Puuh

Dum som jag var så kollade jag inte öppetiderna till gymet idag, så när jag kom dit vid lite i 10 så var det stängt. Var bara att gå ner till stan och vänta en timma tills de öppnade. Satt som ett ufo helt själv på espresso och drack kaffe inna Amanda mötte mig och vandrade vidare mot gymet. 
Nu ligger jag helt död i min säng efter ett sjukt spinningpass och lite städning här hemma. Ska vila lite innan jag drar mig mot Felicia för lite förrix inför ikväll. Gos. Först så kommer släkten så jag lär nog ändå inte få vila, suck. Kommer decka vid nio typ, lovar, 
Jaja, dags att ta en pn och sen fräscha till mig lite innan hela släkten kommer. 




Sista morgonen

Godmorgon. Jag är uppe med tuppen och ska trycka i mig något att äta och sen ta tåget in till stan. Har fitnesdejt med Amandey kl 10. Tänkte bygga lite muskler innan ikväll och förbränna bort en hel del julbord som fortfarande ligger kvar i höfterna. 
Vi hörs senare 




Näst sista dagen på detta året

Idag började jag dagen med att köpa skidkläder med familjen vilket tog sin lilla tid. Åkte runt på en fel ställen och fixade saker, åt lunch och sen drog jag till gymet och dödade röven. Puh, helt slut i kroppen efter idag. Kom hem vid fyra/fem och har sen dess tagit de lugnt. Råkade somna i solariet innan och har noll koll på hur länge jag låg där, hehe.
Härligt med kräfta i morgon? Svar- nej. Jaja. Försöker tagga till lite, se de positivt och inte ha för stora förhoppningar. 
Ska kolla klart på Lakers - Brynäs med familjen nu. Lakers leder med 1-2 och jag hoppad att de håller i sig. 
Kram och godnatt 




Ett, två, tre

Tja. Idag vaknade jag i Hampus säng helt själv. Väntade i nästan fyra timmar innan han klev in genom dörren och då låg jag fortfarande i sängen och drog mig. Snabbfixade mig och drog bort till hans kompis och åt, pyttipanna, enkelt för hockeykillar. De har svårt att hantera matlagning, iallafall för min käresta, haha. Tog bussen hem och var hemma runt två, har sen dess övningskört, chillat, varit på condeco med Filippa och Amanda (helt sjukt mysigt), åkt tåg, pratat en massa med mina föräldrar om allt mellan himmel och jord, samt testat min klänning tills nyår. Ja, kortfattat så har jag knappt gjort ett skit idag, men satan så skönt. Behövligt! 
Ska lägga mig nu och i morgon ska vi in till stan för att kolla skidkläder. Min familj ska till Sälen, tror jag, om någon vecka och den enda som kan åka är jag. Kommer bli kaoos men så sjukt kul. Ska även en sväng till gymet var tanken, så vi hörs i morgon. 
KRAM 




Sportigt och fräscht

Något som jag fastnat för är sportiga dojjor, hur snyggt? Frågar ni mig så smälter jag en aning. Utan tvekan en av de snyggaste trenderna, haha. Samtidigt som det är väldigt avslappnat så är det så himla snyggt. Funkar till att klä upp och klä ner. Ett par NB, ett par jeans och en skjorta hade varit snyggt som fasen. Jag som är ägare till ett par helvita Nike air Force 1, ett par blåa New Balance och ett par färgglada Nike air Max 90 skulle inte tacka nej till ett par Reebok eller ett par Adidas i samlingen. Lutar mot ett par till NB till våren. Under tiden ska jag beställa hem ett par nya martens. Hur najs? 










Mix

Godmorgon alla glada. Vad min dag har ett erbjuda idag har jag ingen aning om. Vet att jag ska sitta på bussen hem i över en timma, drygt. Har fortfarande inte pallrat mig upp ur sängen. Ligger helt själv, ligger och lyssnar på klockan och väntar på att min hockeyhunk ska komma hem från träningen. Har väntat här i tre timmar sen han drog, börjar bli orolig att han fastnat i hallen. 
Ja, det kanske är bäst att pallra sig upp och äta lite frukost. 
TTYL




GN

Kvällen bjöd på bra hockey med fint sällskap. Lakers vann mot Skellefteå på straffar, satt som handen i handsken. Med två pinnar i bakfickan drog vi hem och jag packade en snabbis och sitter nu i bilen med Hampus på väg till Ljungby. Planerna var inte alls att jag skulle följa med hem, men vad är bättre än impulser? Haha. Kommer iallafall sova gott i natt. Skönt. 
Vi hörs i morgon, GN 




Tjugoåtta

Puh, det blev ett tungt pass idag med min trogna träningskompanjon, Amandey. Armarna fick sig en omgång och även magen som jag hoppas på se ut som en marabou kaka snart. Fick med mig ett par träningsshorts hem och lämnade tillbaka min träningsbh som ej passade. Kirrade nyårsklänningen och fick även med mig en blus som jag tänkte ha på mig ikväll då det blir hockey.  
Innan jag fixar mig ska jag och Hampus kolla JVM och lite så. Mysigt. 
Ta hand om er så hörs vi ! 




Börjar dagen på bästa sätt

GM. Jag är inte alls utvilad men jag drar mig mot gymet nu och hoppas på att få lite energi. Hela överkroppen står på schemat så det blir nog en bra start på dagen. Ska försöka leta upp en klänning till nyår efter passet och sen ta tåget hem. Ikväll blir det hockey med Hampus, familjen och en liiten del av släkten. 
TTYL 




Today

Ja idag vaknade jag tidigt för att ta mig till mitt favoställe, gymet. Dock försov sig pappa så kom dit en stund senare än planerat. Glömde även min telefon hemma, första gången jag glömmer den så det kändes tomt att vara utan. Mötte sedan mamma och Telma och vi gjorde lite ärenden i stan, på vida osv. Var så mycket folk så det tog sin tid på alla ställen. Suck. Blir så arg på alla som tränger sig och har noll respekt för andra i affärer och köer. 
Kom hem, duschade, somnade, fixade mig och begav mig av mot Millan där det väntade mys med tjejerna. Gos var de. Alltid lika kul att träffas och mysa, snacka en massa osv. Älskar mitt gäng, såå underbart. 
Ja, men hoppas att er dag varit bra. Vi hörs i morgon. Kram och GN 




+






Torsdag 26e december

Hej! Hur är det med er? Jag mår toppen, okej nej riktigt så bra är det inte. Känner mig lite sjuk men ber till gudarna att jag håller mig frisk!
Var hemma hos Hampus familj hela eftermiddagen, så mysigt. Vi red och det var så himla kul, travade och jag som trodde att jag knappt skulle våga sitta på hästen. Hehe. Men de gick prima och det såg tydligen bra ut också, ett litet pluss. När Hampus kom hem kollade vi film och tv hela kvällen med familjen och mös. Vaknade idag och åkte till stan med Hampus, hans syster och hans kompis. Första gången jag åkte med Hampus så var lite rädd men det gick bra. Vi krigade i rean, dock utan överdrivet bra resultat. Fick med mig lite smått och gott, dock inte mycket från rean. Brukar bli så tyvärr. Skulle dra till gymet på eftermiddagen men kände mig inte så pigg och hade huvudvärk så valde att åka hem. Haha lat? Nej, lite sjuk bara. 
Sitter med familjen och kollar på hockey framför tvn. Så himla mysigt. Kvalitetstid. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig torsdag. Kram





Yes







idag

Tja! Här sitter jag och degar, rätt skönt. Ska fixa till mig lite, packa min väska och åke till Hampus. Ska för första gången på evigheter sätta mig på en häst, haha, ja som är en aning rädd för dessa djur. Men jag känner mig trygg då Hampus syster och mamma hjälper mig. Haha är lite nervös men detta ska nog gå. Kommer bli superkul iallafall! Nej, bäst att skynda innan klockan blir för mycket. 
TTYL
 
 
 

Annandag

Godmorgon! Hoppas att ni hade en bar jul tillsammans med den ni tycker om. Jag spenderade den med min underbara familj och släkt, svårslaget. Fick en massa fina paketet och skrattade en hel del under dagen och kvällen. Fick bla en t-shirt från Fanny Lyckmans kollektion, ett par Dr Matrtens och pengar. Bjuder på endel bilder från dagen, dock bara mobilbilder för jag glömde helt bort att ta ner kameran och knäppa några bilder. Dåligt av mig. 








GOD JUL

God jul alla! Hoppas att alla får en mysig jul och att ni får spendera den med de personer man tycker om. KRAM




En ny favis på listan

 
 
 
 

Julafton i morgon

När klockan ringde i morse trodde jag först att det var skola, tills jag insåg att jag skulle trycka i mig lite frulle och sen pallra mig till gymet. Sängen var så otroligt skön så ville knappt stiga upp, men efter någon minut var jag nere i köket och tryckte i mig en massa gröt och en kopp kaffe. Det blev ett riktigt skönt armar/axlar och även bålpass. Ovanligt att köra så många kroppsdelar, men Shit va skönt. Invigde även mina shorts som jag köpt för någon månad sen men tvekat på att använda, huur sköna som helst. Kärlek.  Vänta nu på pappa och när jag kommer hem ska jag fixa iordning och hjälpa till med maten tills i morgon. Har inte någon julkänsla alls, riktigt segt.
TTYL 




inspiration?

Vart får jag inspirationen från? Haha, ja det är en hel del. Många hade nog sagt från tidningar, bloggar, tumblr och alla möjliga socialamedier. Visst är de så för mig med, haha. Men helt ärligt så skulle jag säga att jag får de från min omgivning, mina vänner och helt främmande människor. Genom att gå en runda på stan så får man så otroligt mycket nya ideer och tankar. Hely sjukt vad mycket intryckt vi tar in varje dag utan att vi tänker på de. Haha. 
 
http://petronellarundqvist.tumblr.com
 

Fjärde advent

Denna dagen har hittills inte varit så händelserik. Vaknade vid halv åtta och tänkte att de var alldeles för tidigt att stiga upp och somnade om. Var dock bara meningen att sova drygt en timma till men vaknade tre timmar senare. Brukar aldrig hända mig, men shit va skönt det var att sova ut. Tog knappt tag i mitt liv utan fixade mig och tog något kort för att kunna fylla ut bloggen liten, haha. Så tråkigt med bara mobilbilder här hela tiden. 
Ska iallafall ta tag i livet nu, bättre sent än aldrig. Ska städa mitt rum och när mamma och pappa kommer hem från stan ska vi julpynya. Ja min familj är alltid såå sent ute med allt, granen är inte uppe och de enda röda i huset är ett par gardiner. Finns en hel fel att göra med tanke på att släkten kommer på tisdag, puuh. 
Bäst att sätta igång, annars blir nog inte mamma så glad på mig. Kram 




me

 

Vilken dag

Åh härre vad saker har hänt idag. Eller egentligen inte så överdriver mycket, dock riktigt roliga saker. Började dagen med att testa på bodycombat med Amandey och shit va kul de var, är man arg innan så kommer man garanterat ut från salen med ett leende på läpparna. Tips, till er som gillar aktiv träning med hela kroppen! Drog sen till gymet och körde lite rumpa, och de kändes rejält idag. Puuh. Kilade ner till ticket och bokade resa med tjejerna. Tio dagar på Rhodos med mina underbara tjejer, kan de bli bättre? Svar nej. Har verkligen något att se fram emot nu, har till och med redan skrivit in de i "the big day" hehe.
Ja, denna kvällen ska jag iallafall spendera med min ena syster. Blir nog framför brasan och tvn, gos. 
Vi hörs, kram 




Så fint

Jag och Hampus kunde inte låta bli att öppna våra julklappar, eller det var nog mest jag som ville öppna, haha. Och jag fick ett så himla fint armband, så enkelt och fint. Jag hade faktiskt önskat mig ett armband men de visste han nog inte om. Är iallafall så himla glad för armbandet och jag kommer att ha på mig de hela tiden.





Charlie

 

Gos till Max

Med Beyoncé i högtalarna ligger jag i soffan framför brasan och myser till tusen. Ryser av hennes röst, vill så himla gärna kunna sjunga som henne, suck. Smaskat i mig två lussekatter och några pepparkakor. Lussekatter må vara de goaste på denna jord, skulle utan tvekan kunna föräta mig på de, hehe. Tog en pn innan på nästan två timmar, Shit va behövligt. Att börja lovet såhär, är nog de bästa sättet. En godnattpuss senare och min kväll skulle vara perfekt. 




Hej på er

Igår när jag kom hem till Hampus skulle jag ta nyckeln och låsa upp. Det vara bara de att Hampus hade glömt bort att lägga ut den när han var så glad över att han klarade körkortet. Haha så där stod jag i mer än en timma innan hanns familj kom. Vi åt pizza och hade det riktigt trevligt !
Tog bussen till Växjö idag och skippade avslutningen, vilket badass jag är, sick. Är på väg hem till hålan nu och ska bara ta det lugnt. Tanken var att dra till gymet ikväll men får se om jag kan ta mig dit. Nackdel med att bo på landet. Man blir ju deprimerad.
Kram




Svag

Något jag är riktigt svag över är stora stickade tröjor, skinnbrallor, stora halsdukar och lockigt hår. Allt de i en outfit och mer perfekt skulle de inte bli. Med ett par sneakers också, perfecto. Modekungen har talat. Not. 






Lite onödigt att veta

Tjena! Är ni lika trötta som jag? Jag fick en liten sovmorgon och sen drog jag till gymet, dödade armar/axlar och svängde ner på stan och köpte en sallad. Sitter nu i skolan, mätt som fasen efter min underbara sallad. Ingen av mina vänner skulle äta i skolan så salladen och jag tog en dejt. Börjar om 20 min och efter skolan drar jag till Hampus. Åh, att man kan tycka om en person så himla mycket. Haha galet. 
Vi hörs senare, hej 




Min dag

Hej på er. Hur är det med er? Jag överlever knappt detta vädret helt ärligt. Kan inte röra mig utomhus innan mitt hår blir till affro, kul. Sitter iallafall riktigt skönt i soffan framför datorn och ska snart åka till min kusin och julbaka lite. Mysigt. Kirrade även de sista julklapparna innan så nu är jag helt klar för julen. Så himla skönt. Men nu ska jag platta till håret och hoppas att de håller sig platt nu när vi ska vara inne. Haha. Kram på er 




Saknar värmen, tidiga mornar på sjön, konserter, god mat, spontana grejer, frukost vid sjön, shorts, kompisarna, bruna ben, dagar med familjen, kvällar vid poolen, osv. Vill ha sommar. 










Tisdag

Tjena. Dagen har rullat på och redan efter två timmar kilade jag från skolan och ner till stan. Köpte med mig en sallad och traskade till vfg och sitter här nu. Väntar på Amanda och Emmie och senare ska jag träna med min trogna kompanjon. Åt förövning världens godaste fralla i morse. Pappa och jag åkte och köpte frallor på toftastrand med spenat, gaalet vad gott. Tryckte i mig salladen till lunchen oh härre, alltid lika gott. Haha tog bilden när jag ätit mer en halva salladen så ni kan ku förstå hur mött jag var sen. 
Jaja, vi hörs nog sen. Kram 





Så trist



Trött som bara den sitter jag nu i bilen på väg till butiken för att äta frukost och sen bege mig till skolan. Vädret är så hemskt och jag är inte alls pepp på livet. Men man får försöka se de positivt, vi slutar på fredag och om en vecka är de julafton. Wey

Najz







En ny vecka

Hejhej! Igår somnade jag hos Hampus. Alltid lika skönt att bara ta det lugnt och mysa, så vi betade av Johan Falk och sen slocknade jag. Vaknare senare än vad jag skulle idag och missade min buss. Haha brukar aldrig hända men hos Hampus är de så svårt att stiga upp. Kom lite sen till musiken men de grejade jag ändå, hade engelska och åt sen med mamma på jobbet. Drog mig till gymet och nu är jag hemma. Har såå ont i huvudet så ska vila lite och sen fixa en massa bilder. 
Vi hörs 




Söndagskväll

Godkväll alla ! Allt bra? Jag är iallafall glad och tycker att livet är på topp. Har haft en riktigt bra och lugnt söndag, behövligt. Ska avsluta denna helgen på bästa sätt, somna hos min favorit. Sitter på bussen till Ljungby nu och är framme om en timma. Haha drygt som fasen, men vad gör man inte gör kärleken? 
Kram 




Q/A

Kan du göra en video på hur du redigerar bilder? Och tips på att få så fina bilder som du har
 

Haha, ja det har jag funderat på väldigt länge. En del som velat de och det är kanske daggs för en redigeringsvideo om det är så pass många som vill. Jag som älskar att höra min röst inspelad, hehe. Men jag ska verkligen försöka fixa lite mer tips och någon vido. Håll utkik så kommer de när ni minst anar de. 
 
 
 
 

Hej på er

Hallå. Igår var vi hos Amanda och firade henne, riktigt kul. Lider lite med henne när hon nästa år fyller 18 så sjukt sent. Men jag är glad över att jag fyller om mindre än tre månader, skoj. Nej idag ska jag njuta av min helt lediga dag och bara ta det riktigt lugnt. Ska strax ut och gå en runda och sen slänga mig i soffan och kolla Hawaii. Heelt besatt av den serien. Tips! 
Ha en bra söndag alla fina! 





Min händelserika lördag

HejHej. Lördag, åh så skönt. Är helt slut i hela kroppen efter mitt och Amandas benpass på gymet. Ett riktigt asskillerpass. Vill inte tänka på träningsvärkan jag kommer ha i morgon. Hehe. Är nu på jobbet hos mamma och pappa och hjälper de lite med papper osv. Skoj? Nej. Men, vi stänger igen butiken vid 14 och sen rullar bilen hem till hålan. Ska bara ta det riktigt lugnt i eftermiddag och ladda upp inför kvällens festligheter med brudarna. Skoj. 
Vi hörs senare 




Fredag den trettonde december

Godkväll !  Hur har er fredag varit? Min har varit bra, trotts fredag den 13e och utan Hampus. Var och kikade på lucia innan skolan och efter skolan drog jag mig till gymet. På schemat stod de kondition och cx vilket de också blev. Skönt. Pallrade mig hem och har sen dess bara tagit de lugnt och ätit tacos, fredagsstandard. Ska mysa lite med familjen och lägga mig i hyfsad tid då jag ska träffa min träningskompanjon på gymet i morgon förmiddag. Blir ett riktigt rövpass som Amandey själv önskade. Haha.
Ha en fortsatt bra fredag 




18

Fredag den 13e och min älskling fyller 18 år. Vad ska man säga? Bättre sent än aldrig, haha. Lite jobbigt att jag inte får spendera dagen med honom, inte ens en enda minut. Depp. Jaja, jag klarar mig nog. Haha 




Jag

- Älskar att överraska folk
 
- Har sjukt svårt för att ta emot komplimanger 
 
- Har lätt till att gråta, både åt bra och mindre bra saker 
 
- Är en väldigt glad tjej som gärna delar med sig av glädjen 
 
- Avskyr folk som inte kan bli glada för någon annan skull
 
 

Hallå

Hallå. Allt bra med er? Med mig är det bara bra. Fick en liiiten sovmorgon i morse och tog med sen till gymet. Klampade in kl nio och de enda personer jag kunde se var några pensionärer. Haha så söta. Blev lika lök som vanligt, bra eller dåligt? Sitter iallafall på bussen till skolan och börjar om en timma. En lektion, hur underbart? Älskar torsdagar. Mmm. Tackar typ Gud. Okej ska inte överdriva.
Ha en bra dag så hörs vi, hej 




Telma

Här kommer en liten bild på Telma från fotograferingen idag. Haha helt sjukt att vi är så lika. Många som sagt de innan och fortfarande säger de, "åh vad ni är lika" och jag har aldrig riktigt förstått de förens idag när hon stod framför kameran. Syns att vi är syskon. Haha gullet. 
Har iallafall bara jobbat i kurvor och dragit ner mättnaden en aning. En snabb redigering som inte alls behövs timvis för ett bra resultat. Dock ska jag redigera de andra bilderna på måndag och ska kolla igenom de någon gång innan jag är helt nöjd med mitt resultat sen. Bästa sättet att se fel och rätt i en bild. Redigera - låta bilden vila någon dag - kolla och redigera lite till. Tips från proffset !
 
 

Fan vad jag fikar hela tiden

Fotade Telma till en uppgift i skolan. Det gick kanon så vi får se hur resultaten blir sen. Hann med en fika på espresso med mamma och telma och sitter nu och häller i mig en celsius i busskuren. Blir ett pass på gymet med Parro och sen får jag äntligen åka hem. Skönt 




Leo

Blev lite leo idag. Mer chill än vanligt med ett par boots, leobrallor, en vit t-shirt, skärp och en svart jacka. Haha även min favohalsduk som ni sett på alla mina bilder de senaste veckorna. Love. Haha. Har en del saker att göra idag, fota, träna, fixa en massa kort och massa. Så vi hörs ikväll. Kramkram 




Enkelt outfit

Man behöver inte traska runt i de dyraste kläderna eller de med en massa mönster för att få en snygg outfit. Så enkelt som ett par vanliga jeans, ett par sneakers, en enfärgad t-shirt, och en skinjacka kan bli en ursnygg outfit genom en snygg väska, smycken, päls. En helt enkelt svart outfit kan vara snyggt att ha något annat material till, som skinn. Man kan göra så enkla outfits så jädrans snygga. Det gäller bara att våga. Enkelt ju 







Dagens

Tankar: Framtiden, vad som kommer hända i helgen osv 
 
Händelser: Inga speciella, eller jag fick springa till bussen för första gången i mitt liv. L Ö K 
 
Humör: Fint, glad och sprallig som vanligt 
 
Vill ha: Allt på min önskelista och Hampus
 
Längtan: Hampus
 
Låt: Pour it up - Rihanna
 
Beroende: Mina hörlurar 
 



Handen i fickan fast jag bryr mig

Go outfit idag. Chillmode on, yes. Ett par jeans, vinröda martens, lång vit t-shirt, randig tröja, svart jacka och grå halsduk får bli min klädkod idag. Duger fint





Min tumblr

 

Seg måndag

Hallå. Idag är jag knappt levande, är degig som fasen och skulle kunna somna ståendes. Ska iallafall ner till stan nu när jag slutar och försöka inhandla några julklappar och även något till Hampus som fyller 18 på fredag. Haha vilken stjärngosse. Ska sen till gymet med Parro och sen äntligen hem. Åh vill egentligen bara slänga mig i sängen och kolla på serier. Men icke. Bara att bita ihop. 




Helgens slut

Godkväll. Nu är snart denna dagen slut och en ny vecka är på ingång. Kul. Har haft en bra helg, kollar mycket hockey, varit med Hampus, kollat på Telma som spelat innebandy, vaknat upp bredvid den finaste människan på denna jord, varit på julskylltningen i Gemla och fotat för Gemlabladet. Ja, de var några händelser från min helg. Skulle åkt in till stan för att träna med Amandey, men jag svimmade nästan på julskylltningen så jag var tvungen att stanna hemma sa mina kära föräldrar. "Lyssna på din kropp och vila". Ja så jag gjorde som de sa och sov i någon timme. 
Man skulle kunna sammanfatta min helg som riktigt bra. Helt klart fem av fem stjärnor. Men nu är det daggs att lägga sig. Skola i morgon och jag börjar med musik vid kl åtta i två och en halv timma, skoj.
Godnatt och kram 



F e l i c i a

 
 

T j A







Hockeylördag

Godmorgon! Klockan är inte så mycket men jag har redan hunnit med en dusch och en god frukost. Ska fixa till mig lite innan bilen rullar mot Alvesta för lite hockeytittande och sen vidare mot Ljungby för att kika på Hampus. Lakers spelar ju i eftermiddag så det blir hockey hela dagen. Skoj. Nej nu har jag inte så mycket tid på mig, måste skynda. 
TTYL

Bjussar på en bild på mig från igår och en bild på Hampus. Haha




ATM

Tja! Vi fick sluta fyra timmar tidigare idag, hur skönt som helst. Ska bara ta det så jäkla lugnt och mysa runt i myskläder, ååh vad skönt. Tänkte beta av några avsnitt av Hawaii och kanske några Elsas värld och lite sånt. Ha en fortsatt bra fredag alla glada. ( Trotts vädret! )
 
 
 

Fredag sjätte december och snö överallt

Godmorgon. Idag var jag tröttare än tröttats, vilket råkade leda till att jag stannade kvar i sängen och försov mig. Som grädden på moset så är de snö överallt och det blåser som satan. Tycker om snön på julafton och när man åker skidor men annars är de hemskt. Men det är ju faktiskt fredag idag, något positivt. Hur underbart med helg? Jag har en del planer för helgen. Eller ja jag har en fullspäckad helg. Ikväll blir det att träffa hela pappas sida då vi ska bowla. Haha kommer bli galet kul. Resten av helgen ska jag spendera endel tid med Hampus, kolla hanns match och gå på julskylltning i Gemla. Mysigt! 
Ha en fin fredag. Kram 




Från morgon till kväll

Hallå. Har er dag varit bra? Min har varit de iallafall. Var på gymet strax efter åtta, stack senare till skolan för att fota ett uf, drog på teater med klassen vid kvart i ett vilket var de enda vi hade i skolan. Drog sedan tillbaka till skolan för att fota Felicia och hennes syster. Har varit hemma en runda, slängt i mig några pannkakor och är nu på väg in till vida för att kika på Lakers-AIK. Helt okej. Eller väldigt okej dag faktiskt. 
I morgon är se skola som vanligt och på kvällen ska hela släkten åka och bowla. Haha kommer bli så jäkla kul. Ha en bra kväll alla fina. Kram 




Ed sheeran & Passenger

Godmorgon. Kände för att bjussa på något, så en dunderbra låt får ni av mig. Haha jag vet, sjukt generöst.
 
http://www.youtube.com/watch?v=F2K_7-MHt3k
 
 
 

Min dag

Hej på er! Hur är det med er? Bra? Dåligt? Helt ok? Med mig är det iallafall toppen. Har haft en otroligt skön dag. Började med en sovmorgon, tog tåget till stan, tränade, var på lyxkur i skolan vilket är något av de skönaste jag varit på och rekommenderar starkt. Skyndade mig sedan hem för att fräscha till mig lite innan bilen rullade till stars. Firade lilla pappsi som fyller hela 43 år, ingen dålig ålder. Hade en riktigt mysig kväll med min underbara familj. God mat och gott sällskap brukar bli en bra kombo. Även Dennis Rasmussen var på stars och Telma som är ett riktigt Lakers faan frågade efter autograf, haha söt. 

Ligger iallafall i sängen och kikar på lite bloggar och lyssnar på mysik. Ska strax fälla ber skärmen för att sova. Ska upp vid 6 i morgon, helt sjukt med tanke på att jag ensast ska på teater med klassen i morgon kl 12.45. Haha. Men har två plåtningar på schemat i morgon så för mig blir det fullt upp. Men jag älskar ju de, kan inte klaga. 
Jaja, sluttjatat. Hoppas att ni haft en bra dag och får en i morgon. Bjussar på lite bilder från ikväll. GN








Oh härre




Fjärde december

Hallå. Redan onsdag och snart helg. Dock smygstartar jag min helg idag, då jag är ledig och i morgon ska vi bara på teater. Haha längesen man var på teater. Jaja, har iallafall en massa saker planerade. Väntar på tåget nu så ska in till gymet och sen till skolan för att få en lyxkur. Mm. Ska ut och äta med familjen ikväll eftersom att pappa fyller hela 43 år idag. Grattis till honom. 
Jaja, jag hör av mig sen. Kram på er 




Haha tjena

Hej allihopa. Hur är det med er? Mitt liv är bara bra. Är nu på väg hem från gymet där jag kört två svettiga pass med min kämpe Amanda. Svettigt värre.  Haha lök. Är hur trött som helst så ska hem, slänga i mig maten som mor serverar, duscha och slänga mig i soffan för att kika på lakers. Blir nog en bra kväll. Hoppas att ni också får en bra kväll och att er dag varit bra. Kram på er 




Tisdag den tredje december

Har sovit alldeles för många timmar inatt. Jag skulle lätt kunna decka när som helst, huhu. Därför blev klädvalen hur enkelt som helst. En stod t-shirt, ett par gråa jeans, mina martens och min svarta jacka. Så jävla skönt. 





Atm

Ligger just nu nerbäddad i sängen. Har så jäkla ont i huvudet så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Håller tummarna hur hårt som helst för att de inte ska bli migrän och att jag måste vara hemma i morgon. Pallar inte. Jaja, min dag var bra och det var skönare än vanligt att svettas på gymmet. Tycker alla borde få känna på den underbara känslan när svetten rinner in i ögonen. Love it. 
Nej, strax läggdags för mig. Ska kika klart på ett avsnitt av Hawaii och sen sussa. Vi hörs. GN 




+++






Andra december

Hej på er. Det är redan måndag igen, haha palla. Men om fem dagar är det fredag och fredag betyder helg, hur najs? Några få veckor kvar till jul med, ännu mer najs. Åh älskar livet. 
Igår blev inte min dag riktigt som planerat, skulle fotat och bakat men inget av de hann jag med. Typiskt. Åkte iallafall till Hampus och sov där. Vi gjorde nästan ingenting, kollade solsidan och Johan Falk. En sjukt lugn kväll. Alltid lika skönt att gosa ner sig hos personen som får ens hjärta att slå några extra slag. Han är bra. 
Jaja. Slut på de roliga, nu börjar allvaret. Ska hinna med ett pass på gymet efter skolan och sen hem och sova typ. Älskar att sova. Vi hörs, kram 

Tänkte att ni kunde få tre bilder från några händelser i somras nu när det är så jävla kallt. Fryser röven av mig.



Bejb




Förlåt typ

Här ekar de. Ganska tomt och jag får be om ursäkt för dålig uppdatering. Har inte haft något intressant att skriva om och inte heller någon inspiration till att ge er inspiration. Kände mest, palla. Men nu är jag tillbaka, haha efter ett sjukt litet uppehåll. Har en del saker planerat idag och jag hoppas att jag hinner med en knäppa av lite bilder. Ska göra mitt bästa. Haha inte för att de är något att skryta med, men ni får faktiskt nöja er. BYL 




RSS 2.0