ATM / celsius

I eftermiddag har jag min allra första demo och ja jag är väldigt nervös! Kommer bli väldigt kul och att träffa en helt ny person! Är iallafall så himla taggad och glad! Wii! 




Fredag

Äntligen fredag och min dag är fullspäckad! Slutar skolan 13.25 och ska sen direkt hem till Gemla för att hämta bilen. Sen ska jag till Teleborg för demo med Celsius, sen plocka upp ett gäng härliga tjejer, åka till Alvesta och förfesta innan vi drar till Grace! Hur bra fredag? 




Mot cancer

Ikväll var det öppet hus på Beckas skola. De sålde grejer och hade aktiviteter för att samla ihop pengar till barncancerfonden. Köpte detta armband som de gjort själva. 80 kr för ett armband och alla pengar till barncancerfonden. Känns så bra! Nu går hela familjen runt med ett, så fina! 




MMsports

Hämtade ut ett paket från MMsports idag. I paketet låg detta. Ett bälte från Better Bodies och aminosyror från bsn i smaken Blue Raz. Bästa amoinosyrorna någonsin typ, stort tips! 





just nu

            
 
            

Från linsen

Så himla längesen jag tog fram kameran och tog lite bilder. Saknar de extremt mycket vissa stunder faktiskt. Kanske ska damma av kameran och knäppa av lite bilder igen? 
 
 
 
 
 

q/a - träning

Hej! Jag är väldigt sugen på att bli hälsosam o gå ner några kilo bara! Jag var inne på gymgrossisten osv vet ej vad man ska köpa. Även undrar jag om du kan ge tips på hur man gå ner och blir lite mer vältränad ang kost, vad för sorts träning. Hade varit supersnällt om du hade kunnat hjälpa mig på traven!! Tack på förhand :)

- Hej! Det absolut viktigaste när man kommer till träning är att hitta något man tycker är kul och inte får ångest över. Självklart är träning viktigt för ett hälsosamt liv, men är man även ute efter att gå ner i vikt som i ditt fall, så är de kosten som är allra viktigast. Man behöver inte äta extremt lite, utan helt normelt men tänka lite extra på vad man stoppar i sig. Det är även viktigt att inte skippa kolhydraterna, det är vår största energikälla så vi behöver dom, men i lagom mängd. Äta fullkorn istället för vanlig pasta, äta potatis, ris eller grovtbröd är bra källor för att få i sig kolhydrater. 
Det finns ett hav med kosttillskott och det är inte lätt att veta vad eller om man behöver ta något innan, under eller efter träningen. Jag tar bcaa som är sorts aminosyror innan/första halvan under passet, sen aminosyror efter eller proteinpiulver. Kosttillskott är inte nödvändigt så länge man äter tillräckligt och rätt och inte har planer om att täva i tex bodyfitnes. Men dock har jag hört väldigt bra om fitnessguru som jag själv tycker har produkter i bra pris! Kika där om du är intresserad av att testa något. Går man in på " shop by goal " så finns det olika paket för vad man behöver för att uppnå sitt mål, TIPS!!
 
 
Hej fina du!! 
skulle bara säga att din blogg är hur fin som helst med sjukt intressanta inlägg!! 
anyways, tänkte bara fråga dig hur man ska göra för att gå ner i vikt? 
Jag har tränat i stort sett hela mitt liv, men får lixom ingen förändrig på min kropp, vilket är väldigt segt. 

skulle bara se om du vet hur man ska gå tillväga när man ska gå ner i vikt? gällande kost och träning, styrketräning eller kondition osv. 

Du kanske skulle vilja lägga upp ett ''kostschema'' på olika maträtter man kan äta till frukost,lunch,middag mellanmål osv, och hur många gånger man ska äta under en dag. 

Hade blivit såååå glad för ett inlägg om detta! 
för övrigt är du hur fin som helst, tack på förhand!
 
- Hej! Får börja med att säga tack så himla mycket!! 
Känns som att detta är ett proplärt ämne och jag kan göra att inlägg med lite mer info. Men ganska kortfattat så är 90% för att nå sina mål kosten. Vad man stoppar i sig är utan tvekan de viktigaste för att gå ner i vikt, bygga muskler osv. Så lägg ner tid och tänk på vad du äter varje dag. Det är viktigt att inte äta för lite, det är det största misstaget många gör när de tex vill gå ner i vikt! 
Ska försöka fixa ett inlägg så snart som möjligt med litr tips pch trix! KRAM 
 
 
Tjena, jag undrar vad du tycker om kosttillskott? Använder du några, tex. protein, aminosyror eller pwo? :) Om inte, varför? :)
 
- Hej!! Jag tycker att kosttillskott är bra så länge de inte går till överdrift. Tycker inte man ska ersätta de med mat och inte heller trycka i sig en massa för att få större muskler snabbare. Jag tar själv bcaa, proteinpulver och aminosyror. För mig räcker det gott och väl. Det brukar räcka bra för de allra flesta :) 
 
 
 

Hej

Hej! Sen sist har jag hunnit med att gå på bio, mysa med familjen, gå i skolan, fixa balklänning, gå på möte och träna. Nu ska jag duscha och sen lägga mig. Sovmorgon i morgon, men behöver berkligen sova. POK




Onödigt fakta

Jag har ständigt problem med magkatarr 

Jag ser min framtid tillsammans med William 

Jag har vääldigt lockigt hår 

Jag är inte så tjejig av mig 

Jag har inget emot alkohol, men dricker det sällan 

Jag tycker om att sova själv men älskar att sova med någon 

Jag har läs och skrivsvårigheter 

Jag bryr mig väldigt mycket om andra

Jag älskar jordnötssmör 

Jag är inte helt hundra på hur man sätter på en tvättmaskin 



Så var det söndag

Godmorgon! I skrivande stund sitter jag framför datorn, smaskar på min sista riskaka och dricker Celsius. Strax dyker Telma upp och vi ska spendera eftermidagen tillsammans. Det blir bio och ingen mindre än Sune i fjällen. Skoj!
Ha en mysig söndag, pok! 




Brunch





Celsius

Idag ställde jag klockan på 8.40 för att åka till gymmet. En halvtimma senare var jag på väg till gymmet med en Celsius i högsta hugg. Pigg och glad under hela passet som idag bestod av axlar och triceps. Dödade mina små muskler innan jag åkte till maxi för att inhandla de sista till vår bruch. Jag är fortfarande mätt och kommer nog vara ett tag till!




ATM

Just nu ligger jag i soffan med datorn i knät, äter choklad och dricker Celsius. Är så trött, behöver lite energi och är så glad att kylen är fylld av energi! Ska strax byta om och sen åka till Gemla för tjejkväll. Saknat alla så! 




22.34 i soffan

Hej! Allt är bra, hoppas det är lika bra med er? Jag ligger i soffan och kolla youtube, min nya vän. Har blivit helt besatt av youtube den senaste tiden och kollar ett antal videos vare dag. Nöjd? I vilket fall ska jag strax sova för i morgon ska jag på möte och hinner därför inte med att gå till skolan. Därefter ska jag träffa min saknade Alma och på kvällen träffa alla tjejer. Som jag längtat! Becka ska även ta in på Pellas & Williams bed and breakfast i morgon! 

Men vi hörs i morgon! Stor kram 




150122

Ställde klockan på 8.00 idag och en halvtimme senare var jag på gymmet. Blev ett pass bestående av mage och cardio av olika slag. Ett skönt pass! Dessutom skönt att träna innan skolan. Köpte med mig en sallad hem och smaskade på den innan jag körde till skolan! Här är jag nu och efter skolan har jag inga större planer vilket är skönt! 
Pok 




Lyckorus

Gick in på gymmet med världens energi idag inför ett benpass. När jag kliver in så ser jag att min största förebild står vid en maskin. Jag började skaka och blev hur nervös som helst! Men fast besluten gick jag fram och talade om att hon är min störta förebild ( Hanna Öberg). Det ångrar jag absolut inte!! Vi pratade en massa och bestämde att träna tillsammans nästa gång! Åh, jag är nog världens lyckligaste tjej just nu! 




Uppdatering / Inlägg

Vaknade i morse och möttes av ett väldigt snötäckt Växjö. Började undra om man hade åkt till Sälen, men tyvärr. Fixade iordning mig och körde sen till skolan i allt kaos. Längtar bara tills i kväll då jag ska träna ben! Måste kämpa mig igenom denna skoldagen först bara, puh, vill verkligen inte!! 

Har ni önskningar om vad som ska stå i mina inlägg så skriv gärna en kommentar! Har ett inlägg på g om Rhodos. 




Celsius

Nu kan jag stolt berätta att jag blivit ambassadör för Celsius! Känns så himla roligt och jag är såå glad! Att få representera världens bästa funktionella dryck känns verkligen bra!! 




19e januari

Snart är denna måndagen äntligen över. Jag är verkligen inget fan av måndagar så alltid lika svårt att kämpa sig igenom dagarna. Började morgonen med att somna om då jag inte alls mådde bra. Gick sen på möte och en lektion i skolan. Därefter drog jag till jobbet och ju mer tiden gick försvann huvudvärken och illamåendet. Efter jobbet körde jag till gymmet för ett axelpass som gick kanon! 

Nu sitter jag i soffan framför tvn och ska strax hoppa in i duschen och sen sova. Mina planer för i morgon är att gå till skolan och sen träffa fina Rebecca för ett möte. 




ett antal

 

Namn? Petronella 

När är du född? 960305

Vem pussade du senast? Min finaste w innan jag körde till skolan 

Favorit land? Grekland

Svart eller vitt? Beror på årstid

Vem vill du sova bredvid inatt? William, som vanligt hehe  

Favorit plagg? Någon av Williams stora tröjor 

Bästa beslutet? Att säga ja till att gå på balen tillsammans med en kille jag aldrig träffat

Höga krav på? Personer som jag släpper in i mitt liv

Önskan? Att få leva tillsammans med William och att alla dödliga sjukdomar försvann 

Vem står dig närmst? Bortsett från familjen, William och Amanda 

Förebild? Mina föräldrar, utan tvekan 

Vart vill du vara just nu? I ett varm land, på en solstol tillsammans med min familj, inkluderat w

Vart är du tryggast? I mammas eller Williams famn 

 


Min helg

Min helg har varit väldigt lugn. Började i fredags med att fixa naglarna efter jobbet och sen åka hem till Gemla. I går kollade jag, mamma och Telma på balklänningar,  jag och W kikade på hans lag som tog hem 3 poäng, tränade sen och på kvällen åkte vi hem till Gemla där lite släktingar hängde. Idag träffade jag Amanda innan hon skulle jobba, kollade sen hockey med W och även idag tog de 3 poäng, har sen tränat och tagit det lugnt! 

Jag ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig. Trött som bara den! Måndag i morgon och jag vet inte riktigt vad jag känner för de. Pok! 





Tips!

Sen jul har jag använt mig av detta sminket från bareminerals och jag är så himla nöjd! Passar mig perfekt då jag inte gillar att ha för mycket smink samt att känna sin som en spacklad vägg. Eftersom alla produkter förutom primen är i puderform, känns det inte som man har något smink på sig! I detta start kittet får man med tre borstar, två burkar med olika färger på fundationen, en bronzer, ett puder för att matta ner och även en primer. Toppen för en person som sminkar sig så lite som möjligt! 




Happy

Hej på er! Min dag ser ut följande, jobb till 16, fixa naglarna vid 17, hem en snabbis innan det blir ett ryggpass, mys med pojkvännen. Vår lilla månadsdag idag så får mysa lite extra ikväll när jag kommer hem! Annars är mitt humör så oroligt bra! Fick reda på en sak igår som jag väntar på så himla länge. En positiv händelse i livet kommer aldrig olägligt! Mer info kommer nästa vecka, så fortsätt vara nyfikna! 
Ha en fin fredag, pok! 




@Unik

Håret har nog sett likadant ut efter de senaste frisörbesöken haha. Men jag trivs så bra i ombre och gärna lite mörkare under vintern. Så utväxten fick sig en rejäl förändring och resten av håret blev ljusare och kallare. Kunde inge varit mer nöjd! 




ATM

Besöket hos frisören gick prima! Alltid lika nöjd efter att ha varit hos Felicia! Så nu ser min dag lite suddig ut. Ska till doktorn om en stund och kanske rädda Amanda. Om jag inte är sjuk tänkte jag även träna ikväll. Håller tummarna för att jag inte har streptokocker! 




Hår

Känns lite konstigt att mitt hår såg ut såhär i somras. Har inte varit blond sen jag var liten. Känner mig bekvämt i alla möjliga färger förutom kanske lila, grönt och sånt. Får se hur håret ser ut när jag kommer hem imorgon!


Lillördag

Åkte hem från skolan idag då jag inte mådde bra. Somnade när jag kom hem och sen åkte vi till Gemla för att säga hejdå till Becka som ska till stöten med alla 9or. Så avis!! Köpte med semlor hem som vi smakade på. Älskad mes vaniljkräm i. Wops, bulk var det här! Gosade lite med Telmas marsvin under tiden mamma städade ur deras bur. Så himla mysigt fakriskt. Jag som inte blev så glad när jag hörde att hon skulle skaffa marsvin haha.. Men lilla Musse är helt klart min favorit. Älskar tuppkammen! 

Nu ska jag sova, skola j morgon i vanlig ordning. Ska sen färga håret och åka till doktorn. Sen är planen att träna. Låter som en väldigt bra torsdag! PoK. 




Saknar

Saknar inte ni sommaren lite extra när vädret inte är på topp. Vill ha värme, typ nu!! 




Två från idag




Grått

Min klädsel idag är ungefär lika grå som min tisdag. Eller iallafall som vädret! Skolan är slut om 2 timmar och då ska jag hem en snabbis innan jag ska till gymmet. Tänker sen bara ta de lugnt och ligga framför tvn. Vi hörs, pok. 




Godnatt




Måndag

Igår hade jag planen att träna innan skolan då jag hade sovmorgon. Sov dock inte så bra i natt så när klockan ringde vad jag helt död. Valde att ställa om klockan och somna om. Ett bra val känner jag nu! Har iallafall varit på ett möte med mina fina vänner i studentkommittén. När skolan slutar ska jag ta mig till jobbet och hänga där hela eftermidagen. 

Ikväll ska jag träna och umgås med W innan det är dags att sova. Tänkte träna innan skolan i morgon och behöver nog lägga mig lite tidigare idag. Vi hörs! 




My weekend

Denna helgen har verkligen varit så otroligt skön! Började med att jag och William hade en efterlängtad myskväll tillsammans i fredags. Inte ofta vi verkligen umgås och gör något tillsammans.. 

I går morse kom Telma hem till oss under tiden mamma och pappa jobbade. Vi lämnade William i lägenheten och åkte upp till grand. Efter att Telma shoppat loss så tog vi en fika. Plockade därefter upp William och Becka och körde ut till Gemla. Vi åt, kollade hockey, film och pratade massa med min fina familj. Gosade med Telmas marsvin, Musse och Mumin som är de senaste tillskottet i familjen. Blev även en övernattning då vi inte kunde köra hem under stormen. 

Vaknade upp idag och åkte hem till lägenheten. Jag har haft en liten "ta hand om mig själv" eftermiddag då jag först drog till gymmet en timma. Har använt min nya mask från lush som för övrigt funkar hur bra som helst! Glad! Och nu ligger jag med inpackning i håret. Maten är snart klar och sen ska W och jag kolla film! 

Ta hand om er! 




Nya

Mitt senaste tillskott i träningsgarderoben. Ett par helt stört sköna brallor från Betterbodies. Nöjd tjej!! 




Lush

Idag hämtade jag ut ett paket från inget mindre än Lush. Jag har aldrig använt någon produkt från detta märke, är därför lite nyfiken. Har hört så bra om denna produkten och kände att, ja varför inte testa? Produkten ska motverka finnar och porer om jag inte förstått det fel. Eftersom jag ibland, inte så ofta, får finnar som oftast kommer olägligt. Så ska bli spännande att se om den funkar lika bra som jag hört! Fick även med två tvålar som luktar helt galet gott! Blir förmodligen inte sista gången jag beställer här! 

Mask of magnaminty 125g kostar 75 kr
Dirty soap - den blåa tvålen  
Snowcake - den vit/guldiga





Ett litet hej


Igår var första skoldagen på flera veckor och även första dagen på sista terminen. Snart snart snart tar jag studenten! Men det är knappt jag ser ljuset i tunlen.. Inna studenten ska jag hinna åka skidor (hoppas jag??), gå på en massa studentfester, fylla 19, fira min och W's årsdag, gå på bal, kanske åka utomlands och bestämma var jag ska tillbringa nästa år. Jag hann med ett träffa saknade Elsa igår efter skolan också. En fika på condeco med en massa snack som vanligt! Mys!! 

Idag har jobb stått på schemat. Ikväll blir det myskväll med William och lite kvalitetstid. Ska laga lite mat tillsammans, kolla film och äta godis. Så längesen vi tog vara på tiden med varandra! Så jag ser fram emot denna kvällen! Hoppas ni också får en härlig start på er helg! 




två frågor

Bor du och William tillsammans? :)
Ja jag fryttade in hos William på heltid i slutet av sommaren. Vi bor i en liten etta haha! Lite trångt ibland, speciellt i hallen eftersom jag har 20 par skor som står där ;) 
 
vart kommer din balklänning ifrån? otroligt fin! 
Och jättegulligt av din kille att skriva så!! :')
Tack så himla mycket! Den köpte jag i en affär här i Växjö. Ideskrädderiet heter de och ligger gatan vid stationen. Haha ja det var ganska gulligt av honom, det kan jag inte undervika att hålla med om :) 

Sista dagen

Ja sista dagen på mitt sista jullov börjar lida mot sitt slut. Vill verkligen inte gå till skolan i morgon. Skolan är absolut inte ett ställe jag föredrar. Får kämpa på några månader till och sen behöver jag aldrig mer sätta min fot där igen! 
Godnatt




Idag

Idag känner jag mig äntligen riktigt bra! Näsan rinner Fortfrande men bortsett från de så är det riktigt bra! Vaknade upp till ett snötäckt Växjö och på ett väldigt bra humör. Blev uppplockad av Amanda följt av en mysig lunch tillsammans. Snackar alltid en massa!!! Men idag blev det extra fokus på sommaren och lite idéer. Så himla glad och spänd!! Wii! 

Ska göra mig en smothie att smaska på och sen dra oss till hallen för att kolla på Williams lag. Har även fått hem ett par efterlängtade träningstights, ska visa er snarast! 






Första tisdagen i januari

Idag har jag tillbringat dagen på Ikea med familjen. Obligatoriskt att ära köttbullar när man är där! Fick en massa inspiration tills jag och William ska flytta. Spänd!! Hade för övrigt en riktigt bra dag! Drog därefter hem till Gemla för att äta scones. Ligger nu och kollar på Lakers-Örebro i soffan med familjen. Himla mysig dag! 




Fjärde

Idag har jag legat nerbäddad i sängen nästan hela dagen. Två vändor till vår favoritaffär, maxi, för att handla livsmedel. Fick med mig dessa två hem som förhoppningsvis ska hjälpa mig på traven. Huvudet värker, näsan rinner, halsen gör ont, jag är varm ena studen och hall i andra. Ja inte kul alls! Ska iallafall strax kika på JVM och sen sova. Heja Sverige!! 




Min lördag

Denna dagen har varit väldigt bra! Jobbade några timmar, stack till gymmet för ett ryggpass som brev riktigt bra, blev uppplockad av mamma och Telma, åkte hem till Gemla, kollade Lakers och åt. Nu sitter vi och kollar film, ingen vidare så vi ska strax åka in till lägenheten. Sen ska jag somna gott i min underbaras famn! 




Outfit

Ganska dåliga bilder på vad jag bar under nyårsafton. En väldigt bra kväll med en massa fina människor! Så himla nöjd! 

En svart v-ringad byxdress / Mina beigea klackar / Lockigt hår / En nyans mörkare på läpparna. 




Jobblördag





2015

Och så var 2015 här! Jag avslutade ett extremt bra år med först lite middag följt av en väldigt omtyckt efterrätt. Därefter trillade lite folk in för att fira tillsammans. Det blev en väldig rolig och lyckad kväll och jag somnade gott framåt kl 5. Några timmar senare var det bara att få upp och städa undan. Kaos i hela köket med flaskor, burkar, glas, boxar, snus och allt man kan tänka sig. Några timmar senare var det kliniskt rent och mamma och pappa var lite imponerade! 

Idag har jag jobbat och sovit. Mår inte helt hundra men ska strax till gymmet för ett rumppass. Har inte varit på gymmet på två dagar nu så börjar sakna de lite fakriskt! Ska bli skönt iallafall! Därefter ska vi kolla JVM och sen somna så jag inte är för trött på jobbet i morgon! 

Hoppas att ni firade in de nya året lika bra som jag! Så glad för alla de fina människorna runt omkring mig! 




RSS 2.0