Måndag






Några snaps från idag, en toppendag. 

Hej. Denna dagen har varit bra. Vaknade hos William och sen körde han mig till skolan. Efter första lektionen traskade vi till frisersalongen på skolan för att bli fixade. Plåtning stod på schemat. Jag fick en väldigt udda klädsel men håret och sminkningen var väldigt fina. Har iallafall haft de jättekul. 

Kom precis hem från gymmet. Fyfan vilken känsla att kliva in där igen. Det känns som en evighet sen man satte foten där inne. Blev iallafall ett väldigt bra biceps/triceps och magpass. Helnöjd. Nu sitter jag här med William och väntar på att maten ska bli klar. Sen somnar jag hemma ensam i min egna säng. Och vad dagen i morgon har att bjuda på blir kul att se.

Hoppas att ni haft en jättebra dag och att den fortsätter så! 

En ny och solig vecka



Måndag. En helt ny vecka och nya möjligheter. Jag ber till gud att kunna få springa till gymmet idag och träna av all min abstinens. Ska idag i skolan bli fotade och jag hoppas inte att de dröjer ända till kvällen. Ska bli kul att bli fixad och fotad haha. Får hoppas att resultaten blir bra. 

Ha en jättebra måndag, kram 

En solig dag

Denna dagen har rullat på väldigt snabbt. Jag vaknade hos William och efter att jag ätit lite frukost körde han hem mig. Väl hemma satte jag mig i solen med datorn för att plugga körkortsteori. Inte de roligaste men de behövs de med. Hjälpte sen pappa med att riva vår bod som så småningom om ska bli en liten mysig stuga. Har absolut gjort min träning för idag för fy vad jobbigt det var. 

Jag väntar nu på att maten ska bli klar och sen ska jag umgås med familjen. Känns som att det var längesen jag var hemma och umgicks med familjen. Haha William har definitivt fått en inneboende men jag tror inte han har något emot de. Haha 




vår

 
 
 

Blandat





Igår och idag






Hej på er! Uppdateringen igår och idag är kanske inget att skryta om. Men jag har inget internet kvar så jag får låna av alla andra eller leta wifi. Vadå Ove? 

Kvällen igår var iallafall bra. Dock drog jag hem tidigt av olika skäl. Vaknade idag och mådde bättre än vad jag hade förväntat mig. Kilade ner till stan efter att jag och William ätit frukost vid lunch. Mötte upp Amanda och strosade runt. Slog oss ner på bryggan vid sjön med alla andra växjöbor. Solen stekte på ch härregud vad skönt de var. Som vanligt pratade vi om allt mellan himmel och jord. Kärlek till den tjejen. Vi traskade sedan Storgatan ner och gick hem. Vi lagade mat, satt på balkongen och solade våra ansikten, kollade film och åt en massa choklad och jordnötssmör. 

Nyss kom William hem och nu ska vi strax äta och sen blir de väll en film eller något. Lite lördagsmys. Alltid skönt att bara vara tillsammans och mysa lite. 

Ha en fortsatt bra lördag, kram 

Planer



Det är fredag, solen skiner och jag är på bra humör. Efter skolan kilar jag ner till stan där jag ska möta William för att hitta outfit till ikväll. Sen måste jag hem, städa och fixa mig innan tjejerna kommer ikväll för lite förfest innan vi drar vidare på 18årsparty. Känns som en extremt bra fredag. Kan nägot gå fel? Nej. 

Ha en bra fredag alla fina!

Fredag




En massa blarr

Hallå! Jag trillade precis in genom dörren till mitt hem. Fasen vad trött jag är, skulle kunna somna när som helst. Denna dagen har gått fort och varit väldigt bra. Efter skolan fick vi åka med Albin en sväng som tog körkort i fredags, grattis. Han körde hem mig till William där lägenheten var tom, jag tog mitt pick å pack och blev upphämtad av mamma. Några ärenden hann vi med innan jag fick sätta plattan i botten och köra hem.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, vrålhungrig. Är så himla sugen på att träna, har sån jäkla abstinens. Känns som att rumpan har börjat hänga och att magen är som en enda stor deg. Men jag hoppas att de bara är i mitt huvud. Ska börja träna så fort jag får och kan. Hoppas på att jag får köra ett pass på söndag. Jag håller tummarna hur hårt som helst. 




Torsdag



 I morse vaknade jag bredvid kärleken, kämpade mig upp och tog mig ner till stan. Åt frukost på elit för att fira Julia som fyller år. Så himla mysigt. Matkoma till tusen. Strosade runt lite på stan och nu är vi i skolan. Hur resten av dagen ser ut vet jag inte än, rätt oklart. Skoj. 

Fick en fråga om vad W heter egentligen. Haha jag trodde ni hade förstått att han heter William men tydligen inte. Men William heter han iallafall. 

XX 

Tre från idag

I morse vaknade jag och mådde inte så bra. Så jag somnade om. Vaknade en stund senare när William skulle kila iväg till hallen. Drog mig lite, gjorde frukost och fixade mig på 3 min och sen bar de av till skolan. Trodde att jag skulle få håret fixat, bli sminkad och testa klänning och liknande tills plåtningen på måndag. Men icke. Testade klänningen och sen var de klart. Nästan meningslöst att åka till skolan därför. Så sen kilade jag hem igen. Somnade i hans famn och vaknade en timma senare och då var han borta. Gjorde lite mellis och bockade av två körkorts teoritester. Skönt. En bit på vägen iallafall. 

Nu sitter jag hemma hos familjen med William och kollar hockey. Hejar på Lakers och håller tummarna för att de ska ta detta. Hoppas! Vi ska hem (haha jag bor hos lilla William nu, mitt tredje hem) efter matchen och sen somna. I morgon blir de frukost på elit med några klassisar vilket ska bli jättemysigt. 

Vi hörs i morgon alla fina, XX 




Q / A

Finns det många tjejer i din ålder som tränar seriöst på ditt gym? Finna det någon där som du ser upp till eller ofta blir imponerad av? :) 
Krya på dig!!!

 

Jag vet inte om jag någon gång nämnt vart jag gymmar? Men jag håller till på Medleys gym vilket ligger i simhallen. På gymet är det inte många tjejer som är fullt lika seriösa som mig vilket jag tycker är skönt. Tjejer har på något vis en tendens att kolla konstigt på varandra och nästan tävla lite vilket jag tycker är helt meningslös. Jag tycker att det är superskönt att hålla till där killarna tränar, vid alla vikter. Men det är nog jag och två - tre tjejer som lägger träningen på en liten annan nivå. En av tjejerna blir man riktigt inspirerad av, så jäkla mycket muskler och den rygger hon har hade man kunnat döda för haha. 

Tack så mycket! :-)

 

 
 
 Hej vem är Hampus och vem är William? Blandar ihop dom hela tiden, haha. Asbra blogg för övrigt :)
 
Hej! Haha ja det med namn är rätt klurigt. Men Hampus är mitt x och William är min pojkvän. Det blev lite rörigt där och ja jag träffade en annan väldigt fort. Men jag är jättelycklig med William. Tack så himla mycket :-)
 
 
 Var köper du dina jeans? De sitter alltid perfekt på dig! Är på jakt efter ett par nya nu till våren... Tänkte om du hade något tips?!
 
Gud jag hittar jeans lite överallt. Jag tycker dock aldrig att jag hittade de perfekta tighta jensen som jag är ute efter. Men är du ute efter ett par ljusa, tighta och fräscha nu till våren så skulle jag kikat på ett par Crocer eller ett par Cheap Monday som ligger i en väldigt bra prisklass. Har annars sett att H&M och Gina har snygga boyfiend vilket jag tycker är ursnyggt. Men som sagt, jag har jeans från alla möjliga ställen, endel väldigt gamla och endel lite nyare. Jeans kan man ju som sagt ha i år. Men mina favorit jeans är ett par från Lager 157 faktiskt, mina svatrta favoriter är från Vila och mina favo boyfriend är ett par gamla crocker som jag klippt lite i. 
Hoppas att du är nöjd med ditt svar :-)
 

25 mars



Våra fina hundar. 

Hej. Idag var ingen bra dag. Jag mådde som sagt inte alls bra och det fick bli ett beskök hos doktorn. Åkte hem med penicillin för bihålorna och jag ber till gud att de hjälper.

Har sovit nästan hela eftermiddagen och nu sitter jag i soffan med William och kikar på top model. Ska trax hem en sväng för att fräscha upp med lite kläder. Skulle behöva en hel garderob här haha. Sen ska jag försöka somna i hyfsad tid och i morgon vet jag inte hur jag gör. Måste ner till skolan en sväng i vilket fall. Suck suck suck. Väldigt mycket suck. 

Suck



Idag är jag knappt levande. Känner mig inte alls hundra i kroppen. Kallsvettas, har ont i huvudet och är yr. Jag har iallafall tagit mig till skolan men jag vet i fasen alltså. Vill bli frisk nu men min kropp håller kvar vid att vata sjuk. Vill så himla gärna gå till gymmet och lyfta en massa. Eller springa några kilometer runt sjön. Ingen träning för mig, suck. 

Måndag





Godkväll! 
Denna dagen har gått upp och ner. Huvudvärken gav sig aldrig så jag tryckte i mig någon Ipren och sen begav jag mig till Vida. Dumt av mig kanske? Ja kanske. Men de var värt. Huvudet är bättre och jag ber till gud att jag är frisk i morgon. 

Kvällen på plan 4 i Vida var iallafall toppen. Familjen är ju alldeles för bra ibland. Men de bästa av allt var att Lakers vann med 2-0 och leder nu matcherna med 3-2. Kämpa! 
Ja och nu ska jag strax krypa ner hos min fina William. Finns absolut inget bättre än att somna i hans famn och att vakna med hans armar om en. Min finaste William. Haha kärlek alltså, obeskrivligt. 

Godnatt och sov så gott alla, XX

Hej

 
Hej!
Min söndag spenderade jag med familjen, i bilen och hos William. Pluggade lite teori, körde bil, handlade mat, åt och hade de allmänt kul. Man kan sumera min söndag som väldigt bra. Dock hade jag huvudvärk och tryckte i mig någon ipren i hopp om att de skulle bli bättre, men icke. Jag vaknade i morse och hade så ont i huvudet och valde därför att stanna hemma. Jag har ätit och mår fortfarande sådär. William drog till hallen för att träna för inte så länge sen så jag ligger i sängen ensam. Riktigt segt. Längtar tills han kommer hem och för att fördriva tiden så är de väll bäst att sova lite. 
 
Vi hörs senare, kram på er 

Dagen igår






Godmorgon. 
Min lördag rullade på väldigt snabbt. Jag vaknade tidigt och kunde inte somna om. Efter att ha ätit min favorit och standard frukost så traskade jag ner till stan och vidare till gymmet. Jag hade sen inna kikat in en kofta från Lindex som igår fick följa med mig hem. Nöjd. Det blev ett axelpass med Fredde, vilket idag känns ordentligt. Jag traskade sedan hem till min kärlek som fortfarande låg i sängen med rejäl huvudvärk. Pussade på honom ordentligt innan pappa plockade upp mig. Väl hemma klev jag in i ett nystädat rum. Världens bästa mamma har jag utan tvekan. Ett stort hjärta. Och kvällen spenderade jag hos Millan med alla tjejer minus Amandey. Vi grillade, pratade och skattade en hel del. Så himla mysigt. Sånna kvällar är värda guld. 

Träning på bloggen?


Ska jag börja skriva mer om min träning? Det har flera gånger varit folk som kommenterat och velat att jag ska skriva om träning, kost och motivationen. Jag delar gärna med mig av de jag kan och de jag gör. Men vad vill ni läsa om? Kommentera i detta inlägget om vad ni skulle vilja ha för rubriker. Jag är öppen för alla förslag så skriv precis det du vill veta. 



Kvällsmys





Kvällsfikan med syster blev bättre än förväntat. Så himla skönt att sitta och prata om en massa olika saker. Ta de lugnt och umgås är något vi aldrig gör. Brukar sällan uppskatta min syster så mycket, men kvällar som dessa får en att förstå vilken liten guldklimp man har till syster. 

Nu ska jag försöka sova och sova bort min förkylning som aldrig ger med sig. Får vara med på att W ringer under natten och behöver hjälp hem eller in. Haha kommer bli en kul natt. 

Sov så gott, puss och godnatt 


Fredag



Sex stycken snaps från idag. Jag, träning, stan osv. 

Tja. W gick för en liiten stund sen och här sitter jag kvar ensam. Han var så himla fin när han gick så hade velat ja honom hemma men de får de säkert kul på lagfesten. Jag ska laga till lite mat, vet dock inte vad för mat. Ett stort frågetecken. Sen komma min fina syster hit och sen är planen att traska ner till condeco för lite egentid med henne. En kvällsfika med fint sällskap, svårslaget. 

Hoppas att ni haft en bra fredag och att den fortsätter lika bra. KRAM 

Detaljer




En bomb i huvudet

Huvudvärken kröp fram under första lektionen och när den slutade hade jag så himla ont. Migrän är inte de man önskar en solig dag. Så jag smsade W och på 10 min var han utanför skolan. Vilken ängel jag har hittat. Världens bästa. Somnade iallafall i hans famn och vaknade när han klev upp för att åka på träning. Så jag gjorde två mackor med jordnötssmör och banan på och smaskade i mig. Har nu lagt mig i sängen igen och försöker vila bort huvudvärken. Suck. Nu suger livet, verkligen. 

Haha ja jag har blivit kär i denna ramen. Så himla snyggt med en liten ram runt bilderna. Jag måste sluta för de blir kanske tråkigt att ha alla likadant redigerade? Men här är iallafall jag och kärleken. Den bästa jag vet. 



Godmorgon


Godmorgon! I natt har jag sovit riktigt gott. Somnade såklart mycket tidigare än W som kollade klart på Hobbit tills kl 12 och jag somnade strax efter 22. Haha vilken rolig flickvän jag är. 

Har njutit av en riktigt jävla god frukost. Gröt är seriöst de godaste jag vet, kan lätt äta de till frukost, mellis, lunch, mellis och kvällsmat! Och som pricken över i:et så tog jag en rostad macka med jordnötssmör och banan på. Härregud vilken frulle, allt i ett. Även celciusen slank ner. 

Nu är jag pigg som en lärka och ska fixa mig och sen köra på körskolan. Kul. Bra start på dagen. 
XX

En kvällshälsning



Godkväll. Har ni haft en bra dag? Min har varit sådär. Huvudvärken släppte aldrig riktigt, men de hindrade inte mig från att köra ett benpass med fokus på rumpan på gymmet. Dock kände jag mig inte helt hundra  och körde rätt lätt. Mycket kroppsvikt och andra övningar. Har sen jag tog bussen hem till W inte gjort någonting alls. Vi har myst, lagat mat, handlat och tagit de allmänt lugnt. 

Nu ligger jag i sängen och bredvid mig ligger kärleken och tittar på film. Jag slocknar när som helst. Haha det är alltid jag som somnar först. Stackars W. Ja men jag känner hur huvudvärken börjar smyga sig fram så det är bäst att försöka sova. Vill vara frisk nu. Så tråkigt att vara halvsjuk hela tiden. 

Ja. Godnatt och sov så gott alla, XO 

Här vill jag va






Usch




Oj, denna dagen började inte bra. Vaknade och hade försovit mig, pluss att jag inte mådde något vidare. Men jag tog en Ipren och åkte med mamma till skolan. Får se om jag mår bättre sen. Huvudvärken är kvar och jag ber till gud att den försvinner under dagen. 

Ha en bra onsdag, XX 

En massa babbel och fråga om mat

Min tanke nu är att plugga teori. Blir så himla deprimerad av denna teorin alltså. Inte nog med att jag inte kan ett skit utan jag måste kunna de och jag är helt ute och cyklar alltså. W åkte precis till hallen för att träna och här sitter jag. Blev så depp så jag la fram lite glass, en chokladboll och en banan som jag kan smaska på. Hehe, man får absolut äta vad man vill då man inte deffar. MEN jag fuskar lite väl mycket och äter lite väl mycket gosaker. Måste bli ändring på de 
 
Fick en fråga angående mat: Äter du inget innan dina styrkepass om du tränar på morgonen? :)
 

Jag har väldigt svårt att låta bli att inte äta på morgonen faktiskt, är så himla hungrig när jag vaknar. Men jag försöker alltid att skippa frukosten. Beroende på när jag går upp och när jag tränar. Är de så att jag gå upp kl 05.30 och trillar in på gymet runt 07.00 så äter jag något liiitet, lägger lite abregryn i blöt och häver sen i mig. Annars äter jag inget utan tränar på tom mage. Äter inte heller något på 1-2 timmar innan mina corepass. Kanske är kul att veta? hehe. 
 

 
 

lookbook

 

Tisdag



Åh så skönt att va tillbaka. Tog bussen til gymmet i morse och trillade in strax innan sju. Det fick bli ett lugnt axelpass eftersom jag fortfarande inte är frisk men är för lite sjuk för att vara hemma. Så jag och alla pensionärer pumpade muskler, japp. Kom sen hem, tryckte i mig frukosten och la mig sen lite hos min kärlek. Pussade på honom lite och tog sen en dusch. Fick springa till skolan och nu sitter jag här. I ett par gamla boyfriendjeans, en svart t-shirt och mina bruna martens. Sooo fab? Nej, håret har börjat locka sig och vädret är inte okej alls. Ska försöka stå ut denna skoldagen. Kämpa. 

Ha en bra dag så hörs vi sen, kramar 

Hela eftermidagen




Efter skolan traskade jag hem till W's lägenhet och åt lite mellis. Råkade somna när jag skulle plugga och vaknade när han kom hem. Kilade sedan hem för att hämta lite nya grejer, tex mina nya pulver. Jag har vilat från träningen sen i torsdags men förkylningen går inte över. Så när paketet kom hem så beslutade jag att dra mig till gymet i morgon. Har sån abstinens och känner mig illa tvungen att träna. 

Har sen varit en sväng på maxi och nu ligger vi i soffan och degar. Jag måste plugga lite teori och W har lovat att hjälpa till. Haha så mycket kärlek. 

Vi hörs 

Ny vecka


1. Min frulle. 2,3. Lilla jag idag. 4. Mitt klädval idag. 

Godmorgon! 
Måndag och jag känner mig halvt levande. Vaknade i W's famn, drog mig lite innan jag klev upp och åt min superfrulle. Fick ta hjälp av en celsius för att få någon energi och livskraft. Standard med havregrynsgöt, kvarg och jordnötssmör. Blev även en annorlunda outfit för att vara mig. Brukar inte ha klänning eller tunika men idag fick de bli de. Känner mig en aning obekväm men de får funka. 

Ha en bra måndag alla! XX 

Summerar helgen som väldigt bra



Denna dagen har gått så fort och även hela helgen. Idag mötte jag upp Amanda, Emmie och Felicia för brunch på delux. Helt underbara vad gott de var, snacka om att komma till himlen. Är du en brunchälskare, bor i Växjö och har 100 kr över så rekomenderar jag starkt delux. Annars har jag kollar W's match med tjejerna, ätit mat, hämtar pizza åt mina systrar, varit hemma en sväng och nu ligger jag W's säng. Han vräker i sig gosaker för i morgon börjar deffen. Stackarn. 

Strax daggs att sova. Klockan ringer halv sju i morgon och kl åtta börjar skolan med musik. Jag sumerat denna helgen som väldigt väldigt bra. Spenderat mycket tid med min kärlek, ätit en massa mat, blivit firad av parro, hängt med fina vänner och massa andra saker. 

GODNATT 

Fyra favoriter







Godmorgon! Jag bjussar på fyra favoriter från Cypern i somras. Något man saknar väldigt mycket. Men resan med tjejerna till Rhodos i sommar lockar extremt mycket, kryper lite i fingrarna och vill sitta på planer NU. Ska i vilket fall fixa till mig lite och sen traska ner till Delux för en brunch med brudsen. Härligt härligt. Ska först och främst försöka ta mig upp ur sängen där min sovande favorit ligger. Svårt? Extremt svårt. 

Vi hörs senare, kram på er

Bara en massa babbel


Godkväll, eller ja, godnatt. Jag har precis krupit ner i W's säng och ska sova. Är så himla trött efter att jag vaknade 6.45 i morse. Jag åkte sen in till W innan jag skulle möta upp Elin på stan för en lunchdejt. Toppenmysigt. Vi kikade även lite på W's match och traskade runt lite på Grand. Eftermiddagen har spenderat med W och hans föräldrar. Väldigt mysigt.

Nu tänkte jag sova för att vara utvilad tills brunchen på delux i morgon med några fina vänner. Längtar. Så mycket mat och alla vet vad jag tycker om mat? Jag älskar mat. Välkommen till himlen, tackar. Skämt å sido. Jag ska pussa en massa på favoriten och sen somna i hans famn. Bästa bästa bästa sätter att avsluta en dag på. 

Godnatt 

En massa bilder







Kär




Fredag den fjortonde mars




Solen lyser och humöret är på topp. De märks att det är fredag. Sitter nu på Börjes och fikar med mamma och farmor. Har varit och intervjuat två killar till en skoluppgift, de gick toppen och snart rullar bilen tillbaka till stan. Jag som sitter bakom ratten idag, då går de fort. Mamma tjatar hela tiden om hastigheten "pella de är 70 här, 70!!!! Du kommer kugga på uppkörningen". De har hon kanske rätt i men jag känner mig som en tant att puttra på i 70. 

Resten av dagen ska jag spendera på riskettan och ikväll mysa hemma hos Parro. Låter som en bra dag i mina öron. 

Ha en fortsatt trevlig fredag.

Träning?



Hur äter du nu? Är tanken att du ska ligga kvar på samma vikt som du deffade ner till eller äter du mer nu? :)
 

Just nu äter jag väldigt vanligt. Äter likadant kost som innan deffen, alltså de mesta. Avstår helst från snabbmat i alla sorter, pizza, donken osv. Men jag håller de väldigt strikt eftersom jag känner att min mage inte klarar av pasta och alla andra kolhydrater. Har dock väldigt svårt för att låta bli lite gosaker nu när jag varit utan i två månader. Men målet med min träning och kost just nu är att försöka ligga kvar på samma vikt, jag vet att jag kommer att gå upp lite eftersom jag just nu är mer ute efter att bygga myskler än att bränna fett. Självklart skippar jag inte cardion helt, men jag trappar ner på den :) 
 
 
Haha oj vilket långt svar de blev. Jag var lite sugen att skriva av mig om min träning, kost och allt de. De märkte ni kanske? Hoppas att ni uppskattade de lite. Har ni fler frågor så bara skriv, svarar alltid och tycker att de är så himla kul med frågor. KRAM 

Runt växjösjön




Mötte upp Amanda och traskade ett varv runt sjön och trummen. Så himla skönt. Solen sken som bara den på himlen. Så fint väder och en lika fin vän, kunde man ha en bättre eftermiddag? Nix. Så skönt att bara gå och prata om en massa saker. Den tjejen, en sån alla borde ha. 

13 mars


Hallå! Allt bra? Mitt liv är på topp, är förkyld och lite seg i kroppen. Men vem orkar klaga när solen skiner och man lökar i sin skinnjacka? Jag vaknade i morse med två armar om mig och en massa pussar. Finns de något bättre sätt att vakna upp på? Jag kilade ner till körskolan, körde och traskade sen 100 meter till skolan. Har precis ätit upp salladen mamma kom förbi med. Gott. Har bara en lektion idag och efter skolan ska jag gå runt sjön med världens bästa Amanda. Så himla behövligt. 

Ikväll ska jag ta hand om mina kära systrar. Nej de kan inte ta hand om sig själva och de är 15 och 8, sorgligt. Skämt å sido. Vi ska mysa, laga pannkisar och kika på top model. Jag måste även plugga teori. Suck. Vill verkligen verkligen inte. Men måste. 

Ha en fortsatt bra och solig torsdag, kram 

Svart och vit



Denna dagen har gått fortare än fortsattas. W hämtade upp mig efter att jag kört, vi handlade lite mat och när vi kom hem så fick jag ett litet ryck och ville träna. Så jag tog bussen till gymmet, tränade rygg/axlar och så kom jag hem för en timma sen. Har kollat Top model, nu ska vi laga mat och jag ska ta en dusch. Sen blir en nog lite plugg och mys framför tvn. En väldigt bra kväll och avslut ett bra avslut på en bra dag. 

Hoppas att ni med har de bra och får de ännu bättre. Godnatt, X 

Lillördag


 
Goddag. Solen skiner och jag är på så himla bra humör. Onsdag och bara tre dagar kvar till helg, hur skönt? Det går så himla fort, snart sommar nästan? Ska till körskolan efter skolan, sen vidare till gymmet och sen landar jag hemma hos W. Har endel teori att ta igen. Suck. Jag skulle ha pluggat igår efter att jag tränat med Amanda, men så blev de inte. W smsade och frågade om vi skulle ses och så fick de bli. Någon timma hos honom spenderade jag igårkväll innan jag somnade hemma i min säng. Spontana träffar är de bästa. Japp. 

Ha en jättebra onsdag i det fina vädret. XO 

Nike MD runner

Vilka fina skor! Vart är dom ifrån? :) 

Tack så himla mycket, jag älskar dom. Fick dom i present och jag tror att familjen hittade dom på Nilsons. Helt klart värda pengarna, så himla sköna och snygga. Kika där :) 




Favoriter

                               
 
Två av mina absoluta favoriter just nu. "Best day of my life" blir man så otroligt glad av. Lyssnar på den varje morgon och humöret blir på topp. Testa. Lyssna och njut. 

I solen







Jag i tre

Lilla jag på nyår. Det var en kväll jag sent kommer glömma. 

Hej. Hur är det med er? Med mig är det helt okej, jag lever. Huvudvärken släppte något under dagen och efter en promenad med Becka och Fonzie så kändes de lite bättre. Skönt att kunna gå ute utan en tjock jacka, halsduk och vantar. Så skönt med sol och lite värme. 

I morgon ska jag till skolan, eller tanken är de. Hur jag mår i morgon återstår att se. Annars har jag endel planer och vi får se när jag trillar in här hemma i morgon. Brukar bli långa dagar. 

Godnatt och sov så gott alla. X 

Lunch


Min goda sjukislunch som precis landat i min mage. Älskar rostade mackor med skinka och mosad avokado, dröm i munn. TESTA!! Annars funkar rostade mackor med jordnötssmör och banan också, magis känsla att ta första tuggan. Mm. Tips!

Start på en ny vecka



Godmorgon. När pappa väckte mig vid halv sex så kände jag mig inte helt hundra. Huvudvärk och illamående, suck. Så efter att ha ätit lite frukost tog jag beslutet att vara hemma. Ska strax ner och äta lite mellis. Tänkte försöka vila bort huvudvärken och kika någon film. Blir huvudet bättre så får jag väll gå ut en runda i de otroligt fina vädret. Annars ska jag försöka sova, trotts snickarna som hamrar, sågar, borrar och har sig. 

Ha en fin dag så hörs vi sen, kram 

Myser lite


Hallå. Jag trillade precis in och satte mig direkt ner, tände ljus, fixade lite att äta på och tog fram datorn. Sitter och läser en massa bloggar och letar inspiration inför den kommande veckan. Leta leta leta.

Dagen idag har varit toppen. Vaknade hos W, vi tog de extremt lugnt fram till eftermiddagen då vi drog till gymet och körde lite ben. Annars har vi bara myst och haft de kul. Att man kan tycka om en person så mycket och absolut inte tröttna på att vara tillsammans. Snart flyttar jag väll in? Skämt å sido. 

Det var föresten någon som ville veta vad jag fick i födelsedagspresent och  självklart kan jag fixa lite bilder på de. Ska se när jag har tid bara för jag är knappt aldrig hemma längre. Men jag ska fixa de på något vis. Lovar! 

Nu säger jag godnatt och sov så gott. Hoppas att ni haft en bra dag i de fina vädret. XX

Blarr blarr blarr



Igår blev de tioårskalas för min kusin och en massa go mat. Jag somnade hemma hos min favo och vaknade i hanns famn i morse. Vi har inte gjort något vettigt alls, ätit, kollat film och nu ligger vi och jäser i soffan.  Ska dra till gymmet sen och bygga lite ben, får se vem av oss som lyfter mest. Tror att jag vinner, haha. 
Ja ha en fortsatt bra söndag och gör de bästa av dagen. Kram 


Längtar


Efter att solen kikat fram idag så blev jag extra sugen på sommar, värme och sol. Längtar tills balen med min finaste, tills man kan gå runt med bara ben, göra en massa knäppa grejer med vännerna, ligga i solen, vara med familjen, fota solnedgångar, gå hand i hand längs vattnet och Rhodos med tjejerna. Finns så mycket och jag vill ha allt nu. NU

Sol sol sol


Idag bjöd Växjö på strålande sol, inte ofta de händer här då det nästan alltid regnar eller är väldigt molnigt. Alla människor kommer fram ur sina små jömmor när solen kikar fram  vilket gör att de är knökfullt på stan. Men de är så mysigt och snaart är nog våren här. Åh vad jag längtat till sol och värme. 

Sol i V-town


Två bilder som beskriver min morgon rätt bra. Vaknade vid sju då W skulle åka, somnade om och nu ligger jag här mätt med boken i ansiktet. Krängde i mig frukosten. Råkade bli lite väl mycket kvarg och jordnötssmör på gröten. Lite smått beroende av de tyvärr, kämpa. 

Ska strax traska bort i solen till gymet och svettas lite. Halsen känns inte helt hundra så cardion idag blir väldigt lugn. Annars ska magen få jobba på så att jag inta tappar formen helt. Kämpa på. 

Vi hörs sen, ha en bra lördag. 

Venezia


Kvällen har jag spenderat på Venezia med hela familjen och min fina. En massa skratt och god mat gjorde kvällen riktigt bra. Fint sällskap. Nu ska jag krypa ner hos W och somna. Summerar alltså kvällen som ovanligt bra. 
Godnatt 

Början på helgen


I morse vaknade jag bredvid min stora favorit och kämpade mig upp från sängen. De var inte helt lätt när jag låg fast i hans famn. Men jag tog mig till skolan med ett strålande humör. Efter skolan ska jag en snabbis ner på stan och nödköpa något att ha på mig ikväll. Ska sedan en sväng till gymmet och sen hem till W. Mysa lite innan vi ska ut med familjen och äta. Tror inte att dagen kan bli mycket sämre än såhär. Lycklig. 

Ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare. XX 

Telma

 
 
 
 
 

Från morgon till kväll




Hallå. Bjussar på endel snaps från idag. Dagen kan jag sumera som väldigt bra. Vaknade, åkte förbi W och pussade lite på honom, traskade ner till stan, åt frukost med tjejerna, gick en sväng på stan, kilade bort till skolan, efter skolan drog jag till gymet, sen hämtade W mig och nu sitter jag här. Haha härregud vilken långt mening. Hade inte varit godkänd i en uppsatta på svenskan. 
Nu ska jag mysa lite med W och sen sova. I morgon är de äntligen fredag och gud vad skönt. 

Vi hörs i morgon, godnatt 

Dagens


Telma fick agera fotograf så jag för en gång skull kan visa en outfit. Enkelt skönhet och precis så det ska vara en torsdag. Nu ska jag in till stan och äta frukost med alla tjejer i klassen på elit. Så mysigt. 
Ha en bra dag så hörs vi sen. XX 

Min 18årsdag

Denna dagen har gått alldeles för fort. Suck. Men bra har den verkligen varit. Efter skolan mötte jag upp hela gänget för sconesbuffe på deccan. Hur mysigt och hur gått? Åt tills jag satt som en säck potatis i världens matkoma. Men gott var de och vi hade de såå mysigt. Mina tjejer alltså, guld. Väl hemma blev de mat och en massa tårta. Mormor och morfar kom på besök för att ta några kort på den nyblivna 18åringen och sno lite mat. Mysigt. 
Jag skulle sammanfatta min dag som otroligt bra. Så himla nöjd. Skulle dock gärna ha velat träffa W men de blev inget av de eftersom han spelade match i Malmö. Attans. Jaja. Nu är snart dagen över och jag ligger nerbäddad i sängen. I morgon vankas de frukost på elit med tjejerna från klassen. Hur mysigt? Extremt. 

Bäst att sova. Godnatt från 18åringen 







14 03 05




Godmorgon! Vaknade i morse med sång och 18 stycken paket. Åt frukost med hela familjen och hade de mysigare än vanligt. Fick en massa fina presenter som jag skulle kunna visa senare. Hoppade iallafall i mina nya ursnygga dojjor från Nike som ni ser på bilderna. 
Har endel planer idag så denna dagen ska nog kunna bli väldigt bra. Trotts att de finns en del personer jag skulle vilka spendera dagen med. Men jag ska iallafall ta en fika med mina underbara vänner sen. Hur mysigt? 
Vi hörs sen. PUSS 

I morgon är de min dag

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en riktigt seg dag. Vaknade med huvudvärk  och valde att stanna hemma. Har under dagen ätit så jävla mycket mat så jag har gravidmage nu, suck. Har vilat bort min huvudvärk och försökt bli lite frisk. Känner mig lite piggare och ska snart krypa ner i sängen för att förhoppningsvis vara frisk i morgon. För i morgon är de min 18års dag. Härregud vad tiden går fort, hela 18 år och snart har jag förmodligen körkort och hela midivitten. Förhoppningsvis, haha. Nu ska jag äta bananpengar med jordnötssmör och en klick kvarg och sen lägga mig. Mitt intag matmessigt idag så jävla högt. Åh.. Får springa bort allt på bandet på torsdag. 
Godnatt och sov så gott alla glada! 




tre kommentarer

Hej , vad har du hittat den snygga bh-toppen du har på bilden ? Sjukt snyggt med såna smådetaljer :) 
Super kul att läsa din blogg !

Hej! Jag håller helt klart med, tycker de är så himla snyggt! Det har jag hittat på Monki. Tack så himla mycket, vad glad jag blir :)

 

Kan du inte lägga ut receptet på dina havremuffins ;)

Absolut! De räcker till ungefär 12 muffins. Tid- 10 min + 13-15 min i ugnen.

- 50g smör

-3 dl havregryn 

- 3 del dinkelsikt

- 1 dl solrosfrön 

- 2 tsk bakpulver

-1 tsk salt 

- 2 ägg 

- 2 dl filmjölk 

- 1 dl vatten. 

Gör såhär: 1. Sätt ugnen på 225 grader. Smält smör et och låt svalna. Smörj en muffinsplåt för små muffins väl med smör. 2. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. 3. Tillsätt ägg, fil och vatten och rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten i formarna och strö över lite havgregryn. 4. Grädda mitt i ugnen i 13-15 min, låt sen svalna lite och knacka sedan ut som ur formen. KLART 

 

har kollat igenom din blogg lite och shit vilken snygg stil du har! 
kan du inte ge lite tips vart man hittar dom bästa basic t-shirten, skorna, jackorna och så? :)

Åh, gud vad glad jag blir, tack så himla mycket! Det skulle jag absolut kunna skriva ett inlägg om. Ska se när jag kan fixa de bara, men håll utkik :) 

 



 


Migrän


Igår när jag tränade kände jag hur migränen smög sig fram och under spinningen var jag nära på att gå av. Men gav mig fan på att klara de. Huvudvärken släppte inte och jag la mig med en spännande sådan. Vaknade i morse och inget var bättre så valet att vara hemma var ganska enkelt. Har precis ätit lite frukost och ska försöka vila bort huvudvärken. Hoppas att de blir bättre för såhär ont är de inte kul att ha. 
Hörs sen

Ny vecka


Är ni lika trötta som mig idag? Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen och de gjorde de inte lättare när han låg kvar. Kämpade mig upp och traskade genom stan till skolan. Började med musik vilket är skönt eftersom jag knappt vet vad jag heter på måndagsmorgnar. Ska försöka kämpa mig igenom denna dagen och inte somna. 
Ha en bra måndag alla, kram 

Dagens

Känsla: Lycka 

Bästa:  W, familjen och vännerna 

Händelser: Bakat kladdkaka och en massa andra saker 

Vilja: Flytta 

Fundering: Framtiden 

Hat: Vårt äckliga land, Sverige 

Jag har haft en jättebra dag och inte ens lite söndagsångerst. Hur skönt? Somnar när som helst. Trött som bara den. Ska pussa lite på honom och sen somna. Godnatt och sov så gott! 




Snaps




Söndagens planer


Godmorgon. Gårdagen var toppen och efter en skön dag somnade jag hos honom. Ligger nu i sängen i väntan på att hitta lust att ta mig upp och göra frukost. Sen ska jag till gymet med Amandey och sen vidare till ishallen för att kolla när W och resten av laget spela. Så det är nog bäst att jag tar min feta röv ut sängen och gör lite frukost till mig. Havregrynsgröt i mitt hjärta. Min livskraft ungefär. Skämt å sido. 

Hörs senare 

Tips!


Dessa är mina två favoriter i hårväg. Jag har en del andra produkter men mina topp två är utan tvekan dessa. Saltvattenspray från Maria Nila och olja från Marcoccanoil. Man bugar och bockar. Saltvattensprayet är helt underbart bra, de håller, luktar gott och håret blir inte stelt eller äckligt av de. Jag som redan har lockar använder inte den så mycket, men ibland sprayar jag i topparna lite för att allt verkligen ska bli lockigt. Oljan använder jag VARJE DAG. Drar igenom de i håret när de är handdukstorkat och även dagen/dagarna efter då de är torrt. Håret blir så mycket starkare och lenare. 
Tips från coachen! 

Hej på er


Tjena! 
Hur är det med er? Bra? Skönt. Om ni undrar så är de väldigt bra med mig också faktiskt. Livet rullar på. Dagens planer är inte helt spikade, men jag har lite saker på listan. Städa, plugga, fräscha till mig lite, träna, träffa W, äta ribbs och ha en mysig kväll. Tror inte att de ska blir så svårt att få in allt detta. Dessutom blir de absolut mys ikväll eftersom jag avslutat min lilla diet nu. Efter att ha kämpat på i åtta veckor ska de bli skönt att få äta "vanligt" i de kommande åtta veckorna. Mm livet. Åh. 

Nej nu ska jag börja städa, ta en dusch och sen plugga på körkortet. Suck. Sånt måste tyvärr göras. Vill inte. Jaja. Hörs sen! 

RSS 2.0