21.00

Denna dagen har varit helt underbar! Körde hemifrån i rätt okej tid, hamnade på Grand en snabbis, köpte mat på maxi och sen bar det av. Vid ett tiden satt vi vrålhungriga i varsin brassestol och åt vår sallad vi plockat ihop. Sen följdes dagen upp av solning, bad, en massa prat, skratt, umgänge och hopp från klippor. En helt underbar dag med världens finaste lillasyster!! 

När jag kom till lägenheten var maten helt klar och nu ligger vi utslagna i sängen, jag och min kärlek. Kikar film och pussar på varandra när det är läskigt. Haha tips! 




Min dag

Hallå där! Allt bra? Här är det mer än bra! Har idag tagit det lugnt, tagit en väldigt mysig fika med en fin vän, pratat en massa och bara myst. Har sen letat efter ett par skor på Grand och tränar tre pass. Först ett axel/biceps, sen ett spinning följt av cx. Skön kombo måste jag säga, såå svettig var jag sen! Körde snabbt hem, packade mina grejer och åkte hem. Åt mat med familjen och William, pratade även en massa och skrattade så tårarna rann. Väldigt vanligt i vår familj! 

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Ska köra en kompis till flygplatsen i morgon vid halv fem och sen ska jag och Becka till Ronneby över dagen. Blir helt klart en väldigt mysig dag. Ser fram emot en heldag med min fina syster! 

Godnatt 




Nya




Frågor om...

 ...vart min nya bikini är ifrån och lika så vart man kan hitta mina vita ballerina. Den gröna bikinin är från Lindex och skorna kommer från Dinsko! Kika där!!




Från morgon till kväll

Idag har jag tagit det lugnt! Vaknade vid 8 och tänkte gå till gymmet, men la mig själv i sängen igen då William åkt på träning. Sov sammanlagt en halvtimma och gjorde mig lite frukost. Tog sen mitt pick å pack och plockade upp Amanda. En sväng till maxi innan vi rullade mot evedal. Liiite sol blev de, knappt något alls faktiskt. Solen gick i moln stup i kvarten, vilket jag verkligen inte tycker om! Sen åkte vi en sväng till Grand. Jag fick med mig ett par träningsshorts (de lila på bilderna, ska visa bild) och en vit jeanskjol. Såå nöjd! Behövligt!!! Efter de blev de iallafall ett passnpå gymmet, rumpa, baksida lår, mage och lite cardio blev de. Helt knallar nöjd med passet, brände på bra och svettades jag?? JA!!!! 

Kom sen hem till en lagom utslagen pojkvän som tränat för andra gången. Vi handlade mat och smällde i oss tacos hungriga som vi var! Sen har vi bara myst, ätit lite frukt i ugnen med vit choklad och kollat film. Ska snart köra hem Amanda från jobbet och sen somna i kärlekens famn! En dag i morgon också, juste. 







Med håret bakom örat




Ett två tre fyra




Nu

Har idag hunnit med ett pass på gymmet, fräscha till mig, tagit en lunch på EH och handlat mat. Nu ligger jag i sängen framför en film och väntar på att doktorn ska ringa. Har så ont i magen och börjar bli lite orolig för vad det kan vara.. 




Extremt gott

Efter en extremt chill dag utan träning så sitter jag nu i soffan med William, kikar film och myser. Jag smaskar på fryst banan med jordnötssmör och dricker aminosyror. Extremt gott!! Ett riktigt bra slut på denna dagen. Snart ska jag även krypa ner i sängen och sova i lägenheten för första gången på väldigt länge. Ska bli skönt!




träning, kost, reslutat och ork

Mitt absolut största intresse har blivit träning. Jag tränar olika varje vecka beroende på om jag hinner eller kan. Men sex pass i veckan brukar det bli iallafall. Jag är ingen som föredrar cardio då jag får sånna problem med andningen när jag gör tex, intervaller och inte ligger på en lagom nivå under hela cardiopasset. Så styrketräning är det absolut bästa jag vet!
 
Måna tjejer vill ofta gå ner i vikt, tajta till sig och få en lite snyggare figur. Jag vet hur det är för jag känner och har kännt exakt likadant. Många undrar också varför inte resultaten syns, hur och vad man ska äta, hur man orkar hålla intresset och orken vid liv. Ja en massa. Så jag tänkte ge lite basic tips på vad som är bra och inte. 
 
- För att få bort de där "extra" kilorna tror många att det endast gäller att äta lite, äta sallad, träna mycker cardio och liknande. Men mitt tips är att äta varierad kost, att äta regelbundet och att träna bårde kondition och styrka. Man bör äta regelbundet, 2/5 till 3 timmar mellan målen är jättebra. Regelbunden kost gör ett konstat intag vilket är bra för förbänningen. Får kroppen för lite mat tar den energi från musklerna vilket inte är så bra!
 
- "Jag ser inga resultat. Det händer inget. Jag blir inte smalare" är en hel del kommentarer tjejer brukar slänga ur sig. Det händer saker, jag lovar. Men det tar tid!!! Ge din tärning tid, träna rätt och ät rätt så kommer du snart märka skillnad. Ser du fortfarande inga resultat, börja ta kort vecka för vecka för att se skillnad, tips! Men så länge mna inte tränar rätt eller äter rätt så kommer det inte funka!
 
- Hur man orkar hålla träningen vid liv är många som undrar. Mitt tips är att göra det du tycker är kul! Variera träningen, cykling, spingrundor, styrketräning på gymmet, gå på pass, ta en pw. Ja listan kan göras lång. Men tycker man fortfarande inte det är kul, så tycker jag man ska lägga av! Så synd att många känner hetts för träningen för att få så snygga kroppar som möjligt, usch!!! Gör de som känns bra för dig, testa dig fram!
 
Så hörni, ät nyttigt, varierat, regelbundet, träna det du tycker passar dig och variera gärna träningen! Träning kan vara så jäkla kul och ta gärna med en kompis för att underlätta viljan. Man behöver inte heller några kosttillskott eller liknande om man inte är sugen på att testa och vet vad det handlar om. Bra mat är egentligen det bästa!
 

Mina extremt små biceps som jag glömt bort att träna och krympt.. Haha som bäbisar typ!!! 


 

Hur vi träffades

Jag har fått en del frågor om hur jag och William träffades, så det känns som att det är dags att berätta!
 

I februari var jag i Björnrike med min familj på skidresa. Det hade nyss tagit slut med min dåvarande pojkvän som jag försökte komma över ganska fort. Min bästa kompis Amanda hade sen tidigare blivit bjuden på balen av en kille. Jag blev lite sugen på att också gå på balen och Amanade ville gärna ha med mig. Så efter lite luskande fick vi reda på att det var en kille i Amanas baldejs lag som fortfarande inte hade någon dejt. Amandas baldejt pratade lite med killen om att hanns baldejt hade en kompis som var ledig och gärna gick med på balen. Amanda gjorde allt för att winga så extremt bra som möjligt, och hon lyckades. För samma dag, då jag satt i bilen hem från Björnrike. plingade det till i telefonen. Ett medelande från en kille jag inte hade någon aning om vem det var dök upp på min skärm. Dock hade jag suttit spänd i 4 timmar och väntat på att han skulle skriva till mig, haha, Amanda hade redan berättat att han skulle höra av sig. Men medelande var väldigt fint och det gick helt klart hem. Först tänkte jag "haha men gud, såhär kan jag väll inte göra? gå på balen med någon jag inte känner eller vet vem det är???". Men de tankarna ändrade på sig rätt fort och jag svarade ja.
 
Efter att jag svarat ja förstod jag att detta inte skulle bli helt lätt. Jag hade just sagt ja till att gå på balen med en kille jag aldrig någonsin träffat. Men efter att jag någon dag senare frågat om hans nummer, smsade vi i några dagar. Hade jag blivit lite intresserad av honom vid detta tillfället? JA. Någon dag senare skulle jag på födelsedagsparty till min kompis. Jag pratade med William om de och han skulle kanske också dit. Bara tanken av att jag skulle träffa min baldejt första gången på en fest gjorde mig lite nerväs, eller ja, mycket! Vi hade pratat om att ta en fika eller ses hemma hos honom. Men när jag insåg att vi skulle ses, nu, ikväll, så blev jag rätt jäkla nervös. Men mitt i det hela tänkte jag "jäklar vad kul, det är bara att köra. vad har jag att förlora??" Så jag skickade iväg ett sms och frågade om jag kunde få sova hos honom. Helt klart något av de knäppaste jag gjort! Men han sa ja. Då började mitt hjärta slå ännu mer. Men när han väl klev in genom dörren och in på festen så blev jag helt stel. Jag sa hej och spelade att jag var hur cool som helst. Men i själva värket hoppade hjärtat från tårna till pannan. Vi pratade ytterst lite innan vi skulle hem. Efter att vi släppt av några kompisar på vägen så satt han och jag själva i bilen. Jag märke hur extremt nerös han var och jag som älskar att prata gjorde nog honom ännu mer nervös när min mun babblade om allt hela tiden. 
 
Första natten blev iallafall väldigt bra. Vi lärde känna varandra och jag lyckades flörta mig till min första kyss. Efter den natten så smade vi konstatt och träffades någon dag i veckan tills jag blev inneboende här. Efter vi träffats tre gånger fick jag nyckel till lägenheten och ja, allt gick väldigt fort! Allt kändes så bra och kärleken sprudlade i kroppen. Är så tacksam att jag fått träffa en så underbar människa. Min fina William!
 
 



F E M




Nytt

Jag kände att jag var värd lite nya grejer till håret. Så vi åkte upp en snabbis till Grand och traskade in på Bellbox. Jag var ute efter oljan och en ny inpackning till mitt hår som lätt blir frissigt och stripigt. Får se om det funkar! Fick även med ett frissspray som ska göra att hårt inte blir lika frissigt, har testat hos frisören och det funkar verkligen! Ska nog blir helt kanon! Är iallafall jättenöjda och dessutom var det 3 för 2 så gick sprayet på köpet. 





Fyra svartvita




Träning

Igår och idag var jag lökens morsa under och efter passen. Igår blev de ett axel, biceps, mage och cardiopass. Riktigt bra om jag får säga det själv! Bra tryck i axlarna och ja svetten rann så annat kan man ej sumera de! Idag blev de ett rump och magpass. Sved rejält i rumpan och magen fick sig en omgång. Skönt med sånna pass, med knappt några vikter utan kroppsvikt och en massa massa reps. Me like!! 

Nu ska jag packa ner allt i väskan, äta och sen rullar bilen hem till de småländska skogarna. Har verkligen haft en kanonbra vecka i Värmland med min kärlek. Varmt, skönt, bra sällskap, fint och allt. Mycket nöjd!! 




Nytt i garderoben

Var nyss på stan och fick med mig en helt gudomlig bikini. Har kikat på den innan men inte orkar köpa den. Men när den hängde där för halva priset kunde jag inte låta bli! Perfekt till Rhodos om två veckor! NÖJD 




24/7

Idag var det väldigt väldigt varmt ute, så vi bestämde oss för att åka till en strand med Williams kompis. Efter två timmar började vi bli lite hungriga så vi tog vårt pick och pack och körde hem. Vi gjorde pankakor och jäklar vad gott! Har sen inte gjort så mycket, sovit, kikat på datorn och hört en del smällar från åskan. 

Nu är planen att ta de ännu lugnare och packa ner grejerna i min väska då bilen rullar hemåt i morgon. Senare ikväll ska vi till gymmet med Williams kompis och hans tjej. Axlar, biceps och mage står på mitt schema. Kanske blir lite cardio också, får se. Sprang i slalombacken igår mitt på dagen när de var som varmast. Tuppade nästan av. Men hoppade i sjön direkt när vi var klara vilket var de skönaste på länge!!!




Frågor / kosttillskott

Jag fick en fråga angående kosttillskott, vad som finns, vad de hjälper och lite sånt. Så jag tänkte göra att litet inlägg om vad som finns, vad som är bra och vad de är bra till. 
 
 
 
 Jag har använt mig av Selfs laktosfria protein "100% MICRO WHEY", selfs bcaa "BCAA DRINK MIX" och "AMINO X" från BSN. Jag har använt mig av kosttilskott i samband med min träning. 
 
Mitt protein från Self är ett laktosfritt protein som finns i smakerna, choklad, jordgubb och vanilg. Jag har choklad och det är absolut inte någon jag rekomenderar ( har testat att blanda med mjölk men det hjälpte inte de heller..) Protein tar jag oftast efter ett pass för att musklerna ska få byggstenar, eftersom de är som mest upptagliga av protein efter träning. Protein är de näringsäme som bygger musker. Vanlig mat rekomenderas men det kan vara svårt att få i sig tillräckligt, speciellt om man tränar hårt. 
 
Mitt bcaa från self finns i smakerna, strawberry/lime och orange brezzer. Jag hade strawberry/lime och de tyckte jag om, det gäller att inte vara kräsen! Bcaa är de aminosyror som bygger muskler eftersom de är nedbrutet protein så tas det upp av kroppen väldigt snabbt vilket gör att nedbrytningen stoppas. Bcaa dricker man helst före och under träningen för att ha nytta av de. Det ger ökad energi och minskar trötthetsskänsla. Det är också väldigt gott och slinker lätt ner!



 
Mina aminosyror från BSN finns i smakerna, blue raz, watermelon, green apple och fruit punch. Jag har smaken blue raz och William har watermelon, jag tycker om båda väldit mycket och är något jag starkt rekomenderar. Detta är alltså en aminosyra blandning som minskar trötthet så väl som bygger muskler. Det är dessutom helt kalorifritt. Jag dricker de under passet eller någon gång bara för att jag är sugen. Det rekomenderas att dricka de under passet för att stoppa nedbrutningen direkt under träning. Men dock ska man helst dricka de på första halvan av passet så de hinner tas upp ordentligt. 
 
 
Dett är tre saker jag testat, har även testat lite andra saker som jag inte har så mycket att skriva om. Jag är väldigt nöjd med mina kosttillskott och är du en person som tränar hårt och kanske behöver de extra proteinet så rekomenderar jag protein. Det finns så galet mycket utan allt möjligt, vilket man kan läsa om på olika sidor osv. Jag har köpt mitt från Gymgrosisten och MMsports. Det finns en massa olika märken och olika återförsäljare. Så det är bara att söka på det man är intresserad av, läsa sig till och fråga någon om det är så. 
Ni får gärna fråga mig saker, jättekul att få dela med sig av sitt största intresse! 
 
 
 


 

8 helt random snaps




Han

Helt underbart att vakna bredvid denna personen varje morgon. Usch vad jag inte tycker om att vara ifrån honom. Mitt hjärta! 




Idag

Har jag inte gjort mycket, utan jag har, vaknat bredvid en helt underbar människa, solat tills solen gick i moln, handlat mat, ätit mat, somnat i solen när den kikade fram igen, kört ett ben + magpass på gymmet, åkt en sväng i Kil och knappt hittat tillbak. Inte så händelserik, men väldigt rolig dag. En rolig tripp mitt ut i ingenstans för att hitta en udde, hittar inte ställer, vänder, hittar vägen till ställer, går 2 km innan vi vänder för vägen växer igen, åker hem lite lagom glada över att ha letat efter en udde i nästan en och en halv timma. Haha men kul var de, skyller allt på Williams kompis som "viste vägen" genom att kolla på kartan på telefonen. Kartan var helt blank och inte en endaste liten väg på kartan fanns.. Inte konstigt att vi inte kom någon vart!

Nu ska jag somna bredvid min stora kärlek, godnatt 



 

Hej tisdag

Godmorgon! 
Har ni som jag sovit gott? Skönt. Vi ska iallafall strax kila ner och äta frukost (mitt favoritmål!!!). Sen är min tanke att kunna lapa lite sol på baksidan eller åka till någon sjö. Får se vad min värmlänning tycker om mina förslag. 

Hoppas ni får en fin dag, kram 

Bilderna är från min tumblr: petronellarundqvist 



Amino

Mitt nya amino som fick följa med hem från stan idag. Från gymgrosisten för er som undrar. Helt klart värt pengarna och helt galet gott! Drack de idag under passet, så himla bra! TIPS 




Daglig uppdatering

Idag blev det ingen sovmorgon. Klockan ringde lite i 9 för att vi skulle kunna åka in till Karlstad. Solen sken så klänning var helt klart det enda valet! Vi strosade runt i lite affärer, tog en glass på ett så himla mysigt ställe och riktigt god glass var det också! Jag hittade inget mer än en burk aminosyror. Var i behöv av nya så en burk var helt klart ett måste. När William hade köpt en häromdagen blev det ännu mer ett måste. Min var dock lite godare haha! 

Annars har vi bara tagit de lugnt. Eller ja juste, vi har varit och tränat såklart! Ett ryggpass för min del och crossfit för William och hans kompis. Ett väldigt jobbigt pass måste jag säga. Nu ska vi kolla en film som William valt, helt okej och förhoppningsvis sevärd! 

Hoppas ni haft en bra dag, en massa kramar från mig! 





Glad och pusssugen




Avslut på veckan

Kvällen spenderades en stund på ranchen. Till och med jag slog ett par rätt bra slag som man kan vara lite småstolt över. Men inte i närheten av vad William och hans kompis slog, jisses. En bra bit kvar tills deras handikapp!

Nu har vi kollat lite film och jag somnar när som helst. I morgon ska vi in till Karlstad för lite shopping, frisörbesök och allmänt mys. Ska nog kunna ligga en stund i solen också, måste ta vara på de soltimmar här. De ska även vara kanonbra väder hela veckan, helt underbart! 




Vart klänningen kommer ifrån

Har fått en hel del frågor om vart denna klänningen kommer ifrån. Den är från indiska, dock inte min men man kan alltid önska. Alltid bra att ha en lillasyster med smak, haha! Men tack så mycket för alla kommentarer, jättekul! 




Min lördag

Denna dagen har varit mer än bra! Att äntligen få krypa intill och pussa på min kärlek, åh. Har inte gjort så mycket mer idag än att åka tåg och träna, samt umgåtts mycket med William såklart! Blev ett jobbigt benpass följt av lite träningen i skidpacken, väldigt jobbigt och svettigt. Precis som det ska vara! 

Annars ligger vi i sängen, jag äter naturgodis och han kollar serier. Kul förhållande, ja som ett nöjesfält. Men vi ska nog snart sätta på en film och somna till den, så mysigt! 




Godmorgon

Tänkte igår "Gud vad skönt att kunna sova ut i morgon, slippa gå upp vid 6 för att jobba!!". Hade delvis rätt men tänkte inte hela vägen. I morse ringde klockan 6.15, ja usch vad tidigt! Fixade till mig lite, packade klart de sista och nu sitter jag på tåget mot Karlstad. Ska bli så himla skönt att få pussa på min fina pojkvän igen efter att jag fått bara ifrån honom så länge.. Är så ovan vid att vara ifrån honom en natt, så 9 nätter har varit mer än jobbigt! Ska iallafall ha en helt underbar vecka, solen ska skina och jag har fint sällskap. Tror inte jag kan börja mitt riktiga sommarlov på mågot bättre sätt!!! 





Tre




8 saker för att lära känna mig lite bättre

Vad vill du göra i framtiden?
Åh jag vill göra så himla mycket!!! Resa, skaffa familj, flytta utomulands, och allt sånt. Har alldeles för mycket tankar så vet knappt vart jag ska börja! Väldigt kul att ha en massa drömmar, men man vill gärna att de ska gå i uppfyllelse också, haha. Men efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske flytta, resa eller något liknande. Vill iallafall jobba, absolut inte plugga! Skulle vilja jobba som kostrådgivare, pt, instruktöf, fotograf, radiopratare eller något liknande! Hade också gärna jobbat i någon affär, älskar att prata med mäniskor och att hjälpa till så de hade kanske passat? Haha !
 
Vilka länder har du varit i?
Haha, ja det är inte många länder.. Min familj har en tendens att resa till samma ställe/land ett flertal gånger.. Så jag har varit i Danmark, Spanien och Grekland. Suck vad trist det lät.. Men tycker Spanien och Grekland är så himla fint, så jag klagar absolut inte!!
 
Familj / Relationer?
Min familj består av mig, mina systrar Rebecka som är 15 och Telma som fyller 9, min mamma och min pappa. Vi bor i lilla Gemla, 10 min från Växjö. Vad jag vet så finns det ingen mer i vår familj förutom våra hundar, Java och Fonzie. Jag har nästan flyttat ut helt och hållet, till min fina pojkvän. William heter han, är ett år äldre än mig och kommer från Kil. Ja Kil säger er ingenting haha. Men han kommer från Värmland och flyttade hit för drygt ett år sen för att spela hockey i Lakers. William hörde av sig till mig en vacker vinterdag i Februari och frågade om jag ville gå på balen med honom. Utan att jag viste vem han ens va, så tackade jag ja. Lite galet, men sen efter den dagen var jag fast vid honom!
 
Vad hittar du på på fritiden?
Ja.. Jag tränar en hel del, umgås med min pojkvän, tar vara på tiden med min familj, träffar vänner, fikar, fotograferar, äter extremt mycket mat, dansar i min ensamhet och lite allt möjligt! Försöker att få ihop min vardag i ett fint pussel, men har förstått att det inte går. Kaos, totalt kaos! 
 
Högsta drömmen?
Att få leva ett friskt liv med en massa fina personer runt omkring mig!
Vad pluggar du? 
Jag läser ES Media på Kungsmad i Växjö. En väldigt rolig linje som jag absolut kan rekomendera till de som tycker om saker inom just media. Eftersom linjen är högskoleförberedande så kan man gå tre år i skolan och ha sjukt kul och utbilda sig till något helt annat sen! VÄRT!!!
 
Favoritfrukost?
ÅH!!!! Jag älskar frukost och har alltid svårt att bestämma vad som ska mätta magen på morgonen! Men det brukar bli fiberhavregrynsgröt, kvarg och jordnötssmör! Magiskt gott och mättande! Annars är det nog en rostad macka med jordnötssmör och banan, fy fasen alltså! Finns så mycket så det är såå svårt att bestämma.. Har faktiskt töjt ut min magsäck för jag åt för mycket, haha...
 
Topp tre bästa sakerna du vet?
-Kärlek 
-Mat 
-Svett

Äntligen

Då tar jag äntligen semester! Gud så skönt ska jag säga, åh. Sista dagen gick otroligt segt men jag kämpade på. Så nu sitter jag hemma och äter mellis framför datorn. Kikar på en massa bloggar och tar vara på min lediga tid! 

Ska hoppa in i duschen sen, fixa till mig en aning och sen köra in pappa och mamma till stan. Kvällen ska alltså spenderad med mina fina systrar, låter bra! Tacos och packning står på mitt schema. Eftersom tåget till Karlsad går i morgon bitti så måste allt vara packat. Jag som är så bra på att packa, eller inte, kommer ha med hela garderoben. Standard! 

Ha en fin fredag, XX 




Random snaps




Uppdatering

Är jag trött idag? Svar ja! Helt sjukt trött om man ska vara ärlig. Kämpade mig igenom dagen på jobbet vilket var rätt lätt idag. Satt med två kanon härliga tjejer och snackade i ett antal timmar. Tjejsnack är de bästa! 

När jag kom hem somnade jag, som vanligt. Sen var våra kusiner här en snabbis och hälsade på och nu ska jag städa iordning mitt rum, träna, baka och lite sånt. En lagom kväll tror ja, är fortfarande helt seg så får se hur mitt axelpass blir, hoppas på de bästa. 

Puss och kram på er! 




En kväll ute

Eftersom alla i familjen förutom jag och pappa åkte till Öland idag så fick pappa en idée om att vi skulle hitta på något. Jag nappade självklart och vi hamnade på PM. Jag hade aldrig ätit där tidigare då det säga bara speciell mat, vilket de låter som när man läser menyn. Men min ryggbiff slank ner väldigt lätt och jag hade gärna ätit lite extra. 5/5 helt klart! Kilade även upp till takbaren för en liten drink och en massa snack. Skönt att prata av sig med pappa ibland!

En kanonbra kväll om ni frågar mig! Lite kvalitetstid och en bra kväll mitt i jobbveckan. Får se hur levande jag är i morgon, inte bakis, men trött som ett as. En celcius sen lever man nog, hoppas jag! 
Godnatt 







Just nu




Han och jag




frågor och svar

Din kompis klänning ser gudomlig ut, varifrån kommer den? :)
Håller helt klart med! Den är från Butik M här i Växjö, vet dock inte vad märket heter.. Men kika där :)
 
 
 Vart kommer det snygga svarta linnet ifrån? Snyggt med sånt basic :):) 
Håller med, snyggt med enkla plagg! Detta är från H&M, ett riktigt kap :)
 
 
Vart är koftan i från? Super fin!
Tack så mycket! Den är från Gina Tricot, dock något år gammal och knappt använd.. ( i bilden till vänster )
 
 

Dagens aktivitet

Från dagens pass. Blev ett rygg, triceps och magpass. Det gick kanon och kändes även väldigt bra. Försöker få lite form på min lilla mage igen som fått alldeles för mycket gosaker den senate tiden. Haha! Bara att kämpa på så är den nog på plats snart igen. Där under fettet finns det några rutin, det kan jag lova! 




fotograferingen

 
 
 
 
 
 

Båstad var bra

Igår var en helt kanonbra dag! Jag plockade upp Amanda strax innan nio och sen bar det av mot Båstad. Efter nästan två timmar var vi i Båstad vilket var första gången för mig. Vi tog med våran lilla picknickkorg och traskade ner till stranden, mös, åt, pratade och hade allmänt bra. Trotts att solen inte gassade på var ser helt kanon! Hela eftermiddagen traskade vi runt och bara mös i lilla Båstad. Fick syn på Henrik Lundqvist men hann inte fråga om bild vilket jag ångrar såå hårt idag.. Vi gled runt i lilla hamnen och kikade på alla ursnygga båtar. Gick inte heller stt missa peppes som var i full gång vid klockan fyra. Vaska vaska vaska, ja det var vad alla "snygga" Stockholmare gjorde. Jag som är en snål smålänning skulle aldrig göra något liknande, skämt å sido. När de började bli kväll hoppade vi in i bilen vi körde i 120 till Halmstad för att äta. Vi hittade en supermysig restaurang som vi valde. Båda tog en pestopasta och härregud vad gott det var, sjukligt! Mätte och belåtna satte vi oss på esspresohouse för en kaffe och lite allmänt snack. 

Jag måste verkligen sumera dagen som helt underbar! Att få umgås med världens bästa vän i en helt annan stan en dag, det är helt underbart. Kvalitetstid till max! Måste göras om! 










Fredag och lördag

Gårdagen var helt kalas. Efter jobbet körde jag lite hemmaträning för att bättra på rutorna som lagt sig under vinterpälsen fast det är sommar. Åkte sen till våra kusiner där vi träffade världens sötaste lilla kille. Olle på två år satt som ett plåster på mig och Becka hela kvällen. Världens sötaste lilla kille, frågade fakriskt om han ville följa med mig hem. Haha älskar barn! 

Nu ska jag fixa till lite och sen plocka upp Amanda för att åka till Båstad över dagen. Kommer bli en kanonbra dag med min bästis! 





fina du

Två bilder från fotograferingen igår, en liten smygtitt. Varsågoda!
 
 

Vackert

Igår när vi var ute och fotade, så himla fint! Bilderna dyker upp under helgen. Så ha en bra fredag och njut av de fina vädret medans jag sitter inne och jobbar röven av mig, kram 





Snart helg

Ja vad jag har gjort idag tror jag ni kan lista ut själva? Direkt efter jobbet fixade jag lite mellis och somnade. Kikar nu på pll och ska strax strax strax in i duschen och fixa till mig lite. Sen ska jag plocka upp Felicia och åka och fota. Åh så himla kul, kommer bli grymt!! 




Snart



En tripp med bästis på lördag 

En vecka kvar på jobbet 

En vecka med älskling i Värmland 

Oplanerade trippar 

Rhodos med tjejerna om 28 dagar 




Hej typ



Tre från min tumblr (petronellarundqvist, in och kolla, NUU! Skoja) 

Idag har jag inte gjort mycket mer än att jobba och köra bil. Hann inte ta en pn, som är standard, när jag kom hem. Satte mig i bilen och körde i två timmar sammanlagt. Gick mina ögon i kors? Svar ja! Väl hemma tränade jag lite mage och biceps, oj biffen? Nej. William är även här och ska få sova i hans famn en sista natt på en och en halv vecka. Åh. Kommer gråta så mycket. Tycker om den killen så himla mycket!!




Kvällsmat delux




Tisdagens uppdatering

Efter en sjukt lökig dag på jobbet var jag helt slut. Åkte hem, packade mina grejer och landade en stund hos mormor och morfar. Lapade lite sol innan jag körde in till stan. Klunkade en celsius på vägen för att kunna hålla fokus på vägen. Trillade in på gymmet med en jäkla energi och det blev ett väldigt lökigt pass. Rumpa och mage samt lite mjukstart på cardion. Det kändes faktiskt väldigt bra och jag är helt klart nöjd. Är fortfarande helt svettig. Gick även in på maxi helt dunderlökig, fräscht! Så nu ät maten i ugnen. Jag sitter i soffan och väntar på att det är min tur att duscha. 




Lite nytt när man har en dipp

Smet in en snabbis på Grand idag. Dumt av mig då det klirrar hyfsat tomt i min plånbok. Men fick med mig dessa två, helnöjd. Kände att jag behövde lite nya grejer för att få inspiration till att träna vilket jag knappt har nu. Har inte tränat på över en vecka och det syns inte ens en enda liten ruta på magen längre. Lite striktare kost, cardio till nästan alla pass och sen ska det nog bli ändring på det hela. Tänkte faktiskt mjukstartar i morgon med ett styrkepass + cardio såklart på gymmet efter jobbet. Längtar! 




kommentar

Kan du inte skriva mer vart dina kläder kommer ifrån. Så fina!
 

Vad kul att du tycker om mina klädval, tack! Inte för att jag brukar ha på mig något avanserat men självklart ska jag kunna slänga in lite vart mina kläder kommer ifrån :) Skriver jag inte det i inlägget så kommentera gärna och fråga, svarar alltid!




Då var denna helgen slut



Tiden går alldeles för fort när man har kul. Strax är även denna helgen slut och i morgon börjar jag min tredje jobbvecka. Känns både bra och dåligt. Skönt med pengar men inte kul att sitta inne i en fabrik 7-15.30 när solen ska skina som bara den! 

Vad har jag hittat på denna helgen? Ja inte mycket ska ni veta. Idag sov jag ut vilket var väldigt skönt. Har sen inte gjort mycket alls. Var ute ens sväng i stugan och lämnade lite grejer till de som hyr den. Tyvärr är den uthyrd hela sommaren så kommer inte få ligga vid stranden och sola någon dag. Trist! Åkte iallafall upp till poolen när vi kom hem och jag somnade på en luftmadrass. Så galet skönt!

Nu är planen att äta en massa mat och sen gå en låång promenad med familjen plus kärleken i kvällssolen. En kanonbra avslutning på denna helgen, åh! 


Tumblr / petronellarundqvist




blåklockor

Igår när jag och William var ute med Fonzie tog jag med kameran. Så längesen jag använde den på riktigt och tog lite kort. Så att knäppa av lite bilder kändes nästan som en helt ny grej. Knapparna på kameran kändes helt nya och ovant. Men det kändes väldigt bra. Saknar att använda kameran och skapa en massa fina minnen och bilder. Måste börja och har faktiskt redan lite ideer den kommande veckan på vad jag ska ta kort på. Återstå att se resultaten! 
 
 
 
 

Chill vid poolen

När solen kikade fram innan åkte vi upp till mormor och morfar för att bada. För min del blev de mest solning eftersom jag gått och blivit en riktig badkruka. Men de bjöds på fika och även jag blev lite blöt. Skönt häng måste jag säga. Har precis kört mamma och pappa till deras kompisar, så huset är vårt ikväll. Kom och festa mes oss!! Skoja. Nej ska strax laga mat medans Becka och hennes kompisar ska fixa en kladdkaka. En kanonbra kväll och även i natt får jag somna med min kärlek!





Helg

Att få vakna upp bredvid min kärlek i morse var en underbar känsla! En massa pussar och sen hade jag all energi man kan gå plats med i en kropp. Fixade lite frukost till mig själv och jag kunde inte bestämma vad jag ville ha. Stort jäkla problem? Ja! Så en smothie, kvarg med jordgubbar och jordnötssmör, en macka med jordnötssmör och banan samt ett glas Funlight fick mätta min mage. Efter att jag jäst i soffan lite drog jag hem med min syster och hennes två kompisar för att vara i lilla Gemla idag. William kommer snart och vi ska sova här. Hade tänkt sola idag, men vart är solen? Inte här iallafall. Min bränna är typ borta och får snart panik på att man inte har några bruna ben längre.

Ha en bra dag, kramar 





En skön fredag

Efter jobbet stressade jag hem. Trotts att jag fick sluta 15 istället för 15.30 pga att man jobbat på så bra, då var det lite stressigt. Duschade, fixade mig och tog en celcius i bilen för att orka hålla ögonen öppna. Gjorde några ärenden innan jag landade på condecco när Amanda slutade och tog en liten dejt. Min egna lilla chokladis är hemma, så skönt! Blev en sväng på Grand och lite glid innan vi landade hemma i soffan med melon och jordgubbar. Hur mysigt? Här ska vi ligga ett tag innan jag åker hem för att somna hos William som kört från Kil. Men man vet aldrig vad som händer där i mellan. Haha! 

Ha en mysig fredag, kram 





Allt var helt perfekt












Min plånbok

Vart är din plånbok ifrån? Tycker det är så himla fin:-)!
 
Tack så mycket! Den är från Cenino, sjukt dyr var den! Nej nu ljuger jag. Den är från Kreta, ett riktigt kap :)
 
 

I några timmar

Hemma från jobbet och det enda jag ska göra är att ligga i sängen, kolla serier, äta och sova. Japp, tänker inte röra på mig! Trivs ruskigt bra här och med lite mellis i magen somnar jag nog när som. Hörs sen




min fina mamma

 

Onsdag

Efter jobbet idag så var jag helt slut. Cyklade hem i regnet, hämtade Telma på fritids och väl hemma somnade jag bums. Sov lite för längre och efter en och en halv timma vaknade jag. Klädde på mig andra kläder då jag var en aning varm under duntäcket. Körde sen till Alvesta med systrarna för några ärenden och kom hem med Funlight och naturgodis. Så ett glas iskall funlight och naturgodis lockar rätt mycket nu. Ska bara vänta lite för är rätt mätt efter den grillade laxen. 

Hoppas att ni haft en bra dag alla, bättre än mig! Hoppas ni njuter av sommaren trotts de dåliga vädret. Får sola lite extra till helgen då det ska bara bra väder, haha. Godnatt 




Daglig uppdatering

Hej på er, allt bra? Själv är de helt okej, lite ont i halsen men annars lever jag. Kämpade igenom jobbdagen idag också innan jag fick åka hem. Var hemma en stund innan jag körde in till stan för att träffa Elsa. Det blev en fika på condeco, en massa prat, lite glid och liknande. En väldigt bra eftermiddag/kväll med en helt underbar tjej! 

Nu har jag krupit ner i sängen och somnar när som. Jobb i morgon igen, suck suck suck! Men bara att knega på, pengarna rullar in som de ska, det går bra nu! 
Godnatt 




Tumblr




RSS 2.0