Analogt





Denna skönheten har jag lånat i snart en vecka och på måndag ska första rullen med 36 bilder vara inlämnad. Måndagen efter ska ytterligare en rulle med 36 bilderna lämnas in och då ska vi även framkalla dom i mörkrum. Exalterad? JA. 72 svartvita bilder som vi ska framkalla och sen får vi behålla alla. Detta kan vara den roligaste uppgiften i hela mitt liv. Så nyfiken på resultaten. Vi får se hur de blir, hoppas på några användbara iallafall. 

Snart helg


Välkomnar fredagen. Veckorna flyger iväg och om man tänker positivt så är de snart sommar. Kämpa. 
Jag vaknade idag hos W och pallrade mig sen till skolan. Idag har jag inga stora planer och de är rätt oklart hur resten av dagen kommer att se ut. Ska iallafall träna och plugga. Sen får vi se vad mina impulser har att bjussa på idag. Ikväll ska jag iallafall umgås med familjen och bara mysa. Livet är på topp, japp.

Ha en bra fredag! 
KRAM 

Grötigt

 
Dagens inspo i en enda gröt. Härligt. Hoppas att ni haft en bra dag. Nu ska jag krypa ner i sängen. 
GODNATT 

Tre snaps


Ph1. Från dagens kladd på grafen. Ph2. Skinndetaljer. Ph3. Dagens lunch. 

Läget just nu


Tjena. Livet rullar på och jag är glad. Vaknade hos w i morse, åt lite och efter många om å men så kilade jag till gymet. Ett core och cardio pass fick räcka. Nu skissar vi i skolan för en uppgift, kass som jag är så får vi se hur de slutar. Efter skolan ska jag köra och sen hem till w. Tar nog snart mitt pick och pack och flyttar in. Skoja. 
Hörs sen 

Lookbook- Zara

 
 
 
 

Spegel


Hej. Idag har jag endel planer. Först skolan, curling med klassen, träna, hem en stund, plugga och sen åka in till stan igen. Kvällen kommer spenderas hos W och de låter som ett bra avslut. Min dag- riktigt bra 

fyra fina från Zara

HÄR!
 
 
 
 
HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Från styleby

STIL: Jag skulle beskriva min stil som väldigt enkel och personlig.
 
SMYCKEN: Jag bär alltid en klocka på vänstra armen de dagarna jag inte glömmer bort den i stressen. Annars är silversmycken något som jag länge varit kär i. 
 
STYLINGTIPS: Bekvämt. Klä dig alltid i de som DU tycker är bekvämt!
 
BÄSTA KÖPET: Denna är svår. Klädväg så måste jag nog säga mina NB, min jack/kavaj från Topshop och alla mina basic t-shirts. Annars är de klart min kamera. 


 
SKOR: Har jag endel men får ändå aldrig nog och de blir aldrig för många. Men mina två favoriter är klart mina bruna Martens och mina NB. Kärlek. 
 
NÄSTA KÖP: Blir svårt att välja. Men jag är på jakt efter ett par råsnygga jeans, en vårigare jacka och ett par nya dojjor. 
 
KAN INTE FÅ NOG AV: Där toppar nog dojjorna listan. 
 
BEHÖVER MER AV: Allt känns de som. Men träningskläder och mer basic plagg. 
 
DRÖMGARDEROB: Systrarna Olsens. Utan tvekan!



BEAUTYFAVORITER: Maroccanoil och Maria Nilas inpackning. 
 
 

fråga och svar / träning




Jäkla va nice mage du har!!! Kan du lägga upp bilder på vad du gör för övningar? :)
 

Oj, haha tack! Ja jag har tänkt på de länge men när jag väl är på gymet så glömmer jag bort att ta kort eller filma, eller så är jag ensam. Men jag jobbar mestadels i TRX, något som jag förmodar att alla gym har. Helt klart bästa redskapet att träna mage på, då det finns en mängder med övningar man kan göra. Jag ska absolut försöka fixa fram lite bilder eller en video som är ännu bättre. :-)

Dagens i svartvit




W? / Min dag

Vem är "w"? 
Haha ja vem är denna person? De är en kille jag träffar och mer vill jag inte berätta. Privata saker berättar jag inte här på bloggen och de får ni respektera. Är ni nyfikna så kika in lite då och då så kanske ni får reda på vem han är snart. Men än så länge är de hemligt här på bloggen! 

Hej på er! Har er dag varit bra? Min har rullat på. En riktigt chill skoldag och ett hyfsat lugnt pass på gymmet med Parro. Blev ett mixat pass, armar och bål. En annorlunda kombo för min del. Men skönt var de. 
Nu har jag gosat ner mig i soffan med familjen -Telma. Proppmätt ligger jag här och jäser. Ska nog ta tag i livet och hitta på något annat. 

Godnatt 




Björnrike



























Måndag

Hallå. Måndag och en helt ny vecka. Usch, jag är inte alls sugen på att gå till skolan. Igår så hände de inget speciellt och därav dålig uppdatering. Kollade os hemma hos w, eller ja båda somnade eftersom matchen var ganska tråkig. Men ett silver ska man väll inte klaga över? Jaja, i morse vaknade jag själv och fixade lite frukost. Snart kommer han hem från träningen och kör mig till skolan. Skönt att ha egen chaffis tills jag tar mitt körkort. 
Hörs sen, puss 





Nytt till våren

Jag hade velat ha obegränsat med pengar och köpa precis vad jag vill. Nu när våren börjar krypa fram lite smått så blir man så extremt sugen på att byta ut allt i garderoben. De finns endel saker på min "Måste ha" lista. Tex som ett par nya snygga sportiga skor att bära till vardags, en tunn kappa, ljusa och fräscha klädersplagg. Något annat som är ett måste är pastellfärgade plagg, helt klart vårens måste. Ska även försöka få tag på lite nya snygga träningskläder och ett par nya boyfiendjeans. Ja, listan skulle kunna göras alldeles för lång. Men här kommer alla möjliga kläder och skor som jag inte hade tackat nej till att få in i garderoben. 
 
KRAM 
 
 

GN

Kvällen blev bättre än planerad. Mina fina tjejer, hur kan jag ens vara värd dom? Det blev iallafall en massa snack och skratt samt lite saker att äta. Så himla skönt att bara ta de lugnt och vara tillsammans. Älskar kvällar som dessa. 

Godnatt 





Lördag


Vid halv åtta i morse vaknade jag och kunde inte somna om. Gjorde mamma och pappa sällskap framför tvn medans jag åt frukost. Smög sedan ner i sängen igen och kollade de senaste avsnittet av pll. Degade ändra fram till halv ett då bilen rullade in mot stan och jag trampade in på gymet. Tanken var att köra ett ben och cardiopass, men efter ett tag kände jag mig svimfärdig och fick avsluta passet efter en timma. Kände likadant igår och de är så obehagligt. Mår inte något vidare nu men jag ska vila lite och sen städa undan innan tjejerna kommer hit ikväll för mellomys. En toppenkväll väntar med underbart sällskap. 

TTYL 

Senaste från min tumblr






Dagens i text och bildform

Hej på er. De har varit lite tomt här de senaste daganta. Mitt internet tog slut i tisdags och därför är de såå segt att blogga från mobilen. Men jag kämpar på. 
Igår var de brunch hos Amanda som ni såg, vi tog även en runda på Grand och en kaffe på stan. Mysigt att bara va och snacka en massa. Kilade sedan hem till W där vi kollade tv, pratade en massa, lagade mat och mös. Gosigt. I morse vaknade jag ensam i hans säng, jobbigt. Men efter någon timma begav jag mig till gymet. Ett ryggpass med Joan satt fint. Har sen efter passet varit hos W en stund, tagit en fika med farmor på sjukhuset och pluggat körkortsteori. 

Nu vankas de tacos med familjen. Hörs sen 





Men helt ärligt

Jag förstår mig inte på folk som skriver anonyma kommentarer. Förstår mig verkligen inte på folk som skriver elaka, kränkande och råa saker. Varför? Varför skriva något elak till någon? Vart kommer ens tanken från? Hur kan man vilja såra någon? Oavsätt om man inte är ute efter att såra någon, hur vet man då att personen kanske inte tar illa upp? Hur mycket självkänsla kan man ha för att trycka ner någon annans självförtroende? Vad är de som får en att må så mycket bättre genom att klicka på "skicka"? 
Jag är så sjukt trött på folk som skriver elaka saker. Jag förstår mig inte på er. För det är inte kul alls att gå in och läsa kommentarer om allt möjligt. För fan, tänk till en gång extra. Vad får man ut av att skriva en elak eller kränkande kommentar till någon? Som dessutom är anonym? Man vågar alltså inte stå för vad man säger och skriver inte i sitt namn för man är för feg. Att folk i min ålder fortfarande ligger på den nivån alltså. Att man inte nu förstått vad som är okej och inte okej. Men jag kan säga såhär. DET ÄR INTE OKEJ ATT SKRIVA NÅGOT KRÄNKANDE TILL NÅGON, ALDRIG NÅGONSIN. 

Lite brunch bara




Började morgonen med en körlektion och sen kilade jag iväg till Amanda. Har pratat en massa strunt, ätit massa goa saker och myst järnet. Åh vad den tjejen är bra att ha! Ska strax upp till Grand för att strosa runt lite. Mysigt. Sen ska jag hem till honom och sova där. Så mer bloggande blir de inte idag. Hoppas att ni får en fin torsdag. 
XX 

Läget just nu


Intagit soffläge. En kopp chokladkaffe, en skål med hallon/kvarg och mamma som sällskap. De är vad min kväll kommer bestå av framför grammis. En toppenkväll. 

Kram och godnatt 

Massa blarr

Hej, hur mår ni? Bra? Jag mår iallafall toppen. Igår somnade jag hos baldejten,  vaknade där (ologiskt om jag inte skulle) och sen drog jag mig mot gymmet eftersom han skulle träna. Det blev ett bålpass med Joan och sen 40 min lugn gång på bandet. Halsen kändes inte hundra så att ta de lugnt var ett bra alternativ. 
 
Jag har varit hemma i 40 min, har hunnit trycka i mig en massa mat och nu kikar jag på datorn. Ska plugga lite körkortsteori och sen nana. 
Vi hörs sen. X 
 



Dages swag


Runt tio trillade jag in på gymet i förmiddags. Det blev ben med Parro och Amanda, skönt. Svettigt, tungt och benen följde inte riktigt med idag. Efter en dusch drog vi oss mot mammas och pappas jobb där vi ät. Nu ligger vi hemma hos William och tar de lugnt. Väntar på att han ska komma hem och sen ska Parro kila iväg. 

Har för övrigt haft en bra dag. Dock skar jag mig på tummen i omklädningsrummet innan. Haha, fick total panik, började lipa och var rädd. Hatar blod över allt annat. Usch. Nu bulltar de i hela timmen och jag tror ju att jag kommer avlida. Mes. Jag måste bita ihop. 


Styleby


Godmorgon. Här sitter jag och dricker mintte och läser min favo tidning. STYLEBY. Att börja dagen såhär är så himla skönt måste jag säga. Få en massa inspiration och ta de lugnt. Livet är alldeles för bra just nu. 
XO 

Säljer mina dr.martens

Köpte dessa ursnygga skor förra hösten och har använt de en del. Men nu har jag inte använt dom på ett tag och känner att de skräpar i garderoben. Så nu tänkte jag kolla om någon är intresserad av att köpa mina skönheter. De är i storlek 39. Lägsta bud är isf 450 kr, så finns de intresse så maila mig [email protected] 







Min träning


Oj, första bilden på mina små ryggmuskler. Hatar att visa och spänna mig, därför är jag avslappnad. Skönt att musklerna syns lite fast man inte spänner. Har iallafall låtit ryggen jobba idag då rygg och axlar stod på schemat. Efter ryggpasset blev de ett spinningpass och ja, jag var lika lök som vanligt.  Efter träningen åkte vi och hälsade på lilla farmor som ligger på sjukhuset. Stackars henne. Men hon såg hyfsat pigg ut, knacka i trä som hon sa. 

Nu är de strax sängläge för mig och i morgon ska jag till gymet för att låta rumpan växa lite.
Godnatt 

Första dagen på en vecka

Godmorgon. 
Denna dagen har börjat bra. Körlektioner gick toppen och ett körkort inom ett antal veckor ser ljust ut. Skönt. Sitter på tåget hem, hungrig som en varg och trött som en åsna. Vart kom djuren ifrån? Haha. Men jag ska iallafall hem, laga lite mat, plugga lite och sen dra mig in mot stan igen för ett pass. 

Ha en fin dag 




Godnatt

En knappt levande pella kryper ner i sängen för att ladda batterierna. I morgon ringer klockan vid 6 och vid 8 har jag körlektion. Kul. Ska hem, käka och sen ta mig in mot stan igen för ett rygg och spinningpass med Parro och Joan. Skoj. 
Hörs mer i morgon. Godnattkyssar från mig 




Igår och idag

Hej på er. Det är redan söndag och söndagsångerst börjar krypa fram lite lagom. Eller inte. Så skönt med lov, så otroligt skönt med lov. 
Gårkvällen spenderades först hemma hos Amanda där vi åt innan vi drog vidare mig Lina som fyllt 18. De var en rolig fest och jag är så himla glad att jag tog valet om att vara nykter. Japp, fitnespella har talat. Haha. Min fina baldejt körde hem oss och sen somnade jag där. Efter några timmar sömn vaknade jag pigg som en lärka och kunde inte somna om. Inte bra att ligga och prata om allt mellan himmel och jord till efter fyra på morgonen. Jaja. Jag är dödstrött nu och ska ut och köra en sväng. Har faktiskt tagit en pn för de var svårt att undervika. 

Hör av mig senare. X 




Någon som sa lördag


Godmorgon! 
Strax i åtta vaknade jag och kunde inte somna om. Inte alls förvånad faktiskt. Så nu har jag ätit frukost och ska ta tåget till stan för att kila vidare mot gymet. Ett jobbigt ben och cardiopassväntar och jag är inte alls sugen på de. Ben är de tråkigaste av alla pass i veckan. Usch. Vill inte. Men jag ska kämpa mig igenom de och ta de lite lugnt när jag kommer hem. Ikväll blir de 18 årsfest för en härlig tjej. 

XX

14e februari

Hej! Hoppas att ni alla haft en bra alla <3 dag. Att ni spenderat den med folk ni tycker om och varit lite extra kärleksfulla mot alla. Jag är nog en av de få som inte fick något paket i morse, känns så dumt att ge paket till varandra bara för att de är alla <3 dag. Känns så krysta. Bättre att vara extra kärleksfull och omtänksam. 

Har iallafall spenderat dagen i skolan, med familjen och med mina underbara vänner. Har glidit runt lite i den nya bilen, gjort havremuffins och härre så goda de blev, ätit naturgodis och varit på Venezia med mina singleladies. En väldigt väldigt bra dag om ni frågar mig. Jag är mer än nöjd. Har varit med de personer jag tycker om och förhoppningsvis spridit lite glädje och kärlek omkring mig. 

Nu är de läggdags. Hörs i morgon, godnatt 




Dagens snaps









Dagens







Hela dagen

Shit så trött jag är. Hej föresten. Allt bra? Jag mår bra bara att jag är helt sjukt trött. Har idag tagit min första körlektion som gick toppen, var en sväng på skolan, en sväng på fria i väntan på tåget hem. Väl hemma pluggade jag och råkade även ta en pn. Inte så oväntat. De blev även lite hemmaträning idag, eftersom jag i bilen påväg till stan kom på att jag glömt mitt linne hemma. Jaja, de gick bra och armar/axlar fick jobba lite. 

Har precis kommit hem från Telmas och deras kabaré. De var så duktiga. Ska laga till min lunch tills i morgon och sen krypa ner i sängen. 

Godnatt 




Mellis




Sitter framför datorn och mumsar i mig innehållet i skålen. Världens goaste och enklaste mellis, vanlig kvarg, stekta äpplen i liite kanel och liite havregryn och som grädden på moset varma hallon. Min favorit. Ett stort tips till er som vill ha en god och mättande mellis som tar 5 min att göra. 

Har fått en fråga om vart jag gymar och jag gymar på simhallen här i Växjö. Trivs som fisken i vattnet trotts att de är väldigt litet. 

-

Sådär, nu är jag färdigfixad och strax rullar bilen mot stan för endel ärenden. Trotts min lediga dag så är den fullproppad, suck. Ja, jag måste så jag har inget annat val. Hur de blir när jag kommer hem vet jag inget om, mer än att ja måste städa, plugga och sen kolla på Telmas kabaré eller vad de heter. Haha. 
Ja, ha en fin dag alla !
 
 
 

Tjat tjat tjat

Tja! 
Dagen idag har rullar på. Började med att klockan ringde vid 05.30 då min första tanke var "ska jag låtsas försova mig eller skita i skolan idag?". Men efter några minuters tänkande var jag nere i köket och åt min standardfrulle. Fiberhavregrynsgröt med hallon, kvarg, ett glas mjölk och ett glas vatten. Fin start på dagen. Sen rullade skolan på, segt, men de funkade. 
De blev ett benpass på gymet efter skolan också. Parro var med och vi körde på. Vi skulle filma men efter första  övningen så började vi prata med en annan kille och de slutade med att passet inte blev som planerat. Men jag har ändå ont i rumpan nu vilket är på ett sätt bra, haha. 

De är snart läggdags för mig. Jag har sovit så dåligt de senaste nätterna så jag behöver min sömn. Är även ledig i morgon men har en massa saker att göra hela dagen. Klockan ringer vid 7 och sen är de full rulle.

Godnatt 




Klädkod



Hittade en gamal stickad tröja i garderoben i morse som passade bra till dagens outfit. Onsdagar är verkligen min fuldag, då jag inte orkar bry mig så mycket om mitt yttre. Haha "utsidan ger insidan en chans" brukade Hampus säga, tur att inte allt för många killar sett mig idag då. 

Före och efter

Kanske inte världens bästa före och efterbild, men man ser iallafall skillnaden. En aning ljusare och fräschare. Är så himla nöjd ! 




Sista för idag

Jag fick inte alls någon bra bild på den nya färgen, så dessa får duga tills i morgon. Jag blev iallafall hur nöjd som helst, kändes himla rätt att färga de ljusare. Känner mig äntligen lite levande och fräsch igen. Mmm. 

Godnatt 




Mot frisören

Härregud vad trött jag är. Skulle kunna somna stående. Såhär trött har jag inte varit på länge. Vill hem och lägga mig man jag ska trax till frisören för att fixa till håret lite. En aning späd för hur de kommer bli. Ingen som vet om de blir bra, nervöst. Hoppas på de bästa och så kommer förmodligen resultatet upp senare, om de inte blir fult vill säga. Haha.




Senaste från min tumblr




Bästa sätter att börja en dag


Lite i sju trillade jag in på gymet. Trött som fasen var jag i morse, men jag tog mig i kragen och gick upp. Tog en celsius och sen kände jag mig någorlunda levande. Gick 45 min på bandet, åh härre vad jag svettades, de rann och alla kollade lite konstig på mig. Traskade sedan vidare mot spinningsalen och trampade på i en timma. Ännu mer lök kan jag säga. 
Just nu vill jag krypa ner i sängen och sova i år. Men icke. Skolan börjar och jag är så himla pepp. 

Hörs sen, XO 

Idag rullar de


Hallå alla levande.
Dagen idag har rullar på, segt som fasen har de varit men man ska väll inte klaga? Drog till gymet efter skolan, körde ett armpass med Parro och Jossan vilket kan ha varit de roligaste på länge. Skrattade hela tiden. Sen avslutade jag och Parro med ett spinningpass, lök. 

Nu ligger jag hemma i sängen, nyduschad och fräsch. Kom på att jag måste fixa min lunch tills i morgon så de är väll bäst att kila ner och steka till lite kyckling. 
Kram och godnatt på er 

Ny vecka

Måndag och jag är tröttare än vanligt. När klockan ringde ville jag absolut inte gå upp ur sängen. Men nu sitter jag utanför salen och börjar dagen med musik. Vädret suger så det drar lite extra på humöret. Ska iallafall försöka göra dagen så bra som möjligt, bara att kämpa på. 

Ha en bra dag, kram 




De rullar dåligt


Hallå. Egopella här. Allt bra? Rullar livet på som de ska? Mitt funkar iallafall. Har alldeles för många blandande känslor i kroppen nu, konstigt. Helt plötligt kan jag hoppa av lycka och näsa kan jag kämpa för att hålla inne tårarna. Livet är inte lätt, de har ingen sagt. Men ett lite enklare liv hade jag absolut inte klagat över. Men jag ska bita ihop och kämpa vidare. Bädda ner mig i sängen nu och stanna här tills i morgon bitti. 

Godnatt 

Fråga och svar



Vilken hemsida kan man designa sina egna nb? 

Det är ingen konstig sida utan NB's egna sida. Kika in där så hittar ni nog :) 

lägesraport

Redan söndag. Suck. Jag har iallafall inga stora planer för dagen. Ska till gymet om någon timma och köra att ryggpass. Längtat så himla mycket efter att få träna rygg så jag ska ta i extra mycket idag. Har för övrigt sjuk träningsvärk i rumpan och baksida lår. Jag ska föresten försöka få med någon kompis som kan ta lite kort eller filma övningarna. Ska göra mitt bästa. 
 

Vi hörs senare
 
 

En massa strunt

Godkväll. 
Denna dagen har rullat på utan några stora händelser. Har varit på gymet, hämtat hem vår skitiga hund som jag fick duscha, har fixat lite bilder, umgåtts med familjen och bara tagit de lugnt. Skönt. Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och kollar balklänningar. Kikar även efter lite saker att önska sig till sin födelsedag. Har än så länge fastnat för ett par egendesignade NB som jag såå gärna vill ha. Får se vad som finns i paketen om ynka 25 dagar. 
 
Har inte någon färsk bild att bjuda på, så en bild från i höstas får duga. 
Godnatt, XO
 
 

Den ljusgråa






Lördag


Trillade in på gymet vid halv 9 i morse. Åh vad jag saknat de stället. Trött som fasen men efter en celsius så var jag på banan. Efter ett dödligt rumppass traskade jag ner till stan och mötte upp Filippa och Ebba. Traskade runt i lite affärer och jag fick med mig en tröja hem. Dumt med tanke på att jag inte har några pengar alls. Jaja. Den var snygg och jag är nöjd. 

Ska hämta hem Fonzie nu och resten av dagen är oplanerad. Ska försöka få klart lite bilder till ett uf och lite så. 
Vi hörs sen, kram  



Fräscht


Jeans och en lite större tröja är något som är ganska underskattat. Jag tycker att de är något som de flesta borde ha i sin garderob. Ett par riktigt snygga jeans och en basic tjocktröja, mm. Passar till de mesta och är väldigt fräscht. En kappa till och ett par sportiga skor, då snackar vi ! 

Q / A - stil

Gärna mycket outfitbilder med affärer osv, lite "sno stilen"-bilder där du kanske klistrar ihop ett collage med en billigare variant av en outfit! Och gärna att du delar med dig av din klädstil, hur du tycker om att gå klädd och hur du brukar matcha dina kläder :) älskar din blogg

Jag får börja med att säga tack, så himla kul att höra! 
Jag tycker själv att de är superkul att kolla på en massa outfits och collage på andras bloggar men jag är kass på att blogga om de själv. Som bortförklaring så har jag inte tid att ta outfitbilder med min kamera och de är alldeles för mörkt för de ute nu också.. Men collage ska jag absolut jobba på! Lite små tips om lite olika plagg, hur jag tycker att man ska tänka när man sätter ihop en outfit och vad jag tycker är snyggt. Älskar att dela med mig av tips och få fram mina åsikter till andra. Så detta är absolut något jag ska lägga ner tid på och fixa! 

Kram 




Hej

Hallå på er! Lever ni? Jag lever knappt efter en veckas skidåkning, seg och trött. Men de hör till. Kan iallafall med gott samvete åka hem med en vurpa i ryggan och en riktigt rolig vecka med min fina familj. Dock drog Becka ner mig i ankarliften i dag då hon fastnade när vi hon skulle av och malde ner mig också. Haha, lite blåmärken sen dess men jag är van.

Men nu är de Lakers och sen är de läggdags. I morgon bitti rullar bilen hemåt och de är delade känslor. Saknar gymet och mina vänner extremt mycket, efter en enda vecka. Haha? Japp, annars hade jag kunnat stanna kvar här i evigheter. Älskar skidor och de gosiga livet här. Mm. 

Kram och godnatt 




Godnatt

Kvällen har varit toppen. Är proppmätt efter alla revben jag ätit. Min favoriträtt och de finns lixom inte något stopp när de gäller revben. Mamma skattade lite åt mig när hon såg alla ben på tallriken sen. Jaja, bra att man tycker om mat iallafall. Inga grönsaksdieter här inte. 

Har krupit ner i sängen, är helt slut och ska nog snart sova. I morgon är sista dagen i backen vilket är lite sorgligt. Vill absolut inte åka hem, vill stanna här i backen. Men jag längtar hem till gymet så mycket och har redan planerat in ett konditions och rumpass på lördag samt ett rygg eller armar/axlar på söndag. Det kommer förmodligen upp bilder från något av passen om jag får med mig någon som kan knäppa av lite bilder. Hoppas ! 

Sov så gott och ha de bäst. XO 






Lilllördag

Dagen idag har varit kanon. Mammas och pappas kompisar har varit med och åkt. Riktigt kul. Mamma bakade världens godaste kladdkaka (oj, fusk i dieten.. Många mil på bandet när jag kommer hem!!!) med marabou i. Dog chokladdöden, såå sjukt gott. Tips! Smält choklad i kladdkaksmeten och sen in i ugnen i ca 20 min. Mmmm perfekt. 







underskatta aldrig svartvitt

 

Tumblr

Glöm inte bort att kika in på min tumblr för att få en massa fina bilder att titta på. Ett riktigt bra sätt att få inspiration på. Tips från hon som tror att hon kan 
Petronellarundqvist.tumblr.com




Från kameran

Bjuder på några bilder som jag knäppte av igår. Har tyvärr inte redigerat alla bilder jag tog men de kommer lovar jag er. Har inte heller något annat internet än mitt mobila här så det blir segt att koppla till datorn hela tiden. Fler bilder kommer när jag kommer hem. KRAM 
 
 

Q / A - träning

Tycker det skulle vara jätteroligt om du tipsade om olika träningsövningar som du gör på gymmet. Skulle iallafall jag uppskatta! 
Super fin blogg förresten!
 
 
Jag får börja med att tacka så hemskt mycket !
Det är ganska många som varit intresserade av att läsa om min träning, hur jag tränar och vad jag tränar. Skulle absolut kunna skriva några inlägg om övningar och liknande. Jag är nästintill helt självlärd och känner mig lite osäker på fronten om tekniker och så. Men jag har några inlägg om övningar/pass i utkorken som jag bara inte publiserat eller skrivit klart. 
 
Men jag ska försöka få fram ett inlägg i morgon i skriftlig form. Tyvärr utan bilder. Ska jobba på detdär med bilder så ni kan se hur man verkligen gör. Annars kan ni följa min på instagram (@pellaa) där jag är lite mer aktiv och tänkte lägga ut mer bilder angående träning. 
 

Kram på er !
 
 

-

Varför är de så svårt att sluta? Sluta lita, sluta kolla, sluta gråta, sluta hoppas, sluta drömma, sluta tänka, sluta få de där fjärilarna i magen? Varför är de så svårt när man måste? När man vet, att de aldrig kommer bli som innan. Att ingenting kommer att förändras. 
Varför är de så svårt att låta känslorna försvinna? När personen ändå inte känner samma sak? Varför varför varför är allt så svårt? Varför jag? Varför vi? Varför du? Varför såg vi från första börnan? Varför är jag personen som gråter när ingen ser? Varför bryr du dig inte? 

Ja. Så många frågor. Men inte ett enda jävla svar. 


Låter bilderna tala för dagen














Rubrik?

Vad vill ni läsa om? Jag har lite idéer om mer träningsinlägg, med bilder, övningar  osv. Men vad är mer intressant? Kommentera vad ni är intresserad av att läsa om eller se. En önskerubirk? Ett ämne? Frågor? Ja skriv precis de du är intresserad av. 





Inte någon söndagsångerst


Hallå. Här är de ingen söndagsångerst inte. Har haft en toppendag i backen med familjen och nu har vi precis kollat klart på Lakes - Frölunda. Stämningen i stugan är inte på topp nu när Lakers förlorade med 2-1 och glider isär med fem poäng. Suck. Jaja, sånt är livet. Ligger fortfarande på tredje plats vilket duger. 

Ska snart äta och sen kryper ner i sängen. Är trött som fasen i hela kroppen efter tre dagar med skidåkning. I morgon ska de bli bättre väder så tänkte ta med kameran och åka upp till toppen. Så kul att få lite riktiga bilder och inte bara mobilbilder. 

Kram och godnatt på er 



Mitt liv är långt ifrån perfekt

Bara för att jag inte skriver i bloggen när jag är arg, ledsen, besviken, är på dåligt humör eller då livet inte är på topp, betyder de inte att mitt liv är perfekt. Jag har ett liv som är en riktigt stor bergochdalbana. Alla har svackor och ingen har ett perfekt liv. Jag har verkligen inte ett perfekt liv, jag mår ofta dåligt, är ledsen osv, men jag väljer bara inte att skriva om just allt de där här. Jag försöker inte passa in eller vara på ett visst sätt. Jag är bara inte personen som pratar mycket om mina egna problem öppet. 




Min lördag



Den dimmiga toppen. // Min riktigt goda lunch idag. // Jag i backen. 

Den lördagen slår väldigt många lördagar. Har glider runt, skrattat en del, varit på toppen där vi inte såg någonting. Lite obehagligt att åka i dimma för man såg max 20 meter framför sig. Fick även hjälp av en ruskigt snygg kille i backen när mina skidor inte riktigt ville som jag. De är absolut inget fel på skidlärarna i dessa backarna kan jag säga. Mmm. 

Har precis sovit, bastat och duschat. Ska snart äte och sen kolla melodifestivalen med familjen. Är inget fan av de men de får duga. 
Ha en fortsatt bra lördag alla. KRAM 

Kost ?

Jag har fått lite frågor angående kost och liknande. Vad jag äter när jag tränar, hur jag äter osv. Tänkte att jag kunde svara på de i ett inlägg istället. 

Eftersom att jag tränar en hel del och är hyfsat seriös med min tärning, har mål osv så kan jag ej trycka i mig vad som helst. I höstas åt jag helt vanlig mat, ingen snabbmat eller så men vanlig mat hemma just för att bygga upp muskelrna. Utan att gå in på detaljer så är de ett sätt som kallas att bulka då man bygger upp musklerna under en period för att sen börbränna fettet på kroppen och få synligare muskler.

Nu kör jag på min lilla diet, lite deff. Inga kolhydrater typ, eller ja bra kolhydrater såklart. En dag för mig ser ut såhär, fiberhavregrynsgröt på morgonen med hallon, frukt till mellanmål, kycklingsallad till lunch, frukt  eller kvarg som mellanmål, riskakor efter styrkepass och kyckling/kött, broccoli, sallad osv till kvällsmat. Simpelt. Inga konstigheter alls, lite mer fräsch mat enligt mig. Slänger även in några egg om dagen, lyx.

Det är dock väldigt individuellt vad som passar ens kropp. Många äter ej gröt eftersom de är ganska mycket kolhydrater i det. Men eftersom jag tränar cardio hälften av alla pass i veckan så är de helt okej. 
De gäller att hitta ett sätt för sig själv, inte tänka på hur alla andra äter, tränar osv. De är så individuellt så ni anar inte! 

Hoppas att ni som undratt är nöjda med mina svar, kram 





RSS 2.0