njuter

  
  

OOTD




Igår

Igår hann jag med att träna, kolla på Telma som spelade fotboll, köra till Ljungby för att kolla hockey och somna i Williams famn. Träningen gick kanon, Telma förlorade tyvärr matchen men Williams kompis Viktor räddade straffarna och vann! En väldigt skön dag måste jag säga! 

Idag ska jag gå i skolan, jobba och träna. Kommer landa hemma i soffan runt nio och då kommer jag vara trött. Känner redan hur seg jag är. Suck! Dka kämpa på, vet ju att min kärlek väntar hemma!  




Fluffy




Mmm

William blev lite sugen på donuts, så han köpte en kartong fylld med sex olika sorter. Första och absolut inte sista gången han äter de! Vilken kille som aldrig smakat de innan, skum! Fick iallafall smaka och visst var de gott, som vanligt!




Inspiration i form av nio bilder




Hej

Har idag hunnit med att jobba, köpt en jacka, kollat skor, ätit, sovit och åkt hem till Gemla. Skulle ha tränat, men bussen kom aldrig och det blåste alldeles för mycket för att gå, så himla tråkigt! Så gick hem och somnade i sängen. Vaknade av att William satt i lägenheten efter att han varit i Tingsryd och spelat match. Vinst så det smäller om de! Hamnade sen hemma hos familjen med killen och har ätit tacos. Nu myser vi framför tvn med en massa gosaker och ska kolla på The other women. Tredje gången jag ser den nu, men den är ju för bra!! 




Ny skönhet




Gofika






Igår

Oj så kul jag hade igår! Hockeydommare som man va under hela kvällen och glömde ta bilder. Japp, så bjuder på två härliga på tre vänner! Hade som sagt en väldigt rolig kväll och somnade sen gott i Williams famn! 




Första

Ska fixa till mig lite och sen ta mig bort till Emmie för lite förfest! Vem har missat att det är studentfest ikväll? Inte jag!!! Lite oklart vad jag ska ha på mig. I värsta fall får man ju gå med rumpan bar. Lite kyrkligt kanske, men värt? Hoppas iallafall ni får en rolig kväll och jag ska försöka dela med mig av kvällen i bilder! KRAM 




Svartvit




I en kall ishall

I en stökig hall i en liten etta på Väster i Växjö stod jag och tog selfies. Härregud så swag jag är, visst är ni avis? Nej nu skojade jag lite. Annars då? Jo livet är helt okej. Har myst med Amanda hel eftermidagen och kollat Williams match. Sitter nu i hallen utan känsel i tårna och väntar på min svettiga pojkvän. Får se hur glad han är efter en förlust. Dock är jag väldigt bra på att klämma fram ett leende hos honom så humöret svänger nog snabbt! Annars laddar jag upp inför morgondagen och får magsår av allt funderade! Livet tar död på mig! 




Mitt i veckan

Riktigt höstväder idag. Regn och grå himmel är inte något jag föredrar. Men vad passar inte bättre än en stickad tröja och en stor mysig halsduk då? Dessutum går jag en låång dag i skolan, inte alls något jag föredrar! Men får äntligen träffa min saknade bästa vän efter en evighet ifrån varandra. Ska kika lite hockey och mysa på stan. Låter i mina öron väldigt bra!! 




Ett å två




En om dagen

Ja jag smäller nog i snitt i mig en smothie om dagen. Smothies i alla möjliga former och innehåll. Så som bara frukt, en massa protein eller en härlig blandning. I just denna är det hallon, blåbär, äppelmos, äggvita, kvarg, lite mjölk och proteinpulver. Smaskigt och väldigt mättande! Testa lite själva, så himla lätt att göra något snabbt, nyttigt och gott! 




Ett litet hej

Idag var dagen med stort d för alla 18 åriga studenter. Biljetterna för första studentfesten och legen. Wopa! Så himla kul och lite sjukt att detta är mitt sista år i skolan, sen är jag fri! 

Har idag jobbar efter skolan och sen drog jag till gymmet. Träffade Fredde som jag inte träffat på evigheter, så kul! Fick även till ett bra pass för övrigt! Har den lagat en kladdkaka som Williams kompisar ätit upp! Åtta stycken små hockeykillar sitter just nu och kollar ph, mysigt! Får se när denna kvällen slutar! 




Jobb




Stars






Hej

Hej! Snart är även denna helgen över. Börjar strax en fullspäckad vecka med jobb, studentfest och massa mer. 
Kortfattat så har jag inte gjort så mycket denna helgen. Igår kollade jag Williams match med föräldrarna, kollade sen a-laget och somnade sen i Williams famn. Vaknade i morse, tog det lugnt fram tills Williams match vid kl 13. Mötte upp Alma, kikade matchen och tog smaskade sen i oss en sallad i världsklass på Hennings. Pratade en massa och hade så himla kul! Så ja, min helg har varit perfekt!! 

Ska strax ner till Stars och äta med familjen plus William. Väldigt mysigt! Ett bra avslut på en bra helg med mina allra bästa!! 





Dagen i punkter

Jag vaknade och drog mig sen till gymmet. Åkte hem en sväng innan jag hämtade Becka i skolan och körde upp till Grand. Strosade runt och fick med min två grejer hem. Åkte hem till lägenheten och väntade på att W skulle sluta sin träning. Plockade upp honom och hamnade sen i Gemla. Har ni ätit och fikat på farmors bullar. 

Ska strax hem och sova och ladda upp inför i morgon. Dagen kommer bestå av träning och hockeytittande. Låter bra i mina öron! 




Nytt




Fredagsfrukost




Toppen

Har verkligen haft en mysig kväll på Stars tillsammans med William. Åt god mat och pratade om allt. Bara umgicks och hade kul! Tro det eller ej, men vi träffas inte så himla mycket trotts att jag flyttat in här. Jag går i skolan, tränar, är med kompisar och William tränar hela tiden ungefär. Så vi får ofta bara kvällarna tillsammans och då är båda så trötta så vi ligger i soffan eller i sängen helt utslagna och kollar tv. Haha kul förhållande!!! 

Nu är det dags att sova för i morgon har jag en hel del grejer att göra trotts att jag är ledig. Tar på krafterna att sitta i studentkommittén måste jag säga, puh!
Godnatt 





Tar helg

Började skolan vid 8 och efter en timma kilade jag till gymmet. Dödade rumpan och baksida lår, helt sjukt härligt pass faktiskt. Behöver öva på mina djupa squats eftersom mina hälsenor är alldeles för korta. Så fick till ett par riktig djupa och bra, väldigt nöjd!! 

Kilade sen hem, åt och duschade innan William körde mig till skolan. Har ni en lektion som inte är så himlanintressant. Men ska kämpa på! Tar helg sen och ska ut med min kärlek i kväll. Så himla skönt och mysigt! 
Kram på er 




Perfekt




Här hade man helt klart velat vara nu. Längtar såå tills det är dags att boka en ny resa till solen. För hoppningsvis så blir nästa tillsammans med min stora kärlek! Håller tummarna att allt går som planerat! 





NU



Sitter just nu och smaskar på skapelsen på bilden över. Älskar smothie och då passade Williams present inte helt fel. Ska vila lite och sen ta mig till gymmet som jag längtar såå mycket efter. Tänkte köra ett lugnt pass, så det lutar mot axlar och armar. En mjukstart eftersom mamma sagt att jag inte ens får gå dit imprensip. Haha men ska kriga på, sakta och försiktigt!! 


Fem frågor

Kan inte du visa lite bilder på lägenheten? Skulle vara superkul:) 
Haha ja jo, det skulle jag nog kunna! Det är en liten etta så finns inte så mycket att visa faktiskt :) men ska se vad jag kan lösa!

Är dom skorna från hm elr vart är dom ifrån? Super snygga 
Tack så mycket! Det stämmer bra, de är från H&M, kap!!! 



Vart kommer blusen ifrån? Jätte fin! 

Var har du köpt blusen? Superfin! 
Tack så mycket! Den är från någon butik i Borgholm som jag tyvärr inte har någon aning om.. :( 

Du har alltid så fina kläder!! Klänningen, vart är den ifrån? :) 
Åh men tack, va glad jag blir! Den är från Bilbok, har en likadan svart som jag också visat här på bloggen. Finns i andra färger också, så som grå och en annan svart/vit. Skynda och köp för de går åt som smör!! 




Nu

Ser inte detta gott ut? Jo, det var väldigt gott måste jag säga!! Har myst och bara umgåtts med varandra. Så himla skönt att ligga på hans bröst och ha hans armar om mig! Mitt lilla hjärta, gud vad jag är kär! 




16e september

Hallå där! Allt bra med er? 
Mitt liv rullar på, hostar som en idiot hela nätterna och sover ingen vidare djup sömn. Men annars är de helt kanon! Idag har jag och William varit tillsammans i ett halvår och tiden bara springer iväg. Så himla lycklig med honom! Så denna dagen känns lite speciellt, trotts att ett halvår kommer vara som en fis i rymden om några år. 

Har idag bara umgåtts med William fram tills klockan 1 då min enda lektion idag började. Fikade i skolan med mina fina vänner och när skolan slutade tog jag bussen hem. Har en massa planer i huvudet och undrar vad fasen vi ska äta ikväll. Jag som står för matlagningen idag och har noll idéer!! Men kom hem för en stund sen och på bordet låg de en lapp och ett paket. Oj så glad jag blev. Har länge tjatat om en mix and go mixer och de hade William tydligt snappat upp. Blev varm i hela kroppen! Min fina fina fina!! 

Ska vila lite och sen vänta på att William ska komma hem från träningen. Han kliver nog in i lägenheten om 4 timmar ungefär. Haha suck va jobbigt. Men är väll van, eller ja, man får vänja sig! 




Etthundraåttiofyradagar




Måndag

Tror ni att jag mådde bättre under dagen? Nej.. Så efter skolan åkte jag hem och somnade i två timmar med min lilla kärlek. Vaknade och vilade ännu mer innan jag, William och hans kompis åkte och handlade. Har ätit mat tillsammans och nu kikar vi ph. Spännande. Ja eller, det var bättre förr! Ska strax äta paj också, hur gott? Måndagslyx till max! Riktigt mysigt!




Fyra i färg / tumblr




Måndag den 15e september

Hej där! Ny vecka och det känns lite som ett helt nytt Sverige. Skönt å sido! Tror inte de blir så drastiska förändringar fakriskt. Men i vilket fall så lever jag. Har huvudvärk, ont i lungorna och i kroppen. Är nog inte helt friskt.. Så får se hur jag mår i efftermiddag. Hoppas på att det blir bättre iallafall! 

Tyvärr har jag ingen som kan ta outfit bilder på mig. Så detta får duga! 



20.37

Idag har jag, som alla söndagar, tagit det lugnt. Kollade film, hade kul med systrarna, gick en lång runda med Parro och har även valt. Har precis hämtar William vid hallen och hämtar pizza till kämpen. Precis vad han behöver tror jag! Ska umgås med min fina pojkvän och bara fortsätta på samma spår, ta de lugnt! Kommer nog bli en lagom jobbig vecka framföder så behöver kanske lite sömn, eller ja det är ju klart? Behöver alltid en massa sömn, trött som jag är! 




ATM

Ligger över halva soffan med syster och kikar på filmen vi skulle kollat på igår. Har redan sett den, men den är helt klart någon av de bättre filmerna jag kollat på! Sevärd? JA! Stort tips! Annars är de deg på schemat hela dagen tills William kommer hem ikväll från sin lilla trip! 




Ikväll



Efter en dag på jobbet somnade jag bums i sängen när jag kom hem. Rätt trött efter att jag igår varit vaken så länge och varit i full gång hela dagen. Så när jag vaknade igen så fixade jag till lite grejer innan jag och Becka åkte in till stan. Blev en dejt på spice som var helt kanonmysig!! På vägen hem smet vi in på hemmakväll, köpte med oss lite godis, en film och lite alovera. Ska försöka sätta på filmen så fort våra gäster har stuckit för hör inte någonting på tv:n haha. Som sagt, cykelfest i Gemla och en massa fulla människor hemma i vårt kök just nu. Kommer kanske hinna somna i soffan innan de går haha! 




OOTD




Gårdagen

Oj, igår var det en fullspäckad dag. Vaknade vid 6, pappa hämtade mig vid 06.45 och sen bar de av hem. Skulle lämna Telma i skolan så vid lite i 8 cyklade vi mot skolan. Därefter tog jag det lite lugnt, gick med hundarna, städade och sen körde jag till Värnamo. Mötte upp pappa och åt lunch tillsammans, väldigt mysigt! Sen blev det lite jobb och grejer innan jag körde hem igen. Stressade som fasen och var chaffis. Överraskade Felicia som fyllt 18 i veckan, så himla kul! Fick dock inte med några bilder, lite tråkigt.. Men sen blev det iallafall en nykter utgången för min del och efter lite mer än en timma körde jag hem. Hade så himla kul och jag förstår mig inte på andra som säger att man inte kan ha kul utan alkohol. En kanonbra dag måste jag säga! 

Nu sitter jag och mamma på väg in till jobbet. Ska knega på till kl 2 och sen VILA innan jag och lillasyster förmodligen ska ut och äta ikväll så det vankas cykelfest i lilla Gemla. Får se, men tror kvällen blir helt kalas!! 


ph1, på väg till skolan / ph2, en random jäkel på min blus 


ph3, min fina pappa / ph4, svart efter maten som satt väldigt bra 


ph5, min mat som ser väldigt konstig ut eftersom fönstrerna var färgade / ph6, en liten vy från butiken i Värnamo


ph6 och 7, lilla jag så som jag såg ut under kvällen 

Då tar jag helg

Ja, torsdag och nu har jag tagit helg. Så vad jag har hittat på idag? Jo, jag traskade till skolan, hade lektion mellan 8-9, drog till gymmet, åkte hem för lunch och lite uppfräschning, åkte tillbaka till skolan, hade två möten och knappt en lektion innan jag åkte hem igen. Somnade eftersom jag inte alls mådde bra. Vaknade då alarmet ringde och jag skulle på ytterligare ett möte, men huvudet värkte så fick stanna hemma istället. Har sen inte gjort mycket, varit på maxi, kikat lite på datorn, myst med kärleken och bara tagit det lugnt. 

Ligger nu och pussar lite på min sovande pojkvän som inte mår prima ballerina. Kikar lite Harry Potter och tänker inte på något alls mer än morgondagen som än så länge är lire oklar! Tror den blir bra, trotts allt fredag ju!? 

Bilder från min tumblr: petronellarundqvist 



Mitt liv



Att jag får leva tillsammans med denna personen. Att jag får ta dela mitt liv med just honom är helt underbart. Att varje kväll få den där godnattpussen och sen få somna på hans bröst. Känns helt oroligt att personen som får mitt hjärta att slå dubbla slag, älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom. Att sen få vakna upp bredvid honom, höra hand röst och bara ha honom där. Att veta, att han är min och att det alltid kommer vara så. Det är allt jag behöver. Honom. 




Ett två tre




Lillördag

I dag har jag inte gjort alls mycket. Vaknade i morse och mådde verkligen inte bra och jade inte heller sovit bra alls. Så jag sjukanmälde mig och sov vidare en timma innan jag var tvungen att masa mig upp och köra till skolan för några möten. Satt med huvudvärk från 10 till 13 under mötena som för övrigt gick riktigt bra, väl hemma somnade jag i Williams famn. Vaknade tre timmar senare av att jag var ensam i lägenheten och med ett värkande huvud. Så bestämde mig för att gå en runda för att få lite frisk luft. Mår inte bättre men det var skönt att gå runt sjön! 

Nu väntar jag på William som är och tränar. Ska ta en lång dusch i väntan på att han kliver in i lägenheten. Annars bli det bara en massa mys och tv tittande. Låter helt okej! 




17.14

Godmorgon skulle jag kunna säga. Kändes nästan så mär jag nyss vaknade efter min pn. Gick hem från skolan för jag hade så fruktansvärt inte i magen, inte alls kul. Får aldrig svar på mina blodsband heller, blir så himla arg. Vill veta vad jag kan äta och slippa undervika saker jag tror jag inte tål.

Ska i vilket fall ska jag göra mågot att äta och sen åka och extrajobba lite. Är helt slut men måste knega på! Känner att jag är på väg att bli sjuk igen, inte alls kul. Vill vara frisk! 




Drömmer mig bort

När regnet även idag öser ner här i Växjö så blir man så himla depp! Tänker på blått vatten, fina stränder, varma dagar, sol, bra sällskap, saltvatten, solkysst hy och solblekt hår. Hade absolut inte suttit fel! 




två

 Två bilder på min fina vän som jag knäppte av i somras. Så himla fin är hon! 
 
 

Tre frågor

Vart är tröjan från? :) 
Haha den är faktiskt från barnavdelningen på Kappahl :) 

Vart köpte du dina birkenstocks/tofflor? Himla fina! 
Tack så himla mycket! De är från skopunkten faktiskt! Helt klart värt priset! 

Grym blogg!! 
Vart är de bruna skorna ifrån? Har letat länge efter ett par liknande. 
Åh vad kul att höra, tack! 
Mina bruna skor är dr.martens och de köpte jag i vintras. Så himla snyggt med bruna skor måste jag säga!!





Lite allmänt

Två bilder från idag på jobbet. Gick kanonbra på jobbet, dock fick jag så himla ont i halsen så fick dricka en massa te. Ont i halsen, vilket betyder ingen träning. Skulle ha tränat efter jobbet men fick åka hem och vila. Väl hemma så åkte jag direkt upp till Grand för att köpa ett litet paket till William. Så när han kom hem så låg de ett litet paket på sängen och jag fick väldigt många pussar och kramar. 

Nu ligger vi hemma i soffan, helt utmattade och mätta. Kikar på idol och umgås. Ska strax krypa ner i sängen och förbereda inför ph. Är så himla trött och behöver vila mig. Vill verkligen inte bli sjuk nu igen, usch! 




Klädval

Klädkod idag, blåa jeans, babyblå stickad tröja, bruna martens och svart skinjacka. Tänkte att det kunde vara intressant för er att veta? Ni kanske inte är så intresserade av att läsa detta, men jag vill visa min sjukt snygga klädstil, så fashion. Haha nej vad jag är tråkig, sitter och skrattar åt mig själv. Lite töntigt! 




Lite uppdatering

Williams match idag gick kanon och de vann med 5-3. Stolt flickvän! Åkte sen till gymmet för ett axelpass och visst gick de bra. Råkade glömma ena skon hemma så fick träna i mina vanliga skor. Tur att jag hade mina air Max så jag slapp träna barfota. Fick till ett riktigt bra pass! Nöjd! 

Ligger nu utslagen i soffan och har precis tryckt i mig en massa tacos, mmm! Behöver verkligen diska men vet i fasen vad jag är kapabel till nu. Stänger ser ovanligt skön ut! Kanske skippar disken och kollar klart på taken 2 med kärleken. Låter mycket bättre! 




Harry Potter

I fredags efter skolan åkte jag och min kusin till Norrköping för att se utställningen av Harry Potter. Som en liten nörd man är gick man runt och tog kort på allt. Var rätt häftigt att se alla grejer måste jag säga, alla grejer de haft på sig och allt. Älskar filmerna så blev som ett barn på julafton typ haha! Helt klart värt att åka dit men hade velat åka till London också. Får se om det kanske blir en tripp dit. Hoppas! 




just nu

Här får ni två otroligt charmiga bilder på mig som jag knäppt av med datorn. Visst är de fina? Riktigt nöjd med resultatet, eller inte. Vill bara uppdatera er om mitt roliga liv. Idag har jag inte gjort mycket mer än att vänta. Har väntat på Alma som nu ligger hemma med feber och inte mår något vidare. Tanken var att vi skulle gå på en fika och kolla Williams match, men får se hur det blir med det. Ska iallafall till hallen och efter de dra till gymmet. Blir en lugn söndag, precis vad jag behöver! 
 
 

Frågor om kosttillskott

Vad tar du för olika tillskott till din träning? 
 
Vad använder du för tillskott till din träning? :)
Bra blogg!
 

Får börja med att säga tack så himla mycket! 
Jag använder mig av tre olika produkter. Creatin, aminosyror och proteinpulvet. Jag ärväldigt nöjd med alla produkter! Men egentligen behöver man inte så värst mycket grejer, man kommer långt med proteinoulver och aminosyror! 
 
Creatin - mitt creatin är som en pwo (preworkout). Man dricker de en stund innan träning för att bli pigg och få extra energi. Jag har precis börjat använda denna produkt och tycker den funkar hur bra som helst! Känner mig pigg under hela passet och orkar lite extra. Mitt creatin kommer från gymgrosisten och är av deras egna märke, star nutrition. Finns i en massa goda smaker och jag har än så länge smakat blue raspberry.
 
Aminosyror - ger extra energi under passet. Eftersom de är nedbrutet protein som snabbt tas upp av kroppen så stoppas nedbrytningen nästan direkt och gör att musklerna stannar nedbrytningen redan under passet så att de snabbare byggs upp efteråt. Detts tillskott är jag också väldigt nöjd med! Har ändånt de ett tag och det funkar kanon och så är det så himla gott också. Dricker de första halvan av passet och fyller sen på shakern med vatten. Jag har smaken blue raspberry och den är så himla god. Godare än i creatinet! William ha i smaken watermelon och även den slinker ner väldigt lätt!! De är från märket BSN och vi köpte våra på gymgrosisten.
 
Protein - är ett tillskot man tar efter träningen. Det är proteinet som bygger muskler och att ta en shake direkt efter träningen hjälper muskeluppbyggnaden. Man kan även ta de fler gånger per dag, om man ligger under sitt proteinintag och har svårt att få i sig allt. Just mitt protein bestälde jag från mmsports och är ifrån märket self. Jag har smaken choklad och den är inget vidare, utan man klunkar de rätt snabbt för att få i sig den. Mitt protein är även laktosfritt och tyvärr har jag inte hittat så många produkter som är laktosfria tyvärr. Så är du också laktos och letar efter ett proteinpulver så rekomenderar jag selfs! Dock inte i smaken choklad haha !
 
 
 
 

Hade inte suttit helt fel




Dagens klädval samt babbel

Oj, redan lördag. Tiden går alldeles för fort! Idag har jag inte gjort så mycket saktiskt. Vaknade bredvid kärleken, åt frukost, blev upphämtad av mamma och landade sen på jobbet. Jobb mellan 10-14, handlade efter jobbet och nu har jag precis ätit lite. Ska strax hoppa i träningskläderna och kila ner till stan för att möta upp Amanda, sen traska vidare mot gymmet. Benpass står det på mitt schema och förhoppningsvis på Amandas också! 

Ska annars bara ta de lugt idag, mysa, städa och vara helt ensam tills William kommer hem ikväll. Gillar inte när han har bortamatch, dock är inte Malmö så långt bort vilket är tur! 




Bra start

Dagens frukost blev lite annorlunda men jäkla bra. Smothie på hallon, banan, äggvita, kvarg, Funlight och lite mjölk. Hur god som helst och världens proteinbomb! Toppade den med granola, smällde i mig två riskakor med jordnötssmör och banan, samt lita creatin (i shakern). Satt fint!! 




här vill jag vara

 

Min dag

Hej! Idag har de ekat lite tomt här. Jag började dagen med världens jäkla frulle, körde till skolan, drog sen till gymmet för ett ryggpass följt av lite rumpa, körde hem, vilade, åt och körde sen till jobbet. Jobbade till 6 och efter de har jag bara varit hemma och tagit de lugnen. Kvällen kommer nog fortfarande vara lugn så länge inte någon av Williams kompisar invaderar lägenheten!





Kap

Älskar verkligen min t-shirt från Zara som jag köpte på Rhodos! Så himla nöjd så skulle vilja använda den varje dag. Passar till det mesta och är rätt enkel. Dessutom är den snygg till hösten då den är vinröd! Kanon bra kap helt enkelt!! 




Tillbaka på banan



Fick hem ett paket idag som William och jag beställt hem. Fick både min andra oxh tredje rosa shaker och ett par tights. Har kikat på brallorna länge men kännt att de inte riktigt varit värt när man levt på sitt studiebidrag. Så när man tjänat ihop lite pengar under sommaren, har världens träningsabstinens och plus att de var billigare än vanligt, kunde jag inte säga nej. Helt klart värt pengarna och detta kommer inte vara mina enda par från Better Bodies!!! 

Var iallafall tillbaka på gymmet idag för första gången på en hel månad typ. Han köra ett axelpass med Fredde innan jag blev sjuk men inte mer än så.. Så att kliva in på gymmet idag var en härlig känsla!! Blev ett pass med axlar och armar som för övrigt gick hur bra som helst för att ha vilat så länge! Så himla lycklig när jag får göra de jag älskar! Så i morgon ska jag klart till gymmet igen, lite oklart vad som ska byggas. Väljer antagligen när jag klivit in på gymmet, standard! 




Tofflor dagen till ära

Himla lång dag i skolan idag. 8.45-16.10, usch! Men jag knegar på! Tåg på mig mina tofflor i morse då jag inte hittade några rena strumpor och så hatar jag att gå utan i skor. Tänkte att någon säkert skulle kommentera eller kolla konstigt, ja jag hade rätt. En liten etta slänger ur sig "haha snygga innetofflor" när jag går förbi. Kokade i mig en aning. Haha som den häxa jag är.. Gick bara vidare och har stört mig på hela dagen att jag inte sa någon till killen. Att han inte tyckte om mina skor är ju okej, men att säga något högt om någons klädval är så mycket mindre okej! 




Ett tag sen

Idag har man nästan kunnat traska runt i bara ben. Eöler ja, man har kunnat men alldeles för kallt för min smak! Så bjuder på en bild från i somras då man utan problem kunde gå barbent! 




Abstinens



Jag har helt klart varit ifrån gymmet alldeles för länge!! Saknar att svettas, köra tunga squats, blodådror, växande muskler, fett som försvinner, pumpen, alla härliga människor, träningskläder och allt! Åh, helt ärligt så vill jag inte vara utan allt detta längre. Vill tillbaka nu! 




Äta bör man annars dör man

Min standardfrulle varje morgon. Kan inte sluta äta min gröt, utan tvekan det godaste som finns. Så mättande, nyttigt och gott! Bästa är med kvarg, jordnötssmörsburk hallon till. Mm, jävlar! 




Jobb jobb jobb

Vart jobbar du? :) 

Vart har du fått jobb någonstans? Hoppas första dagen gick bra! :) 

Vart jobbar du? 

Jag jobbar på Eldabutiken här i Växjö. Antar att inte så många vet vad det är? Vi säljer spisar, kaminer och tillbehör. Mitt jobb är inte så stort och jag tar inget stort ansvar för något. Är där, hjälper till, fixar med spisar, tar hand om kunder, administrativt arbete och svarar i telefon. Ja lite de jag gör! 

Det gick iallafall jättebra första dagen, lärde mig lite mer om kaminer och liknande. Så jag är glad och jobb är alltid ett jobb. Man får lön och jag kan för hoppningsvis få in lite pengar så jag kan leva! Iallafall så kikar jag ph nu och sen är de dags att sova. I morgon väntar en del lektioner i skolan och sen mys med en fin vän!! 




Att man kan älska en person så mycket




Första september

Flög upp ur sängen idag, inte för att jag hade bråttom utan för att jag skulle bli pigg. Åt frukost med William och sen körde han mig till skolan. Vilken liten ängel jag har, så tacksam! 

Dagen ser bra ut måste jag säga, har haft en lektion och precis börjat min andra. Efter lektionen ska jag ta mig till jobbet och mjukstarta lite. Kommer förmodligen gå bra och jag tvekar inte på att det kommer bli roliga timmar i veckan! Ska sen hem och laga mat med W, mysmys! Blir nog en lugn kväll framför tvn och en del pussar. 




RSS 2.0