Jatack




Condeco




Dagens

En svart och lite tråkigt outfit lyfts upp en aning med ett par färgglada dojjor. Precis så jag tänkte idag. Så mina kära air Max fick åka på! Ska strax kila ner till stan för en fika på Condeco med bästa när hon slutat. Antar att det blir en massa babbel som vanligt! 



Saknar värmen dagar som dessa

Min förkylning vill aldrig gå över. Har så fruktansvärt ont i halsen och min abstinens är på max!! Vill till gymmet, lyfta en massa vikter och löka sönder. Det suger verkligen att vara sjuk, fan. Men ska kämpa mig till skolan i morgon OCH så får jag ju faktiskt nytt internernet i morgon, äntligen!!! Ska även jobba mitt första pass, ah lite nervös men det ska nog gå fint! 

Ska bara ta det lugnt idag, kolla lite film och umgås med familjen och William. Behöver ta igen idol och pll, så blir nog endel sängliggande! Skönt! Ha en fortsatt bra söndag, kram 




Min lördag

Snart har hela denna lördagen passerat och vad fasen har jag gjort? Vaknade av att William sprang upp och ner till tvättstugan, åt lite frukost och tog de lugnt innan vi åkte ut till familjen. Här har vi ätit bullar, pluggat, vilat och jag har hämtat lilla farmor. Vi ska strax äta, kambenen grillas och sällskapet är på topp! En bra lördag!!! 




hur det var att ta körkort

Har förstått att du har körkort. 
Jag har uppkörning och teoriprov snart, och är verkligen hur nervös som helst? 
Du skulle inte vilja göra ett inlägg med dina bästa tips inför både uppkörning och teoriprov? 
Och vad du fick göra på din uppkörning, och typ vilka typer av frågor som kom på teoriprovet? Ifall du tyckte det var lätt och så. 
Hade hjälpt otroligt mycket!
 

Ja det stämmer väldigt bra! 
Åh gud så spännande! Jag förstår att du är nervös för det är alla, jag lovar! Jag var väldigt nervös inför båda delarna, men mest för teorin. Det är så att jag har svårt för att läsa och skriva så det där med teorin var inte helt lätt. Jag kämpade på med teorin, gjorde frågorna på internet och läste ytterst få sidor i boken. Hade även en underbar pojkvän som hjälpte mig väldigt mycket med min teori. Körningen var jag som sagt inte alls lika nervös för. Jag viste att jag kunde köra bil för annars hade jag ju inte suttit i den sitsen som jag gjorde. Så mitt hjärta slog väldigt många slag vid uppskrivningen och inte lika mycket vid körningen. Men självklart var jag nervös! 
 
Jag klarade inte min teori på första försöket vilket jag just då måde piss över! Gick hem och grät mig till söms i Williams famn. Det var inte alls kul att läsa på skärmen att man inte klarat provet. Speciellt besviken blev jag när de gått så bra på testerna på datorn. Men när det gäller teorin så kan man aldrig vara säker. Jag trodde jag kunde allt för de hade ju gått så bra hemma, men det dök upp nästan bara sånna frågor jag aldrig läst innan. Men jag kämpade vidare med teorin och klarade de på andra försöket två veckor senare. Jag försov mig till och med till mitt prov, haha. Hade ställt klockan en timma fel och vaknade i panik och jag skulle skriva om 20 min. Men jag klarade de och när det stod godkänt på skärmen så ville jag skrika av lycka! Bästa känslan i världen!!! 
 
Körningen klarade jag på första försöket. Inte så konstigt eftersom jag kände mig så mycket säkrare på den delen. Jag fick köra med världens skönaste person, han pratade hela tiden och frågade en massa saker om mig. Man kände sig så mycket bekvämare än när man kört med lärarna på körskolan. Jag fick nog göra allt man kan tänka sig ungefär, för när vi hade parkerat och allt var klart så kryssade han för nästan alla moment. Jag fick bla köra motorväg, avfart, påfart, backa runt hörn, stadskörning, köra över järnväg osv. Ja när jag satt där tyckte jag allt kändes så lite och enkelt, men i efterhand har jag förstått att jag fick göra rätt svåra saker. 
 
Mina tips är att försöka att inte vara så himla nervös! Nu i efterhand så skrattar jag åt att jag var så nervös haha. Självklart är de inte helt lätt och jag tror inte någon inte är nervös, det hör lixom till! Bli inte heller gelt förkrossade om ni inte klarar de utan kämpa vidare! Plugga mycket och lägg verkligen ner tid på teorin om du har svårt för de och lika så med körningen om det är din svaga sida. Ta det bara lugnt, förr eller senare löser det sig! Men man måste verkligen lägga ner tid på de och jag vet att det suger just då för jag hatade att jämt sitta med min teori. Men när du väl står där med ditt körkort i handen så kommer du aldrig mer tänka på de! Jag är så glad att jag tog mig igenom den fasen i livet, för det är inte lätt, men det är såå värt de!! 
 
Hoppas verkligen du blir nöjd med ditt svar! Så himla kul att få lite anorlunda frågor, kram!!!

Frågor om mina dojjor

•Älskar din blogg!
Vart har du köpt dina blåa New Balance? Helt sjuukt snygga!! :-) 

•Vart kommer dina New Balance skor ifrån? Helt sjuukt snygga!! 

Åh vad glad jag blir, så kul att höra! Mina skor köpte jag på Cenino inne i Växjö. Är hur nöjd som helst med köpet! Dock vet jag inte om just min färg säljs längre eftersom jag köpte dom förra hösten. Men vet att de fortfarande har andra färger samt modeller och Nilsons säljer också New Balance i liknande stil. :) 




Ny




Fredag hela tiden tack

Har idag varit ledig från skolan. Så började dagen med att ta blodprov igen, kilade sen till frisören (resultat på bilden till vänster), traskade hem, tog en pn med William, gick ner till stan för att möta upp Becka som också skulle till frissan. Sen traskade jag och William runt på stan, tog en fika och njöt av varandras sällskap! Mysig dag? Ja!!! 




Två

Efter ett varv på Grand hade jag två påsar i handen. Det var inte alls min tanke då jag behöver spara mina pengar.. Men en tröja och ett par jeans fick följa med. Rätt behövligt och köpen är än så länge inte ångrade haha. 




16.08

Har dag inte gjort mycket alls, som de flesta dagarna. Haft två väldigt lugna lektioner i skolan, ätit lunch på jobbet, tagit en pn och nu sitter jag här med min fina syster. Tar en fika och pratar om livet. Ska sen handla och mysa med min lite haft sjuka pojkvän hela kvällen! Låter som en bra avslutning på denna dagen. 

I morgon har jag en lektion, 10 - 11.20 låter i min öron väldigt okej. Resten av dagen är oklar. Sucktar bara efter nytt internet som kommer på måndag. Kämpa!!! 




Frågor och ett antal svar

Varifrån kommer koftan och byxorna? SÅ himla fina! 

Tack så mycket! Brallorna är från Lager 157 och koftan kommer från H&M :)

åh! Vart kommer linnet ifrån? Helt sjukt snyggt!

Åh tack! Hittade de på BikBok, billigt och bra haha!! 



Vad hette hotellet ni bodde på på Rhodos? 

Mitsis petit palais hette de :)

Vart kommer bikinin från? Tack på förhand? 

Bikinin vet jag tyvärr inte vart den kommer från, det är min kompis bikini.. (Bilden till vänster) 

Vart kommer bikinin från? 

Åh, den är från Lindex! Är så avis på min syster som har den.. 




Igår





Från ovan

Å härregud vilken swäg jag har. Sjukt! Skämt å sido. Iallafall såhär jag går klädd idag, i ett par blåa jeans, vita Nike air force och en lite udda t-shirt. Slängde även på mig min kappa och körde iväg. En lång dag i skolan och därför bekväma kläder! 




tre jag läser

En tjej som ger en mycket inspiration till det mesta. Mycket fina bilder och en härlig klädstil ! 
 
 
 
 
 
Men hallå, jag behöver inte säga något alls men än hennes namn. Molly Rustas !
 
 
 
 
 
 
Här finner nog inte bara jag en massa inspiration. Farligt snygga bilder och hela hon är ju att dö för !
 
 
 
 
 
 

Ett å två

Pallrade mig till skolan idag. Kändes inte som att kroppen sa emot så himla mycket faktiskt. Sick sovmorgon plus en skön start på dagen med kärleken. Känner mig inte så himla fräsch, snorar, hostar och har mig. Men det ska gå. Har klarat första lektionen och nästa kan inte blir annat än rolig. Graf är en av de bästa så just nu ljuter jag av livet! 




Det pirrar i hela kroppen

Min underbara kärlek. Min William. 




Hej

Här skriva det inte mycket intressanta saker. Förlåt! Ligger hem med feber och är allmänt trött på att vara sjuk nu. Gör allt för att bli frisk och tänkte kämpa mig till skolan i morgon. Har två lektioner som jag skulle behöva gå på och börjar inte förens 11.30. Så nu ska jag vila lite till och kurera mig! 




Klänningen

Kan ha varit svårt att se hur klänningen ser ut på bilderna jag la upp? Så här är en lite bättre. Har även fått frågor om vart den kommer från och jag hittade den på BikBok för 199:-, hur bra? Fanns i grå och svart/vit/grå också vilket också var snyggt! Men svart passade mig bäst och är helnöjd!! 




Just nu

Här ligger jag under en filt i soffan. Har ätit lite frukost och pratat lite med mina fina föräldrar. Mår inte så himla bra idag heller. Bihålorna värker, huvudet dunkar, halsen gör ont, näsan rinner och jag hostar som en idiot. Har knappt några revben kvar. Ja en riktig jäkla förkylning som jag är väldigt trött på! Så nu ska jag vila lite och kika på datorn i hopp om att det ska bli bättre! 




Hela lördagen



Denna dagen har varit så himla skön. Vaknade och mådde piss men åt lite frukost med familjen (mamma och pappa) samt fick några goda skratt. Sen var jag någorlunda på banan! Blev en fika på condeco med mamma, pappa och Becka. Väldigt mysigt! När vi landade hemma igen somnade jag bums i soffan. Vaknade, hoppade i nya kläder och trampade på gaspidalen. Körde mot Tingsryd och här är jag nu. Har precis ätit och gosat med mina kusiners kattungar. Åh man blir knäsvag! 

Saknar för övrigt min pojkvän rätt mycket eftersom jag sa ett hastigt hejdå igår på morgonen mitt uppe i stressen. En puss och "ha det så himla bra, älskar dig", sen rullade bilen snabbare än snabbast mot skolan! Men i morgon får jag somna i min kärleks famn, åh som jag har längtat. Haha en natt och jag suktar efter hans famn, ja. 




Den lilla svarta





T r e



Har idag hunnit med att vara i skolan, fika med fina vänner, strosa på Grand, åka buss för första gången sen i våras, småsnackat med mamma och pappa på jobbet, kört pappas jobbarbuss, varit en till sväng på Grand, köpt en läcker klänning och chillat, NU ska jag hämta Telma och skynda som fan innan jag drar iväg på 18års partaj för två helt underbara tjejer!! HUUR KUL FREDAG?? 


Fredaaag



Lyckades jag komma i tid idag? Ja. Lyckades jag försova mig idag? Ja. Jag som aldrig försovit mig fick en aning panik när jag hade ställt klockan en timma för sent. 7.30 ringde klockan och jag bokstavligen flög upp ur sängen! Fixade mig snabbt som en raket och hoppade i de skönaste kläderna jag kunde hitta. OCH jag han i tid. Härregud, kanske ska börja göra detta oftare? Han iallafall inte känna efter hur jag mådde så har tagit en Ipren och kämpar på! Fredag och slutar 10.40 så kan inte heller klaga!!! 

En seg torsdag i Augusti

Idag var jag inte i skolan då jag fortfarande mår lite sådär. Kunde knappt sova under natten. Hade så ont i huvudet, bihålorna och halsen så fick panik. Lite läskigt. Men i vilket fall så klev jag upp rätt tidigt för att vara hos doktorn för att ta reda på varför jag har så ont i magen hela tiden. Fick ta några blodprov och sen åka hem. Väntar på spänt på svaren, vill inte vara mer allergisk mot mat. 

Har annars bara sovit och kollar Harry Potter. Helt klart bästa filmerna! Körde William till träningen och under timman han tränade så handlade jag lite mat. Hänger alltid på maxi, minst en gång varje dag. Råkade även få med mig ett par brallor hem och en stickad tröja. Första stickade för i år. Yes! 




Bra köp



En av de bättre köpen jag gjort! Ett enkelt linne som passar till allt, hur bra? Hur snyggt dessutom? Blev helt kär i de mönstrade men fick även med mig ett grått hem. Båda passar väldigt bra till allt. Så idag bar jag linnet istoppat i ett par svarta brallor, en grå kofta, mina blå New Balance, skinjacka och halsduk. Japp, halsduk.. Det börjar bli höst på riktigt nu, usch! 

Första dagen i trea




Nu



Livet är inte på topp, men jag kämpar på! Tänker på de positiva och myser med min kärlek framför idol. Planerna är att gå till skolan i morgon, får se men ska dit i vilket fall. Som mamma alltid säger "gå dit och gå hem om det inte blir bättre!". Kloka ord? 
Väntar på en kopp te som William fixar och ska nog smaska i mig lite sorbetglass. Låter inte helt fel och halsen skriker ja! 

Tisdag och allt


Hej på er! Hoppas att det är bättre med er än vad det är med mig? Jag ligger hemma under täcket, dricker te, kollar filmer, hostar och äter Ipren i hopp om att bli frisk. Trodde det var halsfluss så åkte till doktorn idag, men de lättade på hjärtat när de sa att det var virus! Så ska kurera mig rejält så jag kan traska till skolan och träffa alla jag saknat såå under sommaren! Har möte i morgon som jag måste gå på och får känna efter om jag stannar kvar i skolan sen. 

Ska försöka kurera min lilla pojkvän som också har blivit lite sjuk. Blir en sväng till maxi strax så vi kan äta något ikväll och sen blir det soffhäng i mängder! För mig låter de som en väldigt bra tisdagskväll! 



Sommar till höst

Då var denna sommaren slut och i morgon börjar skolan. Tiden har gått alldeles för fort men jag har hunnit med så himla mycket. Bland annat en sväng till Kreta med familjen, midsommarfirande med de bästa, jobb i mängder, olika tripper, en massa god mat, en vecka i Värmland, en hel del god mat, en del träning, en kanonbra vecka på Rhodos, kirrat körkort, strosat runt i bruna ben, fått solblekt hår och njutit av den lilla lediga tiden jag haft! Sumerar denna sommaren som väldigt bra och har verkligen njutit av mitt sista sommarlov! 

Nu är det nya tag och det ska bli skönt att komma in i rutin igen. Hösten kommer bestå av träning, plugg, ett antal frysande timmar i ishallar, jobb och umgänge med underbara människor. Låter som en bra kommande höst! Ser fram emot rutin och planerat liv. Längtar till kängor, jeans och stickade tröjor! 




Fem

~ Jag vill resa jorden runt och bara leva livet.

~ För ett halvår sen träffade jag mitt livs kärlek. Det kunde jag absolut aldrig tro!

~ Jag älskar mat i alla former vilket också syntes när jag var yngre. Finns en video när jag sitter och trycker i mig fika och frågar mormor "vad blir det för kvällsmat mormor?" 

~ Jag är en väldigt känslig person som bryr mig om allt och alla hela tiden. 

~ Min favoritfärg är blå och det har de nog nästan alltid varit. Eller det har pendlat mellan grön och blå haha. 




Liseberg

En dag på Liseberg igår med familjen var svårslagen! Hade så himla kul trotts att jag vandrade runt med feber, världens förkylning och hängiga ögon. Kände mig nöjd när jag dragit med nästan alla till Helix och åkt. Man vet inte om man ska skratta eller skrika när man åker den faktiskt, haha!

Nu ligger vi helt döda i sängen. Eller ja, jag är helt död. Halsen världen och jag mår piss. Ska försöka få i mig lite frukost och sen rullar bilen mot Visingsö. Får se när jag kommer hem, lite oklart! 







Färdkost




Från morgon till kväll

Idag har varit en bra dag. Började med att vakna bredvid kärleken och strax får jag somna där också. Har hunnit med ett axel/bicepspass, en massa snack med Fredde, pll tittande, en tupplur, slösat upp lite pengar på Icakortet och ätit tacos med William och hans kompis. En bra dag måste jag säga!

I morgon rullar bilen mot Göteborg och Liseberg med familjen. Kommer bli en helt kanonbra dag och även välbehövlig efter att jag spenderar allt för lite tid hemma med familjen. Har bildat min egna lilla familj med en fin person, börjar på vuxenlivet och börjat tänka på framtiden. Haha så vuxet allt de lät! Men i vilket fall dka det bli riktigt skönt att umgås med familjen och att vara på Liseberg gör inte saker sämre direkt! 
Godnatt alla fina 




Lite Rhodos









Två olika men lika

Det är såhär man brukar se mig, i vanliga eller träningskläder. Är det något annat ni vill se? Mitt liv kanske inte alltid är så skoj att läsa om? Så har ni lite önskemål om vad som ska skrivas om här, så skriv gärna!! 




Min dag

Att vakna upp bredvid min kärlek i morse var helt underbart! Åt min efterlängtade frukost och körde sen William till hallen. Är helt ensam hela dagen då han är på väg till Rögle för match. Sällskapssjuk som jag är så hämtade jag upp Becka och åkte till Grand en sväng. Släppte sen av henne hos en kompis och nu sitter jag och äter med pappa och min farbror i butiken. Ska strax kila iväg och träna med Fredde. Så längesen jag träffade honom så det ska bli så himla kul! Och träningen har jag saknat rätt mycket denna veckan haha. Resten av dagen är oklar. Söker vänner som vill vara med mig. Ring om ni är sugna på att ses, haha skoja! 




Ett Två Tre




På hemmaplan

Hej på er! Hoppas ni har haft det lika bra som jag har haft det? Den senaste veckan har bestått av en massa sol, härligt sällskap, alkohol, saltvatten, god mat, skratt och en massa nya fina vänner! En helt kanonbra vecka måste jag säga! Men det var väldigt skönt att komma hem också. Dock kallt att kliva av planet från 38 graders värme till 20, haha! 

Överraskade William när jag kom hem och gissa om han blev glad? Stod och höll om varandra en låång stund innan vi släppte taget. Att man ens kan sakna en person så mycket, helt galet. Är så glad att jag har den människan i mitt liv! Vi är i vilket fall på väg till min familj för att umgås och äta ikväll. En kanonmysig kväll vilket jag behöver nu! 




Vi hörs om en vecka, tjao

Då är nästan väskan packad och i morgon lyfter vi, mot Rhodos. Jag och mina sex tjejer ska ha världens roligaste vecka tillsammans. Gud så vi har längtat efter detta. För inte alls längesen var det långt kvar tills vi skulle åka och nu är det bara några timmar. Under resan kommer jag inte blogga och inte heller ha med mig min vanliga kamera. Har med mig en litek skruttig en som får duga denna veckan. Kommer upp endel bilder när jag kommer hem kan jag lova! 
 
Hoppas ni får en helt kanonbra vecka där ni nu befinner er, KRAM 
 
Bilder från Cypern förra året, underbart fint ställe!
 
 
 
 
 


Tofflor




Höstigt



Idag har jag bara myst runt i en riktig höstoutfit. Skönt på ett sätt men tycker det är lite för tidigt för de. Åker ju ändå till Rhodos på torsdag så jag kanske inte ska klara. Inhandlade de sista idag, skönt!! Ska bara ta ut lite pengar i morgon och sen är jag redo! 



Idag




Godmorgon

Godmorgon! Här vräker regnet ner och det är dagar som dessa man kan kolla film utan att ha dåligt samvete. Ställde klockan på 8.00 för att köra lite cardio, trodde jag. Regnet öser ner så det blir nog inget med de. Sitter med pappa och kollar på tvn samt dricker kaffe. Jag kikar på lite bilar och drömmer mig bort. Vill så himla gärna ha en egen liten bil!! Får kämpa på med pengarna så kanske de blir något litet sen! 

När systrarna fått i sig lite frukost ska vi in till Grand och fika. Jag ska fixa de sista inför Rhodos och pappa ville fika så då blir det en liten familjestund minus mamma. Resten av dagen ska tillbringas med en massa tvätt och packning. Kanske sätter på någon film också, man vet aldrig haha! 
Kram 




Frågor om brallorna

Har fått endel frågor om vart mina nya byxor kommer från, vad de kostade och vilken storlek jag har. Dessa är från en butik som heter Victoria of Sweden och ligger i nordstan i Göteborg. De kostade 299:- styck och jag har xs i mina. De passar perfekt och är ju såå himla sköna! Helnöjd!!! 




Till hösten


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE VART ALLA LÄCKERBITAR KOMMER FRÅN !
 
 
Vad ska man ha på sig till hösten? Höstens måsten? Bra att lägga pengar på och vad är snyggt?
 
Ja, snart är det faktiskt höst. Trist som fasen! Men på något sätt är de en av mina favorit årstider. Man kan ta på sig lager på lager och bara mysa runt i sina stora tröjor. Några måsten för mig i höst är en ny jacka, någon snygg vardagsklänning, lite nya jeans och såklart stora styckade tröjor. Listan kan göras lång, men dessa är min absolut bästa tips! Vad man annars ska lägga pengar på om man ska köpa något så är det ett par riktigt bra och bekväma skor. Ett par rejäla och snygga kängor passar till det mesta och kan man även ha på vintern. Även ett par lite snyggare sneakers är nästan ett måste faktiskt. Funderar på att inskaffa mig ett par till, haha som om att jag inte har några?? Man kan aldrig ha för många skor, punkt.
 
 

Vad ska jag skriva?

Just nu har jag absolut ingenting att skriva om och jag vet verkligen inte vad ni vill läsa eller se. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni se? Träning? Outfits? Tips? Ja skriv vad ni önskar i en kommentar så ska jag göra mitt bästa för att fixa de! 




Kvällspromenad i kvällssolen

Direkt när vi kom hem åkte William till hallen för att få gå på is som han längtat efter såå. Jag somnade i sängen när jag kollade grejer på datorn och vaknade av ett antal pussar. Vi hoppade i träningskläderna och traskade en runda. En skön runda med en massa prat i solnedgången. Nu ska vi strax till mataffären, där vi för övrigt hänger hela tiden. Sen ska vi ta de lugnt och han ska lägga sig tidigt. 

Hoppas ni får en mysig söndagskväll, kram 




De som följde med hem från Göteborg




Min helg

Som förväntat blev denna helgen helt underbar. En väldigt mysig dag på Liseberg trotts att det var så mycket folk och långa köer till allt. Åkte inte mer än en sväng i Balder, en omgång Helix och två gånger släpptes vi ner från Atmosfear. Men jag är så nöjd så, trotts att vi knappt åkte något. 

Idag har vi ätit god frukost och strosat runt på stan. Bara njutit av varandras sällskap och myst. Fick inte med mig så mycket hem, två linnen/toppar och två par brallor ( ett par kaanske till syster beroende på om de passar ). Men jag är nöjd. Inte lönt att köpa bara för att köpa, inte sant? Jag är iallafall trött och somnar nog när som helst. Men ska försöka göra William sällskap när han kör. 

Hoppas ni haft en rolig, bra och mysig helg. Massa goa kramar! 







Göteborg

Sitter nu i bilen på väg till Göteborg. En dag på Liseberg, hotellfrukost, shopping och mys med riktigt bra sällskap. Tror inte dessa två dagar kan bli annat än helt underbara. Hoppas även ni får helt otroligt bra dagar eller en fin helg! Kram 




Gårdagen i massa bilder











Träning

Dagens pass bestod av rygg, 
baksida axlar och biceps. Ett skönt pass med lagm många övningar som jag fick till väldigt bra faktiskt. Brände bra i baksidan ska jag säga. Älskar verkligen att träna och när blodådrorona pumpar kan man inget annat än älska styrketräning!! 




Lever

Godmorgon! 
Nu har jag legat vaken en liten stund och kikat igenom alla sociala medier hur lätt som helst. Ja, ny månad, nya tag och nytt internet. Perfekt! Jag ska strax upp och göra mig lite frukost. William kommer strax hem från träningen och hur planeringen ser ut idag är oklart. Vet iallafall att vi ska packa tills Göteborg i morgon, mysigt! 




RSS 2.0