Torsdag

Super skönt med sovmorgon, riktigt välbehövligt. Har ätit på pasta baren med en vän och nu blir det att dra till skolan.


Ååååhhh


Faktiskt riktigt glad

Är helt ärligt riktigt glad över att få vara tillbaka i skolan idag. Mycket skönare än att ligga hemma och inte kunna göra någonting. Lätt de värsta som finns, blä. Så idag är jag glad som fasen, hoppar typ på skåpen i korridorerna och leker apa. Känner på mig att denna dagen kommer att bli bättre, fan vilken underbar känsla, mmmm


vill ha vill ha vill ha

finns så mycket jag vill ha, saker som hade passat så himla bra i min garedorb. åh vet knappt vad jag ska ta mig till, är såå sugen på att klicka hem alltihop. men nej det går inte eftersom att det är snålt med pengar på mitt konto och mamma tjatar varje månad om vart mina pengar tar vägen.. vet knappt vad jag lägger pengarna på, kläder och mat chansar jag på! måste ta tag i mitt liv. fyller ju ändå år om en vecka och hoppas på att hitta lite roliga saker i mina paket då, ja !

sjuk

testade på en liten grej i Ps, att "måla fram" bilden. tetade lite bara och blev ändå riktigt bra, bättre än vad jag trodde! så nu sitter jag nere i soffan, kollar på tv och kallsvettas som fan. avskyr att vara sjuk, det är helt klart det värsta som finns! ska kurrera mig och hoppas på att snart piggna till lite, och lovar att skiva i morgon om jag inte mår super dåligt !
 

inspo


åt helvete

efter en sur förlust så känner jag att jag är värd en mysig kväll som avslut på detta lovet. behöver någon som kan pyssla om mig så är någon frivillig så slå en pling snarast! bjuds på bla frukt och en hel kväll med mig. vad kan vara sämre? inget, haha

taggad till tusen


rubrikjävel

tror inte att det bara är jag som har problem med att komma på rubrik? blir alltid så arg för att jag inte kommer på någon rolig någon gång, jag suger helt enkelt. och något mer jag suger på är att hålla de jag lovar.. sa att jag skulle fota mycket mer och uppdatera mer, men nej det blev helt tvärt om, haha. jag har inte gjort något specillt mer än tränat, varit med kompisar och tillbringat en natt i stugan. börjar undra vad jag har för liv, för igår satt jag bara hemma och kollade film med familjen vilket jag har gjort hela veckan ungefär. känns lite som att jag inte har några vänner, haha. men nej, jag klagar på att jag inte orkade ta mig någonstanns för att jag bor i gemla. 
 
idag ska jag bara ta det lugnt, sista dagen på lovet (åh nej vill ha en vecka till) städa mitt rum, kanske kanske kanske hinner fota lite innan jag måste ta mitt pick och pack och bege mig av mot rottne för match. ska inte lova för mycket, men jag ska absolut försöka hinna med att kväppa av några bilder ! 
 

utan ord

ja, vet inte vad jag ska skriva. för det känns som att jag har tappat bort mig själv någonstanns på vägen jag tagit mig hit på. på något sätt måste personen, han måste ha fått med sig mig när han gick sin väg. det är ju hos honom jag vill vara, det är i hans armar jag vill somna. det är ju faktiskt han, bara han som jag vill ha. 

fashion


helt klart de snyggaste

ofast har men lite svårt för att välja skor till sin outfit, oftast tar man samma skor som man brukar ha för att göra det enkelt för sig. men skiter man i de gråa conversen som egentligen ska vara vita och tar ett par enkla svarta boots till istället så kan det helt lyfta outfiten. haha låter som att jag är är skit bra på detdär med mode osv, men icke. jag gör lite som jag själv vill och matchar det som jag tycker ser bra ut. det enda viktiga egentligen, är ju att ha på sig det man själv är bekväm i, sin egna stil ! 
 

summer

går nog inte att beskriva med ord hur gärna jag vill ha sommar nu.. och det gör verkligen inte saken bättre att jag sitter och sätter ihop sommar outfits, kollar på bilder och lyssnar på min spellista jag hade på rhodos i sommras. haha men jag glädjer mig åt att jag och familjen ska spendera två veckor på cypern i sommar, känns helt underbart och nu kan jag se fram emot något roligt med. helt underbart 
 


Petronella Rundqvist

ja, det är jag de. petronella rundqvist. en helt vanlig tjej. 
 
 
tröja- carlings / jeans - crocker / skor - dr. martens / klocka och halsband - ur och penn

Vill ha sommar


man börjar undra

man börjar undra va det är för fel på mig, haha. de bilderna som dyker upp här är nu för tiden bara på mig själv, hur kul kan det vara att kolla på mig? nej men ni får stå ut, eftersom att min fritid mest består av att äta sova och träna. denna helgen har jag spenderat med min kära familj i våras mysiga stuga. super mysigt måste jag faktiskt säga. men det där med bilderna, jag ska bli bättre på de, lovar till tusen! 
 
 

hjärtat slog i 120 och lite till

nu har jag varit ute och letat efter min älskade hund, trodde att han hade dött, var livrädd. pappa var ute med våra hundar och fonzie stack, var så skit rädd att han hade gått igenom isen eller blivit överkörd. men efter att vi hade letat efter honom ett tag så kom han lunkandes påvägen. började gråta av lycka. haha 
 

annorlunda

 

love


mitt bidrag

http://www.sheinside.com
http://fotogeniquee.blogg.se/2013/february/fototavling-tema-svartvitt.html
 

man får nästan skämmas

nu skämms jag, att jag inte har sktivit någonting här på någon dag.. jag har helt enkelt inte haft några roliga bilder att lägga upp eller något kul att skirva om. det ska bli ändring på detta, ska ta en massa bilder under lovet och hitta på en massa saker så jag kan skriva något skojsigt. men än så länge så får ni nöja er med en gammal bild, haha
 

style


början på veckan

första dagen avklarad på den sista veckan innan sportlovet, så himla skönt. jag hade planerat att dr både till gymmet och på innebandy träningen idag, men när jag vaknade idag på morgonen var jag så förkyld och hade så ont i halsen att jag valde att avstå för säkerhetens skull. lite trist, jag som inte klarar av att sitta still.. men jag får mysa lite med min goa familj istället, för det sitter aldrig fel. 
 
sen tänkte jag på en video, kanske lägga upp en? en redigeringvsideo i photoshop? men jag har ingen aning om någon är intrsesserad av att få lite enka tips? lägg gärna en kommentar så ska vi se vad jag kan ordna !
 

Angelica Blick

 
tjejen som ger mig så galet mycket inseration! den bloggen jag kollar absolut mest, hela tiden för att vara ärlig. med hennes speciella stil är hon den som ger mig mest inseration för vad man ska ha på sig och allt sånt. helt klart en av världens bästa bloggar, så värt att läsa 
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
 
 

leopard

 
 
 
 
 

svartvit och färg


dr.martens


från ingenstans


Sovmorgon

Jag älskar torsdagar, speciellt vår sovmorgon. Denna morgonen spenderar jag med min fina vän, en super bra start på dagen.


rihanna

världens snyggaste, helt sjukt vad jag vill vara henne!

nytt i garderoben

pappa överraskade oss idag med en lite tripp till jönköping på mammas och pappas 25 årsdag. en super mysig dag med familjen. det våran familj är bäst på är helt klart att shoppa och även jag fick hem lite saker. så nu är vi väl hemma, daggs att laga mat och mysa med familjen framför hockeyn. 
 
 
jacka - HM / t-shirt - JC / stickad dobber tröja - MQ / crocker jeans - JC / skärp - KAPPAHL 

här sitter jag med en kaffekopp i handen och ser lite glad ut


söndag, dagen som man aldrig vill ska ta slut

just nu ligger jag i sängen, myser med lite kaffe och pluggar. precis så en söndag ska vara faktiskt, sådär mysig. jag har inte heller några andra planer att lämna sängen utan jag stannar nog här så länge jag behöver. blir nog att titta lite film när jag är klar med pluggandet och så. ska även försöka komma på något roligt att blogga om i veckan, kanske fixa fram någon video, jag har hört att det är populärt? vi ska se vad jag kan hitta på.
 
 

black and white


rhodos

nu vill man helt klart ha sommar, sol och värme, ligga på en strand eller vid en pool. finns nog inget som jag älskar så mycket som att åka iväg med familjen och bara ha det skönt. jag kollar resor varje dag och försöker hitta någon till sommaren, haha, orkar inte med detta skitvädret och äckliga sverige längre. så jag bjuder på några bilder från i somras när min familj och min moster och hennes två barn var på rhodos, en underbar resa som jag gärna gör om! 
 
 
 
 
 
 

dagens detaljer

 

RSS 2.0