka när jag känner att jag orkar och vill. 
Ta hand om er alla, KRAM 




Jeans, träning, mat osv

Tja. Idag traskade jag runt i jeans och mina air max, ett chill val då jag inte orkade bry mig. Började vid 12 så tog tåget in, köpte med mig en sallad från Ica eftersom maten i skolan bestod av raggmunkar. Haha. Har haft två lektioner och efter de drog jag till la gym. Tanken var att köra cardio men halsen är inte hundra så armar/axlar fick jobba. Så skönt när men själv bestämmer över sin träning, hur och vad man tränar. 

Ja jag är på väg hem nu i vilket fall och ska vräka i mig en massa mat. Magen kurrar trotts att jag precis tryckt i mig fyra riskakor. Ikväll blir det läggdags tidigt för att gå upp 05.30 i morgon. Hatar att börja kl 08.00. Hatar. 





Denim





En kväll i vida

Japp, lakers tog hem tre enkla poäng. 7-0 mot Linköping, bra kämpat. Hade riktigt bra sällskap så kvällen blev riktigt bra. Har så himla fina vänner. Har precis ätit lite kvarg med varma hallon och en riskaka, satt som en smäck. Börjar dagen med sovmorgon till 12 och ska nu krypa ner i sängen och kolla på pretty little liars avsnittet. 
Godnatt 




Mitt i veckan

Första dagen i skolan, känns väll helt okej ändå. En aning trött, men va fasen. Chillade mig igenom skolan med en visuel lektion och idrott. Börjar nästan redan bli skoltrötta, men jag tröstar mig med att vi ska åka skidor om 22 dagar, haha. Kaos. 
Är på väg hem nu. Blev ett pass på gymet efter skolan, förvånade? Nä tänkte väll de. Dödade benen och tryckte i mig några torra riskakor efter, skyndade mig till bussen och är nu på väg hem. Ska snabbt in i duschen, fixa mig lite, äta och sen dra till Lakers. Hela vår skola vann biljetter till kvällens match så de är klart man går lixom! 
Jaja, vi hörs sen, kramkram 




Dagens

Saknad - Min kärlek, världens finaste och bästa person. Hampus

Längtan - Rhodos, bruna ben, skidbacken, en lugn helg med familjen.

Vill ha - Större muskler. Haha. 

Sämsta - Att jag inte får sova med Hampus i natt. 

Tankar - Allt från vilken färg jag ska ha på mina strumpor i morgon till meningen med livet. 

Önskan - Att ingen i min närhet blir sjuk, dör eller skadar sig. 

Låt - XO med Beyonce 






Min sista dag på lovet

Tja! Läget? Jag mår fint, har haft en skön och relativt lugn dag. Var inne på gymet runt halv tio, armar och axlar fick dö träningsdöden. Kom hem runt 12 då jag lagade mat till mig själv och tog en lång dusch. Har även hunnit knäppa av lite bilder, tagit en liten pn och träffat min otroligt saknade vän som varit i Vietnamn i tre veckor. Otroligt hur brun man kan bli, så himla orättvist. 

Sitter nu med en kopp chokladkaffe i handen och kollar tv, ska strax krypa ner i sängen för att försöka sova. Jag är nog den enda som hållt mig till ett normalt sömnliv under detta lovet. Men att klockan ringer 05.30 i morgon tar en aning. Men de ska jag nog kunna fixa. 
Jaja, godnatt och kram på er. 




-

 

Svett

Såklart drog jag in till gymet lite efter att jag kommit hem. Svettades en hel del och byggde lite magmuskler innan jag tog tåget hem igen. Har ätit, duschat och umgåtts med familjen. Sitter framför tvn nu och degar järnet, väntat på att ph ska börja. Har precis tryckt i mig lite kvarg och varma hallon, så jävla gott, åh.
Vi hörs i morgon. GN 




Måndag

Tja! Igår vaknade jag med Becka i mammas och pappas säng. Efter att vi gått ut med hundarna, ätit frulle, duschat, ätit lite till osv, så rullade bilen mot Ljungby. Jag fick sitta bakom ratten och det gick faktiskt riktigt bra, hehe. Fyller ju 18 om två månader så vi får se när även jag tar körkortet. 
Spenderade kvällen framför film och hockey med Hampus. Självklart lagade jag maten och carbonara fick mätta våra magar. Både jag och Hampus blev proppmätta, låg och jäste i soffan under hockeyn. 

Nu är jag strax hemma. Vaknade hos Hampus, åt lite frukost och sen kilade han iväg till hallen. Jag städade iordning hans lägenhet och drog. Haha, ja jag ska nog bli städerska eller mattant. Hemmafru låter inte heller så dumt. Jaja, planerna för resten av dagen är oklara. Ska iallafall in till gymet och bygga lite muskler. 
Kram 





Dr. martens



Alltså dessa skor. Så satans snygga. Jag har en förkärlek till kängor, eller ja, kängor/boots och träningsdojjor. Men dessa skor ligger högst upp på min lista nu. De är skön, de är snygga, de är rätt stiliga men samtidigt chill. (Haha här kommer jag och talar om precis som att jag tror att jag vet.) Jag är personen som gärna lägger mer pengar på mina skor, vill att de ska hålla länge och jag vet att de flesta skor aldrig riktigt går ur tränden. Har du inte ett par martens så måste jag be dig köpa ett par. Finns ingen chans i världens att du ångrar dig!

 

- - - - - - -

Eftermiddagen har beståt av soffhäng framför hockeyn med fint sällskap. Självklart stod jag för myset, haha. Hejade på Sverige så mycket att de faktiskt vann, inte dåligt hejat ska ni veta. Lagade lite mat, köttfärssås och spaghetti fick mätta våra magar. Nu ligger jag och Becka i mammas och pappas säng och ska kolla en massa filmer. Skönt som fasen! 
Ha en bra lördagskväll allihopa. 





Fjärde januari



Idag ringde klockan vid halv åtta, låg kvar i sängen i 20 min inna jag drog mig upp och åt frukost. Åkte in till gymet, eller idag blev de ett pass. Efter ett bodycombat pass, en sväng på Ica och några minuters tågåkning kom jag hem. Har sen jag klev in genom dörren lagat mat, solat och duschat. Är helt slut och skulle behöva ta en pn. Men icke. Ska fixa iordning mig och fixa lite mys inför hockeyn som börjar klockan tre. Amandey dyker upp om lite mer än en timma och gör mig sällskap. Så mysigt. 
TTYL


Skolycka

Hej på er! Denna dagen har inte varit så händelserik. Kom nyss hem från stan efter ett sjukt jobbigt pass, armar och axlar stod på schemat idag. Fick ett litet haff av en pensionär, haha, alltid kul med folk som pratar. Dock kanske lite jobbigt att prata när man lyfter och tar i så man spricker. Ja, på vägen hem stannade pappa och jag och hämtade mina skor. Äntligen! Fick ett par martens i julklapp men de passade inte och eftersom de var slut i butikerna och inte skulle få hem dom mer så fick vi jag på ett par på nätet. Lycklig som ett barn på julafton. Haha.
Ska mysa med familjen ikväll och bara ta det lugt. För mig är detta en riktigt bra fredagskväll. 
Kram 





tumblr / petronellarundqvist

http://petronellarundqvist.tumblr.com
 
 

spegeln

 
 
 

En massa skit

Efter ett antal kroppkakor hos mormor och morfar kilade jag in till stan för att träna. Blev en sväng på gymet och ett bodycombat pass, helt död. Dog lökdöden. Rekommenderar inte gråa brallor om man har lite rumpsvätt, lite pinsamt. 
Har tryckt i mig en massa mat nu, mätt som en björn som äter upp sig inför idée. Ska kolla klart på hockeyn och sen lägga mig. Trött som fasen och behöver lite sömn. 
Vi hörs, godnatt eller något. Kram 







Andra januari tjugohundrafjorton

Hej på er! Allt bra? Nytt år och en massa nya möjligheter, kan man säga så? Inte för att det är någon skillnad på 2013 och 2014. Detta året kommer iallafall bli grymt, min första resa blir om fyra veckor med min kära familj till skidbacken, lite efter de fyller jag 18 och tar förmodligen körkort, sen slutar jag tvåan och i slutet av sommaren åker jag och tjejerna till Rhodos. Mina största planer för i år och jag kan knappt vänta, exalterad. 

Ligger iallafall i sängen nu, helt död. Igår var inte någon bra dag, låg i sängen nästan hela dagen innan Hampus hämtade upp mig och åkte in till stan för att kika bio. Mysigt som bara den. Fick även med mig honom hem så jag har sovit otroligt gott i natt. Han drog tidigt för att jobba och nu ligger jag här helt själv. Surt. Nyår var bättre än mina förhoppningar, började med ett stort gäng hos Axel med mat och lite senare trillade de in lite fler folk. Hade en riktigt rolig kväll / natt med mina underbara vänner. 

Nu ska jag fräscha till mig lite, ta lite kort är tanken och äta lite frukost. Ska sen upp till mormor och morfar för att äta kroppkakor med hela släkten. Åh jag är nog i himlen. Dör typ matdöden. 
Ah, vi hörs sen! 

Bilderna är från nyår och dessa är nog de enda som jag tänker visa er. Haha 






RSS 2.0