Lökigt

Puh, kom precis hem efter ett lökigt pass på gymet och en runda på maxi med mamma. Hade tänkt att slänga i mig lite frukost och sen har jag alldeles för mycket att göra. Hampus kommer i eftermiddag och i kväll blir det hockeytittande. Ska även färga mitt hår, nervös som ett as. Min färg på håret nu är riktigt ful, kände att lite förändring inte skulle skada. Hoppas att de blir bra. 
Jag ska ha en bra dag och det hoppas jag att ni också får. Ta hand om er, kram 




Fem saker jag gillar

- Dansa i min ensamhet
- Hawaii five-0
- Medelhavet  
- Hampus
- Glädje 




- - - - -







stockholm

 

Detdär med rubrik är i n t e min grej

Hallå alla glada. Hoppas att ni ha det lika bra som jag. Kom hem från gymet och det lös i hela huset, tack godegud för ström. Somnade när jag kom hem och vaknade för en stund sedan. Haha tyvärr brukar mina pn:s bli alldeles för långa, men det är ju såå skönt att sova på dagen och de måste någon av er hålla med om? 
Mitt lov rullar på och i morgon är det redan onsdag, jjeeeyy. Nej men har faktiskt planer ända fram till söndag kväll och detta lovet blir ju mer än perfekt. Ska till simhallen i morgon med Telma. Luktar vuxenpoäng? Jaja, sluttjatat. Ska försöka plugga lite, jag som älskar att plugga. Nej men jag ska försöka ta tag i mitt liv faktiskt. Är riktigt imponerad av mig själv !
Ta hand om er, POK
 

Gymet, ingen ström

Hej på er. Allt bra? Med mig är det bara bra. Är på väg till gymet, åh härregud vad skönt det ska bli att köra ett benpass. Får se om jag kan gå i morgon, brukar ha brutte träningsvärk. Får se om jag kommer hem till ett mörkt hus sen? Eftersom stormen tog död på vår el så finns det inte så mycket att hitta på hemma. Tur att vi kan elda och laga mat på vedspisen. Tackar gud för pappas och mammas jobb. 
Vi hörs senare om vi har någon elektricitet i huset. Tveksamt dock. Ah, hade 



Godmorgon/Godmiddag

Hej. Shit va degig jag är idag. För trött för att vara sant! Åkte till Hampus igår och vi gjorde verkligen inget speciellt. Lagade mat, kollade solsidan vilket är ett måste och kollade en film. Minns inte vad den hette men bra var den iallafall. Vaknade tidigt idag av att Hampus spelade musik för att han inte kunde sov. Hur jobbigt? Vi somnade iallafall om och vaknade och gjorde frukost. Och nu är jag på väg hem. Får se vad som händer resten av dagen, hockeytittande med familjen ikväll är iallafall inbokat, mysigt. Vi hörs senare, hej 




Måndagsinspiration






lilla jag

 

En massa onödigheter

Hej på er. Hoppas att allt är bra. Med mig är det iallafall toppen. Är lite trött men de får man vara. Har precis varit ute på en promenix med syster och ätit min gudomliga sallad. Helt sjukt så god, stort tips. Sallad, tomat, kyckling och melon är allt jag blandar ihop. Munorgasm! 
Kvällen igår var iallafall toppen. Hade trevligt, blev mycket dans och skratt. Är dock trött som bara den idag, börjar bli gammal? Men bara att bita ihop. Ska nog ta en lång dusch och fräschatill mig lite. Kanske åker till Hampus ikväll, inget bestämt. Men det lutar mot de. 
Ja de bäst, hej 






Lördag

Godmiddag! Allt bra? Vad hittar ni på? Med mig är allt toppen, lite stressad men annars bara bra. Sitter nu och äter min lunch/mellis som består av digestive, kvarg/yoghurt och varma hallon. Vet nog vad som snurrar runt i eras huvuden nu- hon äter ingenting till lunch och typ bara konstiga saker. Men nej. Haha, jag bantar inte, vill inte gå ner i vikt, svälter inte mig själv osv osv. Jag är bara inte vrålhungrig. Jag äter de jag vill och tycker är gott vilket alla ska göra. Vet att mycket handlar om kroppen och vad man trycker i sig. Men ät och va glad, mitt motto med livet iallafall. 
Ska iallafall städa klart och hjälpa till inför Telmas kalaset. Fixa mig lite och sen bege mig till en fin vän för lite festligheter. Ska äta lite med tjejerna innan resten av alla gäng dyker upp. Kommer bli en galet bra kväll. Ta hand om er alla. Puss 



Elin Bergman

Men hallå, hur snygg är inte denna bruden? Smällte helt seriöst när hon klev upp på scenen igår och körde ett riktigt ballt nummer. Hade man inte velat ha hennes röst och stil eller? - Hahaha, joooo. Härregud, spelade in henne i mobilen och lyssnar typ hela tiden. Gåshud. 
Missade du Elins nummer? Klicka HÄR
 

Hejdå Stockholm

Hej på er! Hur är livet? Mitt är iallafall på topp. Har haft tre underbara dagar i Stockholm med min klass. Har hunnit med en stadsvandring, en timma på fotografiska, en liten dryg vandring på riksdagen, genrep inför kvällens idol, en massa shopping, ätit en massa mat och firat min fina vän Louise som fyllde 17 år igår. Ja, ni hör ju? Man kan inte klaga. Har en hel del bilder att visa, både från mobilen och min kamera. Kommer upp en massa bilder i morgon. Och sålänge får ni nöja er med två bilder på lilla mig. Ska jag försöka sova lite på bussen. Trotts allt 6-7 timmar innan vi landar i Växjö. Suck!! GN 



Första dagen i Stockholm

Hej. Här har jag inte kikat in på hela dagen. Har haft fullt upp. Åkt buss till Stockholm, varit i gamlastan, kollat i en massa affärer, ätit, kollat pll (åh äntligen kom de efterlängtade avsnittet ut!!!) och myst med mina fina vänner. Kommer ha två toppendagar här med min klass, helt sjukt. Bjussar på några bilder jag knäppt av lite snabbt idag. Hörs








"Bloppis"

Är du intresserad av något plagg? Maila isf [email protected] eller skriv på kik rundqvist. Kan mötas upp i Växjö och om det behövs frakt betalar köparen. Priset kan diskuteras.
 
1. Toppen är i storlek S och är från Veromoda. Den är sparsamt använd då den använts en gång. 70:- 

2. Tröjan är från Ginatricot och är i storleken XS/S. Den är använd ett fåtal gånger. 50:- 
 
3.Fejk "mocka" kofta/jacka i storlek S från Veromoda. Använd en/två gånger. 100:- 



4. Stickad tröja från H&M i storlek M. Använd några gånger. 70:- 

5.Silvrig/svart stickad tröja från H&M i storlek 38. Använd ett fåtal gånger. 70:- 




6. Blus från Newyorker i storlek S. Använd en/två gånger. 60:-



Mellis, Stockholm och kläder

Kom precis innanför dörren. Slängde ihop en snabb mellis på honungsmelon, ananas och lite vaniljyoghurt, gott. Ska strax ta kort på ett antal plagg som kommer upp här. Sen är det daggs att packa ner allt inför Stockholm, så himla taggad. Kommer bli helt sjukt kul. Blir nog en hel del bloggning från mobilen tror jag. Kika in här senare så hittar du säker något du vill ha ! 



Plagg som skulle passa bra i min garderob - ZARA

Hur snygga är inte dessa plaggen lixom? Finns så himla mycket saker jag skulle kunna klicka hem. Men eftersom att jag och mina klassisar åker till Stockholm i morgon så ska jag nog honna med att få med några läckra plagg hem. Kommer dessutom upp några plagg jag tänkt sälja senare idag så håll utik. POK 
 
Vit kappa
 
 
Blommig jacka
 
Gröna brallor
 
 
 
Skinbrallor
 

21 oktober

Idag är det ingen vanlig dag utan Telmas födelsedag. Hon växer så fort och börjar bli alldeles för stor. Tycker fortfarande att hon är min lilla lillasyster trotts att hon är åtta år idag. Minns så väl när hon föddes, hur liten hon va, ååh. I mina ögon kommer hon alltid att vara lilla Telma. Hjärtat. 
 

Detaljer

Traskar runt i mina nb, morsans skinnbrallor, en svart t-shirt och en kofta i samma färg. Ganska trist outfit men orkar knappt bry mig. För övrigt måste jag säga att det är sjukt snyggt och skönt med skinnbrallor. Nästan ett måste i alla garderober. 



Högt upp på listan

Dessa två skönheter ligger höögt upp på min lilla "vill ha" lista. Brallorna har jag suktat efter ett tag nu, hade varit så najs att ta med dom hem. Finns så sjukt mycket man kan ha till ett par skinny jeans, listan kan göras alldeles för lång. Och klockan är inget att snacka om, den smälter man för. Vill vill vill ha. Nu. 




Hallå ego / söndag

Tjena. Dagen har haft en hel del händelser och jag har inte hunnit med att ta kort på kläderna som jag lovat. Känner mig som en riktigt dålig människa. Förlåt.
Sitter iallafall på bussen till Hampus nu. Bad honom fixa lite mat tills när jag kommer men haha det kan jag ju drömma om. Blir iallafall en riktigt mysig kväll. Och eftersom att vi är lediga i morgon så ska jag sova lite extra länge och sen ta mig mot stan och träna. Ska verkligen försöka hinna med att ta kort på lite kläder i morgon, lovar. Hoppas att ni får en mysig kväll, pok



Ett antal härliga bilder från sommaren tagna med mobilkameran









Petronellarundqvist #tumblr




Min lördag i bilder

Oj, hej på er. Här ekar de rejält. Allt bra annars? Med mig är det fortfarande bra. Har haft fullt upp idag. Varit i skolan, ätit, plockat svamp osv osv. Sitter på kalas hos mina kusiner nu och har det riktigt mysigt. Ska därför vara lite social och säga hejdå. Ville bara kika in och säga hej. Hörs 








Oj, en massa inspiration







Skola, gym osv

Puuh. Kom precis hem efter en lugn och kort dag i skolan. Traskade till gymet och körde ett sånt jäkla benpass, kommer ångra mig i morgon och i övermogorgon. Men det är de värt. Har precis gjort en smothie till mig, gjord på hallon, annans, kvarg och mjölk. Har alltid kvarg och mjölk i mina smothies, sååå humla gott. Mmmm, love!! Ska läsa  Veckorevyn som dök ner i min brevlåda idag och sen fixa mig innan bilen rullar mot farmor. Hadegött, haj 





Fredag 18 oktober

Godmorgon. Redan fredag och jag vaknade på ett toppenhumör. Känns som att denna dagen kommer att bli askalas eller något i den stilen. Har en fullspäckad helg. Ska träffa släkten ikväll, den andra släkten i morgon, vara i skolan, övningsköra och träffa Hampus. På måndag är vi lediga, på tisdag blir det skola och onsdag, torsdag, fredag är jag i Stockholm med klassen. Har så mycket att se fram emot. Mitt liv år så jäkla bra. 
Har på mig min nya t-shirt från Gina. Såå himla skön. Har ni tid över och 75 spänn i plankan så spring och köp. 



Today

Är äntligen hemma. Tog det lugnt i skolan idag, tog mig ner till stan när vi slutade, mötte upp Becka och tog en mysig fika. Gick in i en hel del affärer och jag fick med mig en grå t-shirt och en bh. Enkelt ochsåvidare. Kommer nog upp bilder på de i morgon förmodligen.
Nu ska jag mysa med familjen framför hockeyn. Har tänt i kaminerna så det blir mysigt som vanligt + att det blir pizza. #pizzamittiveckan ? Haha annars är mitt liv perfekt. Saknar Hampus ganska mycket men annars är allt så himla bra. Hoppas att det är lika bra med er. Vi hörs 




Rebecka

 

Redan torsdag

Godmorgon. Idag vaknade jag och fick en aning panik. Började tydligare tidigare än vad vi brukar, haha? Så slängde på mig ett par zebrabrallor och min mysigaste tröga, fixade mig snabbare än snabbast och tog med frukost i bilen. Så ni sitter jag här, börjar inte förens om 20 min och ändå har jag stressat.. Åh vilken dag. Känner redan nu hur dålig den kommer att bli 



onsdag / lilllördag

Hej. Vad längesen det var jag bloggade från datorn eller det känns som de iallafall. Är så lätt att blogga i mobilen, dock blir bilderna så små och jag vet inte varför. Bilderna från datorn är också mycket roligare och finare tycker jag. I vilket fall så slängde jag ut en massa tröjor från garderoben idag som jag aldrig använder som jag ska lägga upp bilder på här. Måste bara ta kort på allt och de tar ju sin lilla tid.. Eftersom jag har en del att bli av med så derlar jag nog upp de i olika inlägg. Hoppas att detta blir bra och att ni hittar något ni vill ha! 
 
Mina älskade älskade älskade favoriter som jag aldrig tänker sälja. 
 

Header och kläder

Hallå på er. Allt bra? Ni kanske har märkt att jag bytt header? Jag tycker om den, den är inte som alla andra text-headers. Lite speciell, precis som mig. Och eftersom en del nappade på "bloppisen" så tänkte jag börja rota i min garderob och ta fram de jag skulle kunna sälja. Hittade en del tröjor idag som jag knappt använt som jag tänkte sälja. Ja vi får se vad som hamnar här. Är du intresserad så håll utkik så kommer det upp bilder innan denna veckan är slut. Lovar. 



För mycket kläder

Snart får jag panik. Har så himla mycket kläder men inget jag använder. Behöver göra av med en jäkla massa men vet inte hur eller vart. Tänkte att något plagg kanske kan komma upp här på bloggen? Låter de som en dålig idé? Finns det något intresse för de så släng gärna en kommentar så får vi se vad som händer. Blir billiga plagg eftersom jag bara vill bli av med allt. Glöm inte att kommentera  detta inlägget om du är intresserad.  



Jahaja

Börjar denna dagen med sovmorgon vilken spenderad på mammas och pappas jobb med frukost. Som vanligt, haha. Blir en slapp dag i skolan, därför ett slappt klädval. Hoppade i mina Nike, ett par jeans och blusen ni ser på bilden. Hörs sen



10 saker om mig

Saker du förmodligen inte hade någon aning om. 

- Jag har svårt att säga nej om någon ber mig om något 
- Jag har aldrig tyckt om att städa mitt rum 
- Jag kan inte sitta still när jag hör musik och måste sjunga med till varje låt jag kan 
- Jag ÄLSKAR mat
- Jag pussar alltid mina föräldrar godnatt
- Jag älskar att ge bort saker och överraska personer 
- Jag är blödig som fasen 
- Jag tar på mig min högra strumpa före den vänstra 
- Jag blir lätt svartsjuk 
- Jag ångrar att jag inte började på hockey när jag var liten 

Måndag

Hej på er. Här har det varit lite dött idag eller vad säger ni? Jag har inte haft någon intressant dag så för att ta det kortfattat så har jag varit i skolan och sovit. Blev en pn när jag kom hem från skolan, haha. Brukar bli så. Men idag hade jag riktitigt ont i magen så behövde de. Får se om jag slumrar om ett tag, än så länge är jag pigg. Håller på att trixa lite med en ny header, tror det blir bra men vi får se. Den kanske dyker upp i morgon eller någon annan dag denna veckan så håll utkik. 
Här får ni en bild på mig och ja tröjan är min nya favorit tröja så den är med på var och varannan bild. Haha. Kan inte hjälpas. Ta hand om er så hörs vi !
 

Måndag 14 oktober

Hallå på er. Allt bra? En ny vecka och nya möjligheter. Började morgonen med mysik och ska nu fortsätta med engelsk som är mitt värsta ämne. Vill inte vill inte vill inte. Tog även på mig mina leoskor, som ni ser. Dock en aning kallt och ångrar mitt val idag. Haha men denna dagen blir nog bra. Hörs



Tankar

Självklart kan man inte sova när man ska. Tänker på allt mellan himmel och jord vilket man inte ska göra, har jag fått lära mig. Tänkte iallafall göra en nu header, vad säga? Min är såå himla tråkig och ful, man vill ju spy på den. Usch. Nej funderar på någon text eller något liknande. Ska kolla närmre på detta i morgon i skolan. Bjuder på en bild på min och mina systrar från cypen i somras. GN 



i en stickad tröja bland massa färgglada löv

 

Nummer ett av topp tio




Vackrare finns inte




Chill

Blir hemmamys ikväll med en massa folk, både Telma och Becka har kompisar hemma, vilket blir kaos. Ska hinna med att fota en snabbis och senare gå en promenad med min saknade vän från Göteborg. Gosigt. Hörs senare 




Igår och idag / snaps

Hallå på er! Allt bra? Med mig är det toppen. I går var jag i skolan, drog ner till stan när jag slutat, kikade på allt möjligt i alla möjliga affärer men fick inte med mig något hem, (köpförbud). Tog med mig en latte och satte mig på bussen mot Ljungby. Handlade och lagade mat, pannkakor med nutella och banan stod på schemat. Blev en mysig kväll framför idol och fotbollen med Hampus. Nu sitter jag på bussen hem med ett leende på läpparna och ikväll väntar det besök från Göteborg. Galet bra start på helgen och den fortsätter på samma nivå. Underbart 









+ / -

Plus
+ stickade tröjor 
+ mina vänner 
+ mitt liv 
+ Stockholm med klassen om två veckor 
+ mat
+ koffein 

Minus 
- min garderob har alldeles för litet utbud 
- min plånbok har inte pengar till allt jag vill ha 
- långt till Ljungby 
- kyligt med låga skor och uppvikta byxor
 - så många frågor 




Fredag 11/10




Svartvita / tre pinnar

Myst med familjen framför tvn och Lakers vann mot AIK med 3-1, helt okej. Har vilat upp mig idag, fått en tröja av mamma som jag kikat på i evigheter och bara myst med familjen nu. Strax läggdags för mig och i morgon börjar jag vid åtta. Vi hörs då. Godnatt 





Hej från sängen

Hej på er! Här ligger jag och lyssnar på mysik i min underbara säng, i min ensamhet. Kändes inte hundra att gå till skolan idag då jag sovit dåligt i natt och mår sådär. Ska strax gå ner och göra lite mat så jag inte hungrar ihjäl här. Hade ju varit trist? Nej annars är livet bra, livet leker som man brukar säga. 
Ta hand om er så hörs vi ! 



9/10

Denna dagen har inte varit någon höjdare. Vaknade och mådde inte bra alls, magkatarr, ont i huvudet och i hela kroppen. Men jag tog mig till skolan ändå, slutade dock vid 10.20 och hade två inställda lektioner. Svängde in på Ica på vägen hem med mamma och köpte med oss sallader till lunch, mmm. Nu sitter jag framför datorn, vaknade för en stund sen efter att ha sovit i några timmar. Behöver sömnen och hoppas att jag blir frisk så snart som möjligt. Ha det bäst så hörs vi, tjing. 





Kalla det vad du vill, jag kallar det inspiration






Tisdag

Tjena, allt bra med er? Med mig är det sådär, hade så himla ont i magen igår och de höll i sig lite även idag. Magkatarr är inte det roligaste, usch.. Men jag har kämpar mig igenom två dagar i skolan. Drog till gymet efter skolan idag och körde ett okej benpass och intervaller. Just nu sitter jag med familjen och hejar på Lakers, hoppar hoppas hoppas att dom vinner! 
För övrigt så är mitt liv väldigt bra, har så fina vänner och en underbar familj vilket jag är så himla glad över. Hoppas att ni med har de och att ni tar hand om varandra. Det är viktigt

Jag idag, enkelt och snyggt som jag brukar kalla de. 



Grå tisdag

Börjar dagen med sovmorgon och frukost hos mamma och pappa på jobbet. Har inte så stor koll på när jag börjar, haha, men jag trillar väll in när jag känner för de. Låter som att jag tror att jag är sjukt cool, ballast i stan. Haha nejnej. Vi hörs senare, tjing 




inspiration i sju bilder

 
 

6e oktober

Hallå. Min dag blev inte riktigt som planerad (ovanligt). Jag hann med att fota och träna, sen åkte jag vidare till Ljungby där jag befinner mig just nu. Blir en mysig kväll här och i morgon börjar jag dagen med musik och avslutat med foto. Har nog inget mer att säga, känns som att mitt liv är såå ointressant och att ni inte bryr er, haha. Vi hörs, ha det bra. Tjing 



syster

Ställde min kära syster framför kameran för att kunna knäppa av lite bilder som jag egentligen ska ha till skolan, men när jag ändå va i farten kunde jag inte låta bli att knäppa av några extra till mig själv. Haha. Perfekt att ha syskon som ställer upp (okej de brukar vara lite motvilliga) när man behöver modell snabbt. 
 

Det jag älskar

Godmorgon. Nu har jag packet ner alla nödvändigheter för att dra iväg och fota en runda. Har en massa foto på schemat idag, vissa mindre roliga, menmen.. Vi hörs senare, tjing 



Tralalala




Godmorgon

Hallå på er. Allt bra? Med mig är det iallafall toppen. Vaknade för någon timma sen och har bara legat och degat i sängen sen dess, skönt. Ska ta tag i mitt liv, börja städa mitt rum som jag lovat mamma och pappa. Har sedan andra planer för dagen, som att fota, kolla fotboll och ikväll träffa brudarna. Blir nog en galen kväll, som vanligt när vi är i farten. Hoppas iallafall att ni får en rolig lördag för det ska jag ha. Ta hand om er, hej 



Före/efter

Jag är nog en av de få personer som redigerar mina bilder överdrivet. Tycker att det ska vara natturligt att man samtidigt ska kunna dra i lite kurvor ( allt detta har jag redan sagt). Men här är iallafall en (två) bilder på min fina vän Felicia. Tycker om bilden (bilderna) såå himla mycket, älskar ljuset. Mmm 
 

höst

Tog med min kameran när jag gick. Fotade lite miljö och sånt, vilket inte alls är min grej faktiskt. Men tänkte att det kan vara kul att fota något annat än de man brukar, roligt med lite varitation. Vad tycker ni? Blev bilderna bra? 
 

Kanelbullensdag

Vad passar bättre än kanelbullar en dag som denna? Mm, kanelbullar med mjölk som frukost, haha. Kanske inte de bästa jag skulle kunna ätit men vem bryr sig? Är för övrigt ledig idag, ska strax ut och gå en sväng och efter de har jag lite små planer. Vi hörs, hej 



Stora favoriter

Ett köp jag aldrig kommer ångra måste vara dessa skönheter. Tror jag använt dom i stort sätt varje dag sen jag fick med mig dom hem. Har fått sån jäkla skoskav av dom dock, men bara för att de är så snygga så mååste jag gå i dom, (haha sjukt). Men jag älskar dom, de passar till de mesta och helt ärligt nu, skönare skor har jag aldrig haft på mig! Ett par skor jag starkt rekommenderar. 



höst

Två snygga outfits som jag diggar tillt tusen (haha jag har själv traskat runt i nästan lika dana outfits de senaste dagarna). Men en regel som gäller alla oufits, - ta på dig vad du vill, de du själv känner dig bekväm i och tycker är snyggt! Viktigt 
 

Drar mig mot skolan




andra oktober, höstigt

Hallåhallå. Andra oktober alltså. Fatta att det nyss va sommar och att vi nyss började skolan. Det är snart höstlov (redan!?) och det dröjer fasen inte länge tills tomten kommer heller. Jaja, i vilket fall så trivs jag med att traska runt i kängor, stora halsdukar osv osv. Riktigt mysigt måste jag säga. 
Nä, om jag skulle skrivahur min dag har varit kanske? Nä. Det har faktiskt inte hänt något alls idag, en riktigt tråkig dag helt ärligt. Piss.. Jaja, daggs för träning. Vi hörs vänner 
 
Bilder från cypern i somras. Vill bara tillbaka 
 

egoo

Hallå ego! Om det funnits ett pris för att ta mest egobilder så skulle jag utan tvekan vunnit, haha.. Jag har alldeles för många egopix på min telefon. För många för att jag ska kunna skriva antalet här. Men ja, såhär traskar jag iallafall runt, enkelt. 
 

Detaljer

Dagen små detaljer. Gillar enkelt och rent, inte för mycket saker här och var. Därför blev en klocka och ett litet halsband (som inte syns men som jag alltid har på mig) bra idag. Seeya 



Tisdag-mysdag

Hallå. Allt bra? Mitt liv rullar iallafall på perfekt. Hade en chill dag i skolan, ett gött pass på gymet och vandrade hem till Fille där jag befinner mig nu. Kollar på film och myser som fasen. Helt sjukt vad skönt det är att bara ta det lugnt och mysa järnet. Extra fint att ha en såå fin kompis. Finns nog inga ord för min lycka över mina friends. KÄRLEK 



Inspiration, blandat





Tisdagens




RSS 2.0