2014

Jag har verkligen haft ett helt oroligt bra år med en massa minnesvärda stunder och grejer! Har rest, träffat en massa underbara personer, flyttat hemifrån, börjat jobba, tagit körkort, haft mina första utgångar, börjat trean, varit i Värmland för först gången, fyllt 18, gjort små tripper till bla Båstad och Göteborg, firat jul med världens bästa familj, fått en hel del erfarenheter, varit på skidsemester med min underbara familj för första gången och en massa mer! 

Mina fem bästa under året: 

- När jag satt i bilen hem från Björnrike och en helt random kille skrev till mig på Facebook. "Hej, hoppas det är bra med dig. En fågel viskade i mitt öra om dig och tycker du är väldigt vacker och söt. Därför undrar jag om jag skulle kunna få den äran att spendera några timmar med dig den andra juni. Det vill säga, skulle du vilja gå på balen med mig? :)". Tack vare detta smset så har jag hittat kärleken i mitt liv. Honom klarar jag mig absolut inte utan!!! 

- När jag klickade på avsluta på en av alla skärmar inne i de lilla rummet och det stod godkänt! Godkänd teori och godkänd körning betydde att jag hade körkort, vilken jäkla känsla! Gick med tårar i ögonen ut ur dörren och möttes av mamma och pappa, tårar och stora kramar! Åh!!! 

- Rhodos med min underbar vänner! En helt otroligt rolig och lärorik vecka med alkohol, sol, bad, en massa nya härliga människor och allt som hör till! Absolut en resa jag aldrig kommer glömma! 

- I min marinblå klänning en solig dag i juni med min bästa vän och pojkvän. En helg otroligt rolig dag och kväll! Träffade även en helt underbar person under denna kvällen som jag är så himla glad över att idag vara nära vän med! 

- Julafton! När man verkligen lyckats med sina julklappar och alla blir så himla glada för det dom får. Att få vara omringad av människor man älskar! Bäst tiden på året! 






2




Min hatt

Har fått endel frågor om vart jag har hittat min hatt. Den köpte jag på H&M för 75:- då den var på rean. Var verkligen så himla skeptisk när jag kollade på den men nu är jag så himla nöjd!! En riktigt snygg assessor! 




Två klappar

Två av mina julklappar jag fick. Så himla nöjd med allt jag fick men orkar inte visa. Men dessa två kan få synas här. Sminket kommer från bareminerals och är ett startkit, hur bra som helst verkligen! Hade hört så mycket bra om de och tänkte därför att de var en bra julklapp att önska sig. Mycket riktigt så är det hur bra som helst och passar mig perfekt, jag som inte gillar att vara så sminkad utan känna sig naturlig! Kommer snart köpa hem mer produkter därifrån, dyrt men helt otroligt bra!! 




Dagens planer

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen och har sen dess ätit lite frukost och kikat på datorn. Var inte alls hungrig när jag vaknade och inte heller så pigg så fick bli en smothie på appelsin, banan och hallon samt en celcius i bästa smaken! Ska strax åka till maxi för att handla lite välbehövliga saker. Mat är livet! Ha en fin dag! 




Han

Trodde aldrig att man kunde älska en person så här mycket! Galet vad det pirrar i kroppen av alla fjärilar som flyger runt. Min underbara William! Jag är så otroligt glad över att du flyttade hit, inte hade någon baldejt och frågade mig. Du är den bästa i hela världen! 




Då och nu

Har ni haft en bra dag? Min had varit toppen! Började dagen med att vakna upp bredvid W och sen plockade Amanda upp mig. Vi kollade lite affärer och jag fixade mina naglar. Därefter var det match, Lakers - Luleå vilket inte var någon vidare match.. 1-2 slutade matchen och direkt efter kilade jag ner till gymmet. Blev ett litet rumpass som satt som en smäck!! 

NU ligga jag bredvid William i soffan och ska fixa lite här hemma och lägga i lite inpackning i håret. Får se hur Maria Nilas inpackning funkar på mitt hår, hoppas på det bäst!




I morgon

Mina ögon kan knappt hålla sig öppna och jag har ont i hela kroppen. Är bokstavligen helt slut! Bäst att sova så man orkar med morgondagen. Har en del grejer på schemat och ska även försöka börja dagen med en någorlunda sovmorgon ( till kl 9.00 hahahah!!! ). Ska träffa Amanda för en massa snack och en runda på stan, sen kolla hockey på plan fyra och träna. Väldigt bra! 




En del blarr

Hej på er! Idag tog jag en sovmorgon och drog mig i sängen väldigt länge. Vid 12 klev jag och William in på Grand och strax där efter klev vi ut, jag med två kassar i handen. Två stickade tröjor fick jag med hem, jag som inte alls älskar stickade tröjor! Får se vilken av tröjorna jag väljer tills vi ska till mormor och morfar ikväll! Men först ska jag till gymmet och döda mina axlar och triceps, hörs!! 




Nytt PB

Invigde mina nya träningsskor idag, kanonsköna! Fick bli ett ryggpass med tunga mark och slog mitt PB, wehå! 97.5 kg och nu är det inte långt kvar till 100!! Kämpa! Gjorde helt klart min dag, så himla härlig känsla! 




26e december

Jag var inte den enda som hade planer att gå på mellandags rean idag. Kaos överallt och alla köer gav mig huvudvärk!! Var i vilket fall tvungen att köpa lite hår grejer så sprang in på Bellbox och hittade direkt de jag behövde. Så fick med ett balsam, Shampo och inpackning från Maria Nila och även en liten och en stor håroljan från Maroccanoil. Helnöjd!! 




Min form / Dagens pass

Känner mig starkare än någonsin och denna vikten var ett tag sen jag låg på. Känns skönt att man får bra resultat och mår hur bra som helst! Längtar bara tills våren då endel ska bort och man kan se vad som döljer sig där under, något måste de ju finnas? Känner mig inte fast och fräsch, men de tillhör! Känns i vilket fall väldigt väldigt bra och jag älskar detta!! 

Fick iallafall till ett riktigt bra benpass idag med fokus på baksida och rumpa. Använde mina nya lyftarskor som jag fick av William i julklapp, helt perfekta och jag älskar dom!! Efter ett tag klev även hela A-laget in på gymmet och jag kände mig en aning obekväm haha! Körde klart och sen kilade jag ut. Är även hur nöjd som helst med mitt byte av gym, hur bra som helst!! 




Julafton

Hade en så himla mysig dag igår med familjen och släkten. Älskar att jag har en så härlig och mysig släkt som man allt har lika kul med! Fick även fina paket som jag verkligen kommer använda! Bjuder på några bilder från igår, kram. 






God Jul

Jag ligger helt klarvaken och kan inte somna om. Becka sover som en stock bredvid mig och jag vill inget hellre än att väcka henne skrikandes "DET ÄE JULAFTON!!!!!!". Skulle behöva de för att få lite julkänsla för ja, vart fasen är den? Men hade jag väckt henne så hade inte jag varit så poppis sen! Får kila ner och lägga mig i mammas och pappas säng med Telma istället! GOD JUL ALLA!! 




Hemma

Tycker det är väldigt skönt att vara hemma med familjen och att julafton är i morgon känns helt knäppt! Ska bli så skönt att få träffa släkten och bara umgås. Dock saknar jag William väldigt mycket och hade mer än gärna vaknat upp bredvid honom i morgon och firat jul tillsammans!! 




Dagen före dopparedagen

Såhär började jag dagen, vid köksbordet med mamma och pappa. En skål gröt med kvarg och jordnötssmör, en lussekatt och en kopp kaffe gav mig en massor med energi. Var därefter redo för ett ryggpass. Plockade upp Castro och åkte till gymmet. Tog ett antal timmar innan vi landade i Gemla igen för det var så himla mycket folk i stan. Helt värdelöst att yra runt dagen innan julafton. Suck!! 

NU måste jag städa undan och sen ta en pn. Är helt sjukt trött och skulle lätt kunna somna sittandes nu. Hoppas ni får en bra dag och att även ni spelar lite bingo ikväll? Hoppas på vinst men så blir det ju aldrig.. Aja, ha en god jul om inte annat! Kram 




Fonzie

Hittade några bilder på Fonzie när han precis hade kommit hit. Så himla liten och så himla söt! Minns inte att han var så himla liten, men tydligen! Vår lilla Fonzie haha! 




14-12-22

Gick upp tidigt idag för att åka till stan och kirra mitt nya gymkort. Känns skönt med nytt gym och nya människor! Så blev ett axel och tricepass innan jag plockade upp Becka och körde hem igen. Har därefter inte gjort ett piss mer än att sova och städa. Nu väntar vi på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan äta någon gång. Sen tror jag att jag deckar i soffan innan klockan slagit 21. Hörs i morgon! 




Sista advent

Hej! Här ekar det tomt! Jag är så himla dålig på att uppdatera nu för tiden. Inte för att jag har så mycket att skriva om från mitt ohändelserika liv! Men vi drar det kortfattat från helgen. I fredags firade vi finaste Amanda som äntligen fyllt 18, blev därför en utgång med klackarna i taket! Hade så himla kul och träffade en hel del människor. I lördags mådde man mindre bra när man vaknade, men krigade mig upp och följde med familjen minus pappa för att kolla marsvin, fixa lite inför dagens bakningen och liknande. Väl hemma öppnade jag och William våra paket. Han hade varit lite snällare då han fick 6 stycken paket, 2 av mig och 4 av mamma och pappa. ( Fanns en kaffemaskin i ena paketet, tydligen var kaffet väldigt gott så måste smaka snarast! ). Jag fick väldens finaste skor som jag kan visa senare, materiell lycka!! Därefter blev det julbord och härregud så gott. Fanns ett helt rum ned bara efterrätt, fyllt med choklad, godis, glass och allt man kan tänka sig!

Ja, det var min helg. Nu väntar jag på att William ska komma hem från träningen så jag får pussa på honom innan han åker hem till Värmland i några dagar. Ska sen hem till Gemla och baka julgodis hela dagen, mmmm! Livet i mitt hjärta! 






19e december

Nu är det verkligen lov, så skönt! Vad tidigare idag och kikade på Beckas julshow i skolan, sen körde jag till jobbet, fick med mig en liten julklapp hem bestående av en massa godis och ett presentkort. Mmm! Ligger just nu i sängen med inpackning och ska stax åka till Amanda. Ikväll blir det klackarna i taket då vi ska fira Amanda, sist men inte minst! Så himla taggad och kommer  bli så himla kul! 

Ha en fin fredagskväll, kram 




Snaps




Ja tack ja tack ja tack

Hade gärna käkat upp denna godingen just nu! Så himla sötsugen och vill ha värme. En sommarkväll som denna hade varit magisk, gud, vill tillbaka! 




Ett två




På topp just nu

Men hur bra dag? Min fina vän klarade teorin och jag tog en låång fika med världens bästa Elsa! Åh vad mysigt! Har även kirrat alla julklappar och hunnit med att träna. Har så himla ont i magen, men fan vad jag älskar livet just nu! 




Lite snack

Tja! Känns som att det var ett tag sen vi hördes av? Jag har varit helt sjukt kass på att uppdatera då jag inte har någon motivation alls. Har iallafall umgåtts med familjen hela helgen, bakat och bara myst! Hur skönt som helst! 

Nu har jag krupit ner i sängen och kikar på datorn. Ska sen bort till några i Gemla innan vi ska på bio. Inte vilken bio som helst utan Håkan, de har gjort en film om konserten vi var på i somras! Kommer bli såå himla kul, hyper! 





Två x fyra

Blev en väldigt god fika på PM och sen lite paketletande. Alltid lika mysigt att umgås med min fina syster, hon är guld! Lyckad dag! 




Nästan lov nu

Hej på er! Min torsdag är helt okej om ni frågar mig. Har varit i skolan och hålt i ett tal i svenskan och nu ska jag strax till gymmet. Ett axel, bröst och triceps pass står på schemat. Taggad till tusen! Därefter ska jag plocka upp Becka efter skolan och leta julklappar. Sen kör vi hem till Gemla för att kolla hockey och äta med familjen. Jag tar även lov idag, eller ja, nästan! Har tre/fyra lektioner nästa vecka så man kan ju knapp räkna de som skola, åh så skönt! Kram på er! 




W.W

Glömmer lätt bort hur underbar pojkvän jag har. Att leva tillsammans, somna i hans famn varje natt, alltid få en godnattpuss, vakna under natten och ha en att kunna krypa intill, ha en att alltid snacka med om allt. Ha en bästa vän som alltid finns där och som alltid håller om en när det behövs. Som säger fina saker och skrattar med och åt en. Min underbara William, jag älskar dig så otroligt mycket!! 




Lite uppdatering

Hur mår ni? Jag lever och ska absolut inte klaga! Jag går i skolan, tränar, hänger med folk jag tycker om, äter och försöker tänka på att det snart är jul. Gud vad jag längtar! 

Ska strax sova eftersom jag ska upp rätt tidigt i morgon. Ska åka till Gemla för att göra mitt och Louises gymnasiearbetet, vilket kommer bli hur kul som helst! Så måste strax sova för att orka med alla altiva barn! Godnatt 




Mat mat mat

Mötte upp Amanda och Filippa på stan idag för lunch och strosa runt på stan. Ruskigt väder och vi bestämde oss snabbt för att hitta ett ställe att äta på. Vi alla tre ville testa på de nya stället Reko, vilket var ett bra beslut! Trevligt bemötande, väldigt god mat, och en himla god cheaskake. Även ett riktigt mysigt ställe som jag starkt rekomenderar!! Reko alltså! 




Dagens ryggpass och mitt bcaa

Idag blev det ett ryggpass samt några magövningar. Jag kör marklyft varannat ryggpass och idag stod mark på schemat. Lyckoruset när jag lyfte upp 95 kg och slog mitt PB med 10 hela kilo. Gick runt med världens leende under resten av passet! 

Tänkte även visa och tipsa om mitt Bcaa, som jag dricker före och i början av mitt pass. Bcaa är de aminosyror som bygger muskler och passar perfekt för mig som just nu äter som en häst och ökar i muskelmassa. Jag kan ibland ta en shake bara för den är så himla gott! Mitt bcaa kommer från Aldrig Vila och de är köpt på gymgrosisten. Har smaken Cola som är helt sjukt god, till och med jag som inte gillar Coca Cola älskar den!! TIPS! 




Helg

Fredag och redan helg. Jag ska jobba till kl 15 och sen ska jag träna. En skön och lugn fredag som jag avslutar i min kärleks famn. Hoppas ni får en lika bra dag som jag!





Fjärde

Livet rullar på och idag är det pappas dag. Har firat honom och han har fått sina presenter, ja ni kan ju se på bilderna! Det enda han önskade sig var en congas och nu fick han två. Haha ja min pappa alltså, 44 år och önskar sig congas. Ska fortsätta mysa med familjen, kolla hockey och njuta av stunden! 




frågor

Vart är den supersnygga jackan från?
Den kommer från Lindex :)
 
Vart är den cpsnygga jackan från? Pris?
Den hittade jag på Lindex, ordinarie pris är 699:- om jag inte mins fel. Jag betalade runt 500:- för min, men så att den kostar 400:- nu, kap!!!
 
 
vilken app använder du för att göra dessa bilderna? :) kramis
Jag använder en app som heter InstaSize, hur man gör för att få bilden just så är lite knepigt. Men man väljer en bild, klickar sen på bakgrund och sen på fil, där väljer man den bilden man vill ha bakom sin valda bild :) KRAM 
 
Vart har du köpt tröjan? Så snygg! :D 
Tack så mycket! Den kommer från Zara :)
 
åh, vart ifrån? tror du dom finns kvar eftersom du verkade hitta dom på rea? 
Sjukt snygga, precis såna jag har letat efter hehe
De kommer från Lindex och jag tror att de kanske finns kvar, men jag vågar inte lova! De är hur sköna som helst så gå dit och kolla :D Haha tack!! 
  


 

En onsdag i december

Min dag har varit en av de bästa på länge. Kirrade två julklappar innan jag åkte till skolan, gick i skolan mellan 10.15 till 12.00, helt galet skönt! Därefter mellanlandade jag hemma i soffan innan jag körde till gymmet. Ett helt galet bra axel och triceps pass som jag avslutade med lite tabata intervaller. Vid 5 var jag på condeco för lite möte och sen körde jag hem till Gemla. Sitter i soffan med syster och myser. Ska sova här i natt när resten av familjen inte är hemma. Blir att krypa ner i mammas och pappas säng och somna snart. Är rätt trött! Godnatt 




Samma ton




Snaps från idag


En dag åt helvete för att vara ärlig. Dock fick jag energi efter att ha druckit min celsius och fick till ett helt galet bra benpass. Nu ska jag sova och hoppas på att dagen i morgon blir helt underbar (haha tänker iallafall positivt). Godnatt!! 




2 december

Tog lite extra sovmorgon idag så började 11.30. Väldigt skönt! Ska på möte med studentkommittén i eftermiddag och sen kanske träffa syster. Sen blir det ett benpass som jag verkligen ser fram emot. Är en aning seg i kroppen så behöver en celsius för att få lite energi och ett bra humör! 
Ha en bra dag alla, kram!! 




Mitt liv ATM

Efter en helt otroligt trött dag i skolan jobbade jag 4 timmar och sen la jag mig i soffan. Låg där i 20 min innan jag masade mig upp och drog mig till gymmet! Väldigt seg och otaggad, men trotts mitt humör och mående så blev passet succé. Härligt att vikterna ökar och musklerna börjar komma tillbaka. Har saknar att känna mig stark och vältränad. Nu känner jag mig helt okej, inte vältränad men på god väg! 

Ska laga mig lite bönpasta och något mer som får bli min kvällsmat. Sen ska jag kika på lite plugg och sen somna i Williams famn. Mm!! 




Min helg

Min helg var varit lång då den började i torsdags. Har hunnit med att jobba, köpa skor, fika, köpa presenter, firat två härliga tjejer, en helt galet bra utgång, bakishäng med familjen, hockey, träning, en sväng på stan, julskyltningen, en kväll med hela familjen i Gemla och först adventsmys! Och i morse väckte jag William så vi skulle äta gröt och kolla på adventskalendern tillsammans. Hur mysigt som helst med lite tända ljus och julstämning. Åh! Därefter har jag varit i skolan som snart tar kål på mig. P A L L A R E J !!!! 


Fina Charlotte som vi firade i fredags / Födelsedags barnet bjöd på efterrätt / Fika med bästa igår. 


Mums! / Ett par godingar / En efterrätt som förmodligen var god!! 

Min mat på stars i fredags / en fika med mamma och Telma i fredags / första adventsmys! 

Mina nya skönheter / Partypinglan i fredags / mysig lördags eftermiddag i Gemla. 



RSS 2.0