Bra dag

Har spenderat lite pengar idag och fick med mig två par tröjor, ett par byxor och Nytt proteinpulver. Är väldigt nöjd! Ska bli kul med lite nytt proteinpulver! Kan komma med åsikter om de sen, om någon vill? 

Dags att fixa sig och sen dra till avenyn för lite mat med familjen. Väldigt mysigt!! 




Min fredag

Började dagen på gymmet med Becka och åt sen världens frukost! Proppmätt! Ska nu ner till mässan, eller ja vi får se när vi kommer iväg eftersom familjen har lite svårt med klädval. Alla rotar i varandras väskor och pappa snodde Beckas smink, stelt! Ska sen äntligen ner till stan för lite shopping och mys med familjen. Ha en bra dag alla fina! 




Min

Det är han som gör att fjärilarna flyger runt i hela min kropp! Det är han jag tycker om! I morse när jag vaknade och inte kunde somna om så låg jag och tittade på honom. Tänkte, hur kan jag ha sån tur som får leva med denna underbara människa? Det är helt magiskt att han känner likadant som mig och får mig att känna mig som den enda tjejen i hela världen. Det är han jag vill leva med och bygga upp mitt liv tillsammmans med! 

Ja jag är kär, helt galet kär, i världens finaste kille! Min alldeles egna, min kärlek, mitt liv, min William! Åh vad jag är lycklig!! 




Nu

På väg till Göteborg för två nätter med familjen. Hur mysigt? Har aldrig klänning på mig annars, men testade lite nytt för omväxlingsskull! Ha en bra kväll alla fina!! 




Tre oviktiga

Har druckit kaffe, kollat Williams match och tagit kort på mig själv som vanligt. Kaffet var väldigt gott som vanligt! Stammis på OKQ8, har till och med stämpelkort. Matchen var bra och de van på straffar, jättekul! Och ja, jag är lika tråkig och lam som vanligt! Försöker alltid bjuda på mig själv i skriftlig form, men det är inte lätt! 

Ska kika ph och strax kommer William hem. En natt tillsammans innan jag drar till Göteborg med familjen i två nätter. Hörs 



ATM

Här sitter jag i mörkret med tänds ljus, äter nätter, dricker smothie och kollar på Hawaii five-0. Äntligen är dessa tre dagar över och jag njuter till fullo! Så himla skönt! Becka ligger i sängen och sover, borde kanske krypa ner hos henne, men då är risken att jag inte vaknar och missar Williams match. Så tar inte den risken! I vilket fall ska jag bara ta de lugnt och kolla lite serier innan vi kilar iväg till vida! 




Tisdag

Idag gick tiden otroligt sakta på jobbet. De första fem timmarna fram till lunch kändes som hundra år! När jag äntligen kom hem var jag väldigt trött efter en dag med massa ordrar att göra. Satte på ph och la mig i sängen. Somnade jag? Ja! Vaknade en och en halv timma senare och har sen dess bara myspratat med mamma och nu kikar jag på ph igen. Mamma ropade precis att jag skulle hjälpa till med maten så får springa ner dit nu. 

Senare kommer William efter sin träning och sover här. Klarar verkligen inte av att sova ensam, man blir så himla bortskämd med att sova tillsammans! Sen är det sista dagen på jobbet och på kvällen spelar William match. Sen är de lov på riktigt!! Äntligen!! 

Älskar min nya hatt som var ett riktigt kap! Jag inte använt den offentligt för känner mig inte bekväm i de. Dock är de så himla snyggt på andra, haha!! 



tre frågor, tre svar

Var har du köpt spets bh:n? :)
Den är från Monki :) 
 
Åh, vart ifrån??? Sinnesjukt fin
Åh tack!! Den är från Monki, ett riktigt kap måste jag säga! för 150:- är den din, spring!!
 
vart ska du träna nu ? :)))
Ja jag har ju sagt upp mitt gymmkort på simhallen nu efter två år. Blande känslor, men på ett sätt skönt med lite nytt i livet! Så om två månader lämnarjag medley som har varit hur bra som helst och byter till Activ Arena. Kommer bli väldigt kul och hoppas det finns lika sköna personer på de gymmet som på mitt nuvarande! Gymmar du där och vill ha en träningskompis så hör av dig, jag vill gärna ha lite kompisar att träna med! Och ja, jag är helt seriös, hör av er!! 

Six

90% av mina pengar lägger jag på mat eller roliga grejer. 
 
Jag drömmer om en framtid med William. 
 
Det enda ställerna jag kan slappna av på är på gymmet och i Williams famn.
 
Jag är väldigt skoltrött och vill inget hellre än att jobba med något jag älskar! 
 
Förmodligen flyttar jag till sommaren, vilket är väldigt blandade känslor! 
 
Jag har en förkärlek till mat i alla former, men frukost och mellanmål ligger närmst hjärtat! 
 



En aning seg

Nu ligger jag i sängen i lägenheten med min syster. Helt sjukt trött efter denna dagen! Gick upp vid 6 och var sen på jobbet vid 7. Knegare på tills halv fyra och åkte sen till stan för att hämta Williams bil. Åt sen en mozarella macka på espresso house med syster, väldigt behövligt! Dock har jag ont i magen nu, men de var de värt! 

Ska ta en pn innan vi ska hämta William vid hallen för att sen åka hem till Gemla. Eftersom jag jobbar i morgon också så sover William hos mig. Avskyr att sova ensam! Man blir så bekväm och bortskämd med att sova med någon! Annars kommer kvällen avslutad med canser galan och bra sällskap! Låter bra i mina öron iallafall!!! 




Tips

Här är min absoluta favorit övning för hamstring och glutes (baksida lår och rumpa). Raka marklyt heter övningen och ja, svårare än ordet är de inte. Man gör merklyft fast med raka ben. 

Man håller axelbrett i stången och står med benen lite isår. Håller sen ryggen tag och benen lätt böjda när man går ner som om man skulle ta på sina tår. När man går upp igen och är tillbaka på utskängaläget så spänner man rumpan för att få med rumpan i övningen. Spänner man inte rumpan blir det enbart en övning för baksida. 

För att veta att man gör rätt, så ska det kännas i baksida, lite som att det drar/svider. Känns det i svanken så gör man fel! Spänn då ryggen mer och håll den rakare, man jan även behöva köra på mindre vikter! 

Kontakten är viktigare än tyngden. Det ska kännas rätt gör man fel så bygger man inget vidare. Gör om, gör rätt!! 




Min dag



Söndag och ja, trotts att det är lov har man lite söndagsångerst. Ska jobba från 7 - 15.30 så känns lite sådär. Dock får man pengar så man ska nog kunna knega på i tre dagar! 

Har iallafall tagit en lång sovmorgon, varit på Ikea och tränat. Fick med oss behövliga grejer hem, så som glas, sängkläder och kuddar. Kryper lite i fingrarna när man går runt där, vill ha allt!!! Vill ändra om hela lägenheten och ha lite ordning och reda! I vilket fall sitter jag nu med familjen och William i soffan och smaskar på cheesecake. Bra avslut på veckan!! 




Mys

Kom precis hem från gymmet och möts av att William har städat lägenheten och tänt ljus. Blir varm i hela kroppen när jag tänker på hur bra han och jag har det! Min fina!!




Lördagen

Är helt slut efter denna dagen! Sitter död som en fisk efter alla mat. Somnar nog snart så kanske är dags att köra in mot stan strax. Får de ifall William kan köra så slipper jag eftersom jag kört hela dagen fram och tillbaka. Så nu vill jag krypa ner i sängen bredvid min kärlek och somna i hans famn! Han är bra, min William!! 




ATM






Mitt lov

Ja äntligen är de lov och härregud vad fort tiden går, snart har jag tagit studenten, bildat familj och flyttat till andra sidan Atlanten! Men innan dess ska jag ha mitt sista höstlov och de är rätt fullt. I morgon har jag en massa att fixa, kolla Williams match och avsluta med kalas med släkten för Telma. På söndag ska jag och William spendera dagen på Ikea av alla ställen, haha! Måndag, tisdag och onsdag ska jag jobba på Fresh och torsdag till lördag kommer jag vara i Göteborg med min familj. Väldigt mysigt! Söndagen är oklar! Kommer förmodligen bara vila upp mig och avsluta kvällen i Williams famn! 




Kort och gott

Min dag har bestått av jobb, efter jobbet så hämtade jag upp Becka och körde hem till lilla Gemla. Har styrt upp ett kalas men nu orkade jag inte mer så har placerat mig i Beckas säng med lite godis och Becka såklart! Ska köra hem till William om en timma och somna i kärlekens famn, åh! 




Ny




Nytt

Nöjd efter dagens färgning! Lite mörkare och mer höstigt, helt kanon! Har också varit på gymmet för första gången på tre veckor. Shit vilken känsla!! Fick bra kontakt och armarna skakade när jag gick ifrån mitt axelpass! Nu är det läggdags, lite tidigt, men är så himla trött! Godnatt 




Fikafikafika

Har turen att ett bageri på skolan. Dock är de en nackdel när man är sötsugen! Köpte med mig lite fika hem till mig och William, eller ja mest William. 28:- kostade de, hur billigt? Väldigt gott iallafall!! 

Nu ska jag fixa till mig och traska ner till stan för lunch med mina favorittjejer. Sen blir det en sväng till Felicia för att fixa till frillan. Börjar bli skabbigt och äckligt nu! 




Sista innan lovet

Min dag har precis börjar och kommer bestå av en lektion, möte med hjälpläraren, födelsedagsfika/lunch för Louise, ett besök hos frissan och förhoppningsvis ett lite lagom svettigt pass på gymmet. Saknar gymmet så!!! Har som abstinens och blir så trött om dagarna när jag inte kan hålla igång. Men jag är snart tillbaka, starkare än någonsin! 

Låter som en bra dag i mina öron! Tar dessutom lov om en timma då min lektion slutar. Hur skönt med lite höstlov? Har inga större planer mer än att umgås med personerna man älskar! 




Äntligen



Efter skolan tog jag bussen till stan, lat som man är, för att möta upp Amanda. Äntligen hade vi planerat att ses efter att ingen av oss har kunnat när den andra har! Så det var välbehövligt nu! Blev i vilket fall sconesbuffe på condeco. Fick tjata mig till en fika där då Amanda inte var så sugen att äta på jobbet. Men hon ångrade inte sig, gott var det verkligen och mätta blev vi!! Skönt att prata av sig lite med min bästa! Guld! 






Me today

Riktigt kallt ute idag. Glömde min halsduk hemma men värmer mig med min tjocktröja. Slappt och skönt! 
Hoppas på en bra onsdag!! 





9

Telma som var glad för alla presenter och tårtan var väldigt god! En lyckad födelsedag chansar jag på. Lilla Telma, så glad att jag har henne! 



1 2 3

Var har du hittat den fina tröjan? :D
Den är från Lindex, så himla skön!!
 
I vilket program/app redigerade du bilderna i? Super fina! :)
Vad kul att höra, tack så mycket! :) Jag redigerar bilderna på olika sätt och appar beroende på vart bilderna är. Är de på datorn är de i photoshop och i telefonen så använder jag mig av två appar, Afterlight och VSCOcam. Rekomenderar apparna stark!! 
 
Håller med dig! Föredrar också att umgås med kompisarna, utan alkohol! Minst lika kul :D
Skönt att någon känner likadant som mig!! Trodde jag var ganska ensam om denna åsikten haha :D
 



21 oktober

Hej! Efter ett besök hos doktorn drog jag till skolan för en lektion. Efter skolan körde jag och fyra vänner in till stan för en fika och massa snack! Väldigt mysigt! Mötte sen upp Becka för att fixa lite presenter till Telma som fyller 9 idag! Hon har blivit såå himla stor, min lilla lilla Telma! 

Nu ska jag och Becka ta det lugnt samt slå in presenterna. Sen plocka upp William för att åka hem till Geml och fira Telma. Det serveras stuvade magkaroner och köttbullar som födelsedagsbarnet önskade! Lyx!!





Lilla hjärtat

Fick mysigt besök på jobbet idag av lilla Charlie! Härregud vad jag tycker om sen tjejen! Älskar barn och så kommer det faktiskt en liten till Charlie om bara några månader! Kan knappt vänta! 




Start på ny vecka

Än så länge har denna dagen varit bra! Har haft möte med mitt härliga gäng, ätit godis, fixat lite blanketter, druckit kaffe osv. Precis som möten ska vara! Har sen varit stressens morsa och köpt mat för att hinna vara på min lektion. Svenska är inte mitt starkaste ämne och det händer inte så värst mycket på lektionerna. I vilket fall så känns det som att denna dagen kommer bli bättra och bättre! 

Om en timma börjar jag jobba och efter jobbet är allt oklart. Kommer förmodligen kolla ph och lägga mig alldeles för sent som vanligt! Så dumt så! Men vi hörs! / en tjej som är lite mer pepp på livet än tidigare!!! 




Härregud




Sista för denna veckan

Snart är även denna helgen slut. Känns inte så himla bra då allt är allmänt tungt just nu! Kämpar på en vecka till och sen är det höstlov. Veckan kommer nog flyga förbi då jag redan har ett antal saker planerade, så som möte, födelsedagsfirande, doktorsbesök och en massa annat! 

Ska smaska vidare på min smothie nu och vänta på att William ska kliva in i lägenheten! Sen kommer jag kunna somna tryggt! 




two

Vart är tröjan ifrån? :) superfin!
Tack så mycket!! Den kommer från GinaTricot faktiskt. Så himla skön och passar till allt!! KAP!
 
 
Hur ofta dricker du? 
Tänkte bara eftersom det verkar som att du nästan alltid är chaffis när du är på någon fest. :) 
Brukar du festa/dricka alkohol ofta? 
om inte, är det för träningen? 
Och hur dåligt är alkohol för träningen? vet självklart att det är dåligt. men skulle veta lite mer, om du vet
 
Jag dricker alkohol väldigt sällan! Jag har väldigt kul utan alkohol och har inga problem med att gå ut nykter eller vara nykter på fest! Innan handlade det mycket om just träningen, att det är onödigt att hälla i sig alkohol om man vill ha resultat i träningen. Men nu handlar det mer om vad jag är sugen på! Jag är inte heller tjejen som festar och går bananas. Föredrar en härlig fest med en massa goa kompisar före utgång! Lite trist tycker de flesta, men ja så är de!
Alkohol är inte bra för kroppen eller träningen. Jag ser inte så mycket positivt i det faktiskt. Jag är rädd om min kropp och det borde fler också vara. Även om skadorna inte syns, så kommer man märka av de senare. Risken för canser ökar tillexempel, och det finns nog ingen som vill ha de. Sen är en utgång då och då inte så farligt, så länge det inte blir till 4 kvällar i veckan. 
Drick och ha kul, i måttlig mängd :)

Min lördag



Kvällen igår var toppen! Umgicks med familjen och släkten. Lekte som bara den med lilla Charlie som har världens energi! Förstår inte hur en sån liten människa kan ha så mycket energi!! 
Idag ska vi inte göra mycket! Ska åka till våra kusiner sen och fira min minsta kusin dom fyllt 8. Ska sen vänta på att William kommer hem! Alltid jobbigt att vara ifrån varandra. Inte många nätter, men en eller två räcker för att sakna en person som man lever med! 




En mysig lördag

Dagen har bestått av besök av gymnasieskolor, paketletande, lunch/fika och en stund vid farfars grav. Nu ska vi hem till oss för att äta med släkten och mysa. Ska pussa lite på lilla Charlie som faktiskt inte är så liten längre, hela två år. Hon ska ju till och med bli storasyster om några månader, hur mysigt? Barn är de mysigaste som finns! 




18

Gårkvällen var väldigt rolig! En massa roligt och skönt folk, och lilla jag som körde! Alla var så taggade på att gå ut och man blev nästintill döv när tjejerna satt och skrek med till låtarna i baksätet! Haha! Men kul var de verkligen! 

Nu ska jag äta och fixa mig innan bilen rullar in mot stan för lite öppet hus. Ska även försöka kirra en födelsedagspresent till lilla Telma som fyller 9 på tisdag! Tiden flyger iväg!! 
Jaja, hörs sen! 

I brist på bilder när telefonen är full. Två från Kreta! 



Fredag hela veckan

Min dag har bestått av jobb. Har fixat mig och nu är de 18 års party för en riktig pärla!! Chaffis så får se när man somnar! Ses i dimman 




Ny

Igår råkade jag få med mig en polo hem. Har kikat på den länge och igår blev det spontant! Älskar stickade tröjor och speciellt nu till hösten! 




två stycken

Vart kommer den fina halsduken ifrån? :-)
Den är från Bikbok men finns likadana nästan överallt :)
 
Vad är det för lägenhet ni bor i? Betalar du hyran? Låter så himla spännande, kan du inte berätta lite ??:)
Absolut kan jag berätta lite! William kommer från Värmland och flyttade hit för lite mer än ett år sen. Eftersom han spelar hockey i Lakers fixade de lägenhet och likande till honom. Innan bodde han tillsammans med en kille i sitt lag, men flyttade in i denna ettan precis när vi började snacka. Vi bor i en liten etta på väster som duger alldeles utmärkt! Vi betalar inte hyra någon av oss faktiskt, lyxigt va? Billigt och bra att leva tillsammans med en hockeykille haha! 
 
Har ni mer frågor så bara skriv, så himla kul med lite frågor!!

Snaps från dagen



Hej! Denna onsdagen har rullat på snabbare än vad jag trott! Gick i skolan mellan 8.45 till 16, hämtade sen Becka för att hämta lite grejer i Gemla, hämtade mamma på jobbet, åt på Grand och kollade sen på William. En rätt skön dag trotts lång dag i skolan!

Är väldigt trött så kommer somna innan William kliver in genom dörren. Får sätta tandpetare vid ögonen så jag håller mig vaken! Men jag passar på att säga godnatt innan jag somnar! 




I ett par rosa dojjor




På våra väggar

Satte upp två foton på mig och William i lägenheten. William blev väldigt glad och visst var de fina? Han och jag! 




längtan

Är det bara jag, eller är de inte lite sjukt? Det är faktiskt min tur att ta studenten till sommaren! Kan knappt förstå det faktiskt. Har ett helt underbart år framför mig och det som driver mig nu är studenten. Hela året kommer bestå av fester, kurser som avslutas, beställningar av balklänning, studentklänning och studentmössan, planering inför dagen och umgås med alla i sin närhet!
Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra efter skolan förutom att jag tänker flytta med William. Kanske hamnar jag i någon helt annan stad eller håla. Är lite nyfiken på mitt framtida liv och hoppas på att det kommer bli helt underbart! Haha!
 
Bilderna är från Williams student. Åh!!!!
 
 
 
 
 

Boyfriend

I ett par boyfriend brallor, en polo, mina vita Nike och en skinjacka. En jäkligt skön outfit en dag som denna! Lika seg idag och vädret gör inte livet lättare!! 




Daglig uppdatering

Magen har värt nästan hela dagen men ändå kämpade jag mig igenom dagen. Somnade när jag kom hem medans William lagade mat. Har ätit, fixat lite grejer, kollat ph med danne och william, ätit smothie och nu ska jag lägga mig. Så trött och saknar energi och motivation till det mesta. Suck! Vilken jäkla svacka alltså! 
GODNATT 
 
 

13

Måndag och ja, jag är inte så himla pepp på livet. Försöker tänka positivt och blicka framåt, men det är svårt! Min dag ser iallafall hyfsat lugn ut. Har mössutprovning, sen svenska och sen jobb. Kommer somna direkt när jag kommer hem. Behöver ungefär sju stycken celsius nu!!!! 




Måndag morgon





Sista på veckan

Är inte alls sugen på en ny vecka. Ligger så mycket efter i skolan och har så mycket att göra.. Men ska försöka kämpa på! Hoppas ni får en bra vecka och att ni är friska och mår bra! Avslutar denna veckan med lite svar på frågor, kramkram 
 
 
Vart har du köpt dina skor? :) kram 
De hittade jag på H&M :) KRAM 
 
Skulle du inte kunna lägga ut lite bilder på lägenheten ni bor i? Hade varit lite mysigt att se :)
Ja vi ska se vad jag skulle kunna ordna! Bor i en etta så så himla mycket att ses finns det nog inte. Sen är de väldigt ofta stökigt och inte alls så mysigt och fint! Önskar jag hade mycket pengar så jag kunde åka till Ikea och göra iordning lite haha ;) Men ska någon gång visa er, det lovar jag! 
 
Super snygg tröja. Vart är den köpt?
Tack så mycket! Den är från H&M, ett kap! Väldigt skön och mysig :)
 
åh fy! 
du verkar ha åkt på ''rhodos syndromet'' haha seriöst, när jag var i rhodos var jag sjuk i två månader efteråt 
hände även samma sak för mina vänner.....
Usch, låter inte alls kul!! Låter som att även jag har åkt på den där sjukan.. 
 



Mitt mående

Hej! Jag lever men det är knappt. Snorar och hostar konstant. Sjukan vill inte lägga sig så måste verkligen till en doktor! Har varit sjuk till och från sen jag kom hem från Rhodos och ja, det är ett tag sen!! Har tappat så mycket muskler och känner mig helt degig. Surt! Har inte heller motivation till något alls typ. Är trött hela tiden och vill bara sova dygnet om. Mitt liv är inte på topp nu, men snart är de där igen! 
 
 

Dos




Jag lovar

Ibland, eller ja, ganska ofta önskar jag att jag såg helt annorlunda ut. Kikar på en massa snygga tjejer på tumblr och drömmer mig bort. Men nu börjar jag inse, varför? Varför ska jag vara missnöjd med mig själv när jag är lika unik som de tjejerna och deras utseenden som jag suktar efter? Onödigt att lägga ner så mycket energi på att vara missnöjd med sig själv! Va glad, se dig omkring, det finns folk som älskar dig för just den du är! Du är helt otrolig som du är, glöm aldrig de! 





Snaps från dagen



Har idag jobbat, varit på Grand en snabbis, tagit en pn, hämtat William i hallen och kört ut till Gemla. Nu sitter vi helt döda i soffan, väntar på efterrätt och kaffe. Ska sen hem för att somna i någorlunda tid för att vata pigg i morgon på jobbet! Hoppas ni har en bra fredagskväll!! 




ATM

Dricker te och kurerar mig. Hoppas på att bli frisk för jag har inte tid att vara mer sjuk! Så himla segt att bara ligga hemma.. Men nu ska jag vila mig ordentligt! Mode och choklad brukar hjälpa, iallafall för mig!! 




Min tumblr

Kika gärna in på min tumblr för daglig inspiration!    Klicka på bilden för att komma till min sida. 
 
 
 


William

Ja, det är helt sjukt att man kan vara såhär kär i en person. Jag trodde aldrig att vi skulle hamna här efter att han hört av sig för första gången. Trodde jag skulle få en ny vän och en väldigt rolig bal tillsammans. Vilket jag fick! Jag är en bästavän rikare, har en otrolig pojkvän, har flyttat hemifrån och får dagligen fjärilar i magen.

Jag är så tacksam, att jag får uppleva denna kärlek. Att få leva tillsammans med personen som mitt hjärta slår för. Han är allt, min William! 




Två sköna

     

Ny




Lite uppdatering

Mötte upp Becka en snabbis på Grand efter skolan. Fick med mig en ny kanonsnygg jacka, mer än nöjd! Ett kap på 200 kr. Hittade inget mer och min plånbok skrek lite eftersom jag måste spara mina pengar! 

Ska i vilket fall vila lite nu och vänta på att William ska komma hem från träningen. Lite oklart mär han kommer hem, alltid så. Så himla tråkigt att vara hemma helt själv också!! 




Sex





ATM

Masade mig upp till skolan idag en timma tidigare för att ha möte med rektorn. Stressar som fan till skolan och när jag väl kommer till rektorns rum så, ja men gissa, är han sjuk. Ja. Så här sitter jag. Åkte till Ica för att få lite energi. Så sitter framför datorn nu och försöker fördriva tiden tills mina klasskompisar kommer. 




6 oktober

Måndag och ja, ingen vidare bra start på veckan. Vaknade och mådde inte så himla bra, men tänkte kriga mig till skolan ändå. Var i skolan i 40 min och sen körde min lärare hem. Somnade i Williams famn och vaknade två timmar senare. Var sen tvungen att gå till banken med studentkommittén och sen blev det lite lunch. Himla gott och inte alls fel med lite mat. Dock värkte mitt huvud något enormt och så fort jag kom hem så somnade jag. Vaknade tre timmar senare helt död. Ja, så himla seg!

Nu ska William laga mat och jag ska kanske hjälpa till, om jag orkar.. Vi får se! Annars ska jag lägga mig i tid och försöka ta mig till skolan i morgon! Orkar verkligen inte vara sjuk!!! 





Vi

När William och jag ska ta kort blir nästan aldrig någon seriös. Alltid han som lojar och ja det smittar av sig!! 




två stycken

var kommer din skinnjacka på bilden nedan ifrån? :)
Skinjackan är från Lager 157, ett kap!!
 
Hur gjorde du när du började träna på gym för att lära dig och träna rätt osv? Prövade du dig fram eller tog hjälp av pt etc?
Det tog ett tag innan jag började röra alla vikter, maskiner och liknande. Första månaden höll jag mig ensast till konditionsdelen, legcurl maksinen och avdelningen där man kör med egen kroppsvikt. Körde i princip bara kondition, lite ben och mage. Sen började jag gå till hantlarna, till bandmaskinen och nu är jag överallt. Jag frågade och kikade på hur många gjorde för att lära mig. Man tjänar på att vara social!!! Är man osäker och lite blyg, så titta på andra, härma och kolla speciellt på alla personliga tränare! 
Jag har lärt mig väldigt mycket med att prata med folk, vara social! Nu har jag väldigt många jag snackar med och en hel del jag hälsar på! Blir mycket roligare då, testa!!!! 

+++++

      

OOTD





Behövligt

Denna söndagen är snart slut och jag har inte gjort många knop. Vaknade och körde in till stan för lite bunch på delux. Mitt sällskap var på topp och lite kvalitetstid tog vi igen. När man inte bor hemma längre så blir de inte längre dedär myskvällarna eller mysiga pratsunderna. Vi strosade sen en runda på stan och sen körde vi hem. Somnade sen i sängen och vaknade nu av att mamma väckte mig. Så himla trött och seg, tror lite sjukdom är på väg in i kroppen för halsen skriker!!! 

Ja, då rullar snart bilen in till Växjö igen. Ska försöka fixa iordning lite tills William kommer hem från Skåne. Får se hur matchen slutar idag, hoppas på vinst såklart! 




041014

I morse vaknade jag rätt tidigt och strax efter halv 9 stod pappa nere på gatan. Jag satte mig framför ratten och 40 minuter senare så var vi i Värnamo. Jobbade på och styrde bilen hemåt när klockan slagit 13. Väl hemma hoppade jag i träningskläder och körde in till stan. Traskade in på gymmet helt sjukt otaggad men möttes av Freddes leende, så mitt humör höjdes snabbt. Köttade av ett axelpass och avslutade med lite mage. Kändes bra i både axlar och mage ska jag säga! 

Nu är jag hemma och Telma leker frisör med mig. Får agera modell för alla möjliga frisyrer. Ska strax duscha och fräscha til mig innan vi ska mysa ikväll! William är i Malmö och spelar, så vi får ses i morgon. De vann matchen idag och en styck glad och stolt tjej sitter här hemma! 




Ego




Svar

Jag har fått endel lite större frågor här i bloggen som jag aldirg fått tillfälle till att svara på riktigt. Så tänkte att jag kunde svara på en av frågorna nu, bättre sent än aldrig! Förlåt för så himla sent svar, verkligen!!! 
 
Hejsan och tack för ett jätte bra inlägg, men har lite frågor som jag hoppas du kan svara på för jag är så okunnig. Jag håller på att träna hårt nu för att gå ner några extra kg som jag lagt på mig, jag vill självklart bygga muskler men vill främst gå ner i vikt och får bort underhudsfett från magen te.x. Vad ska jag äta för kost och är protein/aminosyror nödvändigt för mig? 
Sen har jag också lätt att tappa motivationen efter ett tag, oftast för inga resultat syns. Har du några tips hur man kan ändra den inställning? Tack på förhand och tack för en redigt grym blogg!
 

Hej! Åh vad glad jag blir, tack så himla mycket! 
Det är många tjejer som vill gå ner lite i vikt för att känna sig med bekväma. även jag kände så! Som tjej vill man oftast inte ha så mycket musker, utan en mer tonas kropp. Mitt tips är att träna på, med både kondition och styrka, för att få en bra kombo och inte bli för smal. Musklerna kommer absolut inte ploppa fram på en vecka, tro mig, det tar tid innan det verkligen syns! Många tänker att man ska skippa styrketräningen och bara köra kondition för att gå ner i vikt. Men nej, det är fel!! Skillnaden mellan styrketräning och konditionsträning är att man förvänner mer efter passet när man har styrketränat och förbänner under passet när man tränar kondition. Man förbänner ungefär lika mycket, helt klart beroende på om man pumpar axlar i 30 min eller springer i 50 min såklart. Men att kombinera båda tränings säten är det bästa! 
 
För att tappa underhudsfett måste man köra ganska mycket gardio, men även styrka. Jag antar att rutorna lockar lite? Och ja, har man inga muskler och inget underhudsfett så kommer man bara få en smak mage. Har man muskler och underhudsfett kommer man inte få lika synliga rutor, väldigt tonade helt enkelt! Men det är inte bra att ligga på en för liten fetthalt, det mår inte kroppen bra av! 
 
För att hålla motivationen uppe så skulle jag tipsa om att träna med en kompis och pusha varandra. Det är också mycket lättare att träna tillsammans och kanske gå på pass istället för att träna själva på gymmet. Ska man träna igenom hela kroppen eller flera muskelgrupper så skulle jag rekomendera pass. Det finns en massa olika träningspass som har både kondition och styrka! Helt perfekt! Pass anser jag också vara bättre om du inte är helt hundra på gymmet och vet det mesta så du kan träna rätt. Väldigt viktigt att man inte lyfter fel och skadar sig. Så är du mer intresserad av att gymma, så ta konatkt med någon i personalen eller prata med en pt! 
 
Kosttillskott är absolut ingenting som behövs om man inte känner att man vill testa på! Det enda är att äta bra, regelbundet och inte bli proppmätt varje gång man käkar! Men, glöm inte att äta, det är så himla viktigt och man får absolut inga resultat av träningen om man inte äter!!! 
 
Hoppas du fick någorlunda bra svar, annars, släng en kommentar så lovar jag att svara snabbare!!! 
KRAM 

Min fredag



Idag är det fredag och härregud vad skönt med helg! Började jobba vid 10 och när jag slutade vid 16 så körde Jeppe hem mig. Drog då direkt ner till stan och träffade Becka och Amanda. Fyndade en skjorta, på bilden till vänster, ett riktigt kap! Snyggt med vinrött till hösten också. Åkte sen hem och somnade. Vaknade av att William stod och ryckte i mig. Vi skulle tydligen till maxi och handla tacos. Så nu sitter vi här hemma, har ätit tacos med två andra kompisar. Har även krängt en bulle bara för att! Kommer ligga och krampa sen, men, det är värt!!! 




Åtta om mig

- Jag har ett humör som heter duga! 
- Jag älskar brunch!! 
- Jag spelar mig i allt som går att spegla sig i! 
- Jag har 13 par skor i vår lägenhet. 
- Jag älskar rostade mackor med jordnötssmör och banan på. Helt magiskt! 
- Snö är något av de bästa som finns om man kan åka skidor. 
- Jag hade absolut ingen aning om hur William såg ut eller vem han va innan jag träffade honom. 
- Sova är lätt den bästa fritisaktiviteten som finns, skulle kunna sova hela tiden.




tre frågor

i vilken app gör du så att bilden blir så som den ovanför? :) hade varit så snällt om du berättade det men förstår om du inte vill dela med dig haha 

Jag använer en app som heter Pic Frame. I appen finns det en massa olika collage som man kan mixtra med. Appen är väldigt enkel och man förstår lätt hur man gör :) 

 

Vart har du köpt jackan??? Så jävla fin!!! 

Åh tack! Jag älskar den!! Den är från Lindex, ett riktigt bra köp!

 

Kan du tipsa på bra axelövningar? :D 
Kram

Gud va kul med lite träningsfrågor! Självklart kan jag ge lite tips, ska försöka hitta lite bra bilder på internet eller få med mig någon till gymmet som kan knäppa av lite bilder! Kul att du frågar, KRAM 




 

Hela dagen

Gjorde en smothie till skolan, passar perfekt med vår Mix&Go mixer. Slutar strax min första lektion och ska sen till gymmet. Ska sen hem och äta sen tillbaka till skolan igen. Avslutar dagen med en massa andra i Vida för lite hockey. Låter som en bra dag för mig! 




Första oktober



Hur har er dag varit? Min har varit upp och ner. Fixade lite uf i skolan, tränade efter skolan och stressade sen hem. Åt på eh med syster innan Williams match. Tyvärr torskade dom och tror jag kommer få ge honom lite extra pussar nu! Köpte lite glass åt honom så han blev lite gladare iallafall. Ska kika klart på ph och sen lägga mig! Godnatt 




Mmm

Idag kom Williams beställning hem. Gissa om jag kommer nalla en eller fler! Surt att man dock inte tål bars, inte någon sort alls.. Har ni något tips på bars som är gluten och laktosfria, så hojta till!!!! 





En fråga om träning

Hejsan!! Jag undrar om du har gått ner mycket i vikt eller om du bara har tjatat till din kropp när du tränar så mycket ? Är du väldigt strikt med vad du äter eller kan du käka något gott utan att du måste träna lite hårade för det ? Jag hoppas inte du tar illa upp av min fundering, ha det bra. Kram!
 
Heej! En väldigt bra fråga faktiskt! Jag började träna av en anledning, för att jag ville trivas med min kropp och i mig själv. Självklart ville jag inte gå ner en massa kilon, men känna mig mer bekväm i min figur! Men som din fråga är, om jag har gått ner mycket? Nej det har jag inte! Jag har under flera års tid legat mellan 56 till 62 kilo med mer eller mindre muskler och lika så med fett. Just nu har jag ingen aning på vad jag väger, utan utgår från att jag mår bra och faktiskt tycker om min kropp! Men om jag skulle gissa så ligger jag nog på 58 kg ungefär vilket jag tycker är en normal vikt eftersom jag är en rättså normallång tjej haha! Just nu bryr jag mig inte alls lika mycket om vad jag äter utan äter de jag tycker är gott och de jag är sugen på. Nu är mitt mål att bygga muskler och därför behöver jag äta mycket. Äter jag lite godis, gosaker och liknande i veckan så gör de ingenting, så länge de inte gå till överdrift! :)
 
Nejnej, tar verkligen inte illa upp. Skönt att någon uppmärksammar en och frågar. Delar gärna med mig om min träning som är mitt stora intresse och hjälper gärna till om det är något! KRAM
 
Vill du kanske inte ställa en fråga till mig som kommer dyka upp här i bloggen så alla kan läsa, så släng iväg ett mail eller skriv att du inte vill att kommentaren ska dyga upp här! Hjälper mer än gärna till med tips och råd, älskar att hjälpa till! 
 
 


 

Nio




RSS 2.0