Godmorgon på er

Hej på er, hur mår ni? Jag mår bara bra. Ligger i sängen och har precis vaknat. Tänkte sova länge men självklart gick inte de, man blir ju lack!!! Jaja, igår hade vi en riktigt rolig kväll. Alltid lika kul att hänga med tjejerna, snacka, skatta, dansa osv. Härligt med en liten tjejfest haha. Ja och idag har jag lite saker planerat, vilket är ganska ointressant men som jag skriver ändå. Ska dra en sväng in till stan och pumpa lite på mitt anda hem. Skämt. Ska in och träna och ikväll blir det tjejmys hos Jossan. Perfekt. Men hörni, vi hörs ! 





Helg

Helg, fasen vad jag saknat helg. Denna dagen gick fort, började med sovmorgon och slutade med en föreläsning. Sprang ner en runda på stan innan jag tog bussen hem. Ligger nu nerbäddad i sängen och ska strax in i duschen och fixa mig lite inför kvällens rolighet med brudarna. Kände inte för att bära något speciellt så fick bli en vääldigt enkelt outfit. Kika bilderna för att få ett litet humm ! 
Om jag knäpper av några bilder ikväll så kommer de nog upp i morgon. Ha en riktigt bra kväll så hörs vi, KRAM 




min tumblr

http://petronellarundqvist.tumblr.com
 
 

Dagens ?

Dagens klädsel: Ett par svarta jeans, en stickad polo, mina nb och min svarta jacka. Enkelt och skönt 

Dagens tankar: Vad fasen jag ska köpa till Hampus i 18års present och vad alla ska få i julklapp. 

Dagens mat: Några skivor bröd hade Hampus hemma som jag slängde i mig. Någon röra i skolan. En burk hallonkesella som jag tryckte i mig efter träningen, tackar gud för lactrasetabletter!!!! 

Dagens händelser: Vaknade själv i Hampus lägenhet, åkt en seg bussresa, hängt i skolan, sprungit runt en runda på stan, gymat, ska köra bil och sen ta det riktigt lugnt.

Dagens känslor/humör: Glad, lycklig, nyfiken, kär osv. Som vanligt 




Svartvit street

 

Tumblr










Min onsdag

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår helt okej, man ska inte klaga. Mådde inte något vidare när jag vaknade i morse, men det blev bättre efter några timmar. Tog en lång och otroligt mysig frika med Elsa som jag aldrig träffar längre. Så himla kul att ses och prata en massa. Världens goaste tjej! Kom senare hem och hade planer på att inte göra ett piss. Men saknaden efter Hampus var alldeles för stor, haha. Så nu sitter jag på bussen till Ljungby vilket var helt oväntat! Kommer sova så gott i natt. 

Hoppas att eran dag varit bra och att ni sover gott ni med. Bjuder på fyra bilder från idag. Tror nog själva att ni ser vad det är? Haha, kram på er ! 





Ja hallåja

Vaknade idag och mådde inte så bra. Tryckte i mig två Alvedon och tog mig till skolan. Vilken krigare jag är alltså. Haha nej, men har bara två lektioner så kände att jag klarar av de. Med nyklippt hår ler jag och lever livet. 




Som ett litet får

Igår fick jag hem min jacka jag beställt. Hoppade lite av lycka och tog självklart på mig den idag. Dock är den lite tunn och har inga fickor. Men jag frös inte idag iallafall så det var bra. Sjukt skön var den och jag såg ut som ett vandrande får, haha. 
Chillar mig igenom dagen, standard. Blev riktigt nöjd över min nya frilla, kort och skönt. Längesen de var såhär kort känns de som. Ska iallafall beta av något avsnitt av Hawaii nu innan jag sussar. Börjar vid 11 i morgon så det är chill. Godnatt 





Ja hallå

Hallå. Längesen jag tog selfies i photo booth. Kände för lite varitation, trist med bara mobilbilder hela tiden?.. Ska chilla mig igenom skolan, klippa mig och träna. Man kan nog inte klaga? Ha en bra dag alla så hörs vi. KRAM 
 
 
 

Saknar honom




Ganska tråkigt så läs inte

Ja, denna dagen har gått fort. Skönt att ha måndagen överstökad, haha. Körde iallafall ett riktigt jävla benpass på gymet, (och nej jag kör inte bara ben) kommer vara helt slut i morgon. Vill ni veta en sjukt onödig sak, så avgudar jag  lactrasetabletter, mina bästavänner.
Ska plugga lite och sen ta en låång dusch och krypa ner i sängen. Kanske veta av något Hawaii five-0 avsnitt. Kram 




Monday

Hallå. Måndagen är i full gång och jag har hittills chillat mig igenom några timmar. Vår fotolektion är inställd så sitter nu och äter lunch på mammas och pappa jobb. Ska tillbaka till skolan sen för att fota ett uf och sen vidare till simhallen för att träna. Ha en fortsatt bra måndag. Kram 






fem svartvita

 

Min händelserika söndag

Hej på er, hur har eran söndag varit? Min har varit bra. Vaknade av mig själv, åt frukost och gick en lång runda med mamma, pappa och fonzie. Åkte sen in till Grand med pappa och Becka. Fikade och traskade runt lite. Fick med mig tre saker hem från den nya affären, Bellbox. Ett saltvattenspray från Kolorit, världens bästa olja från Marcoccanoil och en färgbomb som så många snackat om. Skulle för öveigt kunna gå runt i den affären hur länge som helat, älskar hårgrejer! Måste tipsa om oljan, den är helt sjukt bra. Jag använder den varje dag och håret blir så mycket friskare och starkare. Värt vartenda öre!! 




Min lördag

Ja, vad gjorde jag igår egentligen? Jag vaknade, sprang en runda, gjorde ett fotojobb och skyndade mig sedan till Castro. Stannade där hela kvällen och gud så mysigt det var. Vi snackade en massa, lagade riktigt god mat (checka bilderna!!!), snackade lite till och kollade på en sjukt rolig film. Minns inte vad den hette men fan vad jag skrattade. 
Med några få ord kan vi sammanfatta min lördag- riktigt jävla bra, precis som en lördag ska vara ! 





L ö r d a g it is

Godmorgon ! 
Jag blev nästan lite förvånad över att jag vaknade sent (9.15 haha) idag och hade ovanligt mycket energi. Kände att jag var tvungen att bli av med myrorna i benen, så hoppade i mina träningskläder och snörade på mig skorna. Efter fem sköna kilometer så sitter jag nu och äter frulle och ska strax duscha och fixa till mig.

I eftermiddag blir det att fota och ikväll ska jag träffa en härlig tjej. Vi hörs senare. Hoppas att ni får en bra lördag!




Helg

Hej på er! Denna dagen har gått väldigt fort. Var i skolan, drog hem en snabbis innan jag drog in till stan igen för att fika/äta med Becka och hennes kompisar. Sedan drog vi till vida för att heja på Lakers som spelade mot Frölunda. Hejade tydligen ganska bra för de tog hem två poäng efter några spännande straffar. Pirrade ordentligt i magen av nervositet. I tredje perioden hade lakers 16-0 i skott, sjukt. Jaja de fick iallafall två av tre pinnar. Bra kämpat. 

Var även nere på stan en snabbis efter skolan och hittade världens snyggaste pjucks. Dog skodöden, helt ärligt. Måste måste måste ha dom. De får ligga högst upp på önskelistan. Hehe. 




Kärleken

Så himla fint. Så otroligt fint med kärlek. Att det kanske inte alltid är på topp är en annan femma. Men kärlek mellan två personer är underbart. Spelar ingen roll vilka det är mellan, två tjejer, två kineser, en svensk och en tysk. Det är alltid lika fint. Och känslan av att veta att man har någon är obeskrivlig. Att kunna krypa ner bredvid någon och ha personens armar om en. Dedär godnattpussarna, de blickarna som värmer upp hela kroppen och orden jag älskar dig, är så otroligt bra. Önskar att alla bord få vara med om kärleken. För känslan av att älska någon som älskar en likamycket tillbaka, är obeskrivlig. 

Haha, poeten har talat..



Enkelt med skönt




Halleluja







Hej på er

Godkväll alla glada! Jag trillade precis in  och är så glad över att vara hemma. Ska trycka i mig en massa mat nu, inget mindre än spice. Nice. Vaknade ensam hos Hampus och tog senare bussen till Växjö, hade två lektioner och drog sen ner till stan för att möta upp Becka. Vi skulle testa att träna på NC och det gick faktiskt bra. Lite ovanligt att träna på ett annat gym och man vet ju inte riktigt vart allt finns osv. Men de kändes bra. Så får se om NC tar över mitt hjärta för simhallen, hehe. Drog ner på stan och råkade få med mig en vinrödhallsduk från Gina. Stort köpförbud för mig nu! Mötte upp mamma och hämtade mat från spice. Sitter här nu med la familja och ska strax sätta på Känn ingen sorg. Filmen som jag är helt såld på. Alla borde se den. 
Hoppas att ni haft en bra kväll och att ni har en bra kväll. Kram 




Ons

Hej på er, allt bra? Med mig är det bara bra. Som jag sa så skulle denna dagen vara bra. Var en sväng i skolan och en runda på gymet. Satte mig sedan på bussen till Ljungby och ska vara här hela natten. Hur skönt? Att sova med den som får ens hjärta att slå några extra slag. Kan inte bli bättre. Nej ska nog lägga mig nu, är extremt trött. 
Vi hörs alla fina ! 




Hur snygga?

Lite väl många sånahär bilder nu? Endast på mina ben, hur kul kan de va? Måste suga. Men jag ska trappa mer på de. Men vill först visa er mina urballa och sköna träningsbrallor. Hittade de på stadium igår. Ett par soc för 200:-, så himla värt. De hade precis kommit in så skynda er att köpa. Spring 




När livet är som bäst

Denna dagen började bra och kommer att sluta bra. Där i mellan kommer allt att var bra. Hur bra är inte de lixom? 




En sagolik blandning











Det gäller att våga

Vad andra tar på sig spelar ingen roll. Det är de du själv tar på dig som spelar roll. Vad andra tycker om dina kläder spelar inte heller roll. Visst får man en komplimang är de bara roligt. Men varför kan man inte få sticka ut utan att folk kollar konstigt på en? Jag har en eller flera viktiga regler. Ta på dig precis vad du vill ja på dig. Klä dig i de du trivs i. Köp de du tycker är snyggt och matcha precis hur du vill ! 





Min måndag

Hallå på er. Snart är redan måndagen slut och strax helg igen. Haha eller inte. Men min dag har iallafall varit bra. Började kl åtta med ett av mina favoritämnen, musik, fortsatte med engelsk och sen foto. Drog sedan ner till stan och fikade med mina fina vänner på condeco. Mysigt. Traskade sedan till gymmet där jag träffade en kompis som jag inte träffat på ett tag, så vi snackade en massa vilket var hur kul som helst. Körde ett benpass och sprang sedan till bussen i regnet. Hann precis med bussen och nu sitter jag här hemma. Har precis myst ner mig i soffan och ska kolla på lakers med la familja.
Är helt sjukt trött så det luutar mot att strax krypa ner i sängen. Men jag vet hur det är, man kollar telefonen, datorn, bloggar och allt i hela världen och pang så är klockan alldeles för mycket.. Pallar inte. Jaja. Ha en fortsatt bra måndag alla fina!! 




På önskelistan




Måndag





Redan söndag

Ja tiden flyger fram. Det är redan söndag och här sitter jag. Har knappt gjort något idag. Vaknade sjukt tidigt, redan vid åtta. Vem gör de en söndag? Lär vara död i kväll. Kollade sen på Telma som spelade två matcher, eller ja poolspel som de kallas. Gick sen hem och nu har jag suttit framför datorn och pluggat i fyra timmar. Plugga är sååå inte min grej. Mår illa och vill spy på hela datorn. Okej inte bokstavligen men åh vad jag hatar att plugga. 
Blir att kolla på solsidan sen och plugga lite till. P a l l a!!!! Ja ny vecka i morgon iallafall, underbart. Ta hand om er allihopa! Kram 







3 selfies

 

16 11 13

Hej på er, har ni haft en bra lördag? Min har iallafall varit toppen. Den är inte slut än men vad skulle kunna få den sämre? Vaknar upp bredvid Hampus, bästa sättet att vakna på helt klart, kollade sen på hans match och dom vann vilket var kul. Åkte sen till Huseby med mamma, fick med mig en massa godis hem och den sjuukt fina ringen som finns på bilden till höger som är gjord av en gaffel. Fett. Åt även min första lussekatt i år, hur gott?? Nu sitter jag iallafall hemma hos mormor och morfar med släkten och tar det lugnt. Har kollar på en massa gamla filmer. Så himla kul att kolla på hur man såg ut och betedde sig. Ställde mina föräldrar frågan hur de lät mig se ut så. Kan säga att jag rullade fram, bokstavligen!! 
Hoppas att ni får en fortsatt bra lördag osv. Vi hörs, kram 




Bjussar på lite inspo






felicia-power

Lovar att detta kommer vara de sista inlägget på ett bra tag med bilder på Felicia. Men hon är så satans snygg så man kan ju inte låta bli att visa er. Men nu har jag visat er alla olika bilder. Med svart, grå och vit bakgrund och olika ljus. Så himla kul att testa en massa saker. Mixtra och trixa. Sen kanske inte resultaten alltid blir perfekta, men de får man jobba på. 
Har ni frågor så bara ställ dom, alltid kul. 
 
 

Friday im in love

Då var de fredag. En jäkla bra dag faktisk. Eller jag hoppas att den blir de. Tänkte sprida lite glädje med mina fem favorit låtar. Lyssna och njut. Peace 

http://open.spotify.com/track/1kCNpLObXCypsv0JFp5lX1

http://open.spotify.com/track/7pu0a2lDSnwQS0ERqAtCnS

http://open.spotify.com/track/1zHlj4dQ8ZAtrayhuDDmkY

http://open.spotify.com/track/5U8hKxSaDXB8cVeLFQjvwx

http://open.spotify.com/track/2581vQ3UzUjSiR52ONCRWi




x2 och min dag

Fredag i morgon? Tiden går ju alldeles för fort. Underbart 

Heej på er! Jag är på ett jäkla bra humör idag. Varför har jag inte den blekaste om men. Började iallafall i vid åtta med att vara nagelmodell åt Becca, sen började min första lektion vid 12, hade även engelska och prov, (hur ointressant är inte detta då?? Man pallar inte bry sig...) tog mig senaste till gymet och körde ett sjuukt härligt benpass och det kommer att kännas i morgon kan jag lova!!!
Har en massa plugg framför mig denna kvällen. Jag är helt ärligt världssämst på att ta tag i saker och speciellt skolan. Blir nog även liiite hockeytittande då Lakers spelar mot Frölunda. Spännande spännande. 
Ha en bra kväll alla, kram på er 




-Felicia-

 
 

Mörkare tider

Är helt sjukt trött idag. Sitter på bussen nu och somnar vilken sekund som helst. Här får ni bilder på mig (oväntat? Ovanligt med mobilen?) Jag hinner inte ta andra bilder på morgonen, dessa får duga. GN 





Felicia

Tog en mängder med foton, får inte plats med alla på datorn så tankade in några och valde att redigera några. Här är tre bilder. Vi expremeterade med olika lampor och bakgrunder. Var ju såå längesen jag stod i en studio så var tvungen att testa allt typ, haha. Här är iallafall tre toppenbilder enligt mig, då jag jobbat ganska mycket med ljuset som ni kan se? Hoppas att ni gillar dom, släng gärna en kommentar eller något. Alltid kul. 
 
 

Min dag i 3 pix

Åh vad tråkiga bilder jag lägger upp här, nästan bara mobilbilder, suger ju. Men jag betyder iallafall på tre bilder till. Har än så länge idag hunnit med att vara i skolan, fikat med mina vänner och har precis fotat Felicia i studion. Kaanske några bilder dyker upp här ikväll. Man vet aldrig. 
Ska ta bussen till simhallen nu och träna med Amanda, haha den tjejen alltså. Diggar henne till tusen. Vi hörs sen, tjing 






Rubrik?

Har ni någon "önskerubrik"? Jag har så dålig fantasi och vet inte ofta vad som ska stå i alla inlägg. Är det något speciellt ni vill läsa om? Kärlek? Träning? Foto? Mat? Resor? Haha jag vet inte. Men ni har värsta chansen att säga vad ni vill läsa om. Släng en kommentar så ska jag fixa de så gott jag kan ! 







Min lilla dag, ointressant som vanligt

Hallå på er. Allt bra? Med mig är allt bra. Gjorde två prov idag, i natur och engelsk. Mina sämsta ämnen och det kändes verkligen piss så tror att de går åt helvete. Var även på la gym en sväng, (förvånade??? -nej) blev ett härligt konditionspass och några kilometer på roddmaskinen. En jäkla härlig maskin detdär. Svängde in en sväng på Grand på vägen hem och fick med mig ett par underbara brallor och en enkel svart t-shirt. Behövligt. Fick jeansen för 199:- på BikBok, vilket jävla kap!! T-shirten hittade jag på Gina för 99. De har lätt de snyggaste och skönaste t-shirtsen där, utan tvekan. 
Nu blir det en snabb dusch och sen lite mat framför hockeyn. Kanske hinner tränga in lite plugg också, skulle behövas. Hehe, men lat som jag är så blir det nog inget av de. 
Hoppas att ni får en fortsatt bra tisdag i höstregnet. Ta hand om er. Kram 




-tisdag-

Kan det bli enklare? Nej. Håret är lika lockigt som vanligt, haha inte något vidare snyggt. Menmen, hösten är min absolut fulaste årstid, och även våren då man är vitare än vitast och har kvar de lilla extra hullet efter julens alla festligheter. 





Segaste dagen på veckan

Ni vet när det är höst och man plattar håret men de bara kryllar sig så fort man går ut? Mitt hår är precis så. Hur segt? Jag har iallafall förstått att de är lönlöst att lägga tid på håret varje morgon så jag traskar runt som ett troll. Inte så överdrivet sexigt, men vem pallar bry sig? 
Idag har jag iallafall hunnit med att vara i skolan, har pluggat och kört ett underbart benpass. Känslan i morgon vill jag inte tänka på. Vad skulle mitt liv vara utan träning? Haha bilringar överallt och jag hade rullat fram. Nej ska inte vara sån. Hoppas iallafall att ni haft en toppendag! Hörs




Ny vecka

Det är måndag och jag är så sjukt seg. Tröttare än tröttast, mina ögon går snart ihop. Hade ju tankar på att somna tidigt igår, men haha somnade jag tidigt? N E J. Därför blev även dagens klädval vääldigt enkelt. Min tanke bakom outfiten var- något bekvämt och slappt. Och ja, ett par svarta jeans, en polo, mina nb och min svarta jacka. Hur skönt? 




Söndagens underhållning

Hej på er! Hur är det? Hur har er helg varit? Jag mår iallafall toppen och min helg har varit lika bra. Har varit en sväng på Ikea med Hampus och hans familj, köpte en ny säng till Hampus. Haha så himla skönt, trängas i en 90 säng funkar faktiskt inte. Så jag är nog gladare över sängen än vad Hampus själv är. Jag har även hämtat farmor, åkt och tänt ljus på farfars grav, såå himla fint med ljus på alla gravarna. Och nu sitter jag här i matkoma efter mammas goooda köttgryta. Blir även efterrätt, kommer inte kunna gå sen. Hehe. 
Är hur trött som helst så ska lägga mig tidigt. Var en kille som väckte mig alldeles för tidigt i morse, redan vid sju. Alldeles för tidigt för min del. Så jag ska nog lägga mig efter solsidan. 
Ha en fortsatt bra söndag alla fina, kram. 




låtsas att jag kan

 

Men hur snygg är inte hon dåå?




lördaaag

Halå på er!! Det är lördag och här sitter jag själv hemma hos Hampus. Har en hel del att göra och med de menar jag plugg. Jag plugga? Haha nästan dagens skämt. Får sitta här tills ikväll då han kommer hem igen. Hade även planer på att ut och springa en runda meen det regnar som fasen så hoppar nog de. Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan och plugga och kolla hockey. Vi hörs !
 
 
 

Fredag 8e november

Hallå på er, läget? Läget med mig är iallafall bara bra. Det är trotts allt fredag och hittills har denna dagen varit bra. Har haft en chill dag i skolan, ej förvånad. Mitt liv är allmänt på topp, trotts att jag har haft någon svacka här och var. Men jag älskar iallafall livet och sitter nu på bussen på väg till Ljungby. Blir en hel helg där, hur ska jag stå ut och hur ska jag kunna sysselsätta mig själv när Hampus är borta hela dagen i morgon? Haha återstå att se hur levande jag är sen. 
Jag hoppas iallafall att ni får en fortsatt bra fredag och en kanonbra helg. Kramkram



dålig kvalle, men ok

 

Tjejigt




Min torsdag

Hej på er. Allt bra? Med mig är det bara bra. Har haft en bra dag och ligger nu i sången och kikar lite bloggar, tumblr osv. Försöker få lite inspiration, hehe. Ska strax sätta på något avsnitt av Hawaii five-0 och sen sova. Började vid tolv idag så hade en skön sovmorgon, slutade runt två och drog mig mot gymet. Härre min skapare vad skönt de var att träna. Körde ett cardio och benpass. Kommer kännas skönt i morgon kan jag lova. 
Jaha, nähe. Nu ska jag inte babbla mer. Dagens klädval fick iallafall bestå av ett par svarta jeans, mina vita Nike, en grå långärmad från Zara och min nya jacka från Veromoda ( vero moda?? Haha är kass på stavning osv.) 
Ta hand om er, kram 



kär

Hittade dessa snyggingar på ebay och kunde inte låta bli att klicka hem den vita. Haha. Helt såld. Så jäkla snygga allihopa, men jag fastnade för den vita. Så den kommer hem om några veckor. Levereras senast den 5e december vilket är ganska långt tills dess. Men jag ar iallafall något att se fram emot !
 

fyrkantigt

 
 

Onödigt att ens läsa, så låt bli

Det är okej att gråta. Det är okej att vara ledsen. Men ändå känns det så otroligt tungt att låta tårarna rinna och rinna. Utan att sätta ord på exakt vad som gör så ont så rinner de salt vatten ner för mina kinder. Varför? Är jag inte stark nog att stå emot? Det är okej, väldigt okej att vara ledsen. Man får gråta. 

Bilden är från igår. Orkar knappt skriva så vi hörs när jag är på lite bättre humör. Ta hand om er ALLA. Man är starkast tillsammans, hehe. Kram 



Genom mobilkameran

Bjussar på en hel del härliga och mindre härliga bilder från min lilla mobilkamera.


 

Bara en massa dåliga saker

Denna dagen kunde inte börja sämre. Min platttång startade inte och jag fick stå i ösregn utan paraply och vänta på bussen i en kvart. Alltså jag pallar inte. Hoppas att dagen blir bättre än såhär, vilket inte är så svårslaget. Som grädden på moset (varför säger man ens så??? äckligt som satan med grädde och mos!?) så är jag helt död, trött och en sjuukt träningsvärk. P a l l a r  i n t e 
 
Bild från midsommarafton 
 
 

Massa sköna bilder

Jag kollar min och massa andras tumblr varje dag för att få inspiration till saker att hitta på och livet. Tog fram några bilder till er, endel tagna av mig och endel tagna från min tumblr. En del inspiration. 








Tisdagens






måndag, ny vecka

Hallå. Hur har eran dag varit? Min har varit hyffsat lugn. Fick plugga hemma på alla våra lektioner idag så jag drog till gymmet, har även pluggat, tagit en alldeles för lång PN och nyss kom jag hem från träningen. En väldigt lugn och skön dag om jag får säga det själv. Hade tänkt att visa mina grejer jag hittade på Emporia, men vet inte när jag har tid till de, ska försöka fixa de. Hehe. Daggs att tänka på refrängen, GN
 

Drömmar

Alla har drömmar om olika saker, resor, framtid, mål i livet osv osv. Mina största   drömmar är att resa runt i hela jorden, rädda sjuka och föräldralösabarn, bli fotograf och leva mitt liv med man och barn. Haha mina drömmar handlar bara om framtiden, kanske för att jag redan har ett otroligt bra liv. Har de finaste vännerna, världen bästa familj, alla är friska, lever livet genom min kamera och sen har jag absolut världens bästa och finaste pojkvän. Man kan inte klaga, men man får fortfarande drömma!




Nike air Max

Jag som suktat såå länge efter ett par kunde inte låta bli när jag såg dessa. Hur balla? Sticker verkligen ut, haha. Visst är de lite udda, men eftersom jag redan har ett par vita air force och ett par blåa newbalance så kändes de inte mer än rätt att ta med dom hem. Lyser upp gatorna totalt. Haha 
Polon jag köpte och visade är från H&M och kostar 199:-







Seg söndag

Hej. Hoppas att eran söndag varit bra? Min har varit bra. Har inte gjort något speciellt, pluggat, fotat, ätit lite och fixat mina naglar. Riktigt nöjd. Perfekt att ja en polare som kan greja de, haha. Blir att fortsätta plugga för min del. Jag som inte är någon hejare på de och knappt aldrig gör de. Men, ibland måste man ta sig i kragen. Dock väldigt sent ute, men jag är inte förvånad. 
Ha dn fortsatt bra söndag, kram 



Brunt

Här kommer några dåliga bilder på mina nya polo jag fick emd mig hem igår. Hur nöjd som helst faktiskt. Trodde inte att jag skulle passa i färgen, men sedär, det gjorde jag visst, hehe. Ska strax åka till Becca för att få naglarna fixade så vi hörs senare. Tjing 
 

Tumblr- petronellarundqvist






Lördag

Hallå. Sitter nu i soffan och kollar på Lakers som leder över Örebro med 4-0. Skönt att slappna av när dagen bestått av endast shopping. Hittade en del saker som jag är supernöjd med, kan nog visa i morgon. Under tiden bjuder jag på några snapshots från dagen. Ha en fortsatt bra lördag alla glada. PoK








Pappa jag och Telma




Lördag. Frukos-emporia-shopping osv

Med frukost i magen beger vi oss nu mot emporia. Får se vad jag får med mig hem, har en hel del saker jag skulle vilja ha. Som en jacka, någon polo, någon halsduk, ett par skor och några jeans. Haha får se vad pengarna räcker till.
Ha en bra dag alla fina. Kram 




Hela dagen

Hallå på er. Nu ligger jag bredvid Becka på ett hotell i Malmö, hur mysigt? Vi åkte hit i dag, hela familjen, i världens fulaste bil. Haha ser ut som att vi ska på safari. Jaja, vi har iallafall haft det supermysigt. Ätit och bowlat, och nu ligger jag och Becka här i ett eget rum. Så himla skönt. Snart daggs att sova känner jag, ögonen orkar knappt va öppna. Sitter fint med hotellfrulle i morgon och sen blir det Emporia för hela slanten. GN 

Här får ni endel bilder från idag också ! 







Nöjd

Jag som aldrig aldrig aldrig bär klänning, endast vid speciella tillfällen och fåtal gånger på sommaren, köpte mig faktiskt en liten tunika härom dagen. 149:- på Gina, såå värt de. Avskyr klänningar. Är nog mer åt de "killiga" hållet, haha. Föredrar jeans alla dagar i veckan. Men denna älskade jag, enkel och såå snygg! Mumma 



skulle behöva

Galet snygg jacka från Zara, HÄR
 
Ruskigt snygg jacka från Mango, HÄR
 
 

RSS 2.0