Sista april



Dagens klädsel från min vinkel. Enkel och extremt skön. Jeans, jeansskjorta, kappa och air force. Annars så är livet inte något att skryta om. Är lite sur på livet faktiskt. Men jag hoppas och vet att det kommer bli så mycket bättre ikväll då de blir grillning och mys med mina favorittjejer! 


Molly

Okej men helt ärligt. Är inte Molly Rustas en av världens snyggaste tjejer? Det är helt sjukt vad snygg hon är och hennes blogg läser man slaviskt! 





Fika och en massa prat



Igår efter skolan mötte jag upp fina Elsa på condeco för en fika och en massa prat. Tjejen med underbar energi. Någon timma gick fort när vi två pratglada tjejer inte kan hålla våra trutar stängda. Jag fick fuska lite i deffen, äta något med lite mer kcal och dra ner på något annat. Skönt ibland! En riktigt mysig eftermiddag med världens finaste Elsa! 

Ibland orkar man inte fixa kaoset




Helt ny vecka





Hann knäppa av några ego i morse innan jag traskade mot bussen. Vaknade tyvärr med en jäkla bränna i halsen och svullna mandlar, så ingen träning för mig idag. Suck! Ska kämpa mig igenom skolan och sen sitta fast framför datorn och plugga teori. En ok måndag faktiskt. 

Hoppas att ni får en bra måndag! 

Sista för veckan



Hoppade i världens enklaste kläder, mina nb, ett par jeans, en vit t-shirt och min kappa, och åkte till familjen. Har ätit en massa mat och stax ska jag och William åka hem igen. Har ångest iför i morgon. Måndag och en ny vecka. Ja, man får se de positivt att det bara är tre dagar denna veckan! Kämpa! 

XX 

Atm




Hej på er!

Godmorgon! Här ekar de lite tomt. Min uppdatering de senaste dagarna har inte varit något att hänga i granen. Men min ursäkt är att mitt internet nästan är slut. Kanske en dålig ursäkt? Men den är sann! Så jag tänkte ta igen mitt bloggande de två senaste dagarna. 

Hela min fredagskväll spenderade jag med folk jag tycker om, folk jag inte träffat förut och folk som jag känner till. Vi åt mat hemma hos födelsedagsbarnet och lite senare trillade det in lite annat folk för lite förfest innan utgång. Japp, det var mycket trevligt! Jag höll mest sällskap och gled med eftersom jag var nykter. Men det var en kväll i toppklass med mina fina vänner och massa andra! 5/5! Runt 01.00 smög jag mig ner hos kärleken och somnade gott i hans famn. Så himla mysigt. Bästa bästa bästa bästa! 




Igår vaknade jag och drog mig mot gymmet. Det blev ett jäkla bra ryggpass med lite magövningar och samt några rumpövningar bara för att få lite pump i rumpan. Kände mig som en plattfisk när jag kollade i spegeln. Undrade vart min rumpa hade tagit vägen. Men efter några övningar var den på sin plats igen! Drog sedan hem, spenderade eftermiddagen på balkongen. Fick en supersnygga sportphbränna. Suck! Drog sedan med mig William till backen för att köra lite intervaller vilket gick sådär. Jag sprang och han hejdade på. Lite konstig som han är så kastade han iväg en tennisboll som jag skulle hämta ett antal gånger. Så efter lite backintervaller gick vi vidare ner mot sjön och tillbaka hem. Vädret var på topp och jag också! En riktigt mysig kväll med han jag älskar!





Nu har jag precis vaknat och ska hoppa i mina träningskläder för att traska ett varv runt sjön. Mitt första "pass" för idag. Blir lite lugn cardio och ett benpass senare under dagen. I mellan passen ska jag sola bort min fula bränna och plugga en massa teori. Det blir nog en väldigt bra dag! 

KRAM PÅ ER! 

fråga och svar / träning

kan inte du beskriva hur en vanlig deff-frukost för dig ser ut? 
och även några andra mål du käkar när du deffar, typ någon lunch eller mellis? :) 
ha det bra, kram! :)


Visst kan jag berätta de. Men innan jag skriver ner de så vill jag att ni ska veta att detta är någonting som funkar bra för mig och det betyder inte att det gör de för alla. Jag ger gärna ut tips om vad man kan äta och vad som är gott. Men de jag skriver är alltså från mig, de är inget ni också måste för att få en tightare kropp. Men självklart får ni testa att äta saker jag äter. 
 
Min frukost ser alltid likadan ut. Kanske lite tråkigt? Nja, jag gillar den. Jag har sen över ett år tillbaka fäst mig rejälv vid havregrynsgöt, alltså är det så jag statar min dag. Under deffan äter jag fiberhavregrynsgröt, kvarg blandat med fun light och en klick jordnötsmör. Just för att få i mig energi på morgonen bestående av kolhydrater, fett och protein. Man tar vara på jordnötssmöret under deffan, jag lovar. När man bara får äta de på morgonen så tar de några extra minuter att äta upp allt. Dricker även en kopp med grönt te vilket är bra för kroppen. Plus att det är gott!!
 
Som mellanmål bukar jag äta kvarg eller skaka till en shake. Just bara för att få i mig den mängd protein jag behöver för att inte tappa muskler under deffen. Som lunch eller kvällsmat äter jag kycklingsallad, lax, kyckling, broccoli, spenat, ibland potatis eller vitt ris, keso och lite sånt. Ganske enkelt och enformigt. Men man kan faktiskt göra en hel del. 
 
Vill ni ha mer tips eller har ni andra frågor så bara ställ dom. Bara kul när ni frågar! KRAM 
 
 

 

Lite om mig


 
Jag älskar mat, bokstavligen! 

Jag är en väldigt känslig person, har lätt till skratt och gråt. 

Jag har en tendens att bry mig mycket om folk och nästan glömma bort mitt egna liv. 

Jag har alltid velat bo i USA och tjäna bra pengar på mina fotografier.

Jag är en väldigt lättsam person och lär gärna känna nya människor. 

För bara några år sen var jag en liten mullig tjej, vilket många har svårt att tro på idag. 

Jag ser ofta väldigt sur och bitchig ut då jag inte ler. Vilket jag absolut inte är.

Jag älskar älskar älskar barn!! 

Jag älskar att köra bil. Så himla härligt att få köra runt! (Längtar såå till mitt körkort) 

Sämre än sämst



Hej. Denna dagen har varit allt annat än bra. Så himla arg och sur på livet så jag slår snart sönder något. Tröstköpte en jacka innan bara för att. I vilket fall så är jag nöjd med den! Är på väg till gymmet för att lyfta lite vikter och även få ut min aggression. Gymmet är the place to be när ens arga känslor tittat fram. Hörs senare 

Nio







När solen går ner



Igår traskade jag och Felicia runt. Det blev ett varv runt sjön i kylan med en massa massa prat. Alltid lika skönt. 

Onsdag och ja snart är det helg igen. Denna dagen har lite planare, bl.a. Köra på körskolan, träna, plugga, testa min klänning (så himla exalterad), äta en massa godis och glad för att i morgon börjar min deff. Så himla taggad på de faktiskt, ska bli riktigt kul. 

Kram på er! 

Felicia

Jag kikade igenom min externa och hittade lite bilder på min fina vän Felicia. Blir så himla sugen på att fota och ta en massa fina bilder. Ska fråga pärlan om hon ställer upp som modell någon dag. Tror nog att jag vet svaret. eller vad säger du Felicia? Ni hittar hennes blogg HÄR!!!
 
 
 
 
 

Tisdag



Oj vad detta lovet gick fort. Känns konstig att vara tillbaka i skolan igen. Men bara att kämpa på dessa veckor som är kvar. Så himla exalterad för att min klänning kommer i morgon. Tänk om den inte passar? Tänk om den är hur ful som helst? Haha nej så kan man inte tänka. 

Ha en jättebra dag alla! 

lite uppdatering

 
 
Sista dagen på lovet och jag är inte alls pigg på att börja skolan i morgon. Idag ska jag spendera alla sekunder jag kan med William som strax kommer hem. Äntligen! Som jag har längtat så mycket efter honom dessa fyra nätter. Men innan han kommer hem ska jag hinna plugga lite teori. Går inget vidare med den men jag måste kämpa på. Sitter spänd och väntar på att jag ska höra nycklen vridas om i låset och att William ska kliva in. Ska hålla om honom i evigheter.  
 
Resten av dagen kommer jag spendera på golfbanen med William och planen är även att dra till gymmet när han ska träna fys. Ikväll ska jag plugga ännu mer för att någon gång en få dedär jäkla körkortet. Suck suck suck. Men allt blir nog bättre med lite pussar och en storm famn att tillslut somna i. 
 
Hoppas att ni får en fin dag, kramar!!

Kärlek



Galet att man kan vara så kär i en person. Världens finaste och bästa. Min William! 

Allt man vill ha







Mys



Det blev lite bäbismys igår med lilla Charlie. Vilken söt liten tjej alltså. Ville ta med henne hem, men de hade jag nog inte fått för mamma Sofie.. Får väll skaffa en egen liten sötis? Skämt så sido. 

Godmorgon



Godmorgon! 
Solen lyser in i mitt rum och jag är på ett riktigt bra humör! Ska strax kila ner i vårt lagom kaosade hus, äta lite frukost och sen ska jag till gymmet. Resten av dagen ska spenderad på Williams balkong med en massa teoriplugg tyvärr. Men vad klagar jag på när solen lyser jag man nästan blir lök av att tänka på värmen? 

Ha en jättefin söndag i solen, kram 

Svart och vit kvällen till ära



Sådär. Klar för att träffa ela släkten hos lilla farmor. Det blir nog en rolig kväll. Brukar bli de när alla samlas och en massa skratt samt lite smått elaka kommentarer brukar vara standard. KRAM

Hej på er



Detta var vad jag traskade runt i igår. Helt blå. Håkan, crocker och nb. 


Hallå! 
Igår ekade det tomt här. Förlåt. Hade inte någonting att blogga om och ingenting att visa er. Men jag spenderade dagen i huset, gick med hundarna, pluggade teori osv medans de andra kämpade med att få de färdigt. Senare åkte jag till Williams lägenhet och bjöd in Amanda och Filippa för lite mys. Vi lagade mat och pratade om allt, precis som vanligt. Min kära syster var också med och senare på kvällen dök även Lina upp. Strax efter att de åkt så somnade jag och Becka i sängen. Kändes konstigt att sova för utan kärleken. Saknar honom så mycket. 

Idag har jag inte gjort mycket utan kom precis till huset. Ska måla och fixa innan vi i eftermiddag åker till farmor. Min tanke var även att hinna med ett benpass idag men gymmet öppnade vid 10 och då var jag redan på väg hem. Så får nog smygträna lite här hemma när inte pappa tittar. Får han se att jag gör något annat blir de inga fina ord jag får höra. Så det är bäst att sätta igång. 

Ha en jättebra lördag och påskafton! 

Snaps från ikväll






Något alla borde ha




Min torsdag



I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Pappa ringde och frågade om jag ville följa med på lite ärenden och visst kunde jag de när jag hoppade min träning. Har hunnit med lite grejer och nu har vi varit hemma i huset. Det är total kaos och det är anledningen till att familjen bor i sommarstugan. Köket kom precis så har fått en lite större bild om hur det kommer se ut, stort, ljust, fräscht och så himla fint! 

Nu ska vi tillbaka in till stan. Min mage kurrar som fasen så måste äta något innan min körlektion om en timma. Efter de ska jag pussa en massa på William innan han säger hejdå och åker hem under helgen. Kämpigt som fasen att vara utan någon som man bor ihop med. Men de ska nog gå med några tårar kanske. 

Ha en jättebra torsdag! 

+ / -



PLUS+

William 

Träningen går toppen 

Vädret ska bli riktigt bra i helgen 

Körkortet går framåt 

Inte långt kvar i skolan och nästan ett år kvar till min student, yey

Livet i allmänhet 


MINUS-

Att jag bor i Växjö 

Att jag inte har körkort och bil

Solen skiner inte så mycket som jag vill och det är inte sommar 

Att vi inte bor i ett varmt land 



16/4



Oj, vad har jag hunnit med idag? Jag har varit en snabbis nere på stan, gymmat med William, eller ja jag tränade för mig själv medans han körde rehab, har myst lite och varit en sväng på golfbanan. Jag har aldrig någonsin spelat golf förut, ja minigolf men de räknad ju inte ens. Men det var faktiskt ganska kul, då det gick bra och man träffade bollen. Men jag och Johanna kämpade på som de nybörjarna vi var. Skönt att ha en privatlärare iallafall. 

Mamma och mina systrar var nyss här och lämnade påskägg. Man tackar! Dock inte så mycke godis i men tur är väll de. Ostbågar, lite godis, underkläder, pengar och lite sånt. Vänligt. Nu ska jag städa lägenheten och fixa lite innan kärleken kommer hem. Ska mysa lite extra ikväll då det är sista kvällen på några dagar vi ses. I morgon sitter han i bilen mot hans håla och ska vara hemma under helgen. Så några extra pussar och en bra film ikväll låter som en bra grej. 

Hoppas att ni haft en bra dag och att den fortsätter så! Kram 

åtta frågor

Nämn två saker man kanske inte vet om dig?

- Jag älskar att se när andra personer är lyckliga .
- Jag är en väldigt pratglad person och med mig blir de knappt en tyst minut.



Är du en morgon eller kvällsmäniska?

- Jag har väldigt lätt att gå upp på morgonen och har oftast svårt att somna på kvällarna. Men jag säger nog att jag är en morgonmänsika. 
 
Vad gör du just nu?

- Jag sitter i lägenheten, pluggar lite teori och väntar på att William ska komma hem.
 
Dina planer för veckan?
- Jag har tänkt at spendera hela dagen med William i morgon. På torsdag ska jag till körskolan, fira mamma och åka ut till stugan där min familj bor för tillfället. Ska spendera helgen med familjen och även träffa släkten hemma hos lilla farmor. Några väldigt mygiga dagar har jag att se fram emot!
 
Vilken är din favoritaffär?

- Åh, denna är svår. Skoväg säger jag nog Nilsons då de har ett väldigt bra utbud för alla olika sorters stilar. Annars får jag nog säga Zara. Men dock lägger jag alla mina pengar på träning och mat, så Stadium eller Ica, haha. 
 


Vad har du för humör just nu?
 
- Jag är väldigt trött men ändå rätt glad. Pendlar mellan tårar och leende. 
 
Är du besatt av någonting?

- Ja, mat och kärlek. 
 


Sommar, höst, vinter och vår? Vad föredrar du och varför?

- Utan att tveka säger jag sommar. Bruna ben, fräscht utseende, värme, sena kvällar, skratt, grillat, drinkar, stränder, spontana grejer mitt i naten och allt som hör till sommaren. 
 
Var i världen vill du befinna dig just nu?

- På en varm strand i usa med min kärlek och familjen. 
 

Två bilder från dagen



Har idag:

- tränat 

- myst med kärleken 

-varit på banken, vuxenpoäng 

- kirrat födelsedagspresenterna till mamma 

- lagat bananpankakor med Becka 

Gör:
Sitter i soffan och jäser med Becka. Kikar lite smått på Harry Potter och smaskar på lite naturgodis. Ska plugga lite teori när Becka åkt, inte något jag ser fram emot. Sen kommer nog William hem och sen ska jag spendera kvällen själv i lägenheten då han ska hänga med några vänner. Blir nog en okej kväll. KRAM 

Min kommande dag


 Här hade jag velat vakna, på Cypern. Äta hotelfrukost, mysa med familjen, ligga vid poolen, bada i havet, ha en fin bränna, vara fräsch och framför allt ha värmen.  

Godmorgon! 
Idag känner jag mig rätt trött. Somnade sent (för att vara mig) igår och vaknade vid kl åtta. Igår var Williams kompis här, vi spelade lite FIFA och hade de kul. Dock somnade ju jag strax efter 12. Att vara kvällstrött är ju inget man skryter om. Men i vilket fall så ska jag gå upp nu för att äta lite frukost och sen ta mig bort till simhallen. Ett benpass med Amanda väntar. Sen har jag en massa grejer att fixa, en hektisk dag helt enkelt. Puh. 

Ha en jättefin tisdag, XX 

Protein



Trött som bara den efter ett extremt bra ryggpass. Fredde peppade mig och tack gode gud för de. Fick verkligen till varje övning och de brände bra i ryggen.  Tänkte laga mig lite mat men jag är alldeles för trött för de, så jag slängde ihop en smothie på ägg, kvarg, hallon, mjölk och fun light. Helt perfekt. Mycket protein i ett enda glas! 

Mellis



Min och Amandas lilla mellis. Snacka om att komma till himlen. Härre säger jag bara. Tips 

Redan söndag



Tjena! 
Vaknade i morse bredvid en snarkande pojkvän. Drog mig upp ur sängen och någon timma senare stod jag på bandet på gymmet med Amanda. Snackade på och 40 min gick snabbt. Traskade sen ner till stan och stannade till på spice. Åt så jäkla mycket mat så jag dog typ i matkoma. På vägen hem stannade vi till på Ica och köpte med choklad och jordnötssmör. Värt. Har mixtrat lite och resultatet blev så jäkla bra. Mmm. Dog ännu en gång i matkoma. Njöt till max. 

Hon och jag

Rotade lite i mitt album på mobilen igår och hittade denna bilden från i somras. Tycker om denna tjejen så himla mycket. Saknar värmen och allt på den semestern. Åh




Vill

Just nu, just idag, längtar jag lite extra till Rhodos. Ska bli så sjukt kul att åka iväg en vecka med tjejerna till sommaren. Idag är en sån dag då jag gärna hade legat vid stranden med ett sällskap i toppklass. Längtar 




Fredag



Godnatt,
Säger jag nu efter en fredag som verkligen gått upp och ner. En mindre bra skoldag, ett sjukt bra axelpass med Fredde, en mysig kvällsfika med några underbart fina vänner och nu ligger jag i sängen med William. Har hjälpt honom att tvätta lite och nu kikar han på en så jäkla tråkig sport, golf. Aldrig förstått mig på de, en riktig gubbsport.

I vilket fall så måste jag nog sumera denna dagen som en bra dag. Det är trotts allt lov nu, jag har så himla fina vänner, en underbar familj och världens bästa pojkvän. Ibland glömmer man bort allt man har, synd. 

Nej, nu lyder mitt första ord från detta inlägget. GODNATT 

Vill ha - ZARA

 
Ursnygg jacka, HÄR 
 
 
 
Sjukt snygg väska, HÄR
 
 

sprider glädje

En favorit som spelas om och om och om igen i mina lurar varje dag. En riktig glädjespridare och vad passar bättre än gå och trist fredag som denna? Sista dagen och sen tar vi lov, skönt. Lyssna och njut. 
 
            

Fräscht



Min lagom goa lunch idag. 

Hej! Har idag varit en sväng nere på stan för att köpa tabletter och en liiten påse godig råkade följa med hem. Väl hemma åt jag upp min sallad jag och William kör tidigare, sen la jag mig i sängen och somnade. Låg och vred mig när magen började värka igen. Fick några styrkepussar av kärleken när han kom hem innan han åkte vidare till hallen igen. Har sen dess inte gjort många knop, kollat tv, ätit mellis, gått ner till stan och nu är det daggs för teori. Gud, ska kämpa mig igenom dessa två timmar med min värk, kämpa! 

Har för övrigt fått lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om. Tråkigt med onödiga och lama inlägg varje dag? Ja jag vet. Men har inte så sjukt mycket att skriva om. Vad vill ni läsa? Kommentera. 

Kram på er! 

10/4



Idag är en sån dag då man hatar att vara tjej. Ingen bra dag alls. Har sjukanmält mig och ska strax ner till stan för att köpa lite alvedon och liknande. Hoppas att jag slipper ligga och krampa i sängen hela eftermiddagen. 

Hoppas att ni får en bättre dag, XX 

Godnatt



Godkväll. Hur har er dag varit? Min har varit toppen. Haft en helt okej dag i skolan och kört ett snabbt benpass på gymmet som nu känns rejält i rumpan. Drog sedan hem umgicks lite med familjen och sen bar de av mot Alvesta för en innebandyträning. Kändes konstigt att snöra på sig skorna och ta klubborna i händerna. Men vilken känsla. Får se hur det blir om jag startar om på nytt eller håller mig till gymmet. Svårt val som måste funderas över väldigt länge. 

Nu ligger jag i sängen, nyduschad och lite smått sur. Väntar på att William ska trilla in efter att han varit och kikat på Lakers. Jag är så himla trött så jag somnar kanske, man vet aldrig. Finns inget bättre än att få sova med personen som får ens hjärta att slå några extra slag. Kär. Så kär. 

Godnatt 

mitt största intresse

Min fina fina Becka
 
 
 
Något jag måste ta tag i är mitt fotointresse. Har lagt de lite på hyllan nu när jag laggt ner så mycket tid på gymmet. Älskar att fota och och mina planer fortsätter som de är tänkta så blir fotograf mitt yrke. Måste bara ta mig i kragen och damma av kameran lite. Finns inget bättre än att åka iväg för att fota, ta med kameran på spontangrejer, ha en massa minnen, fina bilder från resor, härliga bilder på alla ens vänner som så ofta får ställa upp som modeller. Även mina systrar brukar få agera modeller framför linsen. Det börjar klia lite i fingrarna när jag tänker på hur jäkla kul det är. Fick ett litet ryck i lördags och fotade Telma som ofrivilligt ställde upp. Haha det syntes rätt väl på bilderna att hon inte var så himla glad över bilderna jag knäppte av. Men kul var de, fina resultat och en glad Pella. 

Godmorgon

 
Godmorgon! 

I brist på bilder så bjuder jag på den bild från Björnrike. Vill just nu inget hellre än att åka tillbaka, så himla fint. Ja, varfär är jag uppe såhär tidigt? Eller tidigt och tidigt, 06.11. Jo, jag kämpade mig upp från sängen och sitter nu med min dunderfrulle framför mig och häver i mig min energi. Ska vara på körskolan vid kl 07.00 för en kärlektion. Jag idiotförklarar nästan mig själv för att jag bokade in en lektion då. Helt sjukt vad jag är trött, får se om jag kan hålla mig på vägen ens.
 
Önskar er alla en jättabra onsdag, XX
 

Q / A om träning

Föredrar du att träna själv eller tillsammans med någon? Isf, någon du känner väl eller någon du träffat på gymmet? :)


Jag måste säga att detta är väldigt olika beroende på vem man isf tränar med, vad man tränar och hur man mår allmänt. Jag gymmar oftast själv vilket jag nästan tycker är skönast. Då kan jag köra mitt egna race och det går ganska mycket snabbare också. Men vissa pass är de skönt att ha med en kompis. Jag brukar träna med några av mina tjejkompisar men har även träffat två killar på gymmet  som jag ibland tränar med. Fredde (som jag träffat på gymmet) och Amanda är de som jag tränar mest med. Tycker det är rätt skönt att köra tyngre pass med Fredde eftersom då kan man lyfta mer medans han passar. Men allt är en smaksak :-) 




 

 

 

syster

 

Detaljer




En hel måndag




Hej på er, allt bra? Jag måste säga att mitt liv nästintill är felfritt. Hur skönt? Har idag glidit runt i skolan, checkat av muntliga delen av engelska nationella, tränat med Amanda och klarat ett teoritest. En väldigt skön dag om ni frågar mig. 

Nu kollar jag hockeyn med William. Strax daggs för kvällskvarg och sen ska jag krypa ner i sängen med William. Finns inget bättre sätt att asluta en dag. 
GN 



Q / A -

Ska du gå på hans bal? :)
Ja det ska jag. Jag är så himla exalterad och nervös haha :-)
 
var är jackan ifrån? supersnygg verkligen!!
Tack så himla mycket! Jag hittade den på Topshop i höstast när jag var i Stockholm med klassen. Ett riktigt kap för 300 kr. Dock är den i storlek L och är inte så tjock. Det är nog egentligen en kavaj, men jag använder den som jacka. :-)



 
Vilket är ditt andra hem?
Mitt första hem är hemma, mitt andra är gymmet och mitt tredje är Williams lägenhet. 
 
Tycker det skulle vara jätteroligt om du tipsade om olika träningsövningar som du gör på gymmet. Skulle iallafall jag uppskatta! 
Super fin blogg förresten!

Ja jag har ju lovat detta under en längre tid, men vet inte hur jag ska göra de. Video? Bilder? Beskrivningar? Ja jag har ingen aning. Jag är inte heller ett proffs och är helt självlärd. Alla tränar olika och ens kropp reagerar helt olika på olika tränig. Men jag ska absolut försöka bättra mig med träningsinlägg :-)




Min William



Jag får en del frågor om William och jag vet inte vilka jag ska svara på. Jag vill inte skriva alldeles för privata grejer här på bloggen men samtidigt är det jättekul när ni frågar och visar intresse. Så jag tänkte skriva lite om William som ni kanske inte vet och som jag tycker är okej att skriva om. 

William är en kille med ett otroligt stort hjärta. Vi är väldigt väldigt lika och har alltid så otroligt kul ihop. Han är ju ett år äldre än mig och tar alltså studenten till sommaren. Han spelar hockey i Lakers och flyttade hit för snart ett år sen. Det absolut bästa med William är hans stora hjärta. Han har även en riktigt torr humor som man ändå skrattar åt. Ja min fina William är bäst. 

Undrar ni något mer så skriv en kommentar. Alltid kul när ni frågar eller skriver snälla saker. PUSS 

Hej från en trött pella



Gud vad denna dagen har gått fort. Plåtningen gick väldigt bra och det var riktigt kul. När jag sen trillade in runt fyra så packade jag och drog sen till William. Jag, Becka och William lagade mat och kilade sedan ner till condeco för en kvällsfika. Mättare än mättast sitter vi nu  i soffan och väntar på att partaj ska börja. Ska bädda upp soffan åt Becka också som ska sova här hos oss. Haha oss, ja mig och William. 

Godnatt alla 

Sista dagen på veckan

Godmorgon. Jag började dagen med en dunderfrulle. Äta bör man annars dör man. Ja. Jag ska strax kila iväg för att idag vara modell. Haha jag som egentligen har noll koll på sånt och inte alls fastnar på bild. Men det ska nog gå bra. Hoppas. 

Önskar er alla en fin söndag. Kram 




Telma och vattenfärg

 
 
 
 

Hjärta




Bästa dagen på veckan



Godmorgon. Jag vaknade runt nio och strax där efter vaknade William. Vi kollade klart på filmen vi kollade på igår. Jag somnade 15 min in i filmen, haha så standard. Så vi har bara degat hela förmiddagen. Jag ska strax kila iväg till gymmet gör ett bål och cardiopass. Gårdagens pass bestod av en massa rumpövningar blandat med cardio. Fasen vad de kändes. Men det är så det ska va. Så jag strax hoppa i träningskläderna och höra iordning mina shakers.
  Ha en jättebra lördag. 

Jag fick föresten en fråga om hur jag och William träffades. Haha, ja hur träffades vi? Han skrev till mig och frågade om jag ville gå på balen med honom. Jag hade absolut ingen aning om vem han va eller någonting. Men jag tackade ja. Kanske var helt sjukt att jag sa ja när jag inte ens viste vem killen va? Ja, det är sant. Det var galet. Men idag ångrar jag absolut ingenting. Min fina William 

Tumblr




Mitt enkla klädval idag





Selfie



Hallå. Egopixpella här. Pappa och William har konstaterat att låten "selfie" är min låt. Jag har iallafall spenderat de två senaste timmarna hemma hos familjen framför hockeyn. Nu tänkte jag krype ner i sängen och sova för att ens orka med skolan i morgon. 

Hoppas att er dag varit bra, godnatt 

Snaps



Min lunch // Jag idag, allt svart + nb //  En helt onödig bild

En bra start

Började denna dagen med en promenix ner till sjön, så himla skönt och så fint väder. Njöt. Har precis ätit min dunderfrulle och jag känner mig riktigt redo för en körlektion och lektionerna i skolan. Ska gå och väcka William, fixa mig lite och sen ta mig till körskolan. 

Ha en jättebra dag alla och glömm ej solbrillorna hemma! 








Q / A

Hur länge har du och William varit tillsammans? :) 

Ja, det är inte så länge, någon vecka. Det känns som en evighet efter som vi klickade så snabbt. Känns lite som att vi kännt varandra hur länge som helst. Haha jag förstår att det kan vara svårt att förstå för er som läser min blogg, men då är det bara att fråga. KRAM 




On top

Oj vad denna dagen har bjudit på bra grejer. Skolan gick lätt som en plätt, så skönt. Blev även ett toppass med Fredde, ben och mage fick kämpa lite idag. Haha svetten rann och benen skakade när vi gick därifrån. Skönt. Sen har jag precis varit och handlat med William och strax ska vi äta, lagom till top modell. Vilket inte är hans favorit program, men det är mitt. Stort hjärta. 




Svartvita



Dagen till ära så bjuder jag på tre svartvita bilder. Min dag ser ut att bli väldigt bra. Efter skolan blir de ett benpass med Fredde och sen hem till kärleken.

Ha en jättebra onsdag

Första april

Första april är snart över och jag har faktiskt inte blivit lurad av någon. Skönt.   Jag, William och hans kompis åkte till Tingsryd efter skolan för att Williams kompis skulle spela lite hockey. Under tiden skulle jag och William fördriva tiden. Hur gör man de i Tingsryd? Vi började iallafall med en fika på Börjes och sen körde vi en sväng till vår stuga för att kolla läget. Hade glömt bort hur fint det faktiskt är där. Så öppet, fint och freäscht. Sen ligger sjön vid huset också, helt perfekt. När vi varit en sväng i stugan åkte vi tillbaka till ishallen och plockade upp Williams kompis. Plattan i mattan på vägen hem och lite inna halv sju trillade jag in på gymmet. Det blev ett axel och ryggpass med Amanda. Ett väldigt bra pass måste jag säga. Nöjd. 

Nu ligger jag i sängen och somnar nog när som helst. William kom hem för en stund sen efter att ha kikat en stund på Lakers. Så snart somnar jag nog på hans bröst. Haha åh gud vad de lät mesigt. Radera. 

Godnatt 





Adidas


Åh vad jag vill ha en sån jacka. Hallå vad snygg. Knyter händerna och ber till gud att jag får ta på mig en liknande snarast. Ni lär tro att jag är kristen så ofta som jag "ber till gud" men icke. Haha jag är så okristen man kan bli. Låter bara väldigt bra att be när man gärna vill ha något eller önskar något. I vilket fall så är jackorna på bilden att dö för. 

Top

Dessa låtar pendrar i mina hörlurar många timmar om dagarna. Underbart bra. Lyssna och njut
 
            
 
            

RSS 2.0