kommentarer

Vart jobbar du? :)

 Jag jobbar på Fresh heter de. Det är ett företag här i Gemla, de gör fläktar, ventiler, luftledare och liknande. Inte så många som vet vad det är och det är väldigt svårt att förklara. Men vi monterar ihop grejerna, lägger ner i kartonger och skickar iväg till en massa olika ställen :)
 
 
Vart kommer klänningen ifrån? Sjukt snygg!
 
Tack så mycket! Jag har svarat på det i ett tidigare inlägg, men klänningen är från Cubus! den var så värd pengarna :)
 
 
 
Finaste paret I know! Så glad för er!!!! Älskade
 
Tack min fina!!! 
 
Asså dehär är den underbaraste bild jag sett pålänge!! <3 
Kan inte du visa före & efter bild på redigeringen för den är så sjukt bra!
 
 
Jo visst skulle jag kunna visa de, lite redigeringar och liknande? Jättekul att du frågar, vad glad jag blir! :)
 
 
 
Hej! Vart ifrån är dina träningsleggins? (de svarta med lite vita "moln" i) Galet snygga!
Hej! De är från Stadium och är i märket SOC, alltså stadiums egna märke. Riktigt sköna och jag rekeomenderar deras märke starkt :)

Till kvällen

Nu har jag smaskat i mig lite jordgubbar, kvarg, granola och jordnötssmör. Satt väldigt fint såhär på kvällen. Ska snicksnacka lite med pappa innan jag kryper ner i sängen igen. Godnatt 




Sista juni

Sen att jag kom hem har jag bara legat i sängen, sovit, kikat lite bloggar och nu kollar jag på pll. Har så ont i halsen så någon träning blir det inte för mig idag. Jag som för en gång skull var sugen på att ut och springa, haha. Ska annars bara ta de lugnt, äta lite och somna i riktigt god tid! Vi hörs senare, kram 




Helgen börjar lida mot sitt slut



Igår var det 50årsfest för min farbror. Väldigt roligt och en kväll som bestod av en massa skratt. Dansade, tog kort och stod i baren mestadels. Körde även lite folk och pussade på William. Körde hem lagom sent och somnade direkt när vi kom hem. En väldigt bra kväll måste jag verkligen säga! 

Idag har vi inte hittat på mycket. Jag vaknade nästan halv 11, vilket är sent för mig haha. Strax efter vaknade William och då blev de frukost. Har kikat lite bloggar, kollar film och tagit en fika på Grand. Även strosat runt ett varv och kikat i affärer. Suktat efter skor och kläder som jag inte tackat nej till att ta med hem. Nu har vi precis landat hemma i lägenheten och jag ska hoppa i mina träningskläder och kila bort till gymmet. Axlar samt mage står på schemat, men får se när jag kommer ditt. Känner mig lite trött och har ont i huvudet så kanske blir något annat. 

Annars ska jag ta det väldigt lugnt ikväll och lägga mig tidigt. Behöver min sömn och en jobbvecka känns inte så himla kul om jag ska va ärlig. Suck! Men bara att bita ihop, tre veckor kvar och sen är jag ledig!





Godmorgon



Min frukost som satt otroligt fint i magen! Rostade mackor med jordnötssmör och banan samt en smothie gjord på jordgubbar, hallon, banan, apelsinjuice och lite soyayoghurt. Så nu är jag redo för ett pass på gymmet. Fokus på rumpa samt lite bål står på schemat, blir nog bra! 

Ett riktigt körkort


Idag hämtade jag ut mitt körkort och kan nu äntligen slänga mitt leg som är så fruktansvärt fult! Skäms varje gång någon ber mig ta fram de. Har även kört William för första gången någonsin, helt galet. Känns fel att sitta på den sidan när det alltid är han som kör annars! Så nu har vi landat hemma i lägenheten och äntligen får jag somna i hans famn igen. Om jag har längtat och saknat de? Svar ja, helt klart! 

Godnatt 

Mellis

Blåbärskvarg ( som jag inte tål.. ), pauluns granola, jordnötssmör och jordgubbar! 




Godmorgon

Hur sugen är jag på att jobba idag? Inte sugen alls. Vill verkligen inte. Pluss att jag känner mig sjuk, lite febrig, ont i kroppen, ont i mandlarna och förkyld. Vill inte bli sjuk nu! Stoppar i två Ipren och sen ska jag nog klara av denna dagen, hoppas jag! Efter jobbet har jag lite grejer att fixa. Ska hämta mina föräldrars kompisar på flygplatsen, lämna hundarna och dona. Ikväll kommer även William hem, som jag saknar honom!! Ska bli skönt att slippa sova helt själv! 

Ha en jättefin dag, kram





Till kärleken


Att jag har turen att få leva med dig är helt otroligt! Att du från ingenstans dök upp i mitt liv och kommer stanna för evigt. Tid spelar ingen roll för jag älskar dig så otroligt mycket. Folk förstår inte, det gör nog inte du heller, hur galet kär jag är i dig. Men det flyger runt fjärilar i hela kroppen när jag ser dig. Hur kan jag förtjäna dig? Vad har jag ens gjort för att få leva tillsammans med dig? Min prins, min bästa kompis, min pojkvän, min underbara kärlek, min William. Jag älskar dig så otroligt mycket, glöm aldrig bort de! 




Händelser

Mina ointressanta dagar fortsätter. Idag har jag- jobbat, stressat hem, kört in till stan, klippt mig hos fina Angelina, köpt en mocka latte, andats ut två minuter och nu ligger jag i sängen för att ta en paus och sen köra igång med städningen av mitt rum. Så ser och har min dag sett ut. Trist? En aning. Men jäkligt skönt med lite nytt och fräscht hår, såå nöjd! 




Fem från Kreta






Lilllördag

Denna onsdagen har varit segare än segast! Klockan på jobbet gick nästan åt andra hållet så segt det va. Väl hemma smaskade jag i mig min sjukt goda smothie (på bilden), hoppade i träningskläder, åkte in till stan för att betala min resa till Rhodos, tränade, hämtade Becka och körde hem. Nu sitter jag med en kopp te och botar mina mandlar som är en aning svullna. Ska strax krypa ner i sängen för att somna tidigt, behöver min sömn! 

Mitt liv är så enformigt nu, så det finns inget kul att skriva om. Förlåt, men inget jag kan göra åt nu. Ska visa upp bilder från Kreta strax, då jag redigerar klart dom! 




Min stora kärlek

Min William 




Lite uppdatering

Hallå! Efter jobbet idag höll jag på att dö pga ont i benen och helt sjukt trött. Har inte kommit in i rutinerna riktigt ännu. Så gissa om jag somnade när jag kom hem? Ja! Har inte gjort många knop sen mitt alarm ringde (stället alltid alarm, annars sover jag tills kvällen hehe), ska strax hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en liten runda. Hatar att springa, men orkar inte ta mig in till gymmet idag. Suck! Ja men det ska nog gå bra, heja mig!! 

Bilder från Kreta. Suktar efter varmare bräddgrader. Orkar inte Sverige och detta kalla vädret!!!!




Äntligen!

Igår levde jag farligt och hade mer Julön vanligt. När klockan igår ringde 8.10 då den skulle ringa 7.10 flög jag upp ur sängen. Panik till max då jag skulle ha körprov vid 8.30. Stressad? Som att as! William körde mig och tankarna om att jag skulle klara provet fanns inte på kartan. Men när jag kände mig klar med provet och tvekat ett antal gånger om jag skulle klicka på avsluta prov så kändes de ändå som det fanns en chans. När de väl kom upp på skärmen i grön text, godkänt. Då kände jag ruset inom mig! Jag hade alltså klarat de, jag hade fixat körkortet! En helt magiskt känsla!!! Så ja, efter jobbet körde jag nästintill hela dagen. Vilken underbar känsla, åh! 

Nu är det daggs att hoppa på cykeln ich cykla till jobbet. Kommer stupa ner i sängen när jag kommer hem, såå trött! Men ni får ha de bra dag iallafall, XX 




Börjar ta slut

Denna helgen börjar lida mot sitt slut och även min lilla mini semester. Efter en kanonbra helg, midsommarfirande med fina människor, brännboll på liv och död med släkten, en mysig brunch med William och även lite plugg, så är de daggs att tag i livet. I morgon börjar mina fyra veckor på jobbet. Inget jag ser så himla mycket fram emot, men pengarna tackar man inte nej till! 

Så nu är det daggs att sova så man orkar jobba 7-15.30, mån-fre i fyra veckor. Ladda!!! 

Godnatt alla fina




fråga

Fick en fråga om vart min klänning kommer ifrån och den hittade jag på Cubus fakriskt! Blev lite chokad själv eftersom jag aldrig är inne där då jag aldrig hittar något. Men mamma drog med mig in och det är jag väldigt glad över! Min klänning jag kommer använda mest i sommar, helt klart!! 
(Haha William fick följa med på bilden för hittade inte någon bra bild allas;) ) 




Midsommarafton

Hej på er! Nu har jag en massa att uppdatera, men det tar vi en annan dag? Tar ett snabbt inlägg så ni vet att jag inte glömt bort er! I natt landade vi i Sverige och min kärlek hämtade upp mig på flygplatsen. Med tårar i ögonen och världens lyckorus i kroppen åkte jag med hem till lägenheten efter att ha saknat honom i en hel vecka. Vaknade tidigt i morse, drog upp William från sängen och åkte till maxi för att handla frukost. Sen har vi inte gjort mycket, utan med myst, sovit, ätit och nu är vi hemma hos familjen. Första gången på två år jag ens "firar midsommar" och i år blir det med familjen + William. Ganska bra fakriskt då jag tycker de är rätt skönt att umgås istället för att supa sig full som ett höghus. Nej jag är inte nykterist, bara allmänt otaggad på alkohol! 

Hoppas ni får en bra dag och helg. Nu vankas de kubb och sen ska vi smaska på kladdkakan jag bakat. Blir nog en kanonbra dag och kväll! KRAM 








ATM

Just nu ligger jag i solstolen och läser. Vädret är okej, lite disigt men väldigt varmt. Vecka snackade om att de snart ska blir solklart så vi hoppas på de! Igår var vi på Elafonissi och härregud vad fint det var. Har tagit en massa bilder så de dyker upp någon dag. Annars ska jag njuta av de sista dagarna innan flyger går hemåt i morgon kväll. 

Hoppas allt är bra med er, kram! 




Svårt att välja



Alltid lika svårt att vilka vilken bild som är finast? Visst? Jag har alltid de jäkla problemet, så här fick de bli tre stycke olika. De roliga är att alla ser typ likadana ut, haha? 

Ja, annars är livet bra? Erat? I dag har vi tagit de lugnt vid poolen och bättrat på brännande. Jag har tränat och dött lökdöden delux! Jag krängde även efterrätt som en idiot, bananglass alltså, helt underbart suveränt jäkla gott, MMM!! 

I morgon blir det en liten tripp till Elafonisi (inte en aning om hur det stavas), en strand på Kreta. Ska dit med Beckas bästa kompisar som också är på Kreta samtidigt, dock någon by bort! Ser fram emot de klarblå havet, då kameran följer med! 

XX 

Söndag



Solen skiner, det är varmt, havet svalkar lagom skönt och maten är kanon! Ja så kan man nog beskriva vår reda än så länge faktiskt. Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag lever och försöker bredda fram lite färg så man blir lite brun. Nej, men om man tar en liten uppdatering om vad som händer? Sitter nu på balkongen i träningskläder och ska strax kila ner till gymmet. Ja juste, gymmet på semester. Kan inte riktigt slita mig ifrån träningen. Gymmet är inte de bästa men de duger helt klart i krig. Så ska löka lite på bandet och köra lite styrka. 

Hoppas allt är bra med er? Annars önskar jag er alla ett kanonbra liv, lov, dag, ja allt! KRAM 




En skön lördag

Hej på er, mår ni bra? Jag mår iallafall helt kalas! Solen skiner, det är varmt, familjen är ovanligt skön och hotellet är väldigt fint. Strax är de daggs att placera sig i solstolen för en dag vid poolen och havet. Dagen igår var helt kanon, varmt och skönt. Bjuder därför på lite bilder jag tog med mobilen igår. Kanske inte bästa kvalitén, men de funkar va? 

Ha de jättebra, kram 








Då flyger vi



Efter att jag idag flängt runt för att fixa de allra sista inför resan, packat och stressat till flygplatsen. Nu sitter vi på flygplatsen med familjen och Beckas kompisar och deras familj. Kommer välj en helt kanonbra vecka!! Kommer slänga in något inlägg då jag kan, så helt tyst kommer de inte vara här! Ha en jättebra vecka alla så hörs vi, KRAM 


Lite prat



Ikväll blev de lite studentfest för fina Elsa. Min äldsta och bästa barndomsvän. Fick dock ingen bild på henne, men de dyker nog upp på hennes blogg @elsasterner.se. Det var iallafall väldigt trevligt och mysigt, surt med vädret dock! 

Nu har jag nästan packat klart och väntar på att William ska komma hit för att sova med mig. Tanken var inte alls så, jag skulle sova här och han i sin lägenhet. Men jag fick ett lite känslosamt anfall och börjar gråta. Haha ja jag är väldigt känslig, extremt faktiskt! Men iallafall så kommer han strax och jag kommer sova så himla gott. Min fina! Lite jobbigt att vara så otroligt kär ibland, att inte kunna vata utan varandra och leva på den andras energi. Men det är såhär jag föredrar att leva, på honom! 

Mot solen



Åh jag kan knappt förstå det själv, att jag i morgon sitter på planer till Kreta med min fina familj. Älskar att umgås med de allra bästa och efter att jag nästan flyttat hemifrån betyder lite extra mycket! Kommer njuta till max och ta vara på tiden tillsammans! 

Sommarlov



Blev en liten egobild på gymmet igår. Ett jäkla lökigt pass faktiskt. Ja, de var inte något jag ville prata om egentligen. Utan idag är det min sista skoldag detta året, sista dagen i tvåan och i eftermiddag tar jag sommarlov. Ska bli så sjukt skönt men de känns lite konstigt på ett sätt, att hela tvåan har gått och att jag om ett år skrikit mig hes på utspinget, varit lite lagom full och burit en vit klänning. Tanken är otroligt skön, vill dit nu! 

Tävling - rösta

Jag blev en av 5 finalister i fototävlingen och nu behöver jag er hjälp till att vinna! Vill ni rösta på min bild, gå in på http://matildaengdahl.se , lägg din röst i kommentarsfältet (längst ner i inlägget) och skicka sen. Är så oerhört tacksam för era röster, tack på förhand!!
 
 

Lever

Hallå hallå! Dålig uppdatering av mig de senaste. Har helt enkelt haft fullt upp och preoriterar andra saker. Men är kommer en liten uppdatering till er om mitt intressanta liv. Igår tränade jag och åt lunch med Amanda, stressade runt i affärer, firade min kärlek som tagit studenten, hängt med en massa skönt folk och varit på min första utgång. En helt underbar dag och natt. Idag mådde man som man förtjänar, har inte gjort alldeles för mycket utan mest haft bakishäng med William. Vi har strosat runt på stan och Grand för att köpa de sista innan jag åker på torsdag. Hittade endel nödvändigheter, kan äntligen andas ut! Ja, vad har jag mer gjort? Ingenting typ. Tråkigt liv, ja. Nu ska jag låsa in mina grejer i skåpet och kliva in på gymmet. Blir nog lite mage och cardio, ett lugnt pass lutar de mot. 

Hoppas ni haft en bra dag och inte stressat ihjäl er som jag dessa dagar som jag. Ha de fint, kram 







Vilken kväll

Utan tvekan bästa dagen och kvällen på evigheter! Helt magiskt mycket folk som täckte hela Ullevi och publiksrekordet va inte ens svårslaget. Att vi för tre år sen stod skrikandes nere i Karlskrona bland 3000 andra till att vi idag stor med mer än 69000. Det är helt sjukt. Jag både grät och fick gåshud under konserten. Håkan, alltså Håkan! 







Tre stycken



Då rullar bilen mot Göteborg och ikväll blir det en jäkla konsert på Ullevi. Kommer bli en helt underbart bra dag och kväll. Strosa runt på stan och mysa med familjen, vilken känsla. Hoppas att ni också får en riktigt bra dag! KRAM 

så mycket kärlek

 
Hur kan man älska en person såhär mycket? Från allra första ögonkastet förstod jag att det var något väldigt speciellt med dig. Men jag viste inte vad som skulle hända, hur mitt liv några månader senare skulle se ut. Att du från början var min baldejt och inget närmre än så till att du blivit min livskärlek. Ja, det är helt sjukt och magiskt. Jag trodde knappt att kärleken fanns förens jag träffade dig och ingås hur många extra slag mitt hjärta slår pga dig. Min prins, min ängel, min livskraft och mitt livs störta kärlek. Min William!

Njuter


Något jag försöker slänga i mig varje dag. En smothie på två apelsiner, en banan, lite jordgubbar och hallon. Helt sjukt enkelt, gott, nyttigt och bra med vitaminer. En liten energibost som slinker ner lätt som en plätt! Man kan blanda ner helt andra grejer, så som spenat, avokado, blåbär osv, men detta smakar underbart om ni frågar mig! TIPS

Underbart bra



En ny favorit hos mig. Älskar iste och denna är extremt lik! Smaskade iallafall på denna innan jag trillade in på gymmet. Passet bestod av en jäkla massa axel, triceps och magövningar. Ett bra pass om ni frågar mig. Har dock en liten svacka och känner att musklerna inte alls är på samma nivå som jag vill. Suck! Men de blir snart bättre. I morgon väntar iallafall ett benpass med Fredde och jag vet hur jobbigt det kommer bli. Längtar inte alls! 

sommarlycka

 
 
Denna bilden gör mig väldigt glad. Det är så himla mycket kärlek och lycka i en och samma bild. Jag älskar att fotografera och skulle därför behöva lite nya grejer i min samling på kameragrejer. 
 
I tävlingen kan man vinna en goodiebag från Batteries-online.se som inehåller ett minneskort på 6b, bateri, kamerafilter och kameraväska som passar sin egna kamera! 
 
Vill du också vara med och tävla? HÄR hittar du inlägget för att vara med och tävla!
 
 

Home






Ville bara säga hej



Knäppte av två bilder på mig och William efter att han plockat upp mig vid gymmet. Vi körde förbi hotwok och William fick med sig lite nudlar hem medans jag smaskade på gröt, kvarg och jordnötssmör. Efter lite filmtittande fick vi lite ryck och åkte till Ica. Fick med några celsius, bananer och lite smått och gott. Smaskade på jordgubbar framför Harry Potter och nu tänkte jag strax sova. Ett lite gott inlägg? Ja förlåt, hörs i morgon. 

Livet



-två dagar kvar i skolan 

-Göteborg och Håkan på lördag 

-student och fester 

-Kreta om 8 dagar 

Mitt liv just nu är lite som en dans på rosor och en dröm. Svävar fram och tar dagarna som de kommer. Om knappt en vecka ligger jag i en solstol och har de allmänt bra med min underbara familj! Innan dess är de Håkan och en massa studentfirande, underbart!!

Balen med så fina människor


















Tre

Dagen igår var helt underbar och jag ska visa en massa bilder! Samlar ihop lite bilder kompisar tog och ska lägga ihop allt när jag har tid. Under tiden bjuder jag på ett litet smakprov!




Dos




En full jäkla dag



Oj vad denna dagen har varit full. Mamma kom förbi vid halv 10 så körde vi runt lite innan vi körde till Åby för att Becca skulle fixa mina naglar. Körde hem, åt lite snabbt och åkte sen och solade. Direkt efter de till gymmet för ett extremt snabbt pass, hem för en dusch och sen träff med Amanda på Condeco när hon slutade jobba. Nu är jag hemma hos Amanda, har provat klänningen för imorgon och ska plugga lite innan vi ska sova. Är såå spänd för i morgon. Trotts att de inte är min bal så kommer de blir så himla kul! Bilder kommer upp i morgon! 

Kram på er 




Daglig inspiration





RSS 2.0