Brun igen

Äntligen. Idag på våran studiedag var jag uppe med tuppen och tog mig in till stan för lite klipp och färg. Gick inte att beskriva hur nervös jag var, "tänk om det blir för kort. Om färgen blid kass. Om hon klippet de ojämnt" haha ja en massa såna tankar flög runt i mitt huvud. Men när vi var klara så blev jag super glad, det var precis så jag ville hade, åh var jag har längtar efter detta. Nu kollar jag mig i spegeln hela tiden och är super nöjd.
Ska snart slänga ihop lite "mellis" och senare dra till träningen. Så himla skönt att variera träningarna, gym, simning, pass och träning med mitt underbara lag. Idag följer klubborna med och det står alltså innebandy på schemat. En toppendag helt enkelt !


nöjd

när jag sprang in på Monki idag så kunde jag inte låta bli att hålla extra hårt i denna skönheten, var helt enkelt tvungen att ta med den hem. helt klart värt pengarna och den ska absolut användas flitigt. nöjd 
 
 

Hockeytisdag

Efter en härlig dag i skolan, en sväng på gymmet och ett bodypump pass så kan jag äntligen slappna av och mysa ner mig i soffan med apelsin för att kika på lakers. Håller tummarna super hårt så att de ska vinna, hoppashoppashoppas!


tumblr

även lilla jag har en tumblur som jag faktiskt håller vid liv. tycker absolut att ni kan gå in och kolla in den och länka era (om ni har några)  nere i kommentarerna. kramisen
//petronellarundqvist.tumblr.com


helt okej


k som i kent

tittar tillbaka på bilder från sommaren och vill tillbaka. saknar värmen, kläderna, sol, bad, vännerna, ja allt man hittar på. men de jag nog saknar mest av allt är kent konserten vi var på, går inte att beskriva med ord hur otroligt det var, att se ens favorit band live, helt sjukt. man ryser, magiskt lixom. ta mig tillbaka 
 
 
 
 

Myser

Nu sitter jag på coretto och har ätit en panini, dricker latte och kollar datorn. Åkte in till stan ganska tidigt för att kunna träna och det gick ju toppen. Mina ben är ganska slut efter att ha jobbat på bra och jag är trött hela jag. Ska snart hem och göra mig i ordning, sen ska jag och släkten åka till mormor och morfar för att äta och ha det lite mysigt. En riktigt mysig lördag helt enkelt!


såja

 
sådär ja, nu börjar det likna något. äntligen kan jag börja blogga på riktigt, tack vare min vän  http://elinaell.blogg.se  som hjälpt mig med allt. daggs att sätta igång och då är det daggs att börja med en bild med, så jag slänger in en egen designad bild/colage. uppdaterar senare under dagen då jag har mer tid och andra roliga saker att skriva om !
 

mysig tisdag

myser med familjen framflr tv:n och äter fruktsallad, helt okej en sånhär dag då man legat hemma med huvudvärk. snart är det daggs för ett bad och vila upp kroppen tills i morgon med lite skön sömn. gosigt
 
 
 
 

 
 
 
 
 

ginatricot

 


fickur

'

söndags mys till tusen

sådär, nu sitter jag här hemma med familjen och myser, brasan är tänd och filmen rullar på tv:n, mamma har även fixat semlor som vi ska smaska i oss. jag är helt slut efter en timma på gymet så detta är jag helt klart väd en söndag som denna. gosigt !

Börjar om på nytt

Halloj! då var det daggs att göra de första blogginlägget här på blogg, känns helt knäppt och jag förstår inte så mycket tyvärr, men dett ska nog gå vägen. jag vet inte vad man ska skriva i sitt första inlägg på en ny blogg, kanske lite fakta och intressen? nej jag vet inte, sånt får man ändå reda på med tiden. haha, jag hoppas iallafall på att ni fortsätter att följa och kika in på min blogg ibland, ska göra mitt bästa för att hålla den vid liv, lovar!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0