sista kvällen

sådär, nästan allt är nerpackat och jag är färdigfixad inför sista kvällen. känns helt sjukt, två veckor har redan flutgit iväg och i morgon vid denna tiden sitter jag hemma i vårt lilla hus. känns, ja det känns knäppt. vill sååå gärna stanna kvar i värmen och allt, det är ju så otroligt fint här och det kommer ni få se på en massa bilder när jag kommer hem och redigerat lite grann. men det ska bli riktigt skönt att komma hem, träffa alla kompisar och alla saknade, våra hundar och min egna säng är nog det jag längtar allra mest efter. åååhhh. 
 
slänger nog in ett inlägg i morgon när vi landat och kommit hem, annars så hittar ni mig här igen på tisdag. har lovat er en massa bilder och det ska ni få med, bilder i mängder. men hörni, maten kallar och familjen stampar otåligt i väntan på mig. vi hörs, tjing 
 

Rebecka

Fotade några bilder på becka igår kväll nere vid havet. blev översaskad över resultaten efter liiiite redigering, bilderna blev över förväntat faktiskt. alltid lika kul när man kväpper av lite bilder och blir nöjd med dom, haha den känslan. så här är min fina lillasyster, rebecka. 
 

helsvart

gårdagens klädval blev väldigt enkelt, ett svart linne och ett par svarta shorts, båda från h&m. fick även bli mina sandfärgade klackar och en svart och silvrig armbandsklocka på halndleden. haha, kunde inte låta bli att ställa upp på bild när telma ville agera fotograf. tydligen så vill hon med bli fotograf nu, även gå media och ha likadan kamera som mig, haha hon är ju för söt. så fotografen bakom dessa bilder är ingen mindre än min åtta åriga lillasyster. 
 
 

något man aldrig får för mycket av. inspiration

 

en massa måsten i sommar

 

ner mot baren

sådär, nu är jag färdigfixad för kvällen. orkade inte göra något med mitt hår så efter att jag satt upp de i en knut och sedan borstat ut de så fick jag vara nöjd. ska straax kila ner till en av restaurangerna på hotellet och äta lite innan vi sätter oss vid baren. en mysig dag har det varit med som bjudit på en massa härlig värme osv, preccis som alla andra dagar. men jag måste kila, tjing 
 

lever på cypern

 

perfect

kände att jag behövde lite uppdatering här och även skriva av mig lite. vädrett är toppen, riktigt varm och skönt. finns en hel del snygga killar att spana in från solstolen med, mm (haha). tänkte slänga in en liten outfit som jag fastnade för, en super enkel men råsnygg till en sommarkbrun kropp. ska försöka att få lite färg så jag kan traska runt i något liknande i sommar. 
nej nu kallar solstolen och havet, jag ska knäppa lite föer bilder och lägga upp så att ni har något att kolla på. kaaaaanske kan lägga upp ett redigeringstips på en super enkel redigering? hur låter de? 
 

fem bilder från cypern

 

en kväll på cypern

 
 

första kvällen på cypern

halloj. tänkte kika in och säga hej. så ja, tjena, hadegött, haj. nej, skoja.. (kul..) sitter just nu på vår terass med familjen och myser lite. är så himla trött så ska snart krypa ner i sängen och sova. vädret har varit riktigt bra idag, sådär 35 grader i skuggan, underbart!!! och vädret ska bli lika bra om inte bättre i morgon så det ser lovande ut att försöka fixa till en schyst bränna. har tyvärr inga kuliga bilder att bjussa på så en supertråkig bild på mig får duga. tjing 

lite inspo för er

sitter förmodlgien på flyget med mysuk i lurarna och sover nu, men tänkte ge er lite inspo ändå. ska försöka att blogga liiite nu när vi är iväg, några bilder och så, bara för att hålla bloggen vid liv. ska bli skönt att åka iväg nu för att rensa skallen och umgås med familjen. pappa är lite orolig för killarna där nere men det ska nog inte vara några problem, man vet aldrig, kanske kommer hem nykär (haha???) haha ha det bra hörni, vi hörs ! 
TJING 
 

Mot Cypern och napa

Strax går flyget från Växjö till Cypern, galet så skönt det ska bli. Vi hörs hörni. Har föresten lagt in ett inlägg vid 8-9 tiden ikväll, kika in då.


läckert

hur snyggt med ett par låga martens??? mmm, skulle gärna ta på mig denna outfitten, riktigt fin. enkel men på något sätt lite stilig fast den är ganska slapp. haha.. funderar på att klicka hem ett par vita martens när jag kommer hem, man kan ju knappt låta bli, det kliar i fingrarna ju. måste ha, måste måste måste. skaaaaa ha !
 

lördag, mmm

vaknade vid nio idag, solen sken och allt var toppen så jag fick för mig att ut och springa en runda. efter den rundan har jag inte gjort någonting, ätit, umgåtts med becka, lyssnat på musik och nu sitter jag här. mitt rum är kaos, måste städa med orkar verkligen inte.. ska börja packa lite idag med vilket jag gör med glädje. känns helt sjukt att det är sommarlov, tror fortfarande inte på det och när vi sa hejdå till klassen igår så känndes det som "ha en trevlig helg så ses vi på måndag". 
nej nu måste jag ta tag i mitt liv, börja städa mitt rum och packa. vi hörs, tjing 
 

vid ett staket

 

inspo inspo

 

fredag den fjortonde juni tjugohundratretton

äntligen. ska snart bege mig av mot stan för att ha avslutning i domkyrkan och sen lite mys med klassen. tiden har gått så otroligt fort sen vi började och det känns som att vi känt varandra i evigheter. världens bästa klass har jag, min lilla estetklass, ååh. 
blev en besvikelse när jag insåg att jag kommer att frysa ihjäl om jag tar på mig klänning. sen när har man långbrallor på skolavslutning?? har aldrig hänt mig, wow första gången.. nej orkar inte vädret, sååå trist. men det är så vi lever här i växjö, med pissväder året om. tyvärr. får nöja mig med att jag slutar ettan och att jag snart snart snart får en massa värme. längtar 
 

Ganska bra

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit ledig från skolan så förmiddagen spenderade jag med min favorit och nu ligger jag i sängen vilket jag har gjort sedan jag kom hem. Ska snart ut i regnet för en springrunda vilket ska bli såå skönt eftersom jag har varit sjuk så länge och inte fått träna. Och ikväll blir det vara mys med familjen, skolan slutar ju i morgon med och planet till Cypern går om 4 dagar, åh vad mitt liv är bra!


en jävla massa bilder

lekte lite innan, trixade lite i kurvor och olika lager och ja resultatet blev konstigt men häftigt, haha?.. la ihop fyra bilder och la till slut på alla svartvita. 
 
 
jag började med denna bilden (nedanför)
och sedan la jag på denna bilden (nedanför) la till raster på lagret så att det blir ljusare och opasiteten drog jag ner en aning. efter dessa två bilder drog jag lite i kurvorna för att ljusa upp bilden lite till och dra ner skuggorna (en s-kurva) 
sen la jag på denna bilden (nedanför), la till mjuk ljus på bilden och drog ner opasiteten liiite. tog även en kura här för att ljusa upp de lite till. 
när jag la på denna sista bilden så la jag till raster och drog även ner opasiteten lite. 
 
sist så gjorde jag de små skysteringar som jag tyckte behövdes, drog lite i kurvorna och drog ner eller upp opasiteten och gjorde sedan hela bilden svartvit. 
 

en jäkla massa

har varit fullt upptagen både igår och i måndags så därför har det varit dött här.. ursäkta mig. men nu ska jag ta mig till skolan för en lugn dag förhoppningsvis. ska försöka slänga in ett inlägg senare, ska nog hinna med det. ska göra mitt bästa iallafall. tjing tjing 
 

hur snyggt lixom?


vad händer här då?

ja den börjar man faktiskt att undra, vad händer här? haha ingenting skulle jag svara. sjukt kass uppdatering under helgen, pinsamt. jag förstår inte, har inte gjort så mycket så jag borde ha haft tid att skriva lite och lägga in några bilder men tiden räckte ändå inte till på något konstigt vis.. har som sagt bara tagit de lugnt, träffat lite kompisar, varit en sväng på stan och legat lite vid mormors och morfars pool, ganska så super skönt faktiskt. 
denna veckan kommer gå super fort, slutar på fredag (åhhh äntligen!!!!!) och nästa måndag så går vårt flyg till cypern där vi ska tanna i två veckor, majgahd vad jag längtar. ska bli så galet skönt att komma iväg till värme och allt, åhh. nej jag klagar inte på mitt liv just nu, det är jävligt bra helt ärligt. love it 
 

fredagkväll,

idag har jag legat i solstolen någon timma, badat och legat vid poolen, även cyklat en sväng och sen inte alls gjort något. ska nu hjälpa till med maten innan fotbollen börjar, mys. 

bara bara lite inspiration


kissarna


Frulle i solen

Mamma väckte mig vid tio och sen blev det frukost i solen. Nu ska jag lägga mig lite i solen och senare ikväll har jag andra planer. Kommer bli en riktigt bra dag, underbart.


duppeltupp

myser nu ner mig med familjen framför tvn och ska kolla film, riktigt mysigt. dagen har jag bara spenderat med folk jag tycker om och älskar, helt underbart för att vara ärlig. och sämre kommer den inte att bli. mmm! TJING 

Allmänt glad

Vaknade idag på ovanligt bra humör, hoppade och studsade runt hela morgonen. Riktigt ovanligt för att vara jag, haha. Idag är mitt schema fullt från början till sluta, är på väg till skolan nu och åker inte därifrån förens halv 5 tiden, sååå segt. Och sen ska jag bara mysa med min favorit, gos. Vi hörs nog, om jag överlever mina timmar i skolan.. Aja, tjing!


lite svartvit bara

 

Kungsträdgården


Tisdagens

Sitter nu på bussen till skolan, inte alls sugen på att gå dit idag men jag har inget större val tyvärr. Idag ska jag bara ta de lugnt för jag känner att jag är helt slut, orkade knappt gå upp ur sängen idag.. Ja jag skriver senare, tjing


Aloha

 

Skön måndag

Kom precis hem efter en powerwalk i solen, helt slut nu. Ska lägga mig lite i solstolen och lyssna på musik ett tag, ska åka in till stan sen och fixa nya pass, åker ju om två veckor (härregud vad tiden får fort) för övrigt så är allt toppen och jag är ledig idag, hur skönt lixom? Mm ska ut och njuta av solen och värmen nu, tjing


samma redigering

satt och fixade till dessa tåv bilder lite snabbt i ps. de är två helt olika bilder med exakt samma redeigering, haha kan man knappt tro? älskar den första bilden, så himla fint ljus i den. föredrar ljusa bilder, tycker därför sämre om den andra eftersom att den är ganska mörk, men den är även fin på ett annat sätt eftersom man ser de andra blomorna mer i magrunden och får lite mer känsla på ett sätt. haha ja jag är nöjd iallafall

leo

tjena, hoppas att allt är bra. själv är det toppen, lite stressad bara men annars så. kom precis hem efter några timmar på grand, har precis slängt på mig lite nya kläder, satte upp håret och ska strax strax åka iväg till en av mina kusiner för lite inflyttningsfest, skoj. kanske kommer upp något intressant här under kvällen, man vet aldrig. tjingtjing
 

RSS 2.0